Apa titik uv? Napa kula kepengin? Kepiye carane digawe?

Kaya sing wis sampeyan rungokake, lapisan UV nuduhake lapisan cair sing bening ing desain sing dicithak. Iki diobati kanthi sinar ultraviolet, garing langsung.

Kanggo sawetara desain, titik UV rampung wae. Iki sampeyan mung nutupi lapisan UV ing area tartamtu saka desain sing dicithak. Sampeyan ora prelu nutupi kabeh permukaan kertas. Proses pangatusan sing padha digunakake, nanging efek ambane sing sampeyan entuk luwih fokus ing elemen kertu sampeyan.

Contone, yen sampeyan pengin nyorot logo, waca UV ing pinggir bisa menehi warna mewah. Utawa yen sampeyan duwe gambar khusus sing dicithak ing kertu, sampeyan bisa nambah UV spot kanggo mbedakake karo kertas.

Sing paling penting yaiku ora ngganggu warna bahan cetak sampeyan. Mung ngemot macem-macem level gloss utawa tekstur adhedhasar sing cocog karo gaya sampeyan. Lapisan sing kandel uga bakal menehi kualitas apik lan lancar ing kertu.

Nanging sampeyan nggunakake, UV spot minangka teknik kreatif sing nambah tekstur lan ambane desain sampeyan.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.