Apa sih iku potong mati berlapis lan kepiye carane persiyapan?

Pemotongan mati nuduhake seni nglereni bentuk sing kustom utawa sing wis ditemtokake saka kertu utawa kertas selebaran. Pemotongan mati multi-lapisan ngulang proses iki nggunakake kertu liyane kanggo menehi desain cetakan ambane lan dimensi sing luwih jero.

Kanggo nyiyapake saben lapisan potongan mati multi-lapisan, sampeyan kudu nggawe file PDF topeng mati. Gunakake mung program industri-standar kayata Adobe InDesign and Illustrator kanggo nggawe seni adhedhasar vektor. Mangkene carane nggawe file topeng:

Langkah 1: Mulai nggawe desain sampeyan ing latar mburi putih sing padhet. Cithakan siap cithakan bisa mbantu sampeyan miwiti.

Langkah 2: Gawe duplikat desain sampeyan. Bukak File, lan Simpen proyek sampeyan minangka Filename_DieCutting_Mask.pdf.

Langkah 3: Copot kabeh elemen desain sing sampeyan ora pengin dipotong.

Langkah 4: Kabeh unsur sing isih ana kudu ing warna ireng sing padhet. Setel nilai CYMK dadi: C: 0% M: 0% Y: 0% K: 100%. Priksa kanthi tliti nalika nindakake langkah iki. Aja mindhah elemen desain.

Langkah 5: Mbusak lapisan template ing kaloro file kasebut, banjur pencet simpen.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.