Print% judhul%% Paling apik% Online

Foil Panas Vs Cold Foil - Apa Bedane?

Foil Panas Vs Foil Kadhemen Apa Bedane?

Manungsa seneng banget karo barang-barang sing mengkilat lan seneng mbayar perhiasan lan aksesoris sing apik banget. Foil duwe cara sing apik kanggo nambah cahya lan ukuran kanggo desain kertu sing biasane dadi manungsa. Kontras sing mencorong ing antarane elemen aksen foil lan tinta datar sing dicithak ing desain nggawe visual sing mesthi bakal narik kawigaten.

We offer rong jinis kertu bisnis foil, foil adhem, lan foil panas. Pitakon sing asring ditakoni para pelanggan yaiku apa bedane loro lan apa kaluwihan kasebut?

Foil panas minangka lembar buram sing dicap ing kertas kanthi bentuk utawa teks sing sampeyan tandhani ing desain. Foil panas luwih apik kanggo teks utawa bentuk lan desain minimalis. Teknik iki luwih disenengi dening akeh wong sing kepengin ngrampungake, profesional. Foil panas bisa dikombinasikake karo embossing kanggo ngasilake efek taktil, sing ora bisa ditindakake kanthi foil adhem.

Iki katon kaya foil:

 

 

Sega kadhemen yaiku teknik sing saya tambah akeh. Teknik iki nggunakake lapisan logam tipis sing ana ing ndhuwur kertas, lan tinta dicithak menyang foil. Lapisan logam nuduhake liwat
tinta lan menehi kabeh kualitas sing apik lan reflektif

Iki katon kaya foil:

 

 

Keuntungan utama foil kadhemen yaiku sampeyan bisa menehi gambar kanthi kualitas mengkilap, dene foil panas diwatesi mung karo siji warna. Yen desain sampeyan duwe macem-macem gradien, shade, lan pewarnaan, disaranake foil adhem.

Sawetara pelanggan milih foil kadhemen utawa foil panas gumantung karo pilihan lan anggaran. Nanging, sawetara desain mung ngidini salah siji utawa liyane. Yen sampeyan ora yakin apa sing paling cocog kanggo proyek sampeyan, sampeyan bisa takon salah sawijining ahli desain kanggo ndeleng karya seni lan menehi saran.

  Klik kene Kanggo informasi luwih lengkap babagan kita foil panas lan foil kadhemen kertu, utawa kanggo nyelehake pesenan.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.