Fungsi kaligrafi gratis paling apik kanggo proyek sabanjure

Fungsi kaligrafi gratis paling apik kanggo proyek sabanjure

Yen sampeyan sanajan kaligrafi minangka seni sing ilang, coba maneh. Mung deleng nomer fon kaligrafi free, ora lali, wektu lan gaweyan kanggo nggawe dheweke lan sampeyan bakal ngerti yen kaligrafi saiki isih ana (sanajan saiki wis wujud font).

Milih font kaligrafi sing pas bisa uga duwe asil ordeal. Salah sijine uga katon hias lan apik banget kanggo desain sederhana utawa minimalis lan modern kanggo desain resmi sampeyan.

Ngelingi iki, kita wis nglumpukake dhaptar fonem kaligrafi sing ana jumlah swirls lan curl sing tepat.

Allura Reguler

Ora rumit lan rampung diwaca. Fonen cocog kanggo desain paket uga jinis tampilan. Unsur penting yaiku:

  • Antarmuka sing nggambarake feminis
  • Waja, pangrasa tangan lan rasanan
  • Nerangake karo macem-macem panggunaan potensial

BlackJack

BlackJack menehi desain sing luwih alus lan curvy kanggo desain sampeyan. Iki bisa dideleng ing:

  • Ngetil modern, ketik
  • Gaya sing rapi, resik lan ora laku
  • Kemampuan kanggo dicampur kanthi becik babagan tujuan desain feminin utawa maskulin

Balquis

Balquis minangka font gaya tulisan tangan sing gampang lan modern. Sampeyan bisa ngenali kanthi:

  • Kemampuan kanggo nambah sentuhan pribadi sing cocog karo desain sampeyan
  • Sapu metu, getar santai
  • Ketebalan sing beda lan stroke tipis

Sophia

Sophia minangka jinis liyane ing fon kaligrafi free sing nambahake karakter tartamtu ing desain sampeyan. Bisa dadi saksi kanthi:

  • Werna stroke alus sing kandel lan lancip
  • Skrip sikat karismatik
  • Efek sing digambar tangan sing nggambar efek tutul kanggo desain sampeyan dhewe

jamur

Champignon minangka font kaligrafi sing cocog sing bisa digunakake kanggo judhul lan undhangan. Paling cocog kanggo teks kanthi ukuran gedhe nganti medium. Sampeyan bisa ngerti manawa Champignon lagi main amarga:

  • Font feminin klasik
  • Kandhane tipis sing alus

Script Tarian

Kayadene jeneng kasebut bakal menehi pitutur marang kowe, font kaligrafi Skrip Penari nganggo dalan teks sampeyan. Ngetokake getar sing ramah lan apik kanggo desain sampeyan. Sawetara unsur utama yaiku:

  • Font sing dinamis, modern, santai
  • Kancing gedhe sing ana ing ngisor garis ngisor

Dr. Sugiyama

Dr Sugiyama narik inspirasi saka gaya nulis tangan wiwitan. Iki nggawe manawa sampeyan yakin bakal nemokake tampilan sing eksotis ing desain. Iki mesthine minangka font sing ora bakal dilalekake dening para pamirsa. Siji tip desain? Font kasebut bisa nggawe desain sampeyan katon luwih rumit, mula sampeyan nggunakake Dr Sugiyama kanthi moderat. Kasedhiya aspek kayata:

  • Piranti alus sing ora biasa
  • Jembar stroke sing beda-beda banget

Script Euphoria

Skrip Euphoria minangka font kaligrafi sing santai lan nyenengake. Desain font sing cocog kanggo baris teks lan judhul sing ana gandhengane karo fashion utawa panganan. Desaine dilengkapi:

  • Huruf sing ora dihubungake sing nggawe gampang diwaca
  • Getaran kreatif lan inventif

Pay manungsa waé ing iki fon kaligrafi free lan desain web sampeyan bakal dadi niche ing ndhuwur liyane kanthi kreatif.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.