Glosari: Cetak Lingo & Tetembungan

Sarat & definisi sing populer

Apa: resistensi abrasi?

Ukuran scuffing lan pemerasan kertas bisa tahan tanpa dadi migunani utawa ora ana regane

Read More

Apa sing diarani: Nresep?

Nuduhake ciri ing njero kertas sing nduweni kemampuan kanggo nyedhot cairan sing ana ing kontak. Contone kalebu banyu, ombenan… Waca liyane

Read More

Apa: Lipat Akordion?

Nuduhake pola kertas lempitan tartamtu. Jeneng kasebut dijupuk saka bentuk kertas nalika dibukak (kaya akordeon)

Read More

Apa: Bukti Asetat?

Nuduhake bukti cetak sing asipat asetat. Bukti iki digunakake kanggo nggawe manawa warna cetak sing diantisipasi wis rampung… Waca liyane

Read More

Apa: Kertas Tanpa Asam?

Kertas sing bebas kabeh saka ana asam. Kertas jinis iki biasane asipat alkalin. Iki menehi kemampuan kanggo… Waca liyane

Read More

Apa iku: Asam?

Tingkat utawa ombone asam sing ditemokake ing kertas utawa zat yen dibandhingake karo level pH. Entuk 7 nganti… Waca liyane

Read More

Apa: Menyang gandum?

Lokasi utawa posisi serat sing bener ing kertas. Penting gulung karo gandum lan aja nganti gandum. Iku teka… Waca liyane

Read More

Apa: Kertas sing dikeringake kanthi udhara?

Kertas sing wis garing liwat nggunakake hawa panas. Hawa panas disebulake ing kertas kanthi ora ana sing nahan potongan ... Waca liyane

Read More

Apa: Alkohol?

Hubungi cairan sing bakal digunakake mesin cetak kanggo mesthekake yen tekanan permukaan banyu suda. Alternatif kanggo alkohol… Waca liyane

Read More

Apa: Aluminium?

Piring penet digawe saka logam. Iki biasane digunakake nalika urusan karo litografi offset. Iki asring digunakake ing jangka panjang utawa moderat. Iki… Waca liyane

Read More

Apa: Kertu Pengumuman?

Iki nuduhake cocog amplop sing dipasangake karo kertu kertas. Sampeyan biasane bisa nemokake nalika ana Pernikahan utawa pengumuman penting.

Read More

Apa: Rampung antik?

Nuduhake Rampung digunakake kanggo makalah. Sampeyan biasane bisa nemokake rampung ing kertas sampul utawa buku. Rampung iki biasane bakal… Waca liyane

Read More

Apa: Apron?

Nuduhake papan sing digawe ing pojokan folder (biasane digunakake kanggo naleni). Sampeyan biasane bakal nemokake iki ing lipatan Prancis. Sing… Waca liyane

Read More

Apa: Kertu Arsip?

Ngacu ing kertas sing bebas asam lan tahan kanggo bentuk disintegrasi. Fungsine yaiku nggawe dokumen kertas supaya luwih awet.

Read More

Apa yaiku: perkamen buatan?

Kertas sing wis kurang dibentuk utawa duwe formasi sing ringkih banget

Read More

Apa sing diarani: Karya seni?

Iki digunakake kanggo umume nuduhake saben barang utawa materi sing digunakake, disesuaikan utawa digawe siyap kanggo proses nyetak.

Read More

Apa yaiku: Ascenders?

Iki minangka huruf ing huruf cilik. Iki khusus bakal nuduhake pucuk huruf kasebut.

Read More

Apa: Tekan silinder bali?

Iki nuduhake ombone tekanan sing digawe kanggo nggawe manawa gambar sing bakal ditransfer menyang… Waca liyane

Read More

Apa: Balung mburi?

Iki misuwur dikenal balung mburi. Iku mung nuduhake mburi buku.

Read More

Apa: Gawe serep?

Nuduhake proses nggawe sisih mburi kertas dicithak sanajan ing kahanan sing wis dicithak… Waca liyane

Read More

Apa iku: Bagasse?

Nuduhake serat utawa tebu sing wis diremuk. Fungsine biasane digandhengake karo produksi makalah.

Read More

Apa iku: Baggy roll?

Iki minangka cacat ing gilingan panggilingan sing disebabake dening pangowahan bobot dhasar web utawa kaliper. Asil saka… Waca liyane

Read More

Apa sing: Band?

Ditetepake kanthi telung cara; Iki bisa nuduhake tali sing metalik. Tali iki bakal disimpen ing njero bahan utawa karton sing… Waca liyane

Read More

Apa: Barium Sulfat?

Iki minangka bahan sing umume digunakake kanggo wong kulit putih. Iki digunakake minangka alternatif kanggo diffuser sing nggambarake ing 100%

Read More

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial