Kertu Bisnis Holographic

5.00 metu saka 5
(2 reviews customer)

79.00$ - 199.00$

3D Raised Holographic Foil dipasangake karo kertas Soft-Touch 20pt sing luar biasa sensual.

Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

Supaya luwih akeh lan simpen!

Quantity Diskon (%) Price unit
1 - 79.00$
2 - 4 5% 75.05$
5 - 7 10% 71.10$
8 - 9 20% 63.20$
10 + 25% 59.25$

informasi tambahan

Tipe Paper

Rampung Khusus

,

Werna Kerajang

Corner

Wektu Produksi

Wangun

Quantity

, ,

Lokasi Foil

,

Tipe Foil

Kencan Kuda

kekandelan

Description

Kertu bisnis holographic dicithak ing kertas suede / sentuhan lembut 20 pt, kadang diarani "laminasi beludru", banjur ditambahake foil in-line.

Ing produk iki ana mung 1 holographic foil sing kasedhiya, luwih mbutuhake (njaluk kutipan khusus)

Ora kaya stamping foil tradisional, foil inline cair iki duwe efek sing serem, meh padha karo stamping foil.

Pantai 2 kanggo Kertu Bisnis Holographic

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 2
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%

Gambar Pelanggan

Gambar #1 saka Fabiola
Gambar #2 saka Fabiola
Gambar #3 saka Fabiola
Gambar #1 saka Fabiola
5 metu saka 5

Fabiola

Eksekusi desain aku wis ing atine teka urip thanks kanggo Print Peppermint! Proses kabeh gampang banget, lan tim kasebut tansah sesambungan karo aku yen ana pitakonan utawa masalah. Matur nuwun kanggo layanan pelanggan fenomenal! Aku kepengin banget karo finish holografik <3

(0) (0)
Gambar #2 saka Fabiola
5 metu saka 5

Fabiola

Eksekusi desain aku wis ing atine teka urip thanks kanggo Print Peppermint! Proses kabeh gampang banget, lan tim kasebut tansah sesambungan karo aku yen ana pitakonan utawa masalah. Matur nuwun kanggo layanan pelanggan fenomenal! Aku kepengin banget karo finish holografik <3

(0) (0)
Gambar #3 saka Fabiola
5 metu saka 5

Fabiola

Eksekusi desain aku wis ing atine teka urip thanks kanggo Print Peppermint! Proses kabeh gampang banget, lan tim kasebut tansah sesambungan karo aku yen ana pitakonan utawa masalah. Matur nuwun kanggo layanan pelanggan fenomenal! Aku kepengin banget karo finish holografik <3

(0) (0)
Gambar #1 saka Fabiola
Gambar #2 saka Fabiola
Gambar #3 saka Fabiola
  1. 5 metu saka 5

    Fabiola (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Eksekusi desain aku wis ing atine teka urip thanks kanggo Print Peppermint! Proses kabeh gampang banget, lan tim kasebut tansah sesambungan karo aku yen ana pitakonan utawa masalah. Matur nuwun kanggo layanan pelanggan fenomenal! Aku kepengin banget karo finish holografik <3

    Unggah gambar (s):

    Gambar #1 saka Fabiola
    Gambar #2 saka Fabiola
    Gambar #3 saka Fabiola

    Video sing diunggah:

    (0) (0)
  2. 5 metu saka 5

    Sabella (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Percetakan kerajang sing apik banget, responsif kanggo nyetel tatanan adat lan cepet. Bakal bali maneh!

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Lisa C.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku duwe kertu khusus kanggo klienku lan dheweke yaiku TH...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

jam 14 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Aku ora bakal nyetak ing papan liya!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Saben proyek aku wis dicithak liwat Print Peppe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku tansah kesengsem karo kualitas! 10/10 r...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

layanan customer ana rock ngalangi

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Fabiola
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Eksekusi desain aku wis ing atine teka kanggo ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

label sampurna tresna mau!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
ahmad torabi
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Paket sampel apik :)

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Jason Sigman
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pesenan wis kebak lan katon apik banget !!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Kertu Bisnis Holographic
79.00$ - 199.00$