gambar-gambar

Durung Wektu kanggo Mungkasi Iklan Cetak

Ing jagad digital sing berkembang iki, bathi iklan cetak wis suda sajrone pirang-pirang taun, lan banjur ana pandemi. Data nuduhake yen 25 koran paling dhuwur ing AS wis ilang 20% saka sirkulasi cetak dina minggu antarane kuartal pisanan 2020, lan Q3 2021. Nanging, isih ora praktis kanggo merek nglewati medium iki kabeh. Senadyan proliferasi konektivitas internet lan smartphone ing saindenging jagad, koran tetep dadi sumber informasi sing bisa dipercaya kanggo milyaran pembaca.

Ing taun 2021, pangasilan sirkulasi koran ing saindenging jagad mundhak $ 46.45 milyar, liwat mode print, dibandhingake $6.7 milyar ing mode digital. Ing AS piyambak, 70% rumah tangga sing entuk luwih saka $100,000 maca koran.

, Durung Wektu kanggo Mungkasi Iklan Cetak

Sumber gambar: statista

Ing jagad pasca-pandemi, para pemasar kudu padha lincah kaya konsumen. Pandemi kasebut nyepetake tren kehadiran omnichannel lan prilaku hibrida ngluwihi cara para konsumen toko. Konsumen pengin merek menehi sing paling apik ing kabeh jagad, virtual, lan pribadi. Lan ora mung babagan koran. Iklan cetak bisa uga kalebu majalah, brosur, brosur, lan papan reklame. Mangkono, bahan cetak bisa digunakake kanggo ngarahake pamirsa sing spesifik ing publikasi khusus konten lan industri.

Nggambar Corong Pemasaran iku Penting

Anggota saka Asosiasi Media Warta Internasional (INMA) negesake kasunyatan manawa bathi pariwara bakal mundhak amarga ekonomi muncul saka pandemi. Ing skenario iki, merek kudu golek cara sing luwih pinter kanggo nyetak konteks.

Ing gambar sing luwih jembar, saben wangun iklan nduweni peran sing unik. Iklan print bisa dianggep migunani kanggo penargetan top-of-the-funnel, sing makili tataran ing ngendi konsumen dadi weruh merek lan produk lan layanan. Ing kontras, iklan digital bisa uga luwih cocog kanggo konversi ngisor-of-the-funnel. Tombol CTA kaya "buku saiki" utawa "tuku saiki" bisa mimpin dodolan.

Neuroscience bisa ndhukung gagasan iki. Ing panaliten 2015, ditetepake manawa media cetak (isi kertas lan iklan) luwih apik kanggo ngelingi merek, amarga bisa diproses kanthi gampang dening otak kita. Contone, panliten kasebut nyatakake yen surat langsung dibutuhake 21% kurang gaweyan kognitif diproses tinimbang media digital. Ing tes memori post-exposure, kelingan merek 70% luwih akeh ing peserta sing luwih akeh katon ing potongan surat langsung, tinimbang iklan digital.

, Durung Wektu kanggo Mungkasi Iklan Cetak

Sumber gambar: Forbes

Nambah Fokus ing DEI lan Kelestarian Lingkungan Mendorong Merek Menyang Cetak

Ing 2020, iklan print kaget gained doyo tarik nalika merek utama nggunakake iklan cetak dawa ing koran sing misuwur, kanggo nggambarake upaya kanggo mbenerake prilaku perusahaan sing kepungkur. Kanthi masalah kayata rasisme, lan ketimpangan sing dadi pusat ing spektrum politik AS, merek kaya Mastercard nerbitake iklan cetak kaca lengkap ing New York Times, kanggo nuduhake komitmen kanggo panyebab kasebut.

Konsumen saiki, utamane Generasi Z, bakal milih kanggo nyengkuyung merek sing bisa nyedhaki panyebab sosial lan selaras karo nilai-nilai kasebut. Mangkono, perusahaan-perusahaan kasebut milih media permanen kaya koran kanggo nampilake gagasan-gagasan, tinimbang bali menyang iklan digital sing cepet. Iklan kasebut ora ngajak para pamaca supaya tuku produk utawa layanan, nanging nggawe nilai merek lan nyengkuyung sababe. The New York Times wis a sajarah ndhukung iklan advokasi wiwit taun 1920-an. Conto paling anyar bisa dadi perusahaan sing paling dhuwur kaya Unilever, Google, lan Morgan Stanley nggawe iklan kanggo njaluk Presiden AS Trump supaya ora mundur saka Paris Climate Accord ing 2017.

, Durung Wektu kanggo Mungkasi Iklan Cetak

Sumber gambar: Geospatial World

Nanging, kanggo bisnis cilik, ngakses New York Times minangka urusan sing larang. Dheweke bisa nutul menyang koran lokal kanggo ngiklanake nilai-nilai kasebut kanggo saiki lan pelanggan potensial. Wis pirang-pirang taun, bathi koran lokal mudhun amarga mundhake media digital, lan koran hantu. Nanging, dheweke minangka kain penting saka warta komunitas lan sawetara tren ing industri bakal nyebabake kebangkitan publikasi kasebut ing mangsa ngarep. Sing paling misuwur yaiku UU Keberlanjutan Jurnalisme Lokal, sing wis adoh banget, nanging yen dadi undang-undang, koran lokal lan pamaca, lan pengiklan bisa nampa sawetara keuntungan kredit pajak.

Iklan cetak bisa mbantu mbangun persepsi merek minangka pakar sing dipercaya ing industri kasebut. Iki bisa mimpin kanggo wutah saka bisnis. Kaputusan ing ngendi kanggo nyelehake iklan iku angel, amarga pamirsa media luwih akeh tinimbang sadurunge. Bisa uga wicaksana kanggo takon karo konsultan media lan pariwara sing dipercaya kanggo nggawe keputusan sing bener.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.