Print ing Kayu. langgeng.

Pilih bahan sing langgeng kanggo kertu bisnis lan bahan cetak merek liyane - saka ceri nganti oak, saben lembar duwe pola unik dhewe.

Artikel Menarik Gegandhengan Kayu

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Kertu bisnis Best Print Online Best

Kertas Daur Ulang: Pandhuan Cepet kanggo Desainer Berkelanjutan

Miturut EPA Amerika Serikat, kertas perawan nyebabake 74% lan 35% luwih akeh polusi udara lan banyu tinimbang kertas daur ulang lan mbantu nyegah deforestasi. Nanging, salah sawijining kekurangan nggunakake kertas daur ulang yaiku endhot sampah. Proses deinking sing digunakake ing pamrosesan kertas daur ulang bisa nyebabake endhot endhot 20% saben kertas daur ulang. Apa Daur Ulang… Waca liyane

kertu bisnis kayu 2

10 Desain Kertu Bisnis Kayu Ndhuwur Kanggo Nambah Sampeyan

Sampeyan mung bisa nggunakake kertu bisnis kayu. Serius, sapa sing ora pengin kesempatan nyedhaki kanthonge nalika ngandhani calon klien yen sampeyan duwe kayu? Ora ana sing bakal nolak kesempatan kanggo entuk dhuwit sing apik. Ayo goleki 10 desain kertu bisnis kayu kanggo menehi inspirasi. … Waca liyane

Print Online Print Best Best% title% Online

8 Pemegang Kertu Bisnis ing Kothak Favorit Kita!

Ora ana sing ngalahake kertu bisnis alun sing wis dirancang kanthi apik. Dheweke bengok-bengok: "Aku bisnis modern!" ing sisih ndhuwur paru-parine nalika nembak kanthi cetha njupuk sinar laser ing mripat kabeh wong. Oke, bisa uga durung duwe teknologi sinar laser…. Nanging, kertu bisnis kothak minangka roti sing paling apik banget wiwit diiris-iris. Dadi, kita ngira manawa ana unsur desain lan branding sing jenuh iki… Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial