Print% judhul%% Paling apik% Online

Kepiye carane nggawe desain papan iklan?

Ngrancang Billboard sing Sade - Pandhuan Ultimate

Salah sawijining aspek sing nggawe papan reklame minangka alat pemasaran penting yaiku ubiquity ing pinggir dalan. Struktur gedhe kasebut disebar ing lemah meh ing endi wae, saka sinyal lalu lintas sing rame nganti para pandhita ijo sing subur ing padesan. Mirit sing disenengi - mayuta-yuta. Potensi sing diduweni kanggo ngasilake pamirsa - akeh banget.

Nanging seni nggawe desain papan reklame sing muter dadi penting banget kanggo rincian lan strategi metodhe.

Yen sampeyan anyar ngrancang papan reklame, iki carane nggunakake anggaran pariwara kanthi becik.

Tips Desain Billboard sing efektif

1. Tetep dadi Cetha, Ringkes lan terus

Mobil lan passers sing nyepetake ing njeronane mung bakal ana jendhela 3 nganti 5 detik kanggo ndeleng desain papan reklame. Ing jangka wektu winates iki, sampeyan kudu nulis pesen merek menyang pikirane.

Kanggo ngrampungake, jaga-jaga teks papan reklame sampeyan diwatesi paling sithik - 7 tembung. Lan priksa manawa 7 tembung kasebut dietung. Aja nggabungake informasi sing ora relevan lan mbingungake. Dadi-ing-titik lan ringkes. Aja nulis ukara sing lengkap. Jargon lan basa industri iku NO gedhe. "Iki" "The" lan tembung liyane supaya ukara krasa sehat ora disaranake. Kelet ing ukara sing fragmen.

Menehi pamirsa nomer telpon utawa alamat situs web. Lebokake logo utawa lokasi kanggo nuntun wisatawan menyang lawang ngarep merek sampeyan. Priksa manawa kabeh penting wis ana lan kabeh sing ora dibutuhake dibuwang.

Wates kanggo kesalahan minimal. Priksa manawa sampeyan ora luwih gedhe utawa ora ngrampungake desain kasebut.

2. Pilih Font sing Bisa Dibaca lan Kenal

Papan lapis sampeyan kudu terus ngadeg kaya raja sing bangga. Yen ora misuwur utawa ora bisa digunakake, sanajan paling sithik, ana kemungkinan gedhe ilang saka mripat saka supir.

Supaya teks tetep gedhe, apik, bisa diwaca, lan dicithak kandel supaya bisa diwaca kanthi sampurna. Elingi; ukuran font luwih gedhe, luwih gampang maca kanggo ngerti.

Aja ragu-ragu kanggo nggawe desain papan iklan sing luwih gedhe tinimbang urip. Sampeyan bisa uga regane sithik, nanging bakal mbayar dividen ing pungkasan kabeh.

3. Pilih Werna Sing Kandel lan Sregep

Desain papan reklame sing sukses minangka conto prominence.

Lan cara sing luwih apik kanggo nggawe intan sing misuwur tinimbang nganggo warna lan gambar sing kandel. Iki minangka bahan sing sampurna kanggo nggawe desain apik banget.

4. Go karo Kontras sing Kuat

Nyingkirake kontras sing murah sing nggawe papan reklame katon tanpa rasa lan ukuran tinimbang apik lan nggumunake. Kontras warna lan cocog bakal nglengkapi pesen sampeyan lan menehi visibilitas ekstra.

5. Pilih Gambar Berkualitas Tinggi lan relevan

Pilihan gambar minangka perkara sensitif liyane.

Latar mburi kudu nggedhekake gambar sampeyan, ora nyuda gambar kasebut. Priksa manawa pancen ringkes lan mung bisa ngalihake obyek wisata utama.

Nolak nggunakake foto mateni. Siji gambar berkualitas gedhe cukup supaya bisa rampung. Bakal menehi pengaruh luwih akeh tinimbang kekacoan numpuk sawetara foto sing akeh banget lan rame.

Sekeliling papan reklame sampeyan penting banget. Sampeyan kudu sinau babagan papan sing bakal ditindakake.

6. Serang Keseimbangan Sampurna

Papan iklan dirancang kanggo narik kawigatosan driver, motor lan pamirsa mobile liyane. Ironis, iki nggawe kahanan enigmatic kanggo pariwara. Dheweke kepengin supaya wong bisa ngeweruhi iklan kasebut, nanging ora nganti tingkat sing nyebabake kacilakan.

Iki sebabe nggambarake imbangan sing tepat ing desain papan reklame iku penting banget kanggo mesthekake yen ora kritik kanthi kasar.

7. Fokus ing Pangenalan Merek

Pengiklan kudu ngerti siji bab penting babagan iklan iklan papan iklan.

Papan iklan ora kanggo njupuk langsung pelanggan.

Mesthine ora ana wong sing ngeklik bakal nelpon nomer utawa ngunjungi situs web sing dipasang ing papan pinggir dalan. .1% bisa uga, nanging liyane bakal nuduhake total apathy. Dheweke bakal nimbali informasi kasebut sing ora cocog karo perhatian.

Tujuan utama pariwara billboard yaiku nggawe merek, ora ajakan-ajeg. Papan reklame ora duwe dedeg pemasaran kanggo ngangkat beban sing abot. Ngerti iki penting banget.

Saranku: mbusak gatel menyang desain liwat nomer telpon lan media sosial lan fokusake apa sing penting banget.

8. Ngindhari Aja Keterlaluan

Dadi ngagetake, ora wani, imajinatif, lan apik. Nanging sing paling penting mesthekake yen sampeyan wis ngerti sampeyan.

Papan reklame sing surem lan ora sopan bakal gagal banget. Ora ana pitakonan babagan iki. Wong kepengin kepinteran.

Nanging, elinga yen kepinteran bisa mbayar sampeyan. Sampeyan kudu narik kawigatosan saka maca, aja nggawe dheweke gores.

Wong ngombe kanggo jenius langsung sing bisa dingerteni, dudu Einstein sing ora bisa dingerteni.

Desain lan pesen sing rumit lan rumit mung nggawe puzzle lan bingung. Lan ing papan reklame, yen ana periode wektu sing diwatesi banget supaya pesen kasebut diluncurake, penting supaya barang-barang asli nanging sederhana lan langsung.

9. Investasi ing tentara papan reklame

Umume prawan iklan ora ngerti manawa papan reklame entuk nilai Rating Kasar utawa GRP. Gumantung saka macem-macem faktor, kayata lokasi, visibilitas, lalu lintas lan ukuran, papan reklame diwenehi skor pertunjukan (1-100).

Yen papan reklame nampa skor sing ditampilake 30, tegese paling ora 30 persen populasi ing saubengé ijol-ijolan kanthi sethithik sapisan dina.

Dadi, yen sampeyan duwe papan reklame siji ing wilayah kasebut, kemungkinan sampeyan tekan para pamirsa sing dimaksud, luwih murah tinimbang sampeyan duwe 4 utawa 5.

Tujuan sampeyan kudu nggayuh 100 GRP, nanging sampeyan bakal entuk biaya.

RELATED: 8 Bab-bab Penting sing kudu dipikirake ing Desain Billboard Sampeyan

 

10. Dadi Asli lan Berani

Gunakake geometri saka papan reklame sampeyan. Mesthi, desain warata minangka tradhisi. Nanging sampeyan bisa ngilangi tradhisi. Sampeyan bisa uga bener kanggo entuk keuntungan sampeyan.

Sampeyan bisa milih kanggo desain 3D utawa mbukak interaktif kanggo melu para pamirsa lan malah animasi sing digedhekake lan menarik. Ora ana aturan sing angel lan cepet kanggo nglengkapi paradigma desain lawas sing padha. Kreativitas lan pemikiran ing njaba kothak bakal ngunggahake sampeyan ing antarane kewan umum.

Aja nganti kesempatan kanggo nampilake mripat kreatif sampeyan dadi sia-sia. Sampeyan seniman, dudu kethek sing wis trampil. Eling ngono.

11. Pilih Ukuran logo kanthi wicaksana

Saben pengiklan bakal sumpah miturut aturan: Supaya ukuran logo luwih gedhe.

Alesan ing mburi iki cukup logis. Maksudku, luwih gedhe logo kasebut, luwih akeh perhatian marang garner, ta? Nanging, ora mesthi diwenehi saran karo logo sing gedhe banget. Kenging punapa?

M logo sing gedhe banget bisa nyolong watesan saka pesen utama merek, sing bakal ngowahi pelanggan potensial. Dadi, priksa manawa sampeyan ngganggu keseimbangan sing larang ing antarane lan ukuran teks.

12. Nindakake Tes Lengan

Oke, sampeyan wis ngilangi punggung, nindakake angkat abot, ngobong minyak tengah wengi, lan asil kasebut minangka desain papan iklan sing apik. Nanging ngenteni, sampeyan durung rampung maneh.

Coba takon dhewe, apa wong bakal ngerti logika ing mburi papan reklame sampeyan? Bakal katon lan keprungu lan umume kabeh, bakal nggawe tandha? Kepiye cara nggawe manawa?

Kanggo mangsuli pitakon kasebut, nyithak versi mini papan reklame - ukuran kertu bisnis - lan lebokake ing tangan sampeyan. Apa nduweni kabeh barang nalika ditampilake ing layar komputer? Yen ora, saiki wayahe luwih proses lan nggawe pop.

Iklan Billboard sing nggumunake lan Efektif sing Khusus Pamirsa

Saiki kita wis rampung karo dhasar ngrancang papan reklame, saiki wayahe menehi gambaran babagan ide ide papan iklan sing lucu, nyenengake lan unik banget. Kita nindakake iki mung kanggo menehi ide babagan carane para desainer profesional nggunakake aturan ing ndhuwur kanggo nggawe pamirsa lan gawe kaget.

1. Iklan Billboard Kembang Api

, Kepiye carane nggawe desain papan reklame?

Source: Mohamad Safiuddin

Bayangan pesawat kasebut katon kaya nalika dibuwang saka langit. Minangka conto sing cocog kanggo sesambungan karo lingkungane kanggo nambah pesen saka merek sampeyan.

2. Flex Rantai

, Kepiye carane nggawe desain papan reklame?

Source: Budeco

Kanggo luwih ngiyatake klaim fleksibel sing kuwat, coba kepiye rantaian wangkal kanggo ayunan bocah-bocah. Desain unik iki minangka komik lan pikiran lan conto sing apik kanggo nggawe sakcedhake fisik sampeyan.

3. Loro-lorone rambut pria

, Kepiye carane nggawe desain papan reklame?

Source: Hub Dashing

Kanggo nyopir pamirsa lan supaya bisa tumindak kanthi cepet, desain iki nyuda kekuwatan marang kekuatan. Iki dimainake kanthi emosi wong lanang sing gundul nanging ing wektu sing padha nyedhiyakake cara kanggo ngrampungake kabeh kasusahane.

Aku seneng desain papan iklan iki amarga format sing unik. Tutup nganggo pesen merek (pulihake karo klub rambut) meh kaya dikepung. Iku mung dadi visual.

4. Pisau Cukur Cukur

, Kepiye carane nggawe desain papan reklame?

Source: Oddee

Desain ing ndhuwur minangka bukti yen ora ana watesan nalika ngrancang papan reklame. Sampeyan ora bisa nggunakake geometri papan reklame kanthi winates supaya bisa misuwur lan nglengkapi filosofi merek sampeyan. Pamrentahan kreativitas ana ing tangan sampeyan.

5. Steak Popping

, Kepiye carane nggawe desain papan reklame?

Source: Penghargaan Desain CSS

Mesthi, garpu gedhe sing cocog karo papan reklame minangka daya tarik sing jelas. Nanging, tipografi sing apik banget, gambar steak sing nonjol sing kandel lan pilihan palet warna ora kudu dilalekake. Kabeh faktor kasebut bisa digunakake kanggo menehi desain karakteristik utama.

kesimpulan

Rancang papan iklan minangka seni halus. Sampeyan kudu ngrampungake saben rinci, tundhuk marang kabeh aturan dhasar, lan isih ngrusak tradhisi lan mikir ing njaba kothak kanggo nggawe karya sing cocog karo investasi sampeyan. Ngimpi gedhe lan kanthi sawetara kesandhung ing kene, sampeyan bakal bisa nggayuh tujuan sing sampeyan senengi.

Yen sampeyan ora yakin apa sing bakal ditindakake utawa pengin pitulung ngrancang papan reklame sing bakal nulungi sampeyan ngirim pesen menyang pamirsa, ayo ngerti. Billboard Kita layanan desain mesthi ngrampungake kabutuhan sampeyan.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.