Cara Milih Warna Brand lan Logo Sampeyan

Cara Milih Warna Brand lan Logo Sampeyan

Bebarengan karo desain kreatif, warna sing sampeyan pilih kanggo merek bisnis sampeyan bakal melu klien kanthi visual. Iki bakal dadi warna sing digunakake kanggo ngrancang logo, nggawe situs web, ngrancang jaminan pemasaran, lan bisa uga dekorasi lokasi bata lan mortir.

Pilihan Warna Merek Saiki Luwih Penting, Saka Pancen

Amarga akeh pelanggan dhisik kesengsem sampeyan bakal online dhisik, milih warna sing pas saiki luwih penting tinimbang saiki. Pernyataan misi, nada, lan frasa penting banget - nanging olahpesen visual sampeyan luwih kuwat tinimbang tembung. Malah kanthi langsung, warna logo, signage, POP ing toko, lan bahan bermerek bakal menehi respons emosional langsung. Bareng, dheweke bakal nyambung lan melu karo pamirsa lan nyebutake kepribadian lan profesionalisme sampeyan.

Makna Colour Favorite Kita

Kaping pisanan, sampeyan pengin nimbang psikologi warna. Saben warna ngasilake respons tartamtu lan asring sadhar, yaiku prekara sing pengin sampeyan eling. Ya, pilih kombinasi warna sing menehi inspirasi kanggo sampeyan - nanging elinga demografi sampeyan. Ing ngisor iki minangka perasaan sing paling umum digandhengake karo pilihan warna paling dhuwur:

Red- Warna logo paling umum kaping pindho minangka abang digandhengake karo semangat, semangat, lan energi gedhe.

Orange— Sing anget lan ngundang warna sing cocog kanggo merek utawa merek kreatif ing industri panganan.

Kuning- warna sing anget lan srengenge sing langsung digandhengake karo emosi positif.

Lampung-Green bisa digunakake ing merek kanggo makili wutah utawa sambungan menyang alam.

Blue- Warna logo sing paling populer amarga nuduhake kapercayan, tenang, lan stabilitas.

Purple—Warna sing ana gandhengane karo kualitas lan kemewahan cocok kanggo merek paling dhuwur.

Pink- ngengingi hue, sing bakal dirembug ing ngisor iki, asring digandhengake karo romance lan feminitas. Jambon bisa uga awet enom utawa energik.

Brown- yaiku warna sing anget asring digunakake kanggo merek maskulin kanggo makili ketergantungan, kesederhanaan, lan uga alam.

Black- bisa uga ora dadi warna pisanan sing dipikirake nanging yen dirancang kanthi bener, bisa dadi edgy, utawa apik banget lan canggih.

Putih- Yen kontras utawa warna sekunder putih kalebu netral seger lan resik.

Grey- Bisa bantuan sampeyan ngatur macem-macem raos, saka klasik nganti diwasa utawa misterius.

Ngluwihi Kulawarga primer - Werna Warna

Ing ngisor iki sawetara istilah lan alat sing bisa bantuan sampeyan milih warna merek, uga ngrembug karo desainer nalika sampeyan siyap miwiti nggawe logo lan bahan merek sampeyan.

Werna Werna

Rodha warna nduweni 12 warna kunci sing kita sinaoni nalika isih bocah. Werna kasebut ditampilake ing sisih bunder, sing mbantu sampeyan milih warna sing kontras lan komplementer. Nalika dekorasi, warna ing sisih rodha nggawe kontras sing positif, nanging nalika ngrancang logo sampeyan, sampeyan bisa milih warna sing luwih cedhak ing rodha kasebut. Ora preduli warna apa sing sampeyan pilih, ireng lan putih mesthi dianggo warna sekunder utawa aksen. Roda warna minangka alat sing apik banget kanggo nggawe titik wiwitan dhasar. Sawetara desainer sing sampeyan kerjakake bisa uga nuduhake 12 warna ing rodha kasebut minangka warna.

Werna Warna

Werna warna yaiku sing diarani nalika warna rodha warna dicampur karo putih, padhang utawa padhang. Iki bakal bedane antara pink standar ing roda warna lan pink pastel.

Werna Warna

Kita kabeh wis kenal karo macem-macem warna ing warna utama, kayata jambon standar lan jambon panas. Ing babagan desain, warna warna yaiku nalika ireng dicampur-nggawe pink sing luwih peteng sing katon rada abang.

Tone Werna

Nada warna nalika putih lan ireng dicampur dadi warna utama. Iki bisa uga nyebabake jambon sing katon kaya ungu.

Pira Werni Apa Sampeyan Kudu logo ing logo?

Logo rata-rata duwe 2 nganti 4 warna. Iki bisa uga ora kalebu warna aksen saka ireng utawa putih. Contone, ing ireng huruf ing sekitar putih kasedhiya kanggo dipasang lan priksa manawa tembung utawa elemen desain pop.

Logos siji-warna

Logo warna siji bisa dingerteni. Kunci sukses ing kene yaiku desain kudu wow. Sawetara logo warna siji sing populer kalebu bullseye Target lan klasik Chanel ireng. Sing nyenengake babagan logo warna siji, yaiku kanthi gampang ngganti warna logo nalika preinan, promosi, utawa label produk. Contone, logo Nike dicithak kanthi macem-macem warna lan apel Apple ireng, biru, silver, warna pelangi, lan macem-macem warna kanggo kontras karo produke.

Logam mikromatik

Ireng lan putih minangka pilihan monochromatic paling dhuwur kayata Adidas utawa Putih House Pasar Ireng. Ya, Adidas nyithak logo kanthi macem-macem warna kanggo nggawe kontras yen dibutuhake. Lan Putih House Pasar Ireng ngowahi kabeh gumantung saka logo sing dicithak, kadhang dicithak huruf putih ing latar ireng. Monochromatic uga kalebu ireng utawa putih sing dipasang kanthi warna sing kontras, utawa logo "shade" kaya logo Oreo saiki kanthi akeh warna biru.

Logos warna berwarna

Nalika paling logo ngemot 2 nganti 4 warna, sawetara uga ana warna Pelangi. Kanggo logo warna-warni bisa digunakake ing desain kudu resik lan asri. Contone, merak NBC, Cincin Olimpiade, utawa logo KIND.

Logos Analog

Werna sing cedhak karo siji ing rodha warna dianggep analog. Iki biasane logo 2 warna kayata kuning lan ijo BP utawa abang lan oranye MasterCard. Abang, kuning lan putih McDonald uga bakal dianggep analog.

Komplementary

Pilihan sabanjure yaiku nganggep warna ing sisih sabalikna saka rodha warna kanggo nggawe logo sampeyan. Iki bakal kalebu logo abang lan ijo, kayata Chili's utawa Mountain Dew. Jingga lan ijo Gatorade minangka conto liyane.

Logo Komplit Pisah

Pemilihan warna pamisah utawa senyawa yaiku yen sampeyan njupuk rong rodha warna roda, lan pasang karo warna ing sisih rodha. Contone 3 warna iki kalebu logo Fanta utawa nalika MasterCard nyithak oranye lan abang ing latar biru.

Logo Triad

Pungkasan, logo triad njupuk warna saka bagean warna kanthi rodha. Burger King, Best Western, and Tide kabeh conto logo triad.

Sawise sampeyan milih warna merek lan logo sampeyan, wektune nemokake desainer logo. Saliyane ngrancang kabutuhan marketing, Print Peppermint nawakake logo layanan lengkap lan desain merek. Kita bisa bantuan sampeyan kanthi merek awal uga nggawe jeneng bisnis sampeyan saiki. Ngubungi saiki kanggo sinau maneh!

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro