Cara Milih Warna Brand lan Logo Sampeyan

Cara Milih Warna Brand lan Logo Sampeyan

Bebarengan karo desain kreatif, warna sing sampeyan pilih kanggo merek sampeyan business bakal melu klien sampeyan kanthi visual. Iki bakal dadi warna sing sampeyan gunakake kanggo ngrancang logo, mbangun situs web, ngrancang jaminan pemasaran, lan bisa uga dekorasi lokasi bata lan mortir.

Pilihan Warna Merek Saiki Luwih Penting, Saka Pancen

Amarga akeh kesan pertama pelanggan babagan sampeyan online pisanan, milih werna tengen luwih penting saiki saka tau. Pernyataan misi, nada, lan frasa sampeyan penting banget-nanging olahpesen visual sampeyan luwih banter tinimbang tembung. Malah kanthi pribadi, warna logo, signage, POP ing toko, lan bahan bermerek sampeyan bakal entuk respon emosional langsung. Bebarengan, dheweke bakal nyambung lan melu karo pamirsa lan nuduhake pribadine lan profesionalisme sampeyan.

Makna Colour Favorite Kita

Kaping pisanan, sampeyan pengin nimbang psikologi warna. Saben warna ngasilake respons tartamtu lan asring sadhar, yaiku prekara sing pengin sampeyan eling. Ya, pilih kombinasi warna sing menehi inspirasi kanggo sampeyan - nanging elinga demografi sampeyan. Ing ngisor iki minangka perasaan sing paling umum digandhengake karo pilihan warna paling dhuwur:

Red- Warna logo paling umum kaping pindho minangka abang digandhengake karo semangat, semangat, lan energi gedhe.

Orange— Sing anget lan ngundang warna sing cocog kanggo merek utawa merek kreatif ing industri panganan.

Kuning- warna sing anget lan srengenge sing langsung digandhengake karo emosi positif.

Lampung-Green bisa digunakake ing merek kanggo makili wutah utawa sambungan menyang alam.

Blue- Warna logo sing paling populer amarga nuduhake kapercayan, tenang, lan stabilitas.

Purple- werna sing digandhengake karo kualitas lan kemewahan cocok kanggo merek paling dhuwur.

Pink- ngengingi hue, sing bakal dirembug ing ngisor iki, asring digandhengake karo romance lan feminitas. Jambon bisa uga awet enom utawa energik.

Brown- yaiku warna sing anget asring digunakake kanggo merek maskulin kanggo makili ketergantungan, kesederhanaan, lan uga alam.

Black- bisa uga ora dadi warna pisanan sing dipikirake nanging yen dirancang kanthi bener, bisa dadi edgy, utawa apik banget lan canggih.

Putih- Yen kontras utawa warna sekunder putih kalebu netral seger lan resik.

Grey—Grey bisa mbantu sampeyan ngeterake macem-macem perasaan, wiwit klasik nganti diwasa utawa misterius.

Ngluwihi Kulawarga primer - Werna Warna

Ing ngisor iki sawetara istilah lan alat sing bisa mbantu milih warna merek sampeyan, uga ngrembugake karo desainer nalika sampeyan siap miwiti logo lan bahan merek sampeyan.

Werna Werna

Rodha warna nduweni 12 warna kunci sing kita sinaoni nalika isih bocah. Werna kasebut ditampilake ing sisih bunder, sing mbantu sampeyan milih warna sing kontras lan komplementer. Nalika dekorasi, warna ing sisih rodha nggawe kontras sing positif, nanging nalika ngrancang logo sampeyan, sampeyan bisa milih warna sing luwih cedhak ing rodha kasebut. Ora preduli warna apa sing sampeyan pilih, ireng lan putih tansah bisa digunakake minangka werna sekunder utawa aksen. Roda warna minangka alat sing apik kanggo nggawe titik wiwitan dhasar. Sawetara desainer sing bisa sampeyan gunakake bisa ngrujuk 12 warna ing roda minangka warna.

Werna Warna

Werna warna yaiku sing diarani nalika warna rodha warna dicampur karo putih, padhang utawa padhang. Iki bakal bedane antara pink standar ing roda warna lan pink pastel.

Werna Warna

Kita kabeh ngerti babagan warna sing beda karo warna utama, kaya jambon standar vs. pink panas. Ing babagan desain, warna warna yaiku warna ireng dicampur-nggawe jambon sing luwih peteng sing rada sithik.

Tone Werna

Nada warna yen putih lan ireng dicampur dadi warna primer. Iki bisa nyebabake warna pink sing katon wungu.

Pira Werni Apa Sampeyan Kudu logo ing logo?

Logo rata-rata duwe 2 nganti 4 warna. Iki bisa uga ora kalebu warna aksen ireng utawa putih. Kanggo contone, huruf ireng sak putih ana kanggo pigura lan priksa manawa tembung utawa unsur desain pop.

Logos siji-warna

Logo warna siji bisa dadi kenangan. Kunci sukses ing kene yaiku desain kudu wow. Sawetara logo warna siji sing populer kalebu bullseye Target lan ireng klasik Chanel. Sing nyenengake babagan logo warna siji, yaiku kanthi gampang ngganti warna logo nalika preinan, promosi, utawa label produk. Contone, logo Nike dicithak kanthi macem-macem warna lan apel Apple wis ireng, biru, perak, warna pelangi, lan macem-macem warna sing beda karo produke.

Logam mikromatik

Ireng lan putih minangka pilihan monokromatik sing paling dhuwur kayata Adidas utawa Pasar Ireng Gedung Putih. Ya, Adidas nyithak logo kanthi macem-macem warna kanggo nggawe kontras yen dibutuhake. Lan Pasar Ireng Gedung Putih ngganti barang-barang kasebut gumantung saka logo sing dicithak, kadhangkala nyithak huruf putih ing latar ireng. Monochromatic uga kalebu ireng utawa putih sing dipasang kanthi warna sing kontras, utawa logo "shade" kaya logo Oreo saiki kanthi akeh warna biru.

Logos warna berwarna

Nalika paling logo ngemot 2 nganti 4 warna, sawetara uga ana warna Pelangi. Kanggo logo warna-warni bisa digunakake ing desain kudu resik lan asri. Contone, merak NBC, Cincin Olimpiade, utawa logo KIND.

Logos Analog

Werna sing cedhak karo siji ing rodha warna dianggep analog. Iki biasane logo 2 warna kayata kuning lan ijo BP utawa abang lan oranye MasterCard. Abang, kuning lan putih McDonald uga bakal dianggep analog.

Komplementary

Pilihan sabanjure yaiku nganggep warna ing sisih sabalikna saka rodha warna kanggo nggawe logo sampeyan. Iki bakal kalebu logo abang lan ijo, kayata Chili's utawa Mountain Dew. Jingga lan ijo Gatorade minangka conto liyane.

Logo Komplit Pisah

Pemilihan warna pamisah utawa senyawa yaiku yen sampeyan njupuk rong rodha warna roda, lan pasang karo warna ing sisih rodha. Contone 3 warna iki kalebu logo Fanta utawa nalika MasterCard nyithak oranye lan abang ing latar biru.

Logo Triad

Paling pungkasan nanging paling ora logo triad njupuk werna saka bagean roto-roto saka rodha werna. Burger King, Best Western, lan Tide kabeh conto saka logo triad.

Sawise sampeyan milih warna merek lan logo sampeyan, wektune nemokake desainer logo. Saliyane ngrancang kabutuhan marketing, Print Peppermint nawakake logo layanan lengkap lan desain merek. Kita bisa mbantu sampeyan nganggo merek wiwitan uga nggawe jeneng bisnis sampeyan saiki. Ngubungi saiki kanggo sinau maneh!

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial