Makalah Letterpress paling apik

Makalah Paling Apik kanggo Pencetakan Letterpress ing Donya!

transcript:

Dadi, akeh desainer lan kreatif sing ora seneng banget percetakan letterpress nanging apa padha ora ngerti iku kanggo njaluk paling metu saka a layang aksara mesin kaya lawas-sekolah Heidelberg kincir angin contone sampeyan kudu Feed iku jinis tengen kertas.

Pramila kita wis ngentekake pirang-pirang wulan kanggo riset lan nyoba Makalah saka sak ndonya kanggo nggawa sampeyan pesawat paling sampurna curated saka layang aksara Makalah ayo dadi kreatif

Howdy wong internet, Austin karo Print Peppermint kene lan dina iki kita arep kanggo njupuk dipikir ing anyar kita layang aksara kertas konteks bundel nanging pisanan wewaler cepet.

iki video ora disponsori dening crane & co Gmund, Fedrigoni, utawa liyane kertas pabrik kasebut ing iki video. Iki Makalah sing kita tresnani lan tuku lan digunakake kanthi rutin kanggo proyek internal kita dhewe lan kanggo proyek klien.

Dadi ayo langsung nyilem.

Dadi informasi latar mburi sethitik kabeh conto ing bundel iki wis dipotong dadi rong inci kanthi telung setengah inci lan wis dicithak huruf sing dicithak ing sisih siji utawa loro nggunakake Pantonenomer tinta metalik 10411c. Sanajan tinta metalik dirancang kanggo dilapisi Makalah karo sawetara pacobèn sampeyan bisa entuk asil apik ing uncoated saham uga.

Elinga yen warna tinta dadi peteng banget utawa desaturasi nalika dicithak ing stok sing ora dilapisi.

Simpenan pisanan ing dhaptar sing diarani dina begja iki kertas digawe ing Italia dening pabrik kertas Cordenons lan luwih umum dikenal minangka putih alam liar. Alam liar kasedhiya ing rong kekandelan 450 gram lan 850 gram saben meter persegi. Ing konteks ing koleksi kita yaiku varian sing luwih tipis.

Kertas iki ngemot 35 katun lan 65 unsur bebas klorin tanpa klorin kayu- bebas pulp. Dina sing apik yaiku FSC sing disertifikasi lan bisa didaur ulang.

Cordenons nyatakake yen saham iki cocog kanggo tambahan seni, kartu ucapan, undangan, kemewahan kemasan, katalog, tanggalan, menu, tag, laporan tahunan, monograf, lan mesthi perusahaan nulis seneng kertu bisnis.

Kertas iki cocok kanggo layang aksara lan offset printing lan performs uga karo paling Rampung teknik kalebu embossing wuta, stamping foil, termografi, lan sablon sutra.

Saham sabanjure sing diarani hoof sing ditresnani lan asale saka kulawarga kertas sing padha, nanging kaya sing sampeyan deleng duwe warna coklat cahya pasir sing apik - maneh konteks ditampilake ing 450 gram saben kothak meter.

Saham sabanjure ing bundel kita diarani topi ndhuwur iki uga asale saka seri alam liar nanging kaya sing sampeyan deleng dicelup. ireng. Aku penggemar super gedhe carane Pantone tinta metalik katon nalika dicithak ing uncoated ireng makalah kaya iki - klasik!

Saiki kita lunga saka Italia lan mabur menyang Inggris sing misuwur udan lan abu-abu. Makalah iki kita sebut makutha nanging paling umum dikenal minangka Saunders Waterford.

Stok katun 100% iki diprodhuksi dening pabrik St. Cuthbert lan asline dirancang kanggo digunakake minangka kertas cat banyu kanggo lukisan. Nyatane, iki minangka salah sawijining sawetara saham sing saiki disetujoni dening masyarakat cat banyu kraton.

Seri kertas iki kasedhiya ing kekandelan saka 190 gram nganti 638 gram konteks sing ditampilake ing bundel kita yaiku varian bobot 425 gram.

Simpenan iki kasedhiya ing rong warna putih sing ditampilake ing kene yaiku putih kuning sing anget lan putih dhuwur sing diarani minangka putih sing luwih cerah.

Saunders Waterford uga teka ing telung tekstur utawa perawatan permukaan hp cp lan kasar kita konteks yaiku varian hp sing nduweni tekstur sing paling halus menehi permukaan sing luwih seragam.

Kertas sabanjure ing koleksi kita yaiku saham cat banyu liyane sing kita seneng nelpon lonceng UK lan sanajan jeneng kasebut bener-bener diprodhuksi ing Jerman dening pabrik kertas Hahnemühle.

Simpenan 600 gram iki sing umum dikenal minangka Leonardo kasedhiya ing telung tekstur permukaan sing beda-beda, kadhemen, panas, lan kasar. Kita milih varian kasar kanggo penampilan sing ora rata - saben lembar unik, apik tenan!

Kertas digawe cetakan iki yaiku 100 katun sing tahan tuwa lan nduweni warna putih alami sing elegan amarga kekandelan lan lumahing ora rata, kita saranake nglamar desain sampeyan percetakan letterpress or stamping foil - embossing wuta uga dianggo flawlessly.

Saiki kita mlumpat bali menyang UK kanggo saham liyane ing seri Saunders Waterford kertas iki 638 gram kandel lan fitur perawatan lumahing atos maneh kasedhiya ing rong jinis putih. Kita wis milih varian putih biasa yaiku putih alami sing luwih anget.

Kertas sabanjure sing bakal kita deleng digawe ing Amerika Serikat lan bisa uga dadi kertas sing paling misuwur lan paling umum digunakake ing saindenging jagad nalika nerangake. percetakan letterpress - ya sampeyan guess iku Crane Lettra saka crane pabrik kertas - kertas apik tenan purposefully dirancang khusus kanggo printing letterpress.

Simpenan iki 100 katun alus lan mewah kanggo tutul durung stabil lan kuwat ing penet. Serat sing relatif uncompacted menehi kertas alus nanging nyenyet lan Gamelan aran ing tangan.

Crane Lettra kasedhiya ing telung warna saka sing paling padhang nganti paling anget kalebu putih neon, putih mutiara, lan ecru.

Kisaran gratis yaiku varian putih neon utawa padhang lan relatif marang saham liyane ing koleksi iki mbokmenawa putih paling padhang sing bisa sampeyan entuk.

Crane Lettra teka ing telung kekandelan 120 gram 300 gram lan 600 gram kanggo koleksi kita milih sing paling abot saka telung

Kertas sabanjure ing koleksi kita diarani sihir unicorn. Iki minangka varian putih mutiara saka sing padha crane seri huruf kita mung ngedika bab Simpenan iki identik siji sadurunge ing kabeh cara kajaba kanggo rodok anget alam werna putih.

Saiki kita pindhah menyang Jerman nanging wektu iki mudhun ing sisih kidul menyang pabrik kertas sing diarani Gmund dumunung ing kutha kanthi jeneng sing padha - kudu tresna marang praktisi Jerman.

Aku mung pengin ngaso ing kene sedhela lan ujar manawa aku duwe bedhil ing sirahku lan aku mung bisa tuku kertas saka pabrikan siji. Gmund.

Aku duwe alus titik kanggo Fedrigoni uga, mbok menawa amarga aku part Italia, nanging aku golek koleksi sakabèhé saka Gmund kertas dadi super dinamis, nyenengake, lan mung luwih inovatif tinimbang pabrik saingan.

Gmund katun kasedhiya ing limang werna kalebu krim putih abu-abu cahya biru lan daya biru werna abu-abu cahya uga kalebu ing bundel kita lan bakal dideleng mengko ing video. Gmund katun teka ing papat kekandelan 110 gram 300 gram 600 gram lan 900 gram - Bintang ing kene varian 600 gram.

Stok katun 100 iki ora mung ramah lingkungan nanging dijamin ora ngemot produk sampingan kewan, dadi siji-sijine kertas vegan sing bener ing bundel kita - bisa uga ana liyane sing cocog karo kritéria iki, nanging Gmund iku mung siji sing publicly nggawe pratelan iki lan duwe sertifikat kanggo bali munggah.

Sepatu wanita minangka saham liyane saka Gmund pabrik nanging rada beda ing sawetara cara sing migunani. Simpenan iki 100 % didaur ulang digawe saka bahan mentah pasca konsumen sing wis katon akeh tumindak - mula beda warna lan permukaan kudu diarepake lan nambah karakter sakabèhé saham iki amarga saben lembar pancen beda lan unik.

Gmund nelpon kulawarga kertas iki Heidi cendhak kanggo Heidelberg lan sanajan ora kalebu katun kaya kertas liyane ing dhaftar kita iki dirancang kanggo digunakake karo mesin letterpress. Iku kandel nanging alus lan performs padha uga minangka sembarang 100 persen saham katun.

Heidi teka ing limang werna kalebu putih susu glassine burem werna abu-abu alus lan kusam ireng kerajinan lan ireng versi kita bakal maneh dicokot mengko ing video saham iki performs apik karo letterpress ngimbangi lan printing silkscreen kudu nyatet sing amarga kertas didaur ulang sampeyan bakal njaluk shift werna rada luwih ing tinta dicithak yen dibandhingake karo saham uncoated putih padhang.

Sabanjure kita duwe der Schädel german kanggo tengkorak teka maneh saka Gmund pabrik kertas - iki minangka bagéan saka seri kertas katun lan nuduhake kabeh fitur sing padha karo kertas florist klasik sing dideleng sadurunge kajaba warna abu-abu.

Kita milih varian 600 gram kanggo koleksi lan aku kudu ngomong PMS tinta metallic katon mung nggumunke ing Simpenan iki rinci lan kontras katon kene ing ndhuwur tengkorak mung ndadekake kula tingle nang.

Jumping bali kanggo Heidi seri daur ulang saka Gmund kita duwe ireng terwelu kang sampeyan bisa ndeleng punika ireng varian saka seri kertas kita rembugan sadurungé.

Senajan Gmund ngarani iki kusam ireng Aku bakal ngomong iku rada sugih ing werna saka loro saham ireng liyane kita letterpress mbendel kertas contone siji saka seri alam liar.

Ing babagan tekstur, sanajan sampeyan ngerteni manawa 35 isi katun ing saham liar menehi rasa sing luwih alus nalika Heidi luwih kasar kanthi untu sing luwih jero - maneh aku seneng kombinasi stalks sing ora ditutupi ireng karo Pantone tinta metalik.

Meh rampung wong lanang mung loro stalks kanggo pindhah!

kertas iki disebut der Hund lan maneh asalé saka Gmund pabrik kertas lan minangka bagéan saka seri daur ulang Heidi. Bobot 530 gram lan nduweni werna kerajinan coklat utawa pasir.

Dibandhingake karo kertas coklat liyane ing bundel iki saka seri alam alam bébas sampeyan bisa ndeleng sing Der Hund rada entheng kang bakal menehi liyane kontras lan legibility luwih yen desain nggunakake werna tinta rodo peteng.

Gusti bantuan kita wis teka ing kertas pungkasan ing koleksi kita lan teka kanggo kita kabeh cara saka Jepang.

Aku ora yakin jeneng resmi saka kertas iki nanging saka pabrik kertas Sakura lan diarani kursi sing apik. Iki minangka stok paling padhet ing bundel letterpress kita kanthi 700 gram saben meter persegi.

Bisa uga sing paling abot nanging iki ora kudu nggawe sing paling kandel yen maca mikrometer cepet nuduhake 36 poin utawa 0.93 milimeter. Judhul kanggo kertas letterpress estetis paling kandel ing bundel kita bakal pindhah menyang solois teka ing massive 52 TCTerms utawa 1.13 millimeters metrik.

Inggih matur nuwun kanggo kabeh sing troopers sing digawe kabeh cara kanggo mburi video Aku ngerti ora saben wong nemokake kertas minangka topik sing nyenengake kaya aku.

Yen sampeyan seneng karo apa sing sampeyan deleng dina iki, senengi video lan nimbang lengganan kanggo konten sing bakal teka yen sampeyan dadi desainer nganggep nggunakake percetakan letterpress kanggo proyek sampeyan dhewe utawa klien, aja ragu-ragu kanggo njupuk kita email ing info@carrieprintpeppermint-com

Yen sampeyan ninggalake alamat surat sing apik, ana kemungkinan sing bisa dikirim kanthi gratis.

Dadi cukup saka aku dina iki lan kita bakal nyekel sampeyan ing sabanjure 😉

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro