Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

gmund kertu bisnis katun biru daya karo stamping foil emas

Video Paling Anyar

Kartu Bisnis Katun

  • 100% katun alam sing ora digawe
  • Entuk karo stamping foil
  • Tambah debos buta sing elegan
jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.


    Kartu Bisnis Katun Kustom Mewah

    Kard Bisnis Katun dicithak ing Werna Lengkap kanthi stok kertu Katun Semulaos 50% 100-XNUMX XNUMX

    Simpenan kertu katun kita meh padha karo karakter sing kondhang crane stok letra, dirancang khusus kanggo percetakan letterpress.

    Nambah kertu katun kanthi foil, debossing, pinggir warna, potongan-potongan. Kasedhiya kanthi ukuran standar 2 ″ x 3.5 ″ lan persegi 2.5 ″ x 2.5 ″.

    Tambah debos buta kanggo nambah kertu bisnis katun luwih.

    Inspirasi & Ide kanggo Kartu Bisnis Katun

    Entuk paket sampel!

    Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

    Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

    Harun
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 week ago
    Jahitan Stubbz
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Kualitas apik lan cocog warna sing apik

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 3 ago
    Caroline Boyk
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 3 ago
    HUKUM
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Produk apik banget!

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 4 ago
    HUKUM
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Pilihan apik tenan!

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 4 ago
    HUKUM
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Apik banget!

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 4 ago
    HUKUM
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Kualitas apik lan rega sing apik banget.

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 4 ago
    HUKUM
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 4 ago
    Gloria
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    Whitney D.
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Seneng holografik!

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    Whitney D.
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    Whitney D.
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    gmund kertu bisnis katun biru daya karo stamping foil emas
    Kartu Bisnis Katun