• 8 Jinis Kayu Standar
  • Laser Cutting & Etching
  • Stamping Foil & Werna Spot

Video Paling Anyar

Kertu Bisnis Kayu

199.00$ - 649.00$

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 257
Parker D.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kualitas cetak pembunuh!

minggu 3 ago
Trey Wilson
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Seneng iku.

1 month ago
Carolin Ngagel
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kualitas, Layanan, Dhukungan pelanggan. Sampeyan ora bisa pengin liyane! Wong-wong iki nindakake pakaryan sing apik banget!

sasi 2 ago
Jenna
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kesempurnaan!

sasi 2 ago
Jenna
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku ora percaya sepira kualitase, jujur. Aku meh nangis nalika mbukak paket!

sasi 2 ago

informasi tambahan

Size

2.5" x 2.5" / 64 x 64 mm, 2" x 3.5" / 51 x 89 mm

kekandelan

, ,

Quantity

100, 250, 500, 1000

Jinis Kayu

Bambu, Basswood, Pantai, Cherry, Maple, Oak, Sapele, Kenari

Wektu Produksi

Ulasan

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama nyemak "Kartu Bisnis Kayu"

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Kayu

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Kertu bisnis Best Print Online Best

Kertas Daur Ulang: Pandhuan Cepet kanggo Desainer Berkelanjutan

Miturut EPA Amerika Serikat, kertas perawan nyebabake 74% lan 35% luwih akeh polusi udara lan banyu tinimbang kertas daur ulang lan mbantu nyegah deforestasi. Nanging, salah sawijining kekurangan nggunakake kertas daur ulang yaiku endhot sampah. Proses deinking sing digunakake ing pamrosesan kertas daur ulang bisa nyebabake endhot endhot 20% saben kertas daur ulang. Apa Daur Ulang… Waca liyane

Gagasan Kreatif kanggo Kartu Artis 'Artis

Gagasan Kreatif kanggo Kertu Bisnis Artis

Yen sampeyan ana ing lapangan kreatif, wong-wong sekitar sampeyan pengin sampeyan luwih khas lan unik. Dadi, yen sampeyan duwe kertu bisnis artis sing asli lan asli, sampeyan ora bakal bisa ngyakinake wong babagan bakat sampeyan. Elinga, ana akeh banget seniman ing kana sing duwe persegi panjang putih sing jelas lan ora menarik karo… Waca liyane

Ngerti Sejarah Kertas

Jeblugan Saka Jauh, Jaman Biyen: Ngerti Sejarah Kertu

Ngerti Sejarah Kertu Apa sampeyan nate kepingin weruh saka endi kertas lan sapa sing ngajak? Priksa manawa sampeyan tetep maca ing ngisor iki kanggo sinau riwayat kertas lengkap. Apa sampeyan nate mikir babagan kertas sing sejatine digunakake? Kita mriksa cathetan kasebut ing Badan Perlindungan Lingkungan. Jebule, saiki luwih saka 68 yuta wit… Waca liyane

kertu bisnis kayu 2

10 Desain Kertu Bisnis Kayu Ndhuwur Kanggo Nambah Sampeyan

Sampeyan mung bisa nggunakake kertu bisnis kayu. Serius, sapa sing ora pengin kesempatan nyedhaki kanthonge nalika ngandhani calon klien yen sampeyan duwe kayu? Ora ana sing bakal nolak kesempatan kanggo entuk dhuwit sing apik. Ayo goleki 10 desain kertu bisnis kayu kanggo menehi inspirasi. … Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kartu Bisnis Kayu

Apa kertas kraft coklat daur ulang?

Kertas kraft coklat daur ulang digawe saka 100% sampah pasca konsumen kayata potongan kertas sing diklumpukake saka rumah tangga lan industri. Komponen-komponen kasebut nggawe jinis kertas iki bisa diurai lan didaur ulang. Akeh wong sing ora ngerti yen ora kabeh kertas coklat iku ramah lingkungan lan digawe kanthi etika. Kadhangkala, kertas iki duwe werna coklat amarga digawe saka kayu saka alas wutah lawas. Umume wektu, komponen alami iki dipikolehi kanthi nggunakake cara ilegal. Yen sampeyan pengin ngisin marketing ijo lan entuk sih saka lingkungan, sampeyan kudu nggawe manawa kertas kraft coklat digawe saka ... Waca liyane

Ngendi perancang nggawe cetakan alat tulis?

Ngendi Desainer Dicetak Alat Tulis? Dhaptar Layanan Printing Paling Apik A printer sing ngemu kualitas ndhuwur kabeh bisa njupuk sawetara nemokake. Sampeyan bisa njelajah web kanggo review mbayar lan mungkasi munggah splurging dhuwit hard-entuk ing layanan run-of-the-mill utawa pracaya ing tembung kita-dipercaya. Amarga pengalaman ekstensif ing bisnis desain kreatif, kita ngerti apa sing dibutuhake kanggo dadi layanan percetakan sing apik. Saka percetakan foil panas sing paling canggih nganti layanan pelanggan sing apik, ana akeh sing nyumbang kanggo keunggulane. Kita bakal nylametake masalah sampeyan lan nggawe percetakan alat tulis sing paling apik… Waca liyane

Apa nggawe print letterpress lan ngapa iku badass?

Printing letterpress nuduhake teks lan gambar cetak relief, ing ngendi handset kayu utawa jinis logam dicithak ing permukaan sing diangkat, padha karo stempel karet. Johannes Gutenberg bisa uga dikreditake kanthi panemuan mesin cetak ing taun 1440, nanging pancen wis ana luwih awal tinimbang iku. Nyatane, nyetak saka jinis movable wis dadi praktik ing China wiwit taun 1041 sadurunge dikenalake ing Eropa! Cara tradisional, proses iki melu ngatur blok-blok huruf individu dadi caddy kanggo mbentuk tembung. Kabeh karakter wis dicithak lan disusun ing mbalikke. Kanggo gambar, bisa uga kalebu, nanging ... Waca liyane

Kepiye ngrancang kertu bisnis?

Cara Ngrancang Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah-Langkah Desain dening: Shakil Rahman "Desain sing apik kaya kulkas - yen dianggo, ora ana sing ngerti, nanging yen ora, mesthi mambu." – Irene Au Trilyun kertu lagi dicithak ing wektu iki. Nanging mung sawetara wong sing bakal nemokake dalan ing file sing disimpen kanthi ati-ati ing laci, utawa ing mburi pigura supaya ora ilang. Nanging apa sing nggawe kertu kasebut kudu disimpen lan ora liyane? Iki tugas sampeyan, minangka desainer, kanggo mesthekake yen kertu bisnis sampeyan ora… Waca liyane

Kepiye kertas bebas Asam lan kertas Archival beda?

Wong asring bingung babagan bedane kertas arsip lan kertas tanpa asam, mula dheweke cenderung takon akeh. Ngerti iki: Kertas bebas asam diprodhuksi liwat teknologi kertas alkalin. Iki tegese pH saka pulp sing digunakake kanggo nggawe kertas luwih dhuwur tinimbang netral, yaiku ndhuwur 7. Buffering ditindakake sabanjure. Kertas kasebut disangga nganggo basa alkali kayata kalsium karbonat, kanggo nyuda efek senyawa asam sing diserap saka atmosfer utawa ditampa saka pembentukan sing disebabake dening penuaan alami. Kanggo makalah arsip, ora ana sing ditampa sacara umum… Waca liyane

Apa sing: Groundwood?

Kertas digawe saka pulpa sing digawe ing salah sawijining proses sing meh kabeh wit digunakake. Kandungan lignin lan nyebabake kertas dadi kuning lan cepet rusak.

Apa: Pulpwood?

Kayu kayata log utawa dawa sing luwih cendhek, sing bisa digunakake kanggo nggawe pulp kayu saka endi kertas digawe.

Apa: Softwood?

Kayu kena saka wit konifer. Wit-witan kasebut kalebu serat sing dawa.

Apa: Kertu obligasi?

Iki nuduhake kertas sing digawe saka bahan sing kuwat lan luwih awet. Bahan kasebut bisa kalebu katun, kayu utawa kombinasi saka kalorone. Umume digunakake ing makalah kanggo bentuk bisnis utawa alat tulis.

Apa: Cellulose?

Kanggo manufaktur kertas, selulosa minangka komponen utama tembok serat kayu.

Apa: Serat selulosa?

Iki nuduhake sisa serat sing isih ditinggal sawise pemutihan lan pemisahan serat saka kayu sing digunakake ing produksi kertas.

Apa: Pulpical?

Iki minangka serat kayu sing wis dimasak nganggo bahan kimia sing nggawe pulp sing mbantu ngasilake kertas cetak lan produk kertas sing beda-beda. Yen kertas digawe kanthi pulp kimia, mula bisa ditemokake minangka kertas lembaran gratis.

Apa: Serat?

Kain katun, kayu utawa produk selulosa cilik liyane sing digunakake kanggo nggawe kertas. Ing pasar premium, kabeh serat biasane bebas lignin lan digawe dadi produk rampung sing diarani Pulp.

Apa: Pulpa mekanik?

Pulp kayu diprodhuksi kanthi nggunakake kayu kanthi mekanik lan digunakake kanggo koran lan iki dadi bahan utama saham dhasar.

Kertu Bisnis Kayu
199.00$ - 649.00$