• Sembarang Bentuk Motong Khusus
  • Nglereni Mati Lazer / Laser
  • Tambah Foil, Emboss, Spot UV

Video Paling Anyar

Die Cut Kartu Bisnis

149.00$ - 399.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.

 


4.9
Adhedhasar review 246
Jennifer Longfellow
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kualitas ana sing dakgoleki. Aku ora ngerti vendor liyane sing bisa nindakake apa aku takon supaya iki perusahaan gedhe

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

Dina 3 ago
Sarah
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku seneng tampilan kertu kothak lan gampang nyukupi kabutuhanku.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 2 ago
Deborah C.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

kertu kualitas apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku iki diunekake adoh karo kasil, nalika aku nampa malah kothak teka ing apik tenan. Kertu digawe kanthi kualitas, katon apik banget & larang. Kajaba iku, wong-wong sing nulungi karya seniku banget mbiyantu & sabar karo aku. Aku bakal tansah pesen kertu bisnis wiwit saiki

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago
Charles Kithcart
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
4 / 5

Apik banget, ana akeh pilihan tanpa kepunjulen. Yen aku ngandika 5 saka 5, sampeyan bakal ngomong padha mbayar kula!
hey nuntun sampeyan, mbantu lan ngluwihi pangarepan (Aku maneh pesenan maneh mung sawetara menit)!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago

informasi tambahan

Tipe Paper

Glossy, Pearlized, Silk Matte, Soft-Touch Matte, Uncoated

kekandelan

, ,

Wangun

Bentuk Custom

Quantity

100, 250, 500, 1000

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis — kabeh duwe, nanging kepiye sejatine wong sing pengin? Pira wong sing seneng banget menehi kertu bisnis nalika ana kahanan?

Nanging, umume wong-wong sing mbuwang kertu bisnis sing ditampa sajrone sawetara dina, lan ora angel ngerteni. Kerep, kertu bisnis mung persegi blandhe lengkap informasi kontak nanging ora duwe kapribaden.

Inggih, Print Peppermint duwe solusi kanggo ngilangi sampeyan saka kertu bisnis sing mboseni. Disebut Die Cutting, lan yen wis ngerti, sampeyan ora bisa ndeleng kertu bisnis kanthi cara sing padha maneh.

Apa Kertu Bisnis sing Die Cut?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Sumber gambar: https://creativemarket.com/Graphicsegg/2272404-Coffee-Shop-Round-Business-Card

Cukup, kertu bisnis sing dikethok khusus yaiku sing wis dipotong kanthi khas. Iki ora mung ateges kothak utawa bunderan tinimbang persegi dowo - bisa dipotong kanthi nyata apa wae sing bisa sampeyan bayangake.

Sawetara bentuk kompleks utamane mbutuhake nglereni laser, nanging ora masalah. Apa wae bentuk sing paling cocog kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan bisa dipikolehi nganggo kertu bisnis sing ora bisa dilelehake.

Apa Kartu Cut Die Kudu Dicetak ing Simpenan Kertas?

sulat-bisnis-kertu

Sampeyan bisa uga mbayangake manawa supaya potongan sing pas banget, kertas sing tipis kudu digunakake (ngasilake kertu bisnis sing tipis banget). Pungkasan, kabeh wong duwe pengalaman sing ora bisa nyoba nyoba ngethok kepingan salju saka kertas sing kandel. Nanging, iki dudu kedadeyan sing bisa dipateni.

Amarga sistem pemotongan mati banget canggih, sampeyan ora prelu kompromi kekandelan sing dipengini nalika milih kertu super khusus kasebut. Nyatane, sampeyan bisa milih kekandelan 18 pt lan 32 pt supaya sampeyan duwe kertu sing cocog tenan karo kabutuhan lan kabutuhan.

Apa Kartu Kethok Duwe Cetak ing Loro Sisih?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Sumber gambar: https://creativemarket.com/Marvels/190260-Die-Cut-Business-Card

Kertu bisnis sing dikepengini kaya sing padha karo kertu bisnis liyane, nanging luwih apik. Ya, ya — sampeyan bisa nyithak kertu ngarep lan mburi kertu bisnis sing ora bisa dilereni. Iki nggawe pilihan desain sing jembar, amarga sampeyan bisa nggawe sisih ngarep kertu katon kaya obyek sing wis dipotong, lan sijine informasi kontak ing sisih mburi.

Yen sampeyan wis nimbang serius babagan kertu bisnis adat sing dipotong pas, sampeyan bakal weruh manawa ora ana watesan apa Print Peppermint bisa nggawe. Saka boots koboi lan potongan logo nganti tag "didol", pancen ora ana sing ora bisa kita lakoni babagan kertu khusus kasebut.

Apa Kartu Kethong sing Maju banget?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Miwiti $ 159 kanggo 500 Kertu

Cukup kaget, kertu bisnis sing dikethok dhewe ora regane kaya sing mbayangake. Iki pancen bener banget nalika sampeyan nganggep kasunyatan manawa sampeyan bisa konsultasi karo salah sawijining desainer nalika proses persiyapan tanpa biaya tambahan.

Kajaba iku, sampeyan kudu menehi bathi babagan keuntungan non-moneter tartamtu ing kertu die-cut khusus. Yen akeh wong sing nggantungake kertu bisnis sampeyan, apa ora luwih larang regane? Pancen angel menehi rega ing pangenalan merek lan kesadaran utama, nanging mesthine luwih saka biaya kanggo tuku kertu bisnis sing dikepengini.

Ora ana konsep sing rumit banget Print Peppermint kanggo ngrampungake, mula coba ide kertu bisnis khusus sing paling kreatif lan bakal dikirim kanthi tanpa cacat. Ora preduli sepira kompleks ide ide sing sampeyan lakoni, luwih becik sampeyan urip kanggo sampeyan.

Kertu bisnis die cut dicithak kanthi proses 4-werna warna ing sisih loro (kajaba ditetepake). Kertu iki kasedhiya ing kekandelan saka 18pt nganti 80pt. Kita bisa die-cut sembarang wangun adat sampeyan bisa mbayangno lan malah kurban laser mati-nglereni kanggo desain luwih Komplek. Yen sampeyan butuh bantuan babagan desain utawa nyetel file kanthi bener, perancang kita seneng mbantu nggawe file mati sampeyan tanpa biaya. Deloken sisan: Kertu Plastik Die Cut, Die Cut Kertu Logam, Die Kayu Kertu Kayu

Priksa metu! Kita wis nyoba mbantah bocah-bocah lanang ing perbandingan iki ing Ndandani foto.

Kertu Bisnis Die Cut - Sumber Daya

Pesaing Kita Kanggo Kertu Bisnis Die Cut:

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Die Cut

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

antilope papertrofi

Patung Kewan Die Cut dening PaperTrophy.com

Halo Wong! Austin ing kene, direktur kreatif ing Print Peppermint. Aku bubar tuku sawetara patung kewan sing dipotong saka kertas desain perusahaan ing Berlin. Sanajan rada larang, aku ngira bakal dadi bahan fokus sing sampurna kanggo dekorasi kamar turu anak-anakku. Majelis butuh wektu 4 jam lempitan lan gluing lan butuh usaha luwih akeh… Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

Kertu Bisnis Wujud Gitar Kustom Die Cut

Kertu Bisnis Wujud Gitar Kustom Die Cut Kadhangkala kita entuk proyek sing saestu ngidini kita nyuda otot. Ketik Ebenezer, Kertu Bisnis Guitar Bentuk Die Die Guitar, dhewe saka Mississippi. 28pt Silk Matte lan dihiasi nganggo foil sing adhem! Motong mati kustom iki ana ing bentuk wadhah ... Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kartu Bisnis Die Cut

Apa sampeyan nawakake pemotongan laser mati?

Ya, kita nawakake layanan nglereni mati laser. Uga dikenal minangka nglereni mati digital, nglereni mati laser melu laser dhuwur-powered kang vaporize, ngobong, utawa Cut desain saka materi tartamtu. Dibandhingake karo teknik tradisional, nglereni laser nawakake presisi lan kacepetan sing luwih gedhe. Sampeyan bisa nggawe wangun unik nggunakake bahan apa wae sing bisa dipikirake. Malah nalika sampeyan nggunakake bahan cilik lan panah kanggo proyèk print, sampeyan bisa nyana laser kanggo ngirim tingkat nggoleki rinci nglereni. Thanks kanggo sistem nglereni mati laser, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dhuwur ing rega terjangkau.

Kepiye carane nggawe karya seni kanggo produk potong mati?

Temokake program desain vektor sing apik kayata Adobe InDesign utawa Illustrator kanggo nggawe file topeng kanggo proyek die cut sampeyan. Mangkene carane sampeyan bisa nyiyapake karya seni kanggo nglereni die: Langkah 1: Miwiti proyek desain anyar. Kanggo nyiyapake file cetak kanggo nglereni die, desain sampeyan kudu digawe ing mode CMYK lan kanthi 300 dpi. Dene ukurane, terserah sampeyan. Langkah 2: Nggawe garis getih ing sakubenge karya seni. Gawe duplikat kabeh desain sampeyan, lan pasang langsung ing ndhuwur sing wis ana. Sampeyan kudu nggabungake kabeh… Waca liyane

Apa sih iku potong mati berlapis lan kepiye carane persiyapan?

Die cutting nuduhake seni nglereni adat utawa wangun sing wis ditemtokake metu saka kertu utawa kertas flyer. Nglereni mati multi-lapisan niru proses iki nggunakake kertu liyane kanggo menehi desain print luwih ambane lan dimensi. Kanggo nyiyapake saben lapisan potongan mati multi-lapisan, sampeyan kudu nggawe file PDF topeng mati. Gunakake mung program industri-standar kayata Adobe InDesign lan Illustrator kanggo nggawe seni berbasis vektor. Mangkene carane sampeyan bisa nggawe file topeng: Langkah 1: Miwiti nggawe desain ing latar mburi putih sing padhet. Cithakan siap cetak bisa mbantu sampeyan miwiti. Langkah 2:… Waca liyane

Apa bentuk kertu bisnis sing sampeyan tawarkan?

We offer 7 wangun kertu bisnis standar. Kita uga bisa nindakake pakaryan khusus yen sampeyan luwih seneng duwe kertu bisnis sing katon tinimbang nyampur karo tumpukan kertu sing bakal digawa menyang omah sawise konferensi. Kanthi layanan nglereni mati, sampeyan bisa ngowahi wujud apa wae sing bisa diimpi-impi dadi kasunyatan. Ing ngisor iki kabeh pilihan sampeyan: Standar AS: 3.5"x2.0" Square: 2.5"x2.5" Mini: 1.5"x3.5"Eropah: 2.125"x3.375"Pojok Bunder: 2"x2" utawa 2.5" 2.5 "Lempitan: 3.5 "x4" utawa 2 "x7" Bunder: 2 "utawa 2.5" bunderan diameteripun Oval: 2 "x3.5" Die Cut. Sembarang wangun khusus

Apa bentuk standar sing sampeyan tawarkan kanggo kertu bisnis magnetik?

Print PeppermintKertu bisnis magnetik warna-warni kasedhiya ing telung wujud dhasar: standar, bunder, lan oval. Yen sampeyan pengin nggawe perusahaan sampeyan metu, kita uga bisa mbantu nggawe kertu siji-of-a-kind liwat pembangun magnetik khusus. Kita uga nawakake kertu bisnis berbentuk persegi sing nggumunake sing mesthi nggawe merek sampeyan ora bisa dilalekake. Ukuran Standar 2 x 3.5 inci, ukuran standar yaiku kertu bisnis sing bentuke persegi dowo. Simpenan magnet punika 17-pt nglukis. Iku fleksibel nanging awet. Minangka kanggo fasad, nduweni stok tahan banyu, dilapisi karo finish nggilap UV. The Rounder uga… Waca liyane

Apa sing: Mati?

Huruf, desain lan pola sing dipotong ing logam sing digunakake kanggo embossing, stamping. Nglereni mati uga alternatif liyane.

Apa iku: Nglereni mati?

Kanggo nglereni kertas utawa papan, mati kanggo pitulung wanita lan pria kanggo nggayuh apa wae.

Print Online Kertu bisnis die cut paling apik kanthi foil hologram lan kertu bisnis embossing bisnis
Die Cut Kartu Bisnis
149.00$ - 399.00$