Die Cut Kartu Bisnis

5.00 metu saka 5
(7 reviews customer)

149.00$ - 399.00$

  • Sembarang Bentuk Motong Khusus
  • Nglereni Mati Lazer / Laser
  • Tambah Foil, Emboss, Spot UV
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Tipe Paper

, , , ,

kekandelan

, ,

Wangun

Quantity

, , ,

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis — kabeh duwe, nanging kepiye sejatine wong sing pengin? Pira wong sing seneng banget menehi kertu bisnis nalika ana kahanan?

Nanging, umume wong-wong sing mbuwang kertu bisnis sing ditampa sajrone sawetara dina, lan ora angel ngerteni. Kerep, kertu bisnis mung persegi blandhe lengkap informasi kontak nanging ora duwe kapribaden.

Inggih, Print Peppermint duwe solusi kanggo ngilangi sampeyan saka kertu bisnis sing mboseni. Disebut Die Cutting, lan yen wis ngerti, sampeyan ora bisa ndeleng kertu bisnis kanthi cara sing padha maneh.

Apa Kertu Bisnis sing Die Cut?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Sumber gambar: https://creativemarket.com/Graphicsegg/2272404-Coffee-Shop-Round-Business-Card

Cukup, kertu bisnis sing dikethok khusus yaiku sing wis dipotong kanthi khas. Iki ora mung ateges kothak utawa bunderan tinimbang persegi dowo - bisa dipotong kanthi nyata apa wae sing bisa sampeyan bayangake.

Sawetara bentuk kompleks utamane mbutuhake nglereni laser, nanging ora masalah. Apa wae bentuk sing paling cocog kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan bisa dipikolehi nganggo kertu bisnis sing ora bisa dilelehake.

Apa Kartu Cut Die Kudu Dicetak ing Simpenan Kertas?

sulat-bisnis-kertu

Sampeyan bisa uga mbayangake manawa supaya potongan sing pas banget, kertas sing tipis kudu digunakake (ngasilake kertu bisnis sing tipis banget). Pungkasan, kabeh wong duwe pengalaman sing ora bisa nyoba nyoba ngethok kepingan salju saka kertas sing kandel. Nanging, iki dudu kedadeyan sing bisa dipateni.

Amarga sistem pemotongan mati banget canggih, sampeyan ora prelu kompromi kekandelan sing dipengini nalika milih kertu super khusus kasebut. Nyatane, sampeyan bisa milih kekandelan 18 pt lan 32 pt supaya sampeyan duwe kertu sing cocog tenan karo kabutuhan lan kabutuhan.

Apa Kartu Kethok Duwe Cetak ing Loro Sisih?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Sumber gambar: https://creativemarket.com/Marvels/190260-Die-Cut-Business-Card

Kertu bisnis sing dikepengini kaya sing padha karo kertu bisnis liyane, nanging luwih apik. Ya, ya — sampeyan bisa nyithak kertu ngarep lan mburi kertu bisnis sing ora bisa dilereni. Iki nggawe pilihan desain sing jembar, amarga sampeyan bisa nggawe sisih ngarep kertu katon kaya obyek sing wis dipotong, lan sijine informasi kontak ing sisih mburi.

Yen sampeyan wis nimbang serius babagan kertu bisnis adat sing dipotong pas, sampeyan bakal weruh manawa ora ana watesan apa Print Peppermint bisa nggawe. Saka boots koboi lan potongan logo nganti tag "didol", pancen ora ana sing ora bisa kita lakoni babagan kertu khusus kasebut.

Apa Kartu Kethong sing Maju banget?

Print% judhul%% Paling apik% Online
Miwiti $ 159 kanggo 500 Kertu

Cukup kaget, kertu bisnis sing dikethok dhewe ora regane kaya sing mbayangake. Iki pancen bener banget nalika sampeyan nganggep kasunyatan manawa sampeyan bisa konsultasi karo salah sawijining desainer nalika proses persiyapan tanpa biaya tambahan.

Kajaba iku, sampeyan kudu menehi bathi babagan keuntungan non-moneter tartamtu ing kertu die-cut khusus. Yen akeh wong sing nggantungake kertu bisnis sampeyan, apa ora luwih larang regane? Pancen angel menehi rega ing pangenalan merek lan kesadaran utama, nanging mesthine luwih saka biaya kanggo tuku kertu bisnis sing dikepengini.

Ora ana konsep sing rumit banget Print Peppermint kanggo ngrampungake, mula coba ide kertu bisnis khusus sing paling kreatif lan bakal dikirim kanthi tanpa cacat. Ora preduli sepira kompleks ide ide sing sampeyan lakoni, luwih becik sampeyan urip kanggo sampeyan.

Kertu bisnis die cut dicithak kanthi proses 4-werna warna ing sisih loro (kajaba ditetepake). Kertu iki kasedhiya ing kekandelan saka 18pt nganti 80pt. Kita bisa die-cut sembarang wangun adat sampeyan bisa mbayangno lan malah kurban laser mati-nglereni kanggo desain luwih Komplek. Yen sampeyan butuh bantuan babagan desain utawa nyetel file kanthi bener, perancang kita seneng mbantu nggawe file mati sampeyan tanpa biaya. Deloken sisan: Kertu Plastik Die Cut, Die Cut Kertu Logam, Die Kayu Kertu Kayu

Priksa metu! Kita wis nyoba mbantah bocah-bocah lanang ing perbandingan iki ing Ndandani foto.

Kertu Bisnis Die Cut - Sumber Daya

Pesaing Kita Kanggo Kertu Bisnis Die Cut:

Pantai 7 kanggo Die Cut Kartu Bisnis

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 7
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Brittany (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Tansah proyek kualitas paling apik saka Print Peppermint!

    (1) (0)
  2. 5 metu saka 5

    Chad Ijo (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Dheweke katon hebat! Matur nuwun kanggo konsultasi sampeyan.

    (1) (0)
  3. 5 metu saka 5

    Paul (Diverifikasi pemilik) -

    Ora bisa njaluk liyane. Wareg tenan.

    (1) (0)
  4. 5 metu saka 5

    Leticia Marquez (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    KARYA NYAJUTAN

    (0) (0)
  5. 5 metu saka 5

    Bakal P. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kerja sing apik! Pancen seneng kertu bisnis sing dipotong!

    (0) (0)
  6. 5 metu saka 5

    Kyle O. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Pakaryan sing Apik tenan! Kualitas Paling Dhuwur !! Go kanggo printer kanggo kertu !!

    (0) (0)
  7. 5 metu saka 5

    Kyle (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kualitas nyetak lan lan kertas apik banget.

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Kalebet Fitur

Print% judhul%% Paling apik% Online

Werna Lengkap, Loro Loro

Kertu potongan mati kita dicithak kanthi warna, loro-lorone.

kualitas nutup keri-percetakan

Kasedhiya Litho Kualitas

Kabeh diimbangi dicithak kanthi 500 garis saben inci.

Kertas tebal

Kertas Premium sing Luwih Kencan

Kabeh sing dicithak ing kertas sing paling dhuwur.

percetakan eco-ijo-ijo

Eco-Friendly Super

Kita nyithak nganggo inks bebas bahan kimia ing kertas daur ulang sebagian.

Kepiye carane nyetel file?

Layanan desain grafis kanggo nyewa online saben jam

Ayo kita nindakake kanggo sampeyan

Cukup kirim file sampeyan lan ayo nggawe file topeng die cut kanggo sampeyan kanthi gratis.

Utawa nyewa tim desain lan kita bakal nggawe desain lengkap saka awal.

Kita mbayar $ 69 / jam kanggo karya desain.

Print% judhul%% Paling apik% Online

Nindakake dhewe

Nggawe Loro file. Siji kanggo kriya, siji kanggo Rampung Khusus.

File seni minangka file warna CMYK ing format PDF, PNG, utawa JPG.

File topeng bakal nemtokake endi kertu sing dipotong. File PDF B&W mung.

Jinis Cut Die: Komplek lan Komplek

Siji sing cocog kanggo sampeyan?

Iki "dhasar" bentuk potong mati tanpa potongan internal lan ora rinci rapi ing pinggir.

Iki "kompleks" mati dipotong nganggo laser laser internal saka lapisan kertas ndhuwur kertu bisnis 2-ply.

FAQ

Entuk jawaban kanggo pitakon sing paling sering ditakonake babagan pemotongan mati

Duwe pitakonan liyane? Live Chat karo kita utawa nelpon ing + 1 877.385.1199

Kudu inspirasi?

Download 40 template bentuk gratis sing bisa digunakake ing piranti lunak desain sampeyan.

bentuk-bisnis-kertu-mati-dipotong-sutra-laminasi

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Aku ora bakal nyetak ing papan liya!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Saben proyek aku wis dicithak liwat Print Peppe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku tansah kesengsem karo kualitas! 10/10 r...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

layanan customer ana rock ngalangi

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Fabiola
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Eksekusi desain aku wis ing atine teka kanggo ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

label sampurna tresna mau!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
ahmad torabi
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Paket sampel apik :)

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Jason Sigman
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pesenan wis kebak lan katon apik banget !!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Wendy Odell
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Padha duwe desainer gedhe lan sabar banget th...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Print Online Kertu bisnis die cut paling apik kanthi foil hologram lan kertu bisnis embossing bisnis
Die Cut Kartu Bisnis
149.00$ - 399.00$