Kertu Bisnis sing Embas

  • Makalah Premium Mewah
  • Embossing Kadhaptar, Wuta, & Foil
  • Titik UV, Cutting Mati, & Ujung Berwarna

Luxuriously Custom Embossed Business Cards

Apa sih sing Embossing?

Embossed kertu bisnis lan kertu debossed ndherek nggawe gambar relief utawa desain sing wis gedhe utawa recessed ing kertas lan bahan liyane.

An cemeng pola digandhengake karo latar mburi, dene a debossed pola dicelupake ing permukaan materi.

Embossing biasane ditrapake kanggo aspek penting saka desain kayata teks lan logo.

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.


    Inspiration & Ideas for your Embossed Business Cards

    Entuk paket sampel!

    Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro