Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kertu Bisnis sing Gawe Gawe

5.00 metu saka 5
(3 reviews customer)

29.00$ - 89.00$

  • Coated UV High-gloss
  • Apik kanggo foto lan warna sing cerah
  • Printing warna lengkap, Loro Sisih
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Wangun

, ,

Corner

,

Quantity

, , ,

Tipe Paper

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis sing nggumunake duwe lapisan lapisan uv sing dhuwur ing sisih loro.

UV minangka lapisan cairan sing cetha sing ngobati ing ndhuwur desain cetak tinta sampeyan, sing menehi rampung banget ngagilap.

UV apik kanggo desain utawa desain fotografi kanthi akeh warna.

Apa sampeyan nggoleki titik kinclong or kertu gloss titik munggah?

Pantai 3 kanggo Kertu Bisnis sing Gawe Gawe

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 3
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Erica Smith (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kualitas apik kaya biasane. Aku dadi pelanggan baleni lan mesthi bakal ndhukung bisnis iki. Matur nuwun sampun ngolah pesenan kula kanthi cepet

    (0) (0)
  2. 5 metu saka 5

    karen (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kartu bisnis sing apik! Aku wis pesenan saka Print Peppermint kanggo wektu sing suwé lan bakal terus nggunakake!

    (0) (0)
  3. 5 metu saka 5

    Robyn M. (Diverifikasi pemilik) -

    Produk apik! (kertu bisnis)

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Print Online Print Best Best% title% Online
Kertu Bisnis sing Gawe Gawe
29.00$ - 89.00$