Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kertu Bisnis Sutra

69.00$ - 139.00$

  • Laminasi Matte mewah
  • Tahan banyu & Awet
  • Pemotong Edge Sampurna
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Wangun

, ,

Tipe Paper

Corner

,

Quantity

, , ,

Mbukak

2-4 dina kerja

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Babagan Kartu Laminasi Sutra

Perancang grafis lan pelanggan padha milih kertu bisnis sutra kanthi macem-macem sebab. Kita yakin kualitas sing paling migunani saka metode produksi kertu sutra yaiku ing ngisor iki:

Sutra ... pengalaman tactile

Nalika prospek duwe kertu sutra ing tangane, sanalika padha nglakokake driji ing saindenging saham, dheweke langsung ngerti ana sing beda babagan kertu iki. Lumahing silky-lancar, apik banget menehi kesan cepet kanggo banding mewah lan dhuwur.

Werna Matte Sutera sing Beda

Akeh tukang photo khusus njaluk laminasi sutera kanggo efek sing dikepengini ing foto lan warna rancangane. Efek bisu utawa pelembut bisa dibandhingake karo panyaring Instagram sing banget subtle.

Sutra nambah kekandelan & Awet

Simpenan pt 16 standar standar kami cukup gedhe nanging sawise laminate sutra ditrapake kekandelan mundhak dadi 18 pt. Ing endi kertu standar bakal mulai mlengkem nalika liput, amarga stok kertas sing tebal, kanthi kertu sutra saiki bakal banget bengkok, fleksibel lan sawetara jurusan bakal serep maneh.

Sutra menehi Edge Sampurna

Kertu sing dicithak nganggo jangkoan tinta sing abot utawa padhet, utamane warna-warni ireng kaya ireng lan biru, ing matte 16pt matte standar kita bisa nuduhake flecks chipping ing pojok kertu sawise trimming. Milih sutra yaiku cara paling apik kanggo ngindhari sudhut sing meh kabeh. Serat saham kertu kasebut ana ing antarane lapisan rong laminate, lan nalika dicemplungake, laminate bakal njaga integritas saham kanggo nyegah fraying ing pojok.

Nggumunke Kontras karo UV UV

Salah sawijining kombinasi produksi sing paling populer (utamane karo pelanggan desain grafis) yaiku nggunakake laminasi sutra magepokan karo titik UV. Sanajan nggunakake titik UV ing stok matte 16pt standar kita nggawe kontras visual lan tactile sing apik, nambah lapisan sutra nggawe kontras luwih cetha amarga prospek sampeyan nglakokake driji ing garis-garis matte lan gloss kertu sing lancar.

reviews

0.0
0 metu saka 5
Adhedhasar review 6
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Abigail Baldwin Coyne (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Aku tresna Print Peppermint!

    (0) (0)
  2. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    kualitas apik

    (0) (0)
  3. 5 metu saka 5

    Chris H. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Iki kaping pindho aku pesen kertu bisnis Print Peppermint. Kualitas kertu bisnis kasebut pancen apik. Dhukungan komunikasi lan klien apik lan aku ora duwe keluhan babagan tuku nganti saiki. Aku mesthi pesen kertu bisnis luwih akeh Print Peppermint rauh.

    (0) (0)
  4. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Layanan pelanggan sing apik tenan lan produk bermutu!

    (0) (0)
  5. 5 metu saka 5

    Cindy Fazio (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kertu bisnis nganggo foil salaka lan lapisan UV persis kaya sing dikarepake. Pelanggan saya seneng banget. Peppermint Pencet nindakake karya kualitas paling apik !!

    (0) (0)
  6. 5 metu saka 5

    Zent (Diverifikasi pemilik) -

    Layanan kualitas lan kacepetan sing apik. Apike banget.

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
kertu bisnis sutra
Kertu Bisnis Sutra
69.00$ - 139.00$