• Laminasi Matte mewah
  • Tahan banyu & Awet
  • Pemotong Edge Sampurna

Video Paling Anyar

Kertu Bisnis Sutra

69.00$ - 139.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Wangun

Standar, Square, Mini

Tipe Paper

Matte Sutra

Corner

Lurus, Bunder

Quantity

100, 250, 500, 1000

Mbukak

2-4 dina kerja

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Babagan Kartu Laminasi Sutra

Perancang grafis lan pelanggan padha milih kertu bisnis sutra kanthi macem-macem sebab. Kita yakin kualitas sing paling migunani saka metode produksi kertu sutra yaiku ing ngisor iki:

Sutra ... pengalaman tactile

Nalika prospek duwe kertu sutra ing tangane, sanalika padha nglakokake driji ing saindenging saham, dheweke langsung ngerti ana sing beda babagan kertu iki. Lumahing silky-lancar, apik banget menehi kesan cepet kanggo banding mewah lan dhuwur.

Werna Matte Sutera sing Beda

Akeh tukang photo khusus njaluk laminasi sutera kanggo efek sing dikepengini ing foto lan warna rancangane. Efek bisu utawa pelembut bisa dibandhingake karo panyaring Instagram sing banget subtle.

Sutra nambah kekandelan & Awet

Simpenan pt 16 standar standar kami cukup gedhe nanging sawise laminate sutra ditrapake kekandelan mundhak dadi 18 pt. Ing endi kertu standar bakal mulai mlengkem nalika liput, amarga stok kertas sing tebal, kanthi kertu sutra saiki bakal banget bengkok, fleksibel lan sawetara jurusan bakal serep maneh.

Sutra menehi Edge Sampurna

Kertu sing dicithak nganggo jangkoan tinta sing abot utawa padhet, utamane warna-warni ireng kaya ireng lan biru, ing matte 16pt matte standar kita bisa nuduhake flecks chipping ing pojok kertu sawise trimming. Milih sutra yaiku cara paling apik kanggo ngindhari sudhut sing meh kabeh. Serat saham kertu kasebut ana ing antarane lapisan rong laminate, lan nalika dicemplungake, laminate bakal njaga integritas saham kanggo nyegah fraying ing pojok.

Nggumunke Kontras karo UV UV

Salah sawijining kombinasi produksi sing paling populer (utamane karo pelanggan desain grafis) yaiku nggunakake laminasi sutra magepokan karo titik UV. Sanajan nggunakake titik UV ing stok matte 16pt standar kita nggawe kontras visual lan tactile sing apik, nambah lapisan sutra nggawe kontras luwih cetha amarga prospek sampeyan nglakokake driji ing garis-garis matte lan gloss kertu sing lancar.

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

kertu bisnis sutra
Kertu Bisnis Sutra
69.00$ - 139.00$