Business Cards

Ayo kertu nindakake kabeh ngomong karo ton finish khusus kreatif, kertas premium, lan cara print mewah.

Toko Kartu Bisnis miturut Ukuran lan Bentuk

Pilih persegi dowo standar klasik utawa dadi alam bébas kanthi nglereni die khusus lan wangun lan ukuran sing nyenengake.

Print Online Kertu bisnis die cut paling apik kanthi foil hologram lan kertu bisnis embossing bisnis

Die Cut Kartu Bisnis

149.00$ - 399.00$
sudhut-sudhut-bisnis-kertu-6827

Kertu Bisnis Roti Rounded

45.00$ - 89.00$
Cetak Online kertu bisnis kertu bisnis kothak Best

Kertu Bisnis Square

25.00$ - 89.00$
kertu bisnis mini kanthi foil emas mawar

Mini Business Card

25.00$ - 89.00$
kertu bisnis lempitan

Kartu Bisnis Lipat

0.00$
kertu-bunder-bisnis-8239

Cards Kartu Bisnis

39.00$ - 109.00$

Toko Kartu Bisnis kanthi Kertas

Beda karo pilihan kertas lan bahan premium sing dipilih kanthi tliti kayata: kandel, dilapisi, sentuhan alus, plastik, kayu, logam, lan liya-liyane!

Toko Kartu Bisnis kanthi Rampung Khusus

Nambah kemewahan lan daya tarik menyang kertu bisnis kanthi macem-macem fitur finishing cetak sing nyenengake.

Coba Konfigurator Kartu Bisnis Kustom Kita!

Gawe Kartu Bisnis impen sampeyan! Ngatur kabeh!

  1. Pilih Shape sampeyan
  2. Pilih Kertas sampeyan
  3. Tambah Rampung Panjenengan

Nggawe Bisnis Sampeyan Nganggo Print PeppermintLayanan Percetakan Kartu Bisnis

Nggolek printing kertu bisnis? Print Peppermint ana ing layanan sampeyan! Layanan percetakan sing bisa diakses lan berkualitas kasedhiya kanggo ndhukung kabeh pamilik bisnis kanggo nambah sentuhan profesional menyang gambar lan entuk kertu bisnis sing bener-bener makili.

Print Peppermint nyedhiyakake layanan printing lengkap sing tujuane kanggo ndhukung pamilik bisnis lan pengusaha karo kabeh sing dibutuhake.

Kita wis ing bisnis wiwit 2010, lan liwat taun kita wis dibangun reputasi kuwat kanggo kualitas lan layanan printing kertu bisnis bisa dipercaya sampeyan bisa tunyuk ing sembarang wektu. Layanan kita ana ing kene kanggo menehi inspirasi, mbantu sampeyan njupuk gagasan kasar menyang tingkat sabanjure, utawa mung mbantu sampeyan ngakses layanan printing sing berkualitas kanggo cithakan kertu bisnis sing saiki!

Kita ngajak sampeyan Priksa pilihan desain kertu bisnis kita, utawa kanggo hubungi kita langsung kanggo a kutipan khusus ing sampeyanr pesen!

Kertu Pribadi Bisnis: Sapa sing Mbutuhake?

Amarga iki minangka jagad digital, sampeyan bisa uga percaya umume bisnis wis pindhah saka kertu bisnis tradisional, nanging ora kaya ngono. Kertu bisnis isih nduweni peran sing apik banget ing lanskap saiki.

Yen wis rampung kanthi bener, kertu bisnis bisa nduwe pengaruh sing apik kanggo bisnis sampeyan, kayata:

  • Nyengsemaken potensial klien utawa partners
  • Nguatake citra lan arah merek sampeyan
  • Becik nalika melu acara
  • Nawakake cara sing gampang supaya wong bisa ngelingi lan ngubungi sampeyan
  • Setel dhewe saka kompetisi lan entuk visibilitas liyane
  • Cara terjangkau kanggo jaringan lan promosi bisnis sampeyan
  • Nawakake tampilan sing luwih profesional, malah resmi, lsp.

Akibaté, kabeh wong bisa entuk manfaat saka percetakan kertu bisnis! Ora ketompo yen sampeyan:

  • Pemilik bisnis gedhe, medium, utawa malah cilik
  • Ana sing mung miwiti dadi pengusaha
  • A freelancer looking kanggo nggawe iku luwih resmi
  • Konsultan utawa perwakilan perusahaan sing pengin nyambungake karo pelanggan potensial kanthi gampang

Lan liyane!

Apa kertu bisnis klasik utawa mung kertu jeneng sing ngidini wong ngerti carane ngubungi sampeyan kanthi gampang, nyetak kertu bisnis isih dadi layanan sing relevan saiki lan bakal suwe. Investasi ing wong-wong mau ora bakal ana gunane!

Cetak Kartu Bisnis Near Me?

Nggoleki layanan percetakan kertu bisnis bakal menehi akeh pilihan, sawetara sing bisa uga ana ing pojok kantor utawa omah.

Nanging, sadurunge sampeyan milih perusahaan percetakan bata lan mortir, priksa sawetara keuntungan unik panyedhiya layanan percetakan online kaya Print Peppermint bisa nawakake:

  • Tarif Luwih Terjangkau - Amarga ora duwe biaya overhead sing padha karo perusahaan percetakan bata lan mortir, kita bisa nyedhiyakake layanan kanthi tarif sing kompetitif, sing dadi kauntungan gedhe kanggo kabeh klien. Iku ngidini kanggo njaluk nomer pas kertu bisnis padha genuinely kudu nggawe prabédan, nalika uga ora kompromi ing desain utawa kualitas;
  • Tentrem - Sampeyan bisa nemokake desain favorit (utawa upload sing wis duwe), nambah rincian, lan ngirim pesenan ing menit, saka comfort saka kantor utawa ruang tamu. Kita mangertos sampeyan sibuk lan nyoba kanggo tuwuh bisnis, supaya kita wis nggawe manawa layanan printing kertu bisnis minangka bisa diakses sabisa;
  • Pilihan Apik ing Desain, Kertas, Werna, lan Liyane - Kita arep menehi inspirasi kanggo kabeh pelanggan potensial supaya entuk kertu bisnis sing dikarepake, dadi sanajan sampeyan ora ngerti kaya apa kertu sampeyan, pilihan desain sing akeh bisa mbantu sampeyan golek inspirasi. Kajaba iku, kabeh kertu bisa dicocogake karo sing dikarepake, mesthekake asil pungkasan mesthi cocog karo pangarepan sampeyan;
  • Pesen saka ngendi wae - Ora duwe layanan nyetak kertu bisnis ing cedhak sampeyan? Ora masalah! Sampeyan ora kudu lelungan menyang printing kertu bisnis saka Print Peppermint. Mung pesen saka kutha asal lan kita bakal ngirim kertu langsung menyang ngarep lawang;
  • Dhukungan Pelanggan Apik - The Print Peppermint tim dhukungan pelanggan tansah kasedhiya kanggo njawab pitakonan Panjenengan, mbantu fine-tune pesenan, lan nawakake support pakar lan panuntun dhumateng selaras karo kabutuhan. Desainer, staf percetakan, lan manajer kita wis ngrampungake luwih saka 170,000 tiket dhukungan pelanggan ing antarane, mula aja ragu-ragu hubungi dheweke kapan wae!
  • samples – D sampeyan kudu ngerti "rasa" kertu sadurunge tundhuk? Utawa want kanggo njaluk idea luwih saka carane kertu katon ing urip nyata? Banjur milih kanggo kita conto kertu bisnis lan receive set curated kertu beda. Iki mbantu sampeyan netepake kualitas layanan percetakan kertu bisnis, lan menehi ide sing luwih apik babagan gaya, warna, utawa sentuhan pungkasan sing paling cocog kanggo visi merek sampeyan.

PeppermintLayanan percetakan kertu bisnis wis dirancang khusus kanggo mbantu saben wong ngasilake kertu sing nggumunake kanthi kerumitan minimal. Sampeyan bisa ngatur kertu sing dikarepake lan duweni potensi nggawe pesenan mung sawetara menit.

Yen muni persis kaya apa sampeyan kudu tengen now, mriksa metu desain unik kita lan pesen dina iki!

Cithakan kanggo kertu Bisnis: Ngendi Temokake Desain Kartu Bisnis Gratis

Cithakan kertu bisnis bisa migunani nalika sampeyan lagi golek inspirasi kanggo kertu sampeyan dhewe. Untunge, ana akeh macem-macem papan ing ngendi sampeyan bisa nemokake desain kertu bisnis sing nggumunke ing macem-macem gaya, palet warna, font, lan uga gaya cetak!

Lan Panggonan pisanan kanggo miwiti tengen kene ing Print Peppermint situs web! Saiki kita duwe luwih saka 40 opsi sing digawe dening desainer kertu, kayata:

  • Sudhut dibunderaké
  • Spot UV
  • Foil metalik
  • UV Range
  • Pinggir dicet
  • Holografik
  • Katun utawa linen

Lan liyane!

Print PeppermintPilihan saka desain kertu bisnis mesthi bakal menehi inspirasi marang pemilik bisnis utawa pengusaha kanggo nemtokake tampilan merek, mula kita ngajak sampeyan nelusur katalog lan ndeleng desain sing paling cocog karo sampeyan!

Saka desain modern lan minimalis kanggo werna kandel, fonts mripat-keno, lan gaya printing apik gayane, sapa bisa nemokake pas tengen kanggo kertu bisnis ing toko kita.

Lan yen sampeyan kuwatir nggunakake cithakan sing wis digawe, aja kuwatir: kita nawakake pilihan kustomisasi kertu sing bakal mbantu sampeyan ngatur kertu bisnis kanggo kabutuhan tartamtu.

Kustomisasi Kartu Bisnis

Print Peppermint nawakake kustomisasi kertu bisnis khusus amarga kita ngerti pentinge kertu bisnis kanggo makili sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni.

Lan angel digayuh kanthi desain sing wis digawe sing ngetutake gaya tartamtu, mula nalika sampeyan tuku kertu bisnis ing toko kita, sampeyan bisa milih macem-macem pilihan pangaturan dhewe kanggo nggawe kertu kasebut dhewe:

  • Wangun, kayata standar, kothak, utawa malah kertu mini
  • Sudut lurus utawa bunder
  • Jinis kertas, kayata uncoated, sutra, glossy, lan liyane
  • Warna foil

Lan liyane!

At Print Peppermint, sampeyan pancene bisa nggawe kertu bisnis sing 100% makili sampeyan lan bisnis sampeyan. Lan yen template desain kita ora cocog karo sampeyan, aja kuwatir - kita duwe pilihan liyane sing apik kanggo mbantu sampeyan ngakses gaya lan desain sing sampeyan butuhake!

Desain Kartu Bisnis

Kita tukang kertu bisnis premium iku gampang alat online sing bisa mbantu nggawe kertu bisnis anyar saka awal. Yen sampeyan duwe sawetara idea bab kertu kudu katon kaya, utawa looking for opsi liyane, temtunipun nguripake kanggo tukang iki!

Cukup bukak kaca lan pilih unsur sing paling cocog kanggo visi sampeyan:

  • Wangun: Pilih antarane persegi dowo, kothak, bunder, mini, utawa malah wangun khusus;
  • Kekandelan lan ukuran kertas
  • Filter kertas: Pilih warna lan jinis kertas kanggo kertu bisnis kanggo entuk tampilan lan rasa sing dikarepake kanggo kertu kasebut;
  • Sentuhan pungkasan: Pilih saka macem-macem finish sing apik kayata stamping foil, sudhut bunder, percetakan letterpress, lempitan, lan liya-liyane!

Pembangun kertu bisnis pelanggan nggampangake sampeyan nggawe utawa ngunggah desain lan entuk kertu bisnis khusus! Ora mung kuwi, nanging yen sampeyan pengin pendapat profesional babagan desain sampeyan, priksa kothak Review Seni PRO ing sisih ngisor kaca.

Iki bakal ngirim desain sampeyan menyang Direktur Seni, sing bakal mriksa lan menehi rekomendasi babagan carane nambah - yen perlu. Kita ora ngrusak kesempurnaan!

Kajaba iku, yen sampeyan butuh dhukungan ekspor liyane kanggo ngrancang kertu, Print Peppers nawakake layanan desain kertu bisnis khusus kanthi cepet lan dhuwit bali.arantee. Cukup isi formulir iki lan ngandhani luwih akeh babagan visi sampeyan, lan tim kreatif bakal ngrancang kertu bisnis saka awal, adhedhasar pituduh sampeyan!

Cara Nggawe Kertu Bisnis ing Omah lan Gratis

Kita ngerti yen sampeyan nyoba ngembangake bisnis, sebagian besar dana sampeyan bisa uga mlebu ing operasi lan pariwara sampeyan. Pramila kita uga nawakake klien pilihan kanggo ngunggah kertu bisnis dhewe menyang situs kita lan nggawe kertu kasebut dicithak.

Kanthi cara iki, sampeyan mung mbayar layanan percetakan, dudu layanan desain. Yen sampeyan ora duwe pengalaman desain, aja kuwatir: ana akeh sumber daya online kaya Canva.com sing ngidini sampeyan nggawe desain sing nggumunake kanthi gampang.

Mangkene sawetara keuntungan saka layanan kasebut:

  • Padha nyedhiyani persil saka free Cithakan kanggo kertu bisnis lan marketing efforts liyane (posting media sosial, logo, posters, etc.) sampeyan bisa ngatur kanggo ngubungake kanggo nggawe kertu pas;
  • Piranti kasebut intuisi lan gampang digunakake sanajan sampeyan ora duwe pengalaman desain;
  • Nggarap katalog foto gratis, unsur grafis, lan fonts kanggo ngatur kertu kanggo visi sing tepat
  • Gawe lan gawe kertu bisnis sing dikarepake ing sawetara menit, gratis!

Yen sampeyan seneng karo desain sampeyan, sampeyan bisa mung email kita desain Panjenengan lan milih kabeh pagawean pungkasan, lan kita bakal ngurus liyane!

Kantor Depot Kertu Bisnis Dina sing padha mungsuh Print Peppermint

Yen sampeyan lagi nggoleki kertu bisnis sing murah, depot kantor kertu dina sing padha mesthi dadi pilihan sing populer.

Nanging, nggawe kertu bisnis sampeyan dudu keputusan sing kudu cepet-cepet. Kertu kasebut minangka wakil sampeyan lan bisnis sampeyan, tegese desain kasebut kudu cocog karo nilai inti lan arah merek sampeyan.

Nalika kita ora nawakake nyetak kertu bisnis ing dina sing padha, kita nawakake:

  • Tarif sing terjangkau - Opsi pangaturan dhewe mbantu sampeyan ngontrol persis pira regane kertu bisnis. Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan tarif, kita ngajak sampeyan tekan lan entuk penawaran khusus saka kita;
  • Pamulangan sing cepet lan dipercaya - Kita njupuk langkah gedhe kanggo njamin kualitas kabeh bahan sing dicithak, lan kertu bisnis ora ana sing istiméwa. Iki tegese kertu sampeyan bisa uga ora dikirim ing dina sing padha nalika sampeyan nggawe pesenan, sampeyan bisa ngandel yen kita bakal ngurus kabeh proyek kanthi pas wektune, lan tim dhukungan pelanggan bisa njaga sampeyan kanthi nganyari apa wae. Sampeyan bakal nampa kertu ing kondisi murni nalika sampeyan butuh!
  • Dhukungan keahlian lan profesional - We mbayar manungsa waé kanggo rincian lan mesthekake sampeyan rampung seneng karo desain sadurunge kita ngirim kanggo print. Yen sampeyan milih layanan desain, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal entuk kertu bisnis sing cocog karo perusahaan sampeyan!

Lan liyane!

Print PeppermintTim desainer lan pakar cetak wis teka kanggo menehi pitulung lan mbantu sampeyan entuk kertu bisnis sing dibutuhake kanggo ngembangake bisnis sampeyan.

Ora preduli yen sampeyan lagi miwiti lan golek inspirasi desain kertu bisnis, utawa pengin ngowahi kertu sing wis ana supaya luwih cocog karo arah merek sampeyan, layanan percetakan bisa menehi sampeyan apa sing sampeyan butuhake!

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan layanan kita, kita tansah kasedhiya kanggo chatting, supaya Book telpon singkat karo kita utawa njupuk kita email karo kabeh pitakonan Panjenengan.

Kanggo miwiti nyetak kertu bisnis, marang kita liyane babagan proyek sampeyan lan entuk penawaran khusus tanpa komitmen lan konsultasi gratis babagan sampeyan sesanti kreatif.

Kita ngarep-arep ngowahi visi kertu bisnis dadi kasunyatan!

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

10 fon kanggo kertu bisnis nyetak

10 kothak Apik kanggo Kartu Bisnis Cetak.

Nalika ngrancang kertu bisnis sing sampurna kanggo sampeyan utawa bisnis, ana macem-macem prekara sing kudu sampeyan pikirake - warna, kualitas kertas, logo, informasi apa sing kalebu, uga rincian liyane. Utamane, salah sawijining aspek desain kertu bisnis sing paling sering dilalekake yaiku pilihan font. Milih font sing bener bisa… Waca liyane

Idea kertu bisnis

11 Gagasan Kertu Bisnis Kreatif kanggo Realtor, Agen, lan Broker

Agen real estate arang ditemokake tanpa kertu bisnis amarga dheweke ngerti pentinge nggawe manawa calon pelanggan ngerti sapa sejatine lan apa sing ditindakake. Mesthine, dadi makelar uga tegese nggoleki kesempatan sing ora ana. Mula, duwe kertu bisnis real estate sing inovatif lan kreatif iku penting banget. Ing… Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Aku ora bakal nyetak ing papan liya!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Saben proyek aku wis dicithak liwat Print Peppe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku tansah kesengsem karo kualitas! 10/10 r...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

layanan customer ana rock ngalangi

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Fabiola
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Eksekusi desain aku wis ing atine teka kanggo ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

label sampurna tresna mau!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
ahmad torabi
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Paket sampel apik :)

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Jason Sigman
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pesenan wis kebak lan katon apik banget !!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Wendy Odell
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Padha duwe desainer gedhe lan sabar banget th...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Kertu Bisnis

Apa kertu bisnis mini apike?

Ya… kita ngira! Iki sebabe: 1. Iki apik kanggo lingkungan (ngirit kertas & tinta) 2. Beda, luwih apik tinimbang standar 2 ″ x 3.5 ″ 3. Dheweke bisa digunakake minangka hockags (cukup nggunakake pukulan tangan kanggo ngalahake bolongan) 4. Dheweke andhap asor lan cute 5. Dheweke kurang akeh… Waca liyane

Apa kertu bisnis plastik anti banyu?

Nggih Kertu bisnis plastik saiki wis tren, amarga luwih awet lan tampil unik tinimbang kertu kertas tradisional. Biasane digawe saka plastik PVC sing fleksibel nanging angel, kertu bisnis iki bakal katon landhep sanajan sampeyan mbabarake banyu, kopi, lan cairan liyane. Lan tetep wujud sanajan disimpen ing… Waca liyane

Apa kertu bisnis kothak dipasang ing dompet?

ya wis. Amarga ukurane luwih cilik tinimbang kertu bisnis ukuran 3.5 inci, kertu kothak bisa pas karo dompet. Lan ora mung iku, kertu bisnis kothak pas ing kanthong fob (kanthong cilik ing jins), utawa ing kanthong kaos. Nanging aja mikir yen ukuran sing luwih cilik tegese kurang ... Waca liyane

Kepiye kertu bisnis diarani nganggo basa Inggris, Deutsch, Spanyol lan basa liyane?

Ing basa Inggris diarani "kartu bisnis". Auf Deutsch werden sie "Visitenkarten" genannt. Ing español, ing "tarjetas de presentación". En français, ing les appelle des "cartes de visite". في اللغة العربية , يطلق عليهم بطاقات العمل. Ing basa Italia, chiamano "biglietti da visita". हिंदी में, उन्हें व्यवसाय कार्ड कहा जाता है।

Sepira gedhi kertu bisnis mini?

Ukuran mini standar kita 1.5 ″ inci x 3.5 ″ inci Nanging, yen ora cocog karo kabutuhan sampeyan, kita bisa ngethok kertu kanthi ukuran apa wae, wiwiti pesenan khusus ing kene.

Suwene suwene kertu bisnis kertas berlapis (multi loteng)?

Kertu kasebut dirancang nganti pirang-pirang taun. Nanging, yen kena suhu dhuwur bisa nyebabake asil sing ora dikarepake. Dadi, sampeyan disaranake ora mbuwang kertu kasebut kanthi adhem utawa panas banget lan kahanan garing utawa lembab banget.

Nggunakake Microsoft Word kanggo Nggawe Kertu Bisnis

Kertu bisnis ninggalake kesan sing langgeng. Kertu bisnis bisa nggawe utawa ngrusak bisnis sampeyan. Bisa narik luwih akeh pelanggan menyang sampeyan kaya bisa ngirim pelanggan mlayu saka sampeyan. Nilai kertu bisnis ora bisa diremehake amarga kaluwihan luwih gedhe tinimbang kekurangane. Saiki, akeh bisnis anyar sing… Waca liyane

Apa kertu bisnis laminasi?

Kita miwiti nganggo tutup tutup 16pt sing kaku, banjur sawise dicithak, kita nyelehake kertas ing antarane rong lapisan tipis film matte sing cetha. Nanging kenapa, sampeyan takon? Laminasi sentuhan alus nambahake: alus kanggo disentuh krasa kuwat & awet, tahan banyu, bend lan tahan gores sing resik, pinggiran sing dipotong garing (ora ana fraying) sing dikarepake ... Waca liyane

Apa kaping turnaround kanggo kertu bisnis foil?

Antrian produksi kanggo kertu foil standar njupuk 3-4 dina kerja + pengiriman (biasane 1 utawa 2 dina kerja). Kertu bisnis foil premium kita duwe proses produksi 7-9 dina kerja + pengiriman (biasane 1 utawa 2 dina kerja).

Apa bisa nyithak rong sisi ing kertu plastik?

Ya - sampeyan bisa nyithak sisi loro ing kertu plastik. Sampeyan bisa nyithak ing loro-lorone kertu plastik putih sing 20 pt lan 30 pt. Sampeyan uga bisa nindakake perkara kasebut ing 30 kertu bisnis plastik bening utawa beku. Nanging, sampeyan ora bisa nyithak kaping pindho ing 20 kertu bening utawa frosted.

Kepiye ngrancang kertu bisnis?

Cara Ngrancang Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah-Langkah Desain dening: Shakil Rahman "Desain sing apik kaya kulkas - yen dianggo, ora ana sing weruh, nanging yen ora, mesthi mambu." – Irene Au Trilyun kertu lagi dicithak ing wektu iki. Nanging mung sawetara sing… Waca liyane

Kepiye cara nyetel kriya UV Spot Gloss?

Kertu bisnis plastik premium digawe saka polipropilena kualitas. Kasedhiya ing pirang-pirang finish lan kekandelan, sampeyan bisa milih kertu bisnis plastik sing awet supaya cocog karo merek sampeyan. Polipropilena 100% bisa didaur ulang, mula kertu iki dianggep minangka pilihan sing ramah lingkungan. Ing babagan kekandelan, 30 kertu PT kita duwe kredit standar… Waca liyane

Apa Ukuran Kertu Bisnis ing Piksel

Mungkin ana wektu nalika kabeh kertu bisnis ukurane padha (paling ora kabeh kertu bisnis ing wilayah geografis sing padha), nanging wektu iku wis teka lan ilang. Saiki, sanajan ukuran "standar" isih ana, ana akeh opsi ukuran umum liyane. Dadi, kepiye sampeyan bisa ngerti persis pira piksel ... Waca liyane

Apa bentuk kertu bisnis sing sampeyan tawarkan?

We offer 7 wangun kertu bisnis standar. Kita uga bisa nindakake pakaryan khusus yen sampeyan luwih seneng duwe kertu bisnis sing katon tinimbang nyampur karo tumpukan kertu sing bakal digawa menyang omah sawise konferensi. Kanthi layanan pemotongan mati, sampeyan bisa ngowahi wujud apa wae sing bisa diimpi-impi dadi… Waca liyane

Napa kertu bisnisku ceblok ing pinggir?

Nalika kertu bisnis retak ing pinggir, biasane amarga kertu bisa ngemot tinta sing dhuwur, kaya ing warna peteng. CLOSE UP OF BUSINESS CARD Retak Edges Iki sok-sok mengkono ing bagian sekedhik cilik saka kertu ing roto. Gunakake warna sing luwih entheng kanggo ngindhari iki utawa gunakake tinta sithik nalika nggunakake… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.