Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kartu Mutiara

44.00$ - 139.00$

  • Renungan, Shimmery
  • Apik nganggo warna pastel sing entheng
  • Eco-Friendly, Inks basis Soy
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

Supaya luwih akeh lan simpen!

Quantity Diskon (%) Price unit
1 - 44.00$
2 - 4 5% 41.80$
5 - 7 10% 39.60$
8 - 9 20% 35.20$
10 + 25% 33.00$

informasi tambahan

Tipe Paper

Bobot kertas

Wangun

Corner

,

Quantity

, , ,

kekandelan

Size

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis mutiara dicithak kanthi warna lengkap ing stok kertas pearlized.

Kertas iki cocog kanggo desain warna utawa cahya pastel.

Simpenan mutiara nggawe efek shimmery ing teks lan desain desain sampeyan.

Kita biasane nyaranake makalah iki kanggo produk utawa acara sing ana gandhengane karo bocah, produk feminin, lan kanggo bisnis sing pengin "kelucukan".

Iki shimmer ora bakal dadi dramatis minangka stamping foil, utawa gloss gloss, nanging nggawe statement sing luwih halus lan elegan.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Kertu Bisnis Mutiara"

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
kertu bisnis mutiara barang cemlorot metalik
Kartu Mutiara
44.00$ - 139.00$