• Renungan, Shimmery
  • Apik nganggo warna pastel sing entheng
  • Eco-Friendly, Inks basis Soy

Video Paling Anyar

Kartu Mutiara

44.00$ - 139.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Tipe Paper

Murni

Bobot kertas

14 pt / 300 gsm

Wangun

Standard

Corner

Lurus, Bunder

Quantity

100, 250, 500, 1000

kekandelan

Size

2" x 3.5" / 51 x 89 mm

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis mutiara dicithak kanthi warna lengkap ing stok kertas pearlized.

Kertas iki cocog kanggo desain warna utawa cahya pastel.

Simpenan mutiara nggawe efek shimmery ing teks lan desain desain sampeyan.

Kita biasane nyaranake makalah iki kanggo produk utawa acara sing ana gandhengane karo bocah, produk feminin, lan kanggo bisnis sing pengin "kelucukan".

Iki shimmer ora bakal dadi dramatis minangka stamping foil, utawa gloss gloss, nanging nggawe statement sing luwih halus lan elegan.

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Mutiara

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

Kertas Mutiara

Stok kertas sing berkilauan (kuasi-metal) iki dadi perhatian sing nyata. Apik kanggo proyek sing mbutuhake tampilan sing alus utawa feminin. Simpenan sing dilapisi iki bisa dicithak kanthi proses 4 warna, warna titik, utawa stamping foil. Elinga yen saham khusus iki bakal ngganti warna sampeyan. Dilapisi, Tekstur Halus Dimainake kanthi apik karo: proses 4 warna, Titik… Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kartu Bisnis Mutiara

Apa Kertas Mutiara Metotik 14pt?

Iki minangka stok unik sing cemlorot nalika sampeyan ndeleng saka sudhut sing beda. Ditempelake karo serat mutiara sing nyedhiyakake kertas kanthi alus, reflektif lan logam. Pencetakan ing kertas iki bakal menehi shimmer sing alus kanggo warna CMYK sampeyan. Nanging, kepadatan tinta sing abot bisa nyuda efek iki.

Pandhuan Nyetak Letterpress: Apa lan kenapa pentinge?

Pandhuan Pencetakan Letterpress Sumber: Design Shack Pencetakan Letterpress iku sawijining artform sing wis ana wiwit taun 1450. Kredit kanggo nggawe dadi kanggo tukang emas Jerman, Johannes Gutenberg. Uga dikenal minangka printing relief utawa typographic printing, letterpress luwih saka artform; iku tradisi. Bagéan donya sing béda-béda wis nyumbang kanggo metode, teknik lan alat sing digunakake ing proses iki. Saka mesin cetak raksasa ukuran mobil sing nganggo prinsip prasaja nggawe kesan cetak ing permukaan sing rata kanthi nggunakake blok teks, letterpress wis adoh banget. Saiki, turunane sing relatif cilik bisa ditemokake lungguh ... Waca liyane

Apa bedane stamping foil panas lan foil?

Foil minangka tambahan premium kanggo label lan produk marketing. Iki narik mripat kanthi tekstur, kilap metalik, lan ambane. Ana rong jinis pangolahan: foil panas lan foil kadhemen. Hot foil stamping melu gadhah die saka desain foiled lan dipasang ing ndhuwur landasan. Die digawe panas lan dipeksa marang landasan, kanthi adhesive sing diaktifake panas ing antarane loro kasebut. Sawise tekanan ditrapake saka die menyang materi, desain foil banjur mbenakake menyang permukaan substrat. Hot foil stamping nggawe mewah, efek wungu. Iku fitur populer ing… Waca liyane

Apa jenis saham kertas tebal sing sampeyan tawarkan?

Kita nindakake pesenan khusus saka saham apa wae liwat penawaran khusus. Bebas bae kanggo nelusuri penawaran kertas standar ing kaca iki, sing kalebu: Glossy - nyekel cahya kanthi permukaan reflektif Matte - katon luwih halus lan bertekstur Ora dilapisi - tekstur stok alami Mutiara metalik - efek pearlescent Sutra matte - finish matte alus sing tahan banyu Suede alus. – Simpenan alus lan bertekstur Plastik – awet lan teka ing opaque utawa tembus finish Kraft – katon deso lan asli Simpenan werna – kasedhiya ing 50 werna

Apa kertas sing sampeyan tawarkan kanggo kertu ucapan?

We offer macem-macem saham kertas premium minangka pesenan standar, nanging kita bisa sumber sembarang kertas sing pengin, mung njaluk penawaran khusus. Standard Matte Smooth Matte Aqueous 16PT Ketebalan Standar Gloss UV Gloss Coated 16PT Thickness Silk Matte Matte Laminated 18PT Thickness Pearl Shimmer Pearlized Metallic 14PT Ketebalan Tekstur Linen Linen Elegant 10PT Ketebalan Natural Cream Uncoated Off-white 14PT

Tulisan apa sing sampeyan tawarkan kanggo tag hang?

Penawaran standar kertas kanggo hang tag saiki yaiku: 14 pt Cream 14 pt Pearl 16 pt Matte / Gloss 18 pt Brown Kraft 20 pt Plastik (clear/white) 20 pt Soft-Suede 32 pt Thick Black Layer Kita bisa sumber meh kabeh kertas sampeyan bisa mbayangno, mung isi formulir pesenan khusus lan bakal menehi penawaran kanthi cepet liwat email.

Ngendi perancang nggawe cetakan alat tulis?

Ngendi Desainer Dicetak Alat Tulis? Dhaptar Layanan Printing Paling Apik A printer sing ngemu kualitas ndhuwur kabeh bisa njupuk sawetara nemokake. Sampeyan bisa njelajah web kanggo review mbayar lan mungkasi munggah splurging dhuwit hard-entuk ing layanan run-of-the-mill utawa pracaya ing tembung kita-dipercaya. Amarga pengalaman ekstensif ing bisnis desain kreatif, kita ngerti apa sing dibutuhake kanggo dadi layanan percetakan sing apik. Saka percetakan foil panas sing paling canggih nganti layanan pelanggan sing apik, ana akeh sing nyumbang kanggo keunggulane. Kita bakal nylametake masalah sampeyan lan nggawe percetakan alat tulis sing paling apik… Waca liyane

kertu bisnis mutiara barang cemlorot metalik
Kartu Mutiara
44.00$ - 139.00$