Kertu Bisnis sing Kandel banget

Nggawe kertu bisnis dadi kandel lan abot, pelanggan mbutuhake tangan loro kanggo nyekel kanthi bener 🙂

Paper

Wangun

Corner

kekandelan

Werna Kerajang

Wektu Produksi

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Kandel

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

golek Kertu Kredit

Ukuran Kertu Kredit - Apa Ukurane, Ukuran, & Kandel?

Tau Bingung Apa Dimensi Kertu Kredit? Sampeyan bisa uga wis ndeleng kertu kredit nganggo kaca pembesar nalika mlebu. Apamaneh, katon apik lan rasane apik banget kanggo disentuh. Banjur sampeyan wiwit ngusap lan tuku lan ngerti manawa sampeyan wis ngluwihi wates kredit lan ora nate menehi… Waca liyane

wp-content / unggahan

Kertu Bisnis Rusak - Interioré Feliz

Dina iki kita ngenalake babagan anyar ing blog sing diarani "Kertu Bisnis Mecah" duh duh duh… (drum dramatis). Ing saben episode, kita bakal nggawe ringkesan ringkes babagan klien, desain potongan, spek cetakan, lan file digital sing digunakake kanggo ngasilake kertu kasebut. … Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kertu Bisnis Kandel

Pandhuan kanggo bobot lan kekandelan dhasar kertas Print Peppermint

Mikir babagan kertu bisnis sing paling apik sing wis ditampa. Ngluwihi sing katon, kepiye rasane? Apa iku abot, kandhel, utawa ora fleksibel? Desain grafis mesthi penting banget nalika nggawe kertu bisnis, nanging ora mung siji sing kudu dipikirake. Bobot lan kekandelan dhasar kertas ora ana hubungane karo tampilan kertu bisnis, lan luwih akeh babagan perasaane. Sadurunge milih jinis kertu sing bakal sampeyan gunakake kanggo kertu bisnis, gunakake wektu kanggo sinau babagan kabeh istilah sing sampeyan deleng ing jejere pilihan kertas ... Waca liyane

Alat Konversi Kandel & Berat Badan - Imperial nganti Metric - Poin (pt), MM, GSM

Poin (PT) inci gsm millimeter 16 0.016 0.4064 350 18 0.018 0.4572 20 0.02 0.508 22 0.022 0.5588 24 0.024 0.6096 28 0.028 0.7112 32 0.032 0.8128 700 Ngundhuh minangka lembar google – https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/36PACX-0.036vRWB0.9144wI40wClFjvWVxDPkAeg0.04UwIK1.016LjDvDWChWrzVp42QCOYn0.042gZJGpfGApublgZJPfGA

Pandhuan Nyetak Letterpress: Apa lan kenapa pentinge?

Pandhuan Pencetakan Letterpress Sumber: Design Shack Pencetakan Letterpress iku sawijining artform sing wis ana wiwit taun 1450. Kredit kanggo nggawe dadi kanggo tukang emas Jerman, Johannes Gutenberg. Uga dikenal minangka printing relief utawa typographic printing, letterpress luwih saka artform; iku tradisi. Bagéan donya sing béda-béda wis nyumbang kanggo metode, teknik lan alat sing digunakake ing proses iki. Saka mesin cetak raksasa ukuran mobil sing nganggo prinsip prasaja nggawe kesan cetak ing permukaan sing rata kanthi nggunakake blok teks, letterpress wis adoh banget. Saiki, turunane sing relatif cilik bisa ditemokake lungguh ... Waca liyane

Apa jero utawa adoh yen embossku ora kelet?

Embossing minangka detail sing apik kanggo ditambahake ing kertu bisnis sampeyan. Iku nambah ambane kanggo designs tartamtu, lan wis fitur tactile becik kanggo iku. Nalika nerangake ambane saka kertas embossed, njupuk cathetan sing nalika emboss ing sisih siji, sisih liyane kertu bakal duwe efek ngelawan - utawa lumahing debossed. Dadi sampeyan kudu ati-ati babagan jero. Kakehan lan bisa mengaruhi tampilan sisih liyane. Kelet watara 0.5 nganti 2 milimeter. Ambane emboss gumantung saka jinis kertas. Milih kanggo… Waca liyane

Apa kertas berlapis / loteng?

Kertas multi-loteng digawe saka karton sing kandel. Minangka jeneng kasebut, iki kasusun saka pirang-pirang lapisan kertas sing ora dilapisi. Paling wektu, nerangake karo tengah colored. Kabeh lapisan iki nambah tekstur lan dimensi kanggo bahan cetak. Apa kanggo woro-woro manten, kertu bisnis, utawa salam, makalah iki bisa nambah ambane desain sampeyan, dadi luwih dhuwur tinimbang saiki. A kertas multi-loteng becik kanggo proyek desain sing dimaksudaké kanggo exude kemewahan lan kelas. Saliyane nggumunke, jinis kertas iki awet banget. Ora gampang robek utawa kusut. … Waca liyane

Apa kekandelan saka kertu Suede?

Kanggo pangkalan, kita njupuk stok 16pt banjur laminate apel 1.5mil ing loro-lorone, sing kandelane 19pt. Laminasi sing digunakake yaiku buludru alus lan tahan scruff. Nambahake tampilan sing alus lan alus ing kertu. Malah alus warna lan nyuda kontras kanggo tampilan sing luwih entheng lan muter. 

Apa jenis saham kertas tebal sing sampeyan tawarkan?

Kita nindakake pesenan khusus saka saham apa wae liwat penawaran khusus. Bebas bae kanggo nelusuri penawaran kertas standar ing kaca iki, sing kalebu: Glossy - nyekel cahya kanthi permukaan reflektif Matte - katon luwih halus lan bertekstur Ora dilapisi - tekstur stok alami Mutiara metalik - efek pearlescent Sutra matte - finish matte alus sing tahan banyu Suede alus. – Simpenan alus lan bertekstur Plastik – awet lan teka ing opaque utawa tembus finish Kraft – katon deso lan asli Simpenan werna – kasedhiya ing 50 werna

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial