Kertu Bisnis sing Kandel banget

Nggawe kertu bisnis dadi kandel lan abot, pelanggan mbutuhake tangan loro kanggo nyekel kanthi bener 🙂

Kertu Bisnis sing lancip

Paper

Wangun

Corner

kekandelan

Werna Kerajang

Wektu Produksi

Nuduhake kabeh asil 8

Custom Business Card Configurator

Rega saka: from: 59.00$

-

Kertas: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

kekandelan: , , , , , ,

Pojok: ,

Bentuk: , , , ,

Warna Foil: , , , , , , , , , , , , ,

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Kartu Bisnis Letterpress

Rega saka: from: 193.00$

-

Kertas: , ,

Bentuk: , , , ,

Lokasi Foil: ,

Warna Foil: , , , , , , , , , , , , ,

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
kertu bisnis pinggir warna

Kertu Bisnis Edisi sing Dicet

Rega saka: 99.00$ - 159.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok:

Bentuk: , ,

Quantity: , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
48 pt telung sutra nglukis

Kertu Bisnis Sutra Ultra-Kandel

Rega saka: 109.00$ - 264.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk:

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
kertu bisnis sutra

Kartu Bisnis Sutra Tebal

Rega saka: 59.00$ - 209.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk:

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
kertu bisnis nemen nglukis

Kertu Bisnis Ora Dilapisi Kandel

Rega saka: 59.00$ - 209.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk:

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
werna tengah lapisan inti

Kartu Bisnis Lapisan Tengah Berwarna

Rega saka: 69.00$ - 219.00$

-

Kertas: , , , ,

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk:

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
percetakan flyers kenthel sing tebal

Kertu Bisnis Lapisan Tengah Ireng

Rega saka: 89.00$ - 109.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok:

Bentuk: , , ,

Quantity: ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Kandel

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

golek Kertu Kredit

Ukuran Kertu Kredit - Apa Ukurane, Ukuran, & Kandel?

Tau Bingung Apa Dimensi Kertu Kredit? Sampeyan bisa uga wis ndeleng kertu kredit nganggo kaca pembesar nalika mlebu. Apamaneh, katon apik lan rasane apik banget kanggo disentuh. Banjur sampeyan wiwit ngusap lan tuku lan ngerti manawa sampeyan wis ngluwihi wates kredit lan ora nate menehi… Waca liyane

wp-content / unggahan

Kertu Bisnis Rusak - Interioré Feliz

Dina iki kita ngenalake babagan anyar ing blog sing diarani "Kertu Bisnis Mecah" duh duh duh… (drum dramatis). Ing saben episode, kita bakal nggawe ringkesan ringkes babagan klien, desain potongan, spek cetakan, lan file digital sing digunakake kanggo ngasilake kertu kasebut. … Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

Dina 6 ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Kertu Bisnis Kandel

Pandhuan kanggo bobot lan kekandelan dhasar kertas Print Peppermint

Mikir babagan kertu bisnis sing paling apik sing wis sampeyan tangani. Ngluwihi sing katon, kepiye rasane? Apa iku abot, kandhel, utawa ora fleksibel? Desain grafis mesthi penting banget nalika nggawe kertu bisnis, nanging ora mung siji sing kudu dipikirake. Bobot lan kekandelan dhasar kertas ora ana hubungane karo… Waca liyane

Pandhuan Nyetak Letterpress: Apa lan kenapa pentinge?

Pandhuan Pencetakan Letterpress Sumber: Design Shack Pencetakan Letterpress iku sawijining artform sing wis ana wiwit taun 1450. Kredit kanggo nggawe dadi kanggo tukang emas Jerman, Johannes Gutenberg. Uga dikenal minangka printing relief utawa typographic printing, letterpress luwih saka artform; iku tradisi. Bagéan donya sing beda-beda wis nyumbang kanggo metode, teknik ... Waca liyane

Apa jero utawa adoh yen embossku ora kelet?

Embossing minangka detail sing apik banget kanggo ditambahake menyang kertu bisnis. Iku nambah ambane kanggo designs tartamtu, lan wis fitur tactile becik kanggo iku. Nalika nerangake ambane kertas embossed, elinga yen sampeyan nggawe emboss ing sisih siji, sisih liyane kertu bakal ngelawan ... Waca liyane

Apa kertas berlapis / loteng?

Kertas multi-loteng digawe saka karton kandel. Minangka jeneng kasebut, iki kasusun saka pirang-pirang lapisan kertas sing ora dilapisi. Paling wektu, nerangake karo tengah colored. Kabeh lapisan iki nambah tekstur lan dimensi kanggo bahan cetak. Apa kanggo pengumuman pesta, kertu bisnis, utawa salam, makalah iki bisa nambah ... Waca liyane

Apa kekandelan saka kertu Suede?

Kanggo pangkalan, kita njupuk stok 16pt banjur laminate apel 1.5mil ing loro-lorone, sing kandelane 19pt. Laminasi sing digunakake yaiku buludru alus lan tahan scruff. Nambahake tampilan sing alus lan alus ing kertu. Malah alus warna lan nyuda kontras kanggo tampilan sing luwih entheng lan muter. 

Apa jenis saham kertas tebal sing sampeyan tawarkan?

Kita nindakake pesenan khusus saka saham apa wae liwat penawaran khusus. Bebas bae kanggo nelusuri penawaran kertas standar ing kaca iki, sing kalebu: Glossy - nyerep cahya kanthi permukaan reflektif Matte - katon luwih halus lan tekstur Ora dilapisi - tekstur saham alami Mutiara metalik - efek mutiara Sutra matte - finish matte alus sing ... Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.