Video Paling Anyar

Kartu Bisnis Kertas Neon

69.00$ - 95.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Wangun

Standard

Werna Kertas

Biru Langit, Abang Cherry, Ijo Gamma, Karang Neon, Lemon Neon, Jeruk Neon, Oranye Neon, Pink Neon, Ungu Planet, Kuning Surya

Quantity

250, 500, 1000

Size

2" x 3.5" / 51 x 89 mm

Corner

Lurus

Tipe Paper

Neon / Neon

kekandelan

Bobot kertas

65 lb tutup / 176 gsm

Wektu Produksi

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Kartu Bisnis Kertas Neon
69.00$ - 95.00$