Foil Ngangkat ing 9 Warna ing Kartu Bisnis Matte 16pt

Video Paling Anyar

Foil Ngangkat ing 9 Warna ing Kartu Bisnis Matte 16pt

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.

 


informasi tambahan

Quantity

100, 250, 500, 1000

Corner

Lurus, Bunder

Kencan Kuda

Mung Ngarep, Loro-lorone

Tipe Paper

matte

Kekandelan kertas

16 pt

Werna Kerajang

Ireng, Emas, Ijo, Holografik, Biru Muda, Emas Matte, Perak Matte, Abang, Perak

Wektu Produksi

Wangun

Standard

Tipe Foil

Kencan Kuda

kekandelan

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

ngangkat kertu bisnis foil timbul
Foil Ngangkat ing 9 Warna ing Kartu Bisnis Matte 16pt
79.00$ - 299.00$