Kertu Bisnis Ireng

Ireng ireng anyar! Dadi kelas lan misterius nganggo kertu Bisnis Ireng Premium sing dicithak ing stok kertu ireng, plastik ireng, utawa logam ireng. Foil stamping ing 50 werna apik tenan kalebu: emas, salaka, holographic, lan liyane!

Paper

Wangun

Corner

kekandelan

Werna Kerajang

Wektu Produksi

Kertu Bisnis Ireng

Kanthi ireng, sampeyan ora bisa metu saka gaya. Ireng tegese kekuwatan, kapercayan, lan profesionalisme - mung sing dibutuhake kanggo promosi merek apa wae.

Amarga versatility, bisa digabung kanthi apik karo macem-macem warna. Sampeyan bakal nggawe pratelan babagan bisnis sampeyan kanthi font sing nyenengake lan warna campuran sing apik. Sampeyan bisa mutusaké kanggo duwe loro-lorone utawa salah siji sisih kertu tanggung colored ireng.

Logo utawa informasi kontak bisa putih utawa werna cahya liyane sing cocog karo merek sampeyan. Kertu bisnis ireng iki wis dadi alternatif populer kanggo kertu putih tradisional.

Bisa diprodhuksi nggunakake kertas ireng utawa nyithak werna ireng ing kertas putih sing khas. Gumantung saka syarat sampeyan, sampeyan kudu takon karo pakar kanggo mbantu nemtokake cara nyetak sing efektif.

Salah siji cara paling apik kanggo nyithak kertu iki yaiku nyetak werna ireng ing kertas putih. Iki surprises wong-wong sing nyana padha rampung ireng.

Cara iki luwih populer amarga logo lan informasi kontak, biasane putih utawa werna cahya liyane, mbedakake permukaan ireng.

Cara alternatif yaiku nyithak logo lan informasi kontak ing kertas ireng. Cara kasebut bisa uga ora umum amarga angel duwe warna putih utawa cahya liyane ing kertu bisnis.

Iki sebagian amarga tinta putih ora transparan. Nalika nggunakake metode kasebut, tinta putih katon abu-abu.

Begjanipun, masalah iki ditanggulangi dening foil stamping logo utawa huruf ing kertas ireng.

Nanging, iki bisa dadi larang regane, lan resolusi bisa dikompromi. Amarga kurang presisi, kajelasan ing kertu bisnis bisa kurang saka rata-rata.

Umume, kertu bisnis ireng bisa mbantu nggawe merek. Dheweke nawakake daya tarik sing elegan lan kontemporer sing luwih awet.

Coba tekan spesialis desain grafis kanggo ide desain sing sampeyan pikirake.

Kertu Bisnis Ireng lan EmasPrint Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

 

Kertu bisnis ireng lan emas minangka pilihan sing cocog sing mbukak lawang kanggo macem-macem keuntungan. Nanging, kanggo sukses ing campuran lan pertandhingan emas lan ireng ing kertu bisnis, sampeyan kudu ngerti sing werna campuran apik karo kombinasi. Sampeyan bisa milih kanggo nambah werna liyane utawa muter-muter karo loro iki kanggo nggawe kertu bisnis sing stands metu.


Business Cards Ireng lan putihPrint Online Print Best Best% title% Online

Apa sampeyan berjuang golek kertu bisnis sing ora katon ketinggalan jaman sawise sawetara taun? Apa sampeyan pengin nandheske keunikan merek sampeyan? Salah siji cara kanggo nggawe bisnis sampeyan metu yaiku kanthi nggunakake merek ireng lan putih.

Kanthi palet warna ireng lan putih, bisnis ora kudu mbuwang sumber daya lan wektu kanggo milih warna liyane sing cocog.

Werna iki katon apik ing print lan layar, tegese sampeyan bisa nggunakake ing kertu bisnis perusahaan lan aspek branding liyane.

Kombinasi ireng lan putih bisa nambah volume lan ambane kanggo desain apa wae.

Kertu bisnis ireng lan putih mesthi bakal narik perhatian sapa wae. Nduwe logo ing kertu bisnis iki minangka pilihan sing apik kanggo umume merek.

Wangsulan: Bab ingkang paling bab kertu iki kemampuan kanggo ngidini logo lan aksara kanggo tetep metu saka aspèk liya ing kertu minangka yen padha simbol piyambak.

Nalika kertu bisnis putih lan ireng iki bisa uga ora cocok kanggo bisnis apa wae, bisa dadi alternatif sing apik kanggo bisnis sing pengin njupuk merek menyang level sabanjure.

Black Luxury Business Cards

Kertu bisnis kemewahan ireng minangka alternatif sing apik kanggo ninggalake pelanggan potensial kanthi kesan sing langgeng.

Kertu kasebut nawakake rasa premium lan tampilan sing cocog kanggo kabeh alasan sing bener.

Kertas mewah lan finish ireng sing luar biasa bisa digabung kanggo nggawe desain kertu bisnis sing bakal disenengi para pelanggan.

Saka atusan utawa ewu kertu bisnis, sampeyan wis weruh, ana kemungkinan dhuwur sing mung bisa ngelingi sakepel.

Penting kanggo nggawe kertu bisnis sampeyan metu, lan kertu bisnis mewah ireng bisa mbantu sampeyan entuk.

Kertu kemewahan ireng bisa mbantu ngungkapake manawa sampeyan peduli karo bisnis sampeyan, narik kawigaten para pelanggan kanggo ndeleng konten ing kertu kasebut.

Kertu Bisnis Abang lan Ireng

Print Online Print Best Best% title% Online

Apa sampeyan duwe perusahaan fashion nyoba kanggo target pasar enom utawa toko medical ngupaya nggawe lan njaga kapercayan customer, sampeyan ora bisa metu saka gaya karo kertu bisnis abang lan ireng.

Werna iki bisa mbantu mbangun lan njaga merek sing biso dipercoyo lan kuwat. Kertu bisnis abang lan ireng uga ngidini sampeyan supaya pelanggan potensial ndeleng apa sing pengin dideleng.

Werna abang bisa menehi tandha semangat, tumindak, lan kasenengan. Amarga abang minangka warna sing kuat, bisa nyebabake sawetara emosi.

Digabungake karo kekuwatan, kecanggihan, lan keanggunan sing digambarake kanthi warna ireng, pelanggan luwih seneng tresna karo merek sampeyan.

Nanging, penting kanggo mesthekake yen sampeyan ora ngluwihi salah sawijining warna.

Black Business Cards Cithakan

Sampeyan bisa nggawe kesan pertama sing apik tanpa nyewa desainer kertu grafis! Canva.com minangka alat desain online gratis sing paling disenengi.

Priksa metu sing Cithakan kertu ireng kene.

Sampeyan mung milih cithakan kertu bisnis ireng sing nuduhake gaya, gambar, lan teks perusahaan sampeyan.

Sing paling apik yaiku karya desain wis rampung kanggo sampeyan, saéngga ngirit dhuwit lan wektu. Kajaba iku, ana akeh desain template kertu bisnis ireng sing bisa dipilih.

Black Business Cards Background

Salah sawijining keputusan sing paling tantangan sing paling akeh bisnis yaiku milih latar mburi sing cocog kanggo kertu bisnis. Latar mburi kertu bisnis ireng minangka klasik sing langgeng. Kesederhanaan mbantu nggawe kesan sing tepat lan mbantu nggawe kertu sing ora ilang gaya. Ireng minangka alternatif sing cocog kanggo merek sing pengin ngirim pesen kemewahan, eksklusivitas, lan kekuwatan.

Yen sampeyan milih latar mburi ireng, disaranake nggunakake fonts prasaja sing bisa mbantu nyegah kertu saka banget akeh banget. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sampeyan pengin kanggo overcrowd papan ing kertu, supaya tansah nimbang golek bantuan saka profesional.

Artikel Menarik Related kanggo Black Business Cards

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

10 fon kanggo kertu bisnis nyetak

10 kothak Apik kanggo Kartu Bisnis Cetak.

Nalika ngrancang kertu bisnis sing sampurna kanggo sampeyan utawa bisnis, ana macem-macem prekara sing kudu sampeyan pikirake - warna, kualitas kertas, logo, informasi apa sing kalebu, uga rincian liyane. Utamane, salah sawijining aspek desain kertu bisnis sing paling sering dilalekake yaiku pilihan font. Milih font sing bener bisa… Waca liyane

Idea kertu bisnis

11 Gagasan Kertu Bisnis Kreatif kanggo Realtor, Agen, lan Broker

Agen real estate arang ditemokake tanpa kertu bisnis amarga dheweke ngerti pentinge nggawe manawa calon pelanggan ngerti sapa sejatine lan apa sing ditindakake. Mesthine, dadi makelar uga tegese nggoleki kesempatan sing ora ana. Mula, duwe kertu bisnis real estate sing inovatif lan kreatif iku penting banget. Ing… Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kertu Bisnis Ireng

Apa sampeyan bisa nulis ing kertu ireng?

Ya. Nalika kertu kasebut digawe saka kertas uncoated premium, sampeyan bisa kanthi gampang nulis. Nanging, sampeyan disaranake kanggo nyoba aplikasi tartamtu.

Nilai CMYK Sugeng Ireng - Kepiye cara supaya bisa ireng paling peteng kanthi Pencetakan Proses 4kolor!

Ireng sugih minangka campuran tinta saka ireng padhet, 100% K, kanthi nilai tinta CMY sing ditambahake. Iki nyebabake nada sing luwih peteng tinimbang tinta ireng. Yen sampeyan nyithak ireng mung minangka 100% K, asil ireng bisa uga ora peteng kaya sing dikarepake. 100% K ON LAYAR Ing Layar 100% K sawise dicithak Sawise Print Disaranake C 60 M 40 Y 40 K 100 Iki bakal nyedhiyani peteng, jero, sugih ireng. *Produk sing dicithak nganggo pewarna-sublimasi (9oz Premium Polyester Table Covers, Banner, Flags, Fabric Tube Displays, etc.) call for the following color values: C 100 … Waca liyane

Pandhuan Nyetak Letterpress: Apa lan kenapa pentinge?

Pandhuan Pencetakan Letterpress Sumber: Design Shack Pencetakan Letterpress iku sawijining artform sing wis ana wiwit taun 1450. Kredit kanggo nggawe dadi kanggo tukang emas Jerman, Johannes Gutenberg. Uga dikenal minangka printing relief utawa typographic printing, letterpress luwih saka artform; iku tradisi. Bagéan donya sing béda-béda wis nyumbang kanggo metode, teknik lan alat sing digunakake ing proses iki. Saka mesin cetak raksasa ukuran mobil sing nganggo prinsip prasaja nggawe kesan cetak ing permukaan sing rata kanthi nggunakake blok teks, letterpress wis adoh banget. Saiki, turunane sing relatif cilik bisa ditemokake lungguh ... Waca liyane

Apa kertas ireng sing sampeyan tawarkan?

Kertu bisnis ireng katon apik banget. Tampilan lan tekstur kertas ireng sing sugih lan mewah ndadekake logo, pola, lan perawatan foil utawa embossing katon. Yen sampeyan are looking for kertas ireng adat, kita bisa ngrembug penawaran tartamtu lan wis dhawuh kanggo sampeyan. Kita uga duwe koleksi standar sing kalebu: Simpenan ireng sugih Uncoated - rawuh ing 14 PT, 16 PT, utawa duplex 32 PT kekandelan Onyx suede ireng jero - alus kanggo tutul; kasedhiya ing 22 PT kekandelan Papan museum ireng - teka ing banget kandel 50 PT (kanggo letterpress printing utawa foil stamping ... Waca liyane

Kepiye ngrancang kertu bisnis?

Cara Ngrancang Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah-Langkah Desain dening: Shakil Rahman "Desain sing apik kaya kulkas - yen dianggo, ora ana sing ngerti, nanging yen ora, mesthi mambu." – Irene Au Trilyun kertu lagi dicithak ing wektu iki. Nanging mung sawetara wong sing bakal nemokake dalan ing file sing disimpen kanthi ati-ati ing laci, utawa ing mburi pigura supaya ora ilang. Nanging apa sing nggawe kertu kasebut kudu disimpen lan ora liyane? Iki tugas sampeyan, minangka desainer, kanggo mesthekake yen kertu bisnis sampeyan ora… Waca liyane

Pandhuan kanggo bobot lan kekandelan dhasar kertas Print Peppermint

Mikir babagan kertu bisnis sing paling apik sing wis ditampa. Ngluwihi sing katon, kepiye rasane? Apa iku abot, kandhel, utawa ora fleksibel? Desain grafis mesthi penting banget nalika nggawe kertu bisnis, nanging ora mung siji sing kudu dipikirake. Bobot lan kekandelan dhasar kertas ora ana hubungane karo tampilan kertu bisnis, lan luwih akeh babagan perasaane. Sadurunge milih jinis kertu sing bakal sampeyan gunakake kanggo kertu bisnis, gunakake wektu kanggo sinau babagan kabeh istilah sing sampeyan deleng ing jejere pilihan kertas ... Waca liyane

Apa kertas warna sing sampeyan tawarkan?

Kita bisa pesen stok warna khusus kanggo layanan khusus. Nanging priksa tawaran seri "ColorPlan", ing ngendi total 50 warna - saka biru, ijo, lan abu-abu sing keren, nganti warna mandarin lan kuning sing padhang - bisa digunakake ing kertu bisnis sing paling nyenengake.

Kepiye cara nyiyapake karya seni kanggo stamping lan embossing?

Sampeyan kudu nggawe rong file topeng kanggo proyek desain sing mbutuhake stamping lan embossing foil. Siji kudu file topeng kanggo foil stamping nalika liyane kanggo embossing. Kanggo nggawe karya seni berbasis vektor, gunakake aplikasi standar industri kayata Adobe Illustrator lan InDesign. Foil Stamping Nggawe desain. We offer print-siap template kosong, sing bisa digunakake kanggo nggawe seni. Gawe duplikat proyek sing sampeyan lakoni. Pindhah menyang File, lan Simpen proyek minangka Filename_FoilStamping_Mask.pdf. Mbusak rincian utawa informasi sing sampeyan ora pengin ing foil. Setel rincian warna dadi 100% K (C: 0% M: 0% Y: 0% ... Waca liyane

Apa warna stamping warna apa sing sampeyan tawarkan? Apa bisa milih warna foil khusus?

Hot Foil Stamping Salah sawijining fitur cetak sing paling populer sing ditawakake yaiku stamping foil panas. Kanthi panas lan tekanan sethithik, kita bisa ngetrapake lapisan opaque saka warna, metalik, foil. Nalika ditrapake ing kertu bisnis, sampeyan entuk finish metalik pigmen sing mesthi bakal narik perhatian wong. Sampeyan bisa milih saka 15 werna foil standar kanggo nggawe kertu bisnis nggumunke. Werna ing ngisor iki kasedhiya kanggo stamping foil panas: Silver, Holo-Silver, Tembaga, Deep Blue, Purple, Light Pink, Red, Green, Gold, Holo-Gold, Blue, Sky Blue, Orange, Black, lan Fuchsia. Cold Foil Stamping Kita uga nawakake… Waca liyane

Apa bedane stamping foil panas lan foil?

Foil minangka tambahan premium kanggo label lan produk marketing. Iki narik mripat kanthi tekstur, kilap metalik, lan ambane. Ana rong jinis pangolahan: foil panas lan foil kadhemen. Hot foil stamping melu gadhah die saka desain foiled lan dipasang ing ndhuwur landasan. Die digawe panas lan dipeksa marang landasan, kanthi adhesive sing diaktifake panas ing antarane loro kasebut. Sawise tekanan ditrapake saka die menyang materi, desain foil banjur mbenakake menyang permukaan substrat. Hot foil stamping nggawe mewah, efek wungu. Iku fitur populer ing… Waca liyane

Kepiye cara nyetel karya seni kanggo embossing?

Kanggo nyiyapake proyek desain kanggo embossing, sampeyan kudu nggawe file topeng nggunakake program kayata Adobe InDesign lan Illustrator. Mangkene sing kudu ditindakake: Langkah 1: Setel dokumen sampeyan. Kita duwe template kosong sing siap cetak, sing bisa digunakake kanggo nggawe desain sampeyan. Langkah 2: Gawe duplikat proyek sing sampeyan lakoni. Pindhah menyang File, lan Simpen proyek minangka Filename_Embossing_Mask.pdf. Langkah 3: Saka file topeng, mbusak rincian utawa informasi sing sampeyan ora pengin embossed. Langkah 4: Nyetel rincian colored kanggo 100% K (C: 0% M: 0% Y: 0% K: 100%). Mangga luwih ati-ati nalika nindakake… Waca liyane

Apa bedane antarane Embossing Buta lan Ndhaptar

Kaping pisanan, apa embossing? Embossing ngematake desain utawa dekorasi kanthi utawa tanpa gambar sing dicithak. Proses embossing kabeh apik banget lan bisa nambah tampilan desain apa wae. Nalika ana gambar sing dicithak, diarani minangka embossing kadhaptar lan yen ora ana gambar sing dicithak, diarani minangka embossing wuta. Ing artikel iki, kita bakal njelajah prabédan utama antarane rong jinis embossing lan sing paling disenengi ing antarane loro kasebut. Blind Embossing Iki minangka cara nggawe karakter, utamane logo tanpa nggunakake tinta. … Waca liyane

Apa bedane "wungu" uv utawa foil lan embossing?

Stamping UV utawa foil bisa uga ora nduweni fitur tactile sing bener saka pola embossed, nanging kaya embossing, iku efektif yen sampeyan pengin nyorot gambar utawa rincian tartamtu ing kertu. Embossing melu nggawe efek 3D wungu ing saham nggunakake mati logam. Unsur embossed diunggahake ing sisih siji lan recessed ing sisih liyane. Iki minangka proses sing larang, nanging bisa menehi kertu sing katon elegan. UV utawa foil stamping proses nglamar lapisan foil ing ndhuwur lumahing kertu. Kangge, spot UV ana ing endi… Waca liyane

Apa bedane antarane embossing lan debossing?

Embossing lan debossing minangka proses desain ing ngendi sampeyan ngunggahake utawa recess gambar tartamtu ing materi sampeyan. Ayo padha ngrembug loro iki luwih. Embossing kalebu ngunggahake logo utawa gambar kanggo nggawe efek sing diunggahake 3D. Iki ditindakake kanthi nggunakake logam mati lan stok (kertas). Die dipotong dadi gambar apa wae sing dikarepake, banjur ditekan ing stok kaya prangko. Die bisa dadi siji-level utawa multi-level gumantung saka ambane desain sampeyan mbutuhake. Embossing menehi sampeyan visual uga fitur desain tactile. Mulane, iku becik kanggo nggawe rincian tartamtu ngadeg metu. Logo perusahaan, ilustrasi, pola… Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial