Kertu Bisnis Edisi sing Dicet

  • Kertas Tebal 32 pt
  • Tangan Dicet Edges
  • 17 Warna Standar!
  • Flat utawa Metallic

Video Paling Anyar

Kertu Bisnis Edisi sing Dicet

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.

 


informasi tambahan

Tipe Paper

Uncoated

Rampung Khusus

Edge berwarna

Wangun

Euro, Standar, Square

Quantity

, ,

Warna Edge

Biru, Oranye, Jambon, Ungu, Turquoise, Kuning, Putih, Biru Metalik, Emas Metalik, Ijo Metalik, Pink Panas Metalik, Oranye Metalik, Ungu Metalik, Kuning Metalik

Corner

Lurus

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Kertu Bisnis Edisi sing Dicet

Saka 10 milyar + kertu bisnis dicithak saben taun, 88% pungkasane dadi uwuh kurang saka seminggu. Saka kasebut, klien potensial terus nganggo kertu warna 10 kali luwih dawa tinimbang kertu putih standar.

Apa sampeyan pengin kertu sampeyan nganti 88%, utawa sampeyan pengin klien potensial supaya kertu sampeyan luwih saka kaping 10 kaping?

Yen sampeyan ujar karo pilihan kapindho, banjur pilih bareng ing kita Print Peppermint kanggo menehi dalan menyang kamenangan kertu bisnis desain.

Napa Nyewa Kita?

Kaya kabeh liyane, desain item stasioner didhasarake ide. Begjanipun, kita ngerti trik konco urip ambegan dadi ide sing dadi kepala. Sing diarani kita 'desain sing apik.' 38% wong ditarik menyang merek sing nyedhiyakake konten pemasaran kanthi visual. Mung nganggo kertas persegi cilik sing bisa digunakake kanggo makili kabeh merek sampeyan, ora ana papan sing bisa dilewati. Nanging, amarga tugas kita dadi ide sampeyan apik, kita nawakake sampeyan kertu bisnis kanthi warna sing menehi pengaruh sing luwih gedhe nalika ngurmati hukum minimalisme.

Eds Paint - Halos ing sekitar Kertu sampeyan

Pasrahake kertu bisnis kanthi pinggiran dicet lan sampeyan bakal katon kaping pindho - utawa kaping telu - cara kertu. Bayangake mlaku menyang kantor lan nemokake tumpukan kertu bisnis sing dadi pinggiran. Apa jinis wow sampeyan bakal ngrasakake persis reaksi sing bakal ditrapake dening klien potensial sawise dikirim kertu bisnis kanthi warna.

Yen kertu merek sampeyan dadi awak, ujug-ujug kasebut banjur diwadhahi. Lan yen meh ana warna, mesthine kertu sampeyan!

Spesifikasi Desain

39% wong milih ora nindakake bisnis karo wong yen dheweke rumangsa yen kertu bisnis kasebut 'mirah nggoleki.' Sampeyan bisa nyana kurus,'plastik-y', lan kertu bisnis gampang crushable teka ing kategori mirah kertu bisnis. Pramila kita nyithak kertu ing pinggir warna, 32pt, lan kaping pindho kandel, Stok kertas laminasi matte sutra. Stok kertas iki becik amarga cukup tipis kanggo nulis nganggo pulpen / potlot nanging ing wektu sing padha, cukup kandel nganti kaping pindho bobot kertu biasa.

Kanggo warna sudhut kertu sampeyan, sampeyan bisa milih saka sawetara estetika luwih saka 15 warna. Dheweke: ireng, coklat, metallic emas, pink metalik, ungu metalik, jambon, abang, kuning, biru, biru metalik, ijo metalik, oranye metalik, putih, pirus, oranye lan putih. Werna iki standar, nanging sampeyan uga bisa milih saka tinta neon. Yen ora cocog karo identitas merek sampeyan, kita bisa nulungi sampeyan nemokake warna sing tepat saka kita adat Warna PMS.

Kajaba iku, amarga ing ngarep lan mburi kertu bakal proses warna 4 sing dicithak, kanthi pucuk warna PMS lan dicet tangan, cocog karo warna ing antarane ngarep / mburi lan sudhut ora dijamin. Nanging, sampeyan bisa nggunakake warna kontras kanggo kertu lan pinggir. Iku kabeh liyane apik.

Sampeyan uga bisa milih warna pinggiran adhedhasar werna logo merek, warna latar mburi kertu, lan / utawa warna tipografi.

Ad-ons lan Layanan tambahan

Panliten nuduhake meh 72% wong ngadili perusahaan kanthi kualitas kertu bisnis. Mung amarga kertu kasedhiya ing pinggiran kanthi warna ora ateges para pamirsa bakal luwih ngerteni babagan kualitas kasebut. Ana kudu luwih akeh. Pramila kita nawarake fitur ekstra ing ngisor iki kanggo kertu bisnis sing dicet:

  • Foil Stamping
  • Mati Nglereni
  • Edge berwarna
  • Spot UV
  • UV Range
  • Embossing
  • Debossing
  • Corner bunder
  • Gilling Edge Foil
  • Pantone Inik
  • Nyithak / Larik

Kita uga nawakake diskon kanggo nomer tartamtu set kertu. Dadi, yen sampeyan nggawe tumpukan kertu kanthi akeh kanggo tim lan / utawa perusahaan, diskon kasebut bakal nylametake. We nawakake siji set kertu kanthi rega $ 145.00.

Kertu Bisnis sing Nggawe Kesengsem sing bener

Kawruh umum ing jaman saiki, tambah akeh energi lan sumber daya terus dilanjutake ing pemasaran visual. Card embossing, foil berwarna, mati potong ... sampeyan jenenge. Dadi, yen visual dadi akeh banget saiki, karo wong sing duwe pendapat desain sing luwih kuat, apa sampeyan yakin yen sampeyan wis nggawe pilihan sing tepat kanggo desain persegi cilik kasebut kaya wakil merek sing kuat? Yen ora, kertu bisnis sing dicet bisa uga dadi kuku pungkasan ing peti mati.  

Apa sampeyan mikir kertu bisnis bakal dadi salah sawijining 88% sing dadi sampah, utawa bakal nggawe tumpukan sing ditawakake wong kaping 10 luwih kuwat tinimbang kertu 'biasa' liyane? Apa kertu bisnis sampeyan bakal entuk perhatian saka 72% sing nggunakake kualitas kertu minangka tolok metrik kanggo profesionalisme kabeh merek sampeyan?

Ora yakin babagan iki? Mungkasi ing perusahaan kita lan wenehake gambar sing dicukur ing pinggir.

Napa Ngewangi Kita

Kanthi pusing kasedhiya 2-4 dina kerja, kita njamin kepuasan pelanggan 100%. Ngalami kekuwatan desain kanthi makarya kanthi bukti karya seni sing wis diverifikasi kanthi tliti. We nawakake pengiriman lemah gratis ing pesenan liwat $ 50. Yen statistik lan tokoh ora ngyakinake sampeyan cukup, tekan ing situs kita lan priksa pirang-pirang ulasan positif saka para pelanggan kepungkur. Paling ora, yen sampeyan minangka wong anyar ing jagad desain kertu bisnis utawa wiwit / gawe anyar bisnis, tim perancang penghargaan sing menehi penghargaan ana kanggo mbantu sampeyan.

Rancang Kertu Usaha Bisnis sing Lawas

Priksa manawa kertu sampeyan bakal dieling-eling lan apik kanthi nduwe warna kanthi dicithak. Sanajan njagong ing ngisor tumpukan kertas ing mejo, klien sampeyan bakal gampang entuk thanks amarga pinggiran warna sing cerah lan lucu sing katon mung saka kadohan. Sanajan wis stok ing tembok dompet, isih bakal katon amarga ana ing pinggir warna. Gawe warna logo merek - unsur sing penting banget ing kertu sampeyan - kanthi warna pelengkap utawa kontras!

Pantai 2 kanggo Kertu Bisnis Edisi sing Dicet

4.5
4.50 metu saka 5
Adhedhasar review 2
star 5
50
50%
star 4
50
50%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%

Gambar Pelanggan

Gambar # 1 saka Armelle M.
Gambar # 2 saka Armelle M.
Gambar # 3 saka Brannen C.
Gambar # 4 saka Brannen C.
Gambar # 5 saka Brannen C.
Gambar # 1 saka Armelle M.
4 metu saka 5

Armelle M.

Iki minangka kualitase paling dhuwur sing bisa digunakake kanggo mbandhingake kontras babagan dokumen kaping papat .. Klien layanan kasebut digunakake kanthi profesional

(0) (0)
Gambar # 2 saka Armelle M.
4 metu saka 5

Armelle M.

Iki minangka kualitase paling dhuwur sing bisa digunakake kanggo mbandhingake kontras babagan dokumen kaping papat .. Klien layanan kasebut digunakake kanthi profesional

(0) (0)
Gambar # 3 saka Brannen C.
5 metu saka 5

Brannen C.

Pancen tresna marang kertu anyarku. Kualitas apik banget. Kertu 32ptt mesthi menehi kesan langgeng kanggo klien. Aku wis pesen kertu cetak pinggiran saka perusahaan liyane, nanging aku luwih seneng karo iki. Dheweke mung ngrasakake luwih apik, luwih abot, luwih landhep. Umume wong bakal mikir yen sampeyan ora sengaja menehi rong kertu. Praupane nalika ngerti yen ana kertu siji ora ana regane. Sampeyan lagi wae nggawe kesan langgeng. Yen sampeyan pengin kertu sing bakal dikepengini, sampeyan ora kudu salah karo kertu cetak pinggiran iki!

(1) (0)
Gambar # 4 saka Brannen C.
5 metu saka 5

Brannen C.

Pancen tresna marang kertu anyarku. Kualitas apik banget. Kertu 32ptt mesthi menehi kesan langgeng kanggo klien. Aku wis pesen kertu cetak pinggiran saka perusahaan liyane, nanging aku luwih seneng karo iki. Dheweke mung ngrasakake luwih apik, luwih abot, luwih landhep. Umume wong bakal mikir yen sampeyan ora sengaja menehi rong kertu. Praupane nalika ngerti yen ana kertu siji ora ana regane. Sampeyan lagi wae nggawe kesan langgeng. Yen sampeyan pengin kertu sing bakal dikepengini, sampeyan ora kudu salah karo kertu cetak pinggiran iki!

(1) (0)
Gambar # 5 saka Brannen C.
5 metu saka 5

Brannen C.

Pancen tresna marang kertu anyarku. Kualitas apik banget. Kertu 32ptt mesthi menehi kesan langgeng kanggo klien. Aku wis pesen kertu cetak pinggiran saka perusahaan liyane, nanging aku luwih seneng karo iki. Dheweke mung ngrasakake luwih apik, luwih abot, luwih landhep. Umume wong bakal mikir yen sampeyan ora sengaja menehi rong kertu. Praupane nalika ngerti yen ana kertu siji ora ana regane. Sampeyan lagi wae nggawe kesan langgeng. Yen sampeyan pengin kertu sing bakal dikepengini, sampeyan ora kudu salah karo kertu cetak pinggiran iki!

(1) (0)
Gambar # 1 saka Armelle M.
Gambar # 2 saka Armelle M.
Gambar # 3 saka Brannen C.
Gambar # 4 saka Brannen C.
Gambar # 5 saka Brannen C.
  1. 4 metu saka 5

    Armelle M. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Iki minangka kualitase paling dhuwur sing bisa digunakake kanggo mbandhingake kontras babagan dokumen kaping papat .. Klien layanan kasebut digunakake kanthi profesional

    Gambar # 1 saka Armelle M.
    Gambar # 2 saka Armelle M.
    (0) (0)
    • Austin Terrill (manajer toko) -

      Mbesuk maneh nggunakake macem-macem spesifikasi kertas lan produksi kanggo asil liyane 🙂

  2. 5 metu saka 5

    Brannen C. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Pancen tresna marang kertu anyarku. Kualitas apik banget. Kertu 32ptt mesthi menehi kesan langgeng kanggo klien. Aku wis pesen kertu cetak pinggiran saka perusahaan liyane, nanging aku luwih seneng karo iki. Dheweke mung ngrasakake luwih apik, luwih abot, luwih landhep. Umume wong bakal mikir yen sampeyan ora sengaja menehi rong kertu. Praupane nalika ngerti yen ana kertu siji ora ana regane. Sampeyan lagi wae nggawe kesan langgeng.

    Yen sampeyan pengin kertu sing bakal dikepengini, sampeyan ora kudu salah karo kertu cetak pinggiran iki!

    Gambar # 1 saka Brannen C.
    Gambar # 2 saka Brannen C.
    Gambar # 3 saka Brannen C.
    (1) (0)
Tambah review

Batal

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Deborah C.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

kertu kualitas apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 day ago
Anonymous
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Aku diunekake adoh karo asil, nalika aku nampa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Charles Kithcart
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
4 / 5
apik banget, ana akeh pilihan tanpa ov...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

sasi 2 ago

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

kertu bisnis pinggir warna
Kertu Bisnis Edisi sing Dicet
99.00$ - 159.00$