• Lingkaran Diameter 2.5 inci
  • 3 Simpenan Kertas Gedhe
  • Printing warna pepak

Video Paling Anyar

Cards Kartu Bisnis

39.00$ - 109.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Tipe Paper

Glossy, Matte, Uncoated

Wangun

Lingkaran

Quantity

100, 250, 500, 1000

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis lingkaran utawa "kertu bisnis bunder" pancen bisa dipotong kanthi apik, seger lan sampurna saben wektu!

Kita duwe ukuran mati standar kanggo bunder 2 ″ lan bunder 2.5 ″ - apa wae sing bakal katon kaya coaster.

Kita kertu bisnis bunder dhasar dicithak kanthi warna ing loro-lorone saka stok kertu 16 pt - Pilihan sing apik kanthi gloss utawa matte sing alus. Wektu produksi yaiku (5-7) dina kerja.

Kita kertu bisnis bunder standar kasedhiya kanthi diameter 2 ″ lan dicithak kanthi warna ing loro-lorone saka saham kertu sutra laminasi 18 pt matte. Sutra nambah kekandelan, daya tahan, lan rasa sing super seksi. Wektu produksi yaiku (7-10) dina kerja.

Kita kertu bunder premium dicithak kanthi warna lengkap ing loro-lorone saham stok berlamina 32 pt sutra. Dheweke kalebu rasa seksi sing padha karo versi standar nanging duplexed kanggo bobot tambahan lan kekandelan. Wektu produksi yaiku (9-11) dina bisnis.

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

kertu-bunder-bisnis-8239
Cards Kartu Bisnis
39.00$ - 109.00$