Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Cards Kartu Bisnis

39.00$ - 109.00$

  • Lingkaran Diameter 2.5 inci
  • 3 Simpenan Kertas Gedhe
  • Printing warna pepak
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Tipe Paper

, ,

Wangun

Quantity

, , ,

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis lingkaran utawa "kertu bisnis bunder" pancen bisa dipotong kanthi apik, seger lan sampurna saben wektu!

Kita duwe ukuran mati standar kanggo bunder 2 ″ lan bunder 2.5 ″ - apa wae sing bakal katon kaya coaster.

Kita kertu bisnis bunder dhasar dicithak kanthi warna ing loro-lorone saka stok kertu 16 pt - Pilihan sing apik kanthi gloss utawa matte sing alus. Wektu produksi yaiku (5-7) dina kerja.

Kita kertu bisnis bunder standar kasedhiya kanthi diameter 2 ″ lan dicithak kanthi warna ing loro-lorone saka saham kertu sutra laminasi 18 pt matte. Sutra nambah kekandelan, daya tahan, lan rasa sing super seksi. Wektu produksi yaiku (7-10) dina kerja.

Kita kertu bunder premium dicithak kanthi warna lengkap ing loro-lorone saham stok berlamina 32 pt sutra. Dheweke kalebu rasa seksi sing padha karo versi standar nanging duplexed kanggo bobot tambahan lan kekandelan. Wektu produksi yaiku (9-11) dina bisnis.

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Kartu Bisnis Lingkaran"

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
kertu-bunder-bisnis-8239
Cards Kartu Bisnis
39.00$ - 109.00$