Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kertu Bisnis Square

5.00 metu saka 5
(4 reviews customer)

25.00$ - 89.00$

  • 2.5" Square utawa 2" Mini-Square
  • 2 Simpenan Card Great
  • Tambah sudhut bunder
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Tipe Paper

,

Corner

,

Wangun

,

Quantity

, , ,

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis kothak kaya $ 2 tagihan, ora umum, unik, lan wong sing seneng karo dheweke. Desainer grafis seneng format simetris lan keseimbangan sing diwenehake kanthi bentuk persegi.

Sisihipun garis peteng lan dawa sing padha ing potongan kothak uga ndadekake kertu dadi luwih gedhe yen dibandhingake karo kertu ukuran standar sing dicithak ing stok sing padha.

Tambah fitur menyang Kertu Bisnis Square sampeyan

Lan, yen nggawe alun-alun ora cukup unik kanggo sampeyan, pilih nambahake pilihan finansial tambahan menyang kertu kayata sudhut bunder, titik UV, utawa kertu sampeyan dadi labelag karo pukulan bolongan standar.

+ Corner Babak

Kanggo $ 25 nambah 4 sudhut bunder ing kertu bisnis kothak 16k sutra lan sutra 18pt. Nalika cetak online liyane nggunakake proses "pinggiran pemotong" sing luwih murah, kabeh kertu alun kita 100% bener-bener dipotong kanggo mesthekake kanthi sudhut sudhut saben-saben.

Kertu bisnis plastik persegi kita standar karo 4 sudhut bunder lan radius sudhut 1/8 ″ utawa 1/4 XNUMX sing sampeyan pilih. Kita nawakake layanan gratis iki ora mung amarga katon apik banget, nanging amarga sampeyan nglindhungi sampeyan lan driji prospek supaya ora ngethok kertas sing ala… uga, potongan plastik ing kasus iki.

+ Titik UV

Gunakake UV spot, utawa gloss spot, kanggo negesake bagean ing desain kertu bisnis persegi, yaiku logo, jeneng, utawa elemen desain liyane.

Spot UV kasedhiya kanggo kertu persegi sutra standar 16pt lan 18pt nanging saiki ora kasedhiya ing kertu plastik.

Klien desain grafis lan para pelanggan seneng karo kombinasi stok laminasi matte - lan matte UV amarga kontras visual lan tekstur sing dramatis sing digawe.

Pilih nambah elemen gloss titik menyang siji utawa loro-lorone kertu kanthi rega nominal sing padha.

Inspirasi Desain kanggo Kertu Bisnis Square

Masih ngrancang kertu kothak sampeyan lan butuh inspirasi? Priksa kiriman blog iki dening iBrand Studio sing dipikirake 38 tandha kertu bisnis kothak kreatif.

FAQs Kothak

Pesaing kanggo produk iki:

Pantai 4 kanggo Kertu Bisnis Square

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 4
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%

Gambar Pelanggan

Gambar # 1 saka Shelley M.
Gambar # 2 saka Hana
Gambar # 3 saka Hana
Gambar # 1 saka Shelley M.
5 metu saka 5

Shelley M.

Klienku seneng banget karo kertu bisnis (suede ireng persegi karo foil emas). Layanan pelanggan, kualitas lan rega ora ana tandhingane. Print Peppermint minangka tujuan kanggo nyetak mewah lan Austin wis mbiyantu mbantu ngrampungake rincian babagan proyek khusus.

(0) (0)
Gambar # 2 saka Hana
5 metu saka 5

Hannah

Aku seneng nyambut gawe print peppermint! Aku mung ngirim dokumen lan dheweke kerja keras kanggo aku. Aku uga seneng kepiye cara mriksa ejaan bc Aku wis nyithak 500 kertu sadurunge lan duwe kesalahan karo perusahaan murah. Kabeh wong uga grapyak banget lan bisa ngrampungake kanthi cepet lan dikirim kanthi cepet. Matur suwun maneh!

(0) (0)
Gambar # 3 saka Hana
5 metu saka 5

Hannah

Aku seneng nyambut gawe print peppermint! Aku mung ngirim dokumen lan dheweke kerja keras kanggo aku. Aku uga seneng kepiye cara mriksa ejaan bc Aku wis nyithak 500 kertu sadurunge lan duwe kesalahan karo perusahaan murah. Kabeh wong uga grapyak banget lan bisa ngrampungake kanthi cepet lan dikirim kanthi cepet. Matur suwun maneh!

(0) (0)
Gambar # 1 saka Shelley M.
Gambar # 2 saka Hana
Gambar # 3 saka Hana
  1. 5 metu saka 5

    Shelley M. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Klienku seneng banget karo kertu bisnis (suede ireng persegi karo foil emas). Layanan pelanggan, kualitas lan rega ora ana tandhingane. Print Peppermint minangka tujuan kanggo nyetak mewah lan Austin wis mbiyantu mbantu ngrampungake rincian babagan proyek khusus.

    Unggah gambar (s):

    Gambar # 1 saka Shelley M.
    (0) (0)
  2. 5 metu saka 5

    Hannah (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Aku seneng nyambut gawe print peppermint! Aku mung ngirim dokumen lan dheweke kerja keras kanggo aku. Aku uga seneng kepiye cara mriksa ejaan bc Aku wis nyithak 500 kertu sadurunge lan duwe kesalahan karo perusahaan murah. Kabeh wong uga grapyak banget lan bisa ngrampungake kanthi cepet lan dikirim kanthi cepet. Matur suwun maneh!

    Unggah gambar (s):

    Gambar # 1 saka Hana
    Gambar # 2 saka Hana
    (0) (0)
    • Austin Terrill (manajer toko) -

      Jaket manis !!!

  3. 5 metu saka 5

    Jahitan Stubbz (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kualitas apik lan cocog warna sing apik

    (0) (0)
  4. 5 metu saka 5

    Kristin V. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Tansah seneng karo Print Peppermint pesenan. Komunikasi sing apik lan giliran cepet.

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Cetak Online kertu bisnis kertu bisnis kothak Best
Kertu Bisnis Square
25.00$ - 89.00$