• 2.5" Square utawa 2" Mini-Square
  • 2 Simpenan Card Great
  • Tambah sudhut bunder

Video Paling Anyar

Kertu Bisnis Square

25.00$ - 89.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Tipe Paper

Nggantheng, Matte

Corner

Lurus, Bunder

Wangun

Mini Square, Alun-alun

Quantity

100, 250, 500, 1000

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis kothak kaya $ 2 tagihan, ora umum, unik, lan wong sing seneng karo dheweke. Desainer grafis seneng format simetris lan keseimbangan sing diwenehake kanthi bentuk persegi.

Sisihipun garis peteng lan dawa sing padha ing potongan kothak uga ndadekake kertu dadi luwih gedhe yen dibandhingake karo kertu ukuran standar sing dicithak ing stok sing padha.

Tambah fitur menyang Kertu Bisnis Square sampeyan

Lan, yen nggawe alun-alun ora cukup unik kanggo sampeyan, pilih nambahake pilihan finansial tambahan menyang kertu kayata sudhut bunder, titik UV, utawa kertu sampeyan dadi labelag karo pukulan bolongan standar.

+ Corner Babak

Kanggo $ 25 nambah 4 sudhut bunder ing kertu bisnis kothak 16k sutra lan sutra 18pt. Nalika cetak online liyane nggunakake proses "pinggiran pemotong" sing luwih murah, kabeh kertu alun kita 100% bener-bener dipotong kanggo mesthekake kanthi sudhut sudhut saben-saben.

Kertu bisnis plastik persegi kita standar karo 4 sudhut bunder lan radius sudhut 1/8 ″ utawa 1/4 XNUMX sing sampeyan pilih. Kita nawakake layanan gratis iki ora mung amarga katon apik banget, nanging amarga sampeyan nglindhungi sampeyan lan driji prospek supaya ora ngethok kertas sing ala… uga, potongan plastik ing kasus iki.

+ Titik UV

Gunakake UV spot, utawa gloss spot, kanggo negesake bagean ing desain kertu bisnis persegi, yaiku logo, jeneng, utawa elemen desain liyane.

Spot UV kasedhiya kanggo kertu persegi sutra standar 16pt lan 18pt nanging saiki ora kasedhiya ing kertu plastik.

Klien desain grafis lan para pelanggan seneng karo kombinasi stok laminasi matte - lan matte UV amarga kontras visual lan tekstur sing dramatis sing digawe.

Pilih nambah elemen gloss titik menyang siji utawa loro-lorone kertu kanthi rega nominal sing padha.

Inspirasi Desain kanggo Kertu Bisnis Square

Masih ngrancang kertu kothak sampeyan lan butuh inspirasi? Priksa kiriman blog iki dening iBrand Studio sing dipikirake 38 tandha kertu bisnis kothak kreatif.

FAQs Kothak

Pesaing kanggo produk iki:

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Cetak Online kertu bisnis kertu bisnis kothak Best
Kertu Bisnis Square
25.00$ - 89.00$