Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kards Bisnis Kraft

5.00 metu saka 5
(1 review customer)

39.00$ - 129.00$

  • 100% Daur Ulang & Ramah Lingkungan
  • Cocog kanggo desain minimal karo warna peteng
  • Sampurna karo Stamping Foil
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Tipe Paper

, ,

Wangun

, ,

Quantity

, , ,

Tinta Putih

Ora, Ya

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis Kraft bisa dicithak kanthi warna ing sisih loro, sanajan disaranake supaya desain sampeyan diwatesi kanggo tinta ireng.

Kita kit conto, kita nuduhake conto macem-macem warna CMYK sing dicithak ing kraft kanthi lan tanpa tinta putih titik.

Yen sampeyan duwe merek jinis eco-eco-eling, iki sing cocog kanggo sampeyan amarga 100% didaur ulang!

1 review kanggo Kards Bisnis Kraft

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 1
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Daging babi (Diverifikasi pemilik) -

    Kita nampa kertu kanthi cepet! Proses iki pancen gampang lan aku seneng bisa ngomong karo wong sing nyata nalika babak pisanan kita sithik. Kita bisa njaluk kumpulan anyar sing dikirim menyang kita lan seneng banget karo kertu kita saiki!

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Print Kertu bisnis kraft coklat Online Online Print paling apik kanthi stempel foil
Kards Bisnis Kraft
39.00$ - 129.00$