• 100% Daur Ulang & Ramah Lingkungan
  • Cocog kanggo desain minimal karo warna peteng
  • Sampurna karo Stamping Foil

Video Paling Anyar

Kards Bisnis Kraft

39.00$ - 129.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Tipe Paper

Kraft, Daur Ulang, Ora Dilapisi

Wangun

Standar, Square, Mini

Quantity

100, 250, 500, 1000

Tinta Putih

Ora, Ya

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis Kraft bisa dicithak kanthi warna ing sisih loro, sanajan disaranake supaya desain sampeyan diwatesi kanggo tinta ireng.

Kita kit conto, kita nuduhake conto macem-macem warna CMYK sing dicithak ing kraft kanthi lan tanpa tinta putih titik.

Yen sampeyan duwe merek jinis eco-eco-eling, iki sing cocog kanggo sampeyan amarga 100% didaur ulang!

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Kraft

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

kothak khusus

Napa Merek Sampeyan Mbutuhake Kothak Cetak Khusus

Kabeh sing dianggep, kothak cetak khusus penting kanggo ngumpulake barang, nanging uga kanggo macem-macem lapangan kerja. Peti kasebut digawe kanthi inovasi inventif ing macem-macem struktur lan ukuran kanggo ngatasi masalah para pelanggan. Ora ana sing bisa ngalahake jawaban bundling sing disesuaikan kanggo mbungkus barang koreksi, permata, mesin listrik, panganan ... Waca liyane

Kertas Daur Ulang

Kita duwe macem-macem kertas daur ulang sebagian lan lengkap kalebu putih, abu-abu, ireng, biru, kraft, lan kabeh warna utama. Saham daur ulang biasane duwe warna sing kusam lan kekasaran nganti rampung. Iki menehi rasa organik lan gawenan tangan kanggo proyek cetak apa wae. Tekstur Kasar sing Ora Dilapisi Dimainake kanthi apik karo: Titik… Waca liyane

Print Kertu bisnis kraft coklat Online Online Print paling apik kanthi stempel foil

Kraft Paper

Kertas kraft kita 100% daur ulang lan nampilake gandum sing apik kanthi bintik unik ing saben lembar. We nggawa saham kraft cahya lan peteng. Kanggo stok kraft sing luwih entheng proses 4warna + titik putih katon apik utawa tinta peteng kaya ireng. Kanggo stok kraft peteng, desain lan teks sampeyan kudu ditrapake ... Waca liyane

kertas neenah

10 Top Mills Kertas lan Kasedhiya sing Paling populer

Minangka perusahaan kreatif sing duwe spesialisasi pencetakan fleksibel, laminasi, lapisan, lan cetakan khusus, kabeh sing ditindakake adhedhasar kertas. Kita seneng nggawe ide kreatif supaya bisa urip, nanging ora bisa ditindakake tanpa diwiwiti karo kertas kualitas premium. Pramila kita pengin nggawe dhaptar 10 paling dhuwur… Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

Werna Kertas Plancongan

Punika ing Print Peppermint, kita tuku lan adol ton kertas… trees wit nuwun sewu! Lan, kita seneng banget babagan seri kertas anyar iki saka Legion Paper sing diarani "Colorplan". Kulawarga makalah iki ngemot: 50 warna kertas sing dikurasi kanthi tliti 25 embossing bertekstur 8 bobot kertas Coba waca video ing ngisor iki, nalika Austin metu ... Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kartu Bisnis Kraft

Kepiye carane nggawe kriya kanggo kertu Brown Kraft nggunakake tinta putih?

Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nambah tinta putih minangka overprint. Iku bakal tumindak minangka basis kanggo CMYK lan nyedhiyani lumahing padhang lan putih. Iku menehi werna sregep lan asri. Nanging, wilayah sing ora ana tinta putih bisa katon luwih peteng. Iku amarga saka werna saham kang. File topeng putih beda karo file karya seni kaya topeng UV titik. Werna ireng nuduhake ing ngendi tinta putih bakal dicithak. Sampeyan kudu nggawe file topeng lan file seni warna kanthi ukuran sing padha. Iki mesthekake yen ora ana masalah keselarasan nalika nyetak. … Waca liyane

Apa kertas kraft coklat daur ulang?

Kertas kraft coklat daur ulang digawe saka 100% sampah pasca konsumen kayata potongan kertas sing diklumpukake saka rumah tangga lan industri. Komponen-komponen kasebut nggawe jinis kertas iki bisa diurai lan didaur ulang. Akeh wong sing ora ngerti yen ora kabeh kertas coklat iku ramah lingkungan lan digawe kanthi etika. Kadhangkala, kertas iki duwe werna coklat amarga digawe saka kayu saka alas wutah lawas. Umume wektu, komponen alami iki dipikolehi kanthi nggunakake cara ilegal. Yen sampeyan pengin ngisin marketing ijo lan entuk sih saka lingkungan, sampeyan kudu nggawe manawa kertas kraft coklat digawe saka ... Waca liyane

Apa bahan saka kertu Kraft Brown lan didaur ulang?

Kertas coklat entheng iki nduweni serat alami kanthi bintik-bintik sing katon apik. Iki menehi rasa alami lan organik lan katon ing materi kasebut. Rampung sing ora dilapisi lan lancar bakal menehi kualitas cetak sing luar biasa. Stok berwarna bakal nambah sentuhan sing anget lan pedesaan ing gambar. Sampeyan uga bisa nggunakake tinta putih ing sawetara wilayah kanggo gambar sing luwih padhang. Uga, kertas 100% didaur ulang. Isine sampah minimal 30%. Elinga yen stok warna lan daur ulang bisa duwe variasi warna sing sithik. Kembang bisa uga beda-beda.

Apa jenis saham kertas tebal sing sampeyan tawarkan?

Kita nindakake pesenan khusus saka saham apa wae liwat penawaran khusus. Bebas bae kanggo nelusuri penawaran kertas standar ing kaca iki, sing kalebu: Glossy - nyekel cahya kanthi permukaan reflektif Matte - katon luwih halus lan bertekstur Ora dilapisi - tekstur stok alami Mutiara metalik - efek pearlescent Sutra matte - finish matte alus sing tahan banyu Suede alus. – Simpenan alus lan bertekstur Plastik – awet lan teka ing opaque utawa tembus finish Kraft – katon deso lan asli Simpenan werna – kasedhiya ing 50 werna

Tulisan apa sing sampeyan tawarkan kanggo tag hang?

Penawaran standar kertas kanggo hang tag saiki yaiku: 14 pt Cream 14 pt Pearl 16 pt Matte / Gloss 18 pt Brown Kraft 20 pt Plastik (clear/white) 20 pt Soft-Suede 32 pt Thick Black Layer Kita bisa sumber meh kabeh kertas sampeyan bisa mbayangno, mung isi formulir pesenan khusus lan bakal menehi penawaran kanthi cepet liwat email.

Ngendi perancang nggawe cetakan alat tulis?

Ngendi Desainer Dicetak Alat Tulis? Dhaptar Layanan Printing Paling Apik A printer sing ngemu kualitas ndhuwur kabeh bisa njupuk sawetara nemokake. Sampeyan bisa njelajah web kanggo review mbayar lan mungkasi munggah splurging dhuwit hard-entuk ing layanan run-of-the-mill utawa pracaya ing tembung kita-dipercaya. Amarga pengalaman ekstensif ing bisnis desain kreatif, kita ngerti apa sing dibutuhake kanggo dadi layanan percetakan sing apik. Saka percetakan foil panas sing paling canggih nganti layanan pelanggan sing apik, ana akeh sing nyumbang kanggo keunggulane. Kita bakal nylametake masalah sampeyan lan nggawe percetakan alat tulis sing paling apik… Waca liyane

Apa: Proses Kraft?

Proses pulping ditindakake kanthi kimia sing ngeculake wit supaya bisa ngilangi lignin nalika nahan fiver kanggo nggawe kertas. Iki umume digunakake ing kertas sheet gratis.

Print Kertu bisnis kraft coklat Online Online Print paling apik kanthi stempel foil
Kards Bisnis Kraft
39.00$ - 129.00$