Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Mini Business Card

5.00 metu saka 5
(2 reviews customer)

25.00$ - 89.00$

  • Mini, Langsing, Cilik
  • Ngirit Kertas & Ruang Dompet
  • Bolongan bor, Gunakake minangka Tag Tag
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Tipe Paper

,

Wangun

Corner

,

Quantity

, , ,

Wektu Produksi

Description

Mini Business Card minangka modern, edgy, lan mesra alam. Ukuran miniatur bisa nggunakake kertas lan tinta.

Ing jagad sing kapenuhan ora mung kertu bisnis 2 × 3.5, kertu cekak minangka cara sing apik.

Kertu bisnis mini uga menehi sinyal marang panrima kertu yen sampeyan saiki wis anyar, seger, lan uga dipikirake. Sampeyan duwe kemampuan kanggo ngenali tren apa sing saiki tuwuh lan sampeyan ora wedi nyoba anyar.

Kertu bisnis mini uga misuwur banget kanggo kemungkinan desain. Ana prekara babagan desain langsing sing nyenengake kanggo jinis kreatif.

Akeh pelanggan sing tuku kertu bisnis kurus yaiku desainer grafis, fotografer, desainer web, pemasar web, lsp.

Muni mundur kanthi cara, nanging kertu sing luwih cilik bener-bener duwe cara nggawe informasi sampeyan katon luwih gedhe lan luwih umum.

Kertu Bisnis Cantik kanggo Ganti!

Babagan lingkungan lan milih alternatif "ijo" kanthi cepet dadi bagian saka kain ing saben dinten.

Kabeh sing ditindakake, saka nggunakake kertas, inks lan lapisan sing tanggung jawab kanggo lingkungan, supaya bisa daur ulang bahan-bahan sampah, bakal menehi kesan marang lingkungane.

Cetak karo kita lan sampeyan duwe pasangan sing nggawe keputusan bisnis sing bisa mbantu sampeyan nimbang lingkungan tanpa mikir babagan - apa ora kaya ngono?

Pantai 2 kanggo Mini Business Card

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 2
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Ann E. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Pakaryan sing apik! Layanan pelanggan sing apik!

    (0) (0)
  2. 5 metu saka 5

    EIQ (Diverifikasi pemilik) -

    Layanan pelanggan sing apik, kanthi cepet giliran

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
kertu bisnis mini kanthi foil emas mawar
Mini Business Card
25.00$ - 89.00$