• Mini, Langsing, Cilik
  • Ngirit Kertas & Ruang Dompet
  • Bolongan bor, Gunakake minangka Tag Tag

Video Paling Anyar

Mini Business Card

25.00$ - 89.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Tipe Paper

Nggantheng, Matte

Wangun

Mini

Corner

Lurus, Bunder

Quantity

100, 250, 500, 1000

Wektu Produksi

Description

Mini Business Card minangka modern, edgy, lan mesra alam. Ukuran miniatur bisa nggunakake kertas lan tinta.

Ing jagad sing kapenuhan ora mung kertu bisnis 2 × 3.5, kertu cekak minangka cara sing apik.

Kertu bisnis mini uga menehi sinyal marang panrima kertu yen sampeyan saiki wis anyar, seger, lan uga dipikirake. Sampeyan duwe kemampuan kanggo ngenali tren apa sing saiki tuwuh lan sampeyan ora wedi nyoba anyar.

Kertu bisnis mini uga misuwur banget kanggo kemungkinan desain. Ana prekara babagan desain langsing sing nyenengake kanggo jinis kreatif.

Akeh pelanggan sing tuku kertu bisnis kurus yaiku desainer grafis, fotografer, desainer web, pemasar web, lsp.

Muni mundur kanthi cara, nanging kertu sing luwih cilik bener-bener duwe cara nggawe informasi sampeyan katon luwih gedhe lan luwih umum.

Kertu Bisnis Cantik kanggo Ganti!

Babagan lingkungan lan milih alternatif "ijo" kanthi cepet dadi bagian saka kain ing saben dinten.

Kabeh sing ditindakake, saka nggunakake kertas, inks lan lapisan sing tanggung jawab kanggo lingkungan, supaya bisa daur ulang bahan-bahan sampah, bakal menehi kesan marang lingkungane.

Cetak karo kita lan sampeyan duwe pasangan sing nggawe keputusan bisnis sing bisa mbantu sampeyan nimbang lingkungan tanpa mikir babagan - apa ora kaya ngono?

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

kertu bisnis mini kanthi foil emas mawar
Mini Business Card
25.00$ - 89.00$