Edges Colored: Dicet utawa Foiled?

Embellish kertu karo tutul subtle saka "Wow!" nalika sampeyan nambah lukisan pinggiran adat utawa pinggiran foil stamping.

Paper

Wangun

Corner

kekandelan

Werna Kerajang

Wektu Produksi

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Edge Colored

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

10 fon kanggo kertu bisnis nyetak

10 kothak Apik kanggo Kartu Bisnis Cetak.

Nalika ngrancang kertu bisnis sing sampurna kanggo sampeyan utawa bisnis, ana macem-macem prekara sing kudu sampeyan pikirake - warna, kualitas kertas, logo, informasi apa sing kalebu, uga rincian liyane. Utamane, salah sawijining aspek desain kertu bisnis sing paling sering dilalekake yaiku pilihan font. Milih font sing bener bisa… Waca liyane

wp-content / unggahan

Kertu Bisnis Rusak - Interioré Feliz

Dina iki kita ngenalake babagan anyar ing blog sing diarani "Kertu Bisnis Mecah" duh duh duh… (drum dramatis). Ing saben episode, kita bakal nggawe ringkesan ringkes babagan klien, desain potongan, spek cetakan, lan file digital sing digunakake kanggo ngasilake kertu kasebut. … Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kartu Bisnis Edge Berwarna

Napa kertu bisnisku ceblok ing pinggir?

Nalika kertu bisnis retak ing pinggir, biasane amarga kertu bisa ngemot tinta sing dhuwur, kaya ing warna peteng. CLOSE UP OF BUSINESS CARD Retak Edges Iki sok-sok mengkono ing bagian sekedhik cilik saka kertu ing roto. Gunakake warna sing luwih entheng kanggo ngindhari iki utawa gunakake tinta sithik nalika nggunakake warna peteng. 

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial