Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Edges Colored: Dicet utawa Foiled?

Embellish kertu karo tutul subtle saka "Wow!" nalika sampeyan nambah lukisan pinggiran adat utawa pinggiran foil stamping.

Kertu Bisnis Edge Colour

Paper

Wangun

Corner

kekandelan

Werna Kerajang

Wektu Produksi

Nuduhake kabeh asil 5

Custom Business Card Configurator

Rega saka: from: 59.00$

-

Kertas: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

kekandelan: , , , , , ,

Pojok: ,

Bentuk: , , , ,

Warna Foil: , , , , , , , , , , , , ,

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
kertu bisnis pinggir warna

Kertu Bisnis Edisi sing Dicet

Rega saka: 99.00$ - 159.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok:

Bentuk: , ,

Quantity: , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

Kartu Bisnis Foil Edge

Rega saka: 299.00$ - 449.00$

-

Kertas: , ,

kekandelan: ,

Pojok:

Bentuk: , , , ,

Quantity: , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
werna tengah lapisan inti

Kartu Bisnis Lapisan Tengah Berwarna

Rega saka: 69.00$ - 219.00$

-

Kertas: , , , ,

kekandelan:

Pojok: ,

Bentuk:

Quantity: , , ,

Wektu Produksi:

Miwiti>
percetakan flyers kenthel sing tebal

Kertu Bisnis Lapisan Tengah Ireng

Rega saka: 89.00$ - 109.00$

-

Kertas:

kekandelan:

Pojok:

Bentuk: , , ,

Quantity: ,

Wektu Produksi:

Miwiti>

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Edge Colored

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

10 fon kanggo kertu bisnis nyetak

10 kothak Apik kanggo Kartu Bisnis Cetak.

Nalika ngrancang kertu bisnis sing sampurna kanggo sampeyan utawa bisnis, ana macem-macem prekara sing kudu sampeyan pikirake - warna, kualitas kertas, logo, informasi apa sing kalebu, uga rincian liyane. Utamane, salah sawijining aspek desain kertu bisnis sing paling sering dilalekake yaiku pilihan font. Milih font sing bener bisa… Waca liyane

wp-content / unggahan

Kertu Bisnis Rusak - Interioré Feliz

Dina iki kita ngenalake babagan anyar ing blog sing diarani "Kertu Bisnis Mecah" duh duh duh… (drum dramatis). Ing saben episode, kita bakal nggawe ringkesan ringkes babagan klien, desain potongan, spek cetakan, lan file digital sing digunakake kanggo ngasilake kertu kasebut. … Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Kertu Bisnis Edge Colored

Apa sampeyan bisa nulis ing kertu ireng?

Ya. Nalika kertu kasebut digawe saka kertas uncoated premium, sampeyan bisa kanthi gampang nulis. Nanging, sampeyan disaranake kanggo nyoba aplikasi tartamtu.

Napa kertu bisnisku ceblok ing pinggir?

Nalika kertu bisnis retak ing pinggir, biasane amarga kertu bisa ngemot tinta sing dhuwur, kaya ing warna peteng. CLOSE UP OF BUSINESS CARD Retak Edges Iki sok-sok mengkono ing bagian sekedhik cilik saka kertu ing roto. Gunakake warna sing luwih entheng kanggo ngindhari iki utawa gunakake tinta sithik nalika nggunakake… Waca liyane

Liyane Barang Sampeyan Bakal Tresna