Kertu Bisnis Real Estate

Telusuri ide paling apik kanggo kertu bisnis real estate sing unik. Apa sampeyan nggoleki conto modern, mewah, utawa terjangkau, sampeyan mesthi bakal nemokake prekara.

Print Online kertu bisnis Best

Nyuwun Quote a

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    3 Gagasan Unik kanggo taun 2021

    • Gagasan # 1

      Kertu logam potongan sing luwih Lazer kanthi tombol.

    • Gagasan # 2

      Foil nggilap ireng ing kertas suede ireng premium.

    • Gagasan # 3

      Mergo headshot, ngerti sampeyan pengin!

    Kertu Bisnis Real Estate Super Unik, Mewah

    Layanan desain logo lan kertu kreatif

    desain-emas-foil-bisnis-cards-online

    Ngatur template

    Pilih template desain Kertu Bisnis Real Estate, lan ayo nambah logo lan info kontak.

    Print% judhul%% Paling apik% Online

    Nyewa Desainer Grafis

    Isi formulir ringkes lan coba tim desain nggawe ide dadi Kartu Bisnis Real Estate sing unik lan unik.

    Goleki ide saka 10 kertu bisnis paling apik kanggo agen real estate sing ditemokake ing internet.

    Yen sampeyan kerja ing real estate, kertu bisnis gedhe iku penting. Iku cara sing apik kanggo nuduhake rincian kontak, nanging uga cara kanggo nggedhekake merek pribadhi lan ngasilake kapercayan lan kenal karo pelanggan. Terus maca kanggo sinau luwih lengkap babagan 11 kertu bisnis sing nggumunke sing bakal bisa dipercaya lan gaya. Realtor sing apik ngerti yen pengaruh pisanan penting banget. Kertu bisnis sing bener-bener ngganteni merek sampeyan kanggo sempurno bisa dadi tambahan sing cocog karo crita lan identitas sampeyan ing industri kasebut.

    1) Re / Max

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Desain Rock

    Apa sing nggawe kertu bisnis Re / Max khusus, sing takon? Nalika sepisanan, bisa uga kaya akeh kertu liyane sing ana ing kono. Nanging, sihir kasebut kedadeyan sawise sampeyan miwiti katon nyedhaki. Iki kabeh babagan tekstur kasebut, lan kualitas dhuwur sing nuduhake kapercayan lan dominasi pasar.

    2) Real Estate Klemich

    klemich-makelar-bisnis-kertu-printing-online
    Source: Desain Paralaks

    Kertu bisnis iki minangka conto sing apik kanggo muter modern babagan desain modern. Saben kertu duwe warna sing beda, dicithak ing kertas sing apik banget. Ana bolongan uga, sing kalebu hiasan lan apik gayane.

    3) Keller Williams

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Desain RockDesign

    iki minangka salah sawijining jeneng paling gedhe ing donya real estate, lan kanthi alesan sing apik. Apa sing jelas babagan kertu bisnis sing nggumunake iki sejatine nyata kanthi ringkes lan langsung. Ngomong babagan volume kapercayan lan transparansi bisnis sing menang iki.

    4) Nooklyn

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Lumi

    iki minangka salah sawijining panyedhiya real estate sing paling cepet berkembang ing Brooklyn lan Manhattan, lan sukses merek groundbreaking kasebut minangka salah sawijining faktor sing nyebabake popularitas. Kertu bisnis dheweke minimalis, durung informatif lan pribadi, gabungke tampilan apik karo tembung sing jelas.

    5) Real Estate Aussie

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: 99designs

    Kertu bisnis iki sejatine cerdas banget amarga akeh sebab. Pertama lan paling penting, nggabungake logo perusahaan kasebut kanthi lancar lan apik. Iki penting banget, utamane yen sampeyan nimbang manawa ing kasus iki, logo perusahaan kasebut kanthi caket banget karo jeneng merek, lan mula, kudu gampang dingerteni.

    6) Barang-barang Carlyle

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: 99designs

    Kertu bisnis iki mesthi beda yen mbandhingake karo entri liyane ing dhaptar iki. Fitur utama kertu bisnis iki yaiku kasunyatan manawa gambar nyata makelar nyata dicithak ing prayoga. Ing dina iki lan umur, iki sejatine cukup optimal, utamane amarga wong nggolek sesambungan manungsa. Gaya kertu bisnis tartamtu iki bisa uga nggarap freelancer, profesional real estate, utawa malah perusahaan cilik. Salah sawijining kekurangan gambar ing kertu bisnis yaiku sampeyan kudu nyetak cetak berkualitas tinggi. Yen sampeyan wis rampung ing sawetara peralatan sing apik nanging ahli, mesthine pancen ora sehat. Nanging, resolusi cetak sing ala bisa dadi ala kanggo sing kasebut, dadi eseman sing anget dadi kekacoan. Iki mesthi ana sing kudu dicegah.

    7) Abad 21

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Desain RockDesign

    Iki minangka conto utama babagan tampilan gaya lawas lan gaya lawas saka kertu bisnis kanthi gampang bisa dicampur nganggo konsep modern. Asil kasebut pancen apik tenan amarga nuduhake kelas lan inovasi, loro kuwalitas sing penting, sing nuduhake bisnis sampeyan banget.

    8) Kompas

    kompor-makelar-bisnis-kertu-printing-online
    Source: Behance

    Kertu sing cerah lan minimalis, kertu bisnis iki efektif banget sajrone nggabungake estetika retro kanthi pinggiran modern.

    9) Real Estate Keamanan

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Desain RockDesign

    Minangka jeneng bisnis iki bisa uga nuduhaké, perusahaan iki mligine kanggo ngetutake solusi sing inovatif lan maju. Kertu bisnis sing cerdas mesthi bakal nggambarake dualisme sing wicaksana iki nganti sempurno.

    10) Real Estate Ryan Lavergne

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Behance

    Modern, wani, cerah, lan percaya dhiri. Iki mung sawetara tembung sing bisa dipikirake nalika njlentrehake desain kertu bisnis bisnis sing nggumunake perusahaan iki. Salah sawijining rasa sing paling apik lan unik kanggo desain iki, kasunyatane isih tetep lancar lan minimalis, kanthi sawetara warna ing tata letak. Nanging, latar mburi abang narik kawigaten, lan luwih becik yen sampeyan nggoleki kertu sing bener-bener nyolong pertunjukan. Liyane bab sing jelas babagan desain iki temenan kasunyatan manawa font sing digunakake saestu luwih gedhe. Nyatane, dheweke rada gedhe tinimbang apa sing biasane sampeyan bisa ndeleng ing kertu sing padha kanggo makelar. Sawise ujar manawa, dheweke luwih gampang diwaca, lan pancen cukup apik lan gampang eling.

    Kesimpulan, artikel iki mung ngeruk permukaan. Ana pirang-pirang ide desain kertu bisnis sing nyata kanggo profesional real estate ing web. Apa sampeyan arep kanggo corak modern sing warni utawa desain sing luwih dawa kanthi tampilan klasik, kemungkinan ora ana pungkasane.

    Salah sawijining tips sing paling penting babagan nggawe kertu bisnis yaiku kudu nimbang para pamirsa. Sampeyan kudu ngupayakake target sing dituju.

    Pikirane kaya mangkene: apa sampeyan bakal tampil ing taman skate nganggo jas? Apa sampeyan bakal melu ing rapat bisnis perusahaan penting nganggo jins sing disuwek, kaos t-shirt sing akeh banget, lan sawetara rolbar? Aku ora ngira.

    Kertu bisnis sing bener minangka cara sing apik kanggo nggawe kesan, mula butuh wektu kanggo ngrancang luwih dhisik lan ngupayakake.

    Foto Simpenan sing Gegandhengan

    Getty Images saka Getty Images

    Sumber daya liyane

    Goleki ide saka 10 kertu bisnis paling apik kanggo agen real estate sing ditemokake ing internet.

    Yen sampeyan kerja ing real estate, kertu bisnis gedhe iku penting. Iku cara sing apik kanggo nuduhake rincian kontak, nanging uga cara kanggo nggedhekake merek pribadhi lan ngasilake kapercayan lan kenal karo pelanggan. Terus maca kanggo sinau luwih lengkap babagan 11 kertu bisnis sing nggumunke sing bakal bisa dipercaya lan gaya. Realtor sing apik ngerti yen pengaruh pisanan penting banget. Kertu bisnis sing bener-bener ngganteni merek sampeyan kanggo sempurno bisa dadi tambahan sing cocog karo crita lan identitas sampeyan ing industri kasebut.

    1) Re / Max

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Desain Rock

    Apa sing nggawe kertu bisnis Re / Max khusus, sing takon? Nalika sepisanan, bisa uga kaya akeh kertu liyane sing ana ing kono. Nanging, sihir kasebut kedadeyan sawise sampeyan miwiti katon nyedhaki. Iki kabeh babagan tekstur kasebut, lan kualitas dhuwur sing nuduhake kapercayan lan dominasi pasar.

    2) Real Estate Klemich

    klemich-makelar-bisnis-kertu-printing-online
    Source: Desain Paralaks

    Kertu bisnis iki minangka conto sing apik kanggo muter modern babagan desain modern. Saben kertu duwe warna sing beda, dicithak ing kertas sing apik banget. Ana bolongan uga, sing kalebu hiasan lan apik gayane.

    3) Keller Williams

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Desain RockDesign

    iki minangka salah sawijining jeneng paling gedhe ing donya real estate, lan kanthi alesan sing apik. Apa sing jelas babagan kertu bisnis sing nggumunake iki sejatine nyata kanthi ringkes lan langsung. Ngomong babagan volume kapercayan lan transparansi bisnis sing menang iki.

    4) Nooklyn

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Lumi

    iki minangka salah sawijining panyedhiya real estate sing paling cepet berkembang ing Brooklyn lan Manhattan, lan sukses merek groundbreaking kasebut minangka salah sawijining faktor sing nyebabake popularitas. Kertu bisnis dheweke minimalis, durung informatif lan pribadi, gabungke tampilan apik karo tembung sing jelas.

    5) Real Estate Aussie

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: 99designs

    Kertu bisnis iki sejatine cerdas banget amarga akeh sebab. Pertama lan paling penting, nggabungake logo perusahaan kasebut kanthi lancar lan apik. Iki penting banget, utamane yen sampeyan nimbang manawa ing kasus iki, logo perusahaan kasebut kanthi caket banget karo jeneng merek, lan mula, kudu gampang dingerteni.

    6) Barang-barang Carlyle

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: 99designs

    Kertu bisnis iki mesthi beda yen mbandhingake karo entri liyane ing dhaptar iki. Fitur utama kertu bisnis iki yaiku kasunyatan manawa gambar nyata makelar nyata dicithak ing prayoga. Ing dina iki lan umur, iki sejatine cukup optimal, utamane amarga wong nggolek sesambungan manungsa. Gaya kertu bisnis tartamtu iki bisa uga nggarap freelancer, profesional real estate, utawa malah perusahaan cilik. Salah sawijining kekurangan gambar ing kertu bisnis yaiku sampeyan kudu nyetak cetak berkualitas tinggi. Yen sampeyan wis rampung ing sawetara peralatan sing apik nanging ahli, mesthine pancen ora sehat. Nanging, resolusi cetak sing ala bisa dadi ala kanggo sing kasebut, dadi eseman sing anget dadi kekacoan. Iki mesthi ana sing kudu dicegah.

    7) Abad 21

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Desain RockDesign

    Iki minangka conto utama babagan tampilan gaya lawas lan gaya lawas saka kertu bisnis kanthi gampang bisa dicampur nganggo konsep modern. Asil kasebut pancen apik tenan amarga nuduhake kelas lan inovasi, loro kuwalitas sing penting, sing nuduhake bisnis sampeyan banget.

    8) Kompas

    kompor-makelar-bisnis-kertu-printing-online
    Source: Behance

    Kertu sing cerah lan minimalis, kertu bisnis iki efektif banget sajrone nggabungake estetika retro kanthi pinggiran modern.

    9) Real Estate Keamanan

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Desain RockDesign

    Minangka jeneng bisnis iki bisa uga nuduhaké, perusahaan iki mligine kanggo ngetutake solusi sing inovatif lan maju. Kertu bisnis sing cerdas mesthi bakal nggambarake dualisme sing wicaksana iki nganti sempurno.

    10) Real Estate Ryan Lavergne

    Print% judhul%% Paling apik% Online
    Source: Behance

    Modern, wani, cerah, lan percaya dhiri. Iki mung sawetara tembung sing bisa dipikirake nalika njlentrehake desain kertu bisnis bisnis sing nggumunake perusahaan iki. Salah sawijining rasa sing paling apik lan unik kanggo desain iki, kasunyatane isih tetep lancar lan minimalis, kanthi sawetara warna ing tata letak. Nanging, latar mburi abang narik kawigaten, lan luwih becik yen sampeyan nggoleki kertu sing bener-bener nyolong pertunjukan. Liyane bab sing jelas babagan desain iki temenan kasunyatan manawa font sing digunakake saestu luwih gedhe. Nyatane, dheweke rada gedhe tinimbang apa sing biasane sampeyan bisa ndeleng ing kertu sing padha kanggo makelar. Sawise ujar manawa, dheweke luwih gampang diwaca, lan pancen cukup apik lan gampang eling.

    Kesimpulan, artikel iki mung ngeruk permukaan. Ana pirang-pirang ide desain kertu bisnis sing nyata kanggo profesional real estate ing web. Apa sampeyan arep kanggo corak modern sing warni utawa desain sing luwih dawa kanthi tampilan klasik, kemungkinan ora ana pungkasane.

    Salah sawijining tips sing paling penting babagan nggawe kertu bisnis yaiku kudu nimbang para pamirsa. Sampeyan kudu ngupayakake target sing dituju.

    Pikirane kaya mangkene: apa sampeyan bakal tampil ing taman skate nganggo jas? Apa sampeyan bakal melu ing rapat bisnis perusahaan penting nganggo jins sing disuwek, kaos t-shirt sing akeh banget, lan sawetara rolbar? Aku ora ngira.

    Kertu bisnis sing bener minangka cara sing apik kanggo nggawe kesan, mula butuh wektu kanggo ngrancang luwih dhisik lan ngupayakake.

    Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

    Anonymous
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Aku ora bakal nyetak ing papan liya!

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 3 ago
    Anonymous
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Saben proyek aku wis dicithak liwat Print Peppe...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 3 ago
    Anonymous
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Aku tansah kesengsem karo kualitas! 10/10 r...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 3 ago
    Anonymous
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    layanan customer ana rock ngalangi

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 3 ago
    Fabiola
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Eksekusi desain aku wis ing atine teka kanggo ...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    minggu 3 ago
    Anonymous
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    label sampurna tresna mau!

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    Anonymous
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    Anonymous
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    Anonymous
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Aku seneng kabeh sampel. Iku nuduhake kula va gedhe...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    ahmad torabi
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Paket sampel apik :)

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    Jason Sigman
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5

    Pesenan wis kebak lan katon apik banget !!

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago
    Wendy Odell
    pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
    5 / 5
    Padha duwe desainer gedhe lan sabar banget th...
    Tampilake More

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

    1 month ago

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.