Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kertu Bisnis Soft Touch

5.00 metu saka 5
(7 reviews customer)

59.00$ - 129.00$

Kabecikan karet sing lembut lan lembut sing menehi sensasi sing ora bisa dilalekake ing driji!

Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Wangun

, ,

Tipe Paper

Bobot kertas

Corner

,

Quantity

, , ,

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis suede, uga dikenal minangka "kertu bisnis tutul alus" nduweni film laminate matte sing tahan lama. Laminasi nambah kekandelan, tahan banyu, tahan bekas driji, lan rasa velvety sing mewah.

Film laminasi beludru uga bisa nahan serat kertas ing papan kanggo njamin pinggiran sing asri, trimming kirim. Lumahing seragam rata sing mulus bisa dianggo kanthi apik karo titik UV nggawe kontras sing dramatis.

Seneng kualitas print offset warna lengkap, sing dicithak ing 500 garis saben inci.

Nggolek cap foil ing kertas suede? Priksa kertu bisnis foil sing diangkat.

Nggolek kertu bisnis suede ireng? Priksa pembangun kertu premium kita.

Pantai 7 kanggo Kertu Bisnis Soft Touch

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 7
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Ryan (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Iki urutan pisanan saka Print Peppermint lan aku seneng banget karo asile. Aku desainer grafis independen sing asring kerja bareng karo pamilik bisnis cilik, golek kualitas, sing ora duwe anggaran kanggo nggarap printer khas, offset lokal lan / utawa kebutuhan kanggo nyithak jumlah minimal sing ora perlu kanggo kabutuhane.

    Aku wis nggunakake sawetara printer online sajrone pirang-pirang taun. Saben wong duwe tujuan lan menehi asil campuran apik lan apik banget. Nanging, ujar kasebut, Print Peppermint dikirimake produk sing apik banget.

    Klienku milih kertu laminasi 20pt Suede / Soft-touch kanthi sudhut dibunderake sawise ndeleng sak cedhak sing kalebu ing paket sampel sing dak tampa. Rasa ing kertu kasebut pancen unik lan kekandelane sampurna ... kuat.

    Aku mesthi bakal nyawang Print Peppermint kanggo kabutuhan klien mbesuk.

    (1) (0)
  2. 5 metu saka 5

    FG (Diverifikasi pemilik) -

    Tresna layanan iki lan koyo kertu iki. Luwih becik amarga duwe rasa mewah nanging sampeyan isih bisa nulis ing permukaan.

    (1) (0)
  3. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kertu bisnis Jana Carrey + Healingku katon apik banget, langgeng lan modern. Print Peppermint nggawe produk luar biasa sing ndadekake karya desainerku urip. (Aku uga nyithak label botol karo wong-wong mau sing uga apik banget).

    Sampeyan ora bisa ndeleng ing foto nanging suede nduweni cast pinkish mutiara sethitik sing katon supaya ing sync karo energi feminin bisnis sandi. Kertas suede tutul sing alus uga kepenak didemek!

    Aku bungah kanggo nuduhake kertu iki ing donya.

    (1) (1)
  4. 5 metu saka 5

    Elena Richmond (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Aku seneng kertu sing diasilake Print Peppermint. Para staf kerja ing anggaran kanggo ngasilake produk sing dak tresnani.

    (0) (1)
    • Austin Terrill (manajer toko) -

      Nalika sampeyan seneng… kita seneng 🙂

  5. 5 metu saka 5

    Kaitlyn Nelson (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Rampung mewah lan profesional banget.

    (0) (0)
  6. 5 metu saka 5

    Katie B. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kertu bisnis sing digunakake kanggo organisasi wis dikomentari kapan wae diwenehake. Pancen profesional!

    (0) (0)
  7. 5 metu saka 5

    Chris W. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kertu bisnis bermutu tinggi, kita entuk akeh muji kasebut!

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Kertu Bisnis Soft Touch
59.00$ - 129.00$