Kabecikan karet sing lembut lan lembut sing menehi sensasi sing ora bisa dilalekake ing driji!

Video Paling Anyar

Kertu Bisnis Soft Touch

59.00$ - 129.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Wangun

Standar, Square, Mini

Tipe Paper

Soft-Tutul Matte

Bobot kertas

20 pt / 400 gsm

Corner

Lurus, Bunder

Quantity

100, 250, 500, 1000

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis suede, uga dikenal minangka "kertu bisnis tutul alus" nduweni film laminate matte sing tahan lama. Laminasi nambah kekandelan, tahan banyu, tahan bekas driji, lan rasa velvety sing mewah.

Film laminasi beludru uga bisa nahan serat kertas ing papan kanggo njamin pinggiran sing asri, trimming kirim. Lumahing seragam rata sing mulus bisa dianggo kanthi apik karo titik UV nggawe kontras sing dramatis.

Seneng kualitas print offset warna lengkap, sing dicithak ing 500 garis saben inci.

Nggolek cap foil ing kertas suede? Priksa kertu bisnis foil sing diangkat.

Nggolek kertu bisnis suede ireng? Priksa pembangun kertu premium kita.

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Kertu Bisnis Soft Touch
59.00$ - 129.00$