Kertu bisnis sudhut bunder kasedhiya ing ukuran standar, kothak, lan mini. Pilih saka glossy utawa matte 16 pt cardstock.

Video Paling Anyar

Kertu Bisnis Roti Rounded

45.00$ - 89.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Wangun

Standar, Square, Mini

Tipe Paper

Nggantheng, Matte

Quantity

100, 250, 500, 1000

Corner

Dibunderaké

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Bunder...nanging kenapa?

Ana apa-apa Samsaya Awon saka tekan ing kanthong kanggo narik metu kertu bisnis, mung kanggo nemokake lembab, creased, lusuh slab saka kertas dadi frayed sudhut lan sudhut mlengkung. Kanthi ngalusake sudhut kanthi bunder sing dipotong kanthi bener, sampeyan bisa ngaso kanthi ngerti yen saben kertu sing sampeyan kirimake bakal dadi murni.

Persegi + Bunder Pojok

Bosen karo format kertu US Standard 2″x3.5″ lawas? Ora kringet, pilih format kertu 2.5″ x 2.5″ sing sampurna kanthi sudhut bunder 🙂

Cithakan Pojok Bunder

Perlu template wiwitan kosong kanggo miwiti ing photoshop utawa ilustrator? Download Cithakan Kosong

Utawa sampeyan nggoleki template desain sudhut bunder kanggo miwiti? Cithakan Desain Canva


Pitakonan - Kartu Bisnis Pojok Bunder


Kita yakin banget karo kualitas kertu bisnis pojok sing dibunderaké, kita welcome sampeyan kanggo nelusuri saingan ndhuwur (3) kanggo produk iki:

 

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

sudhut-sudhut-bisnis-kertu-6827
Kertu Bisnis Roti Rounded
45.00$ - 89.00$