Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kertu Bisnis Roti Rounded

5.00 metu saka 5
(7 reviews customer)

45.00$ - 89.00$

Kertu bisnis sudhut bunder kasedhiya ing ukuran standar, kothak, lan mini. Pilih saka glossy utawa matte 16 pt cardstock.

Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Wangun

, ,

Tipe Paper

,

Quantity

, , ,

Corner

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Bunder...nanging kenapa?

Ana apa-apa Samsaya Awon saka tekan ing kanthong kanggo narik metu kertu bisnis, mung kanggo nemokake lembab, creased, lusuh slab saka kertas dadi frayed sudhut lan sudhut mlengkung. Kanthi ngalusake sudhut kanthi bunder sing dipotong kanthi bener, sampeyan bisa ngaso kanthi ngerti yen saben kertu sing sampeyan kirimake bakal dadi murni.

Persegi + Bunder Pojok

Bosen karo format kertu US Standard 2″x3.5″ lawas? Ora kringet, pilih format kertu 2.5″ x 2.5″ sing sampurna kanthi sudhut bunder 🙂

Cithakan Pojok Bunder

Perlu template wiwitan kosong kanggo miwiti ing photoshop utawa ilustrator? Download Cithakan Kosong

Utawa sampeyan nggoleki template desain sudhut bunder kanggo miwiti? Cithakan Desain Canva


Pitakonan - Kartu Bisnis Pojok Bunder


Kita yakin banget karo kualitas kertu bisnis pojok sing dibunderaké, kita welcome sampeyan kanggo nelusuri saingan ndhuwur (3) kanggo produk iki:

 

Pantai 7 kanggo Kertu Bisnis Roti Rounded

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 7
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Alan T. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Simpenan lan produksi kertu kualitas apik banget! Paling apik lan paling larang sing dakdeleng!

    (2) (0)
  2. 5 metu saka 5

    Gloria (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha digawe Rekomendasi gedhe; kertu ayu!

    (0) (0)
  3. 5 metu saka 5

    Cole Kline (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kita seneng banget karo kualitas kertu lan kepiye carane cepet!

    (0) (0)
  4. 5 metu saka 5

    Suzannah Anderson (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kita supaya kertu kasebut kabeh wektu lan mesthi sampurna.

    (0) (0)
  5. 5 metu saka 5

    Suzannah Anderson (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kita order iki akeh lan mesthi ditampa kaya sing diarep-arep lan produksi kualitas apik.

    (0) (0)
  6. 5 metu saka 5

    Kara S. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Aku tresna Print Peppermint! Kabeh sing dak pesen wis kualitas super dhuwur. Prosese gampang diikuti lan dhukungan wis apik!

    (0) (0)
  7. 5 metu saka 5

    Kelsey L. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Ayu! Tresna sudhut sing gloss lan dibunderaké! Iki aku kaping telune order saka Print Peppermint - bakal ditrapake maneh, yen pasokan saya entek. 😊

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
sudhut-sudhut-bisnis-kertu-6827
Kertu Bisnis Roti Rounded
45.00$ - 89.00$