Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kertu Bisnis Spot Gloss UV

5.00 metu saka 5
(5 reviews customer)

69.00$ - 149.00$

  • Spot UV Gloss ing 1 utawa 2 Pasisir
  • 16 pt Matte utawa 18 pt Silk Matte
  • Tambah Corner bunder
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

informasi tambahan

Wangun

, , ,

Tipe Paper

,

Corner

,

Titik Gloss

,

Quantity

,

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Apa Kertu Bisnis Spot UV?

Apa sampeyan ngerti utawa ora, sampeyan wis nate ngalahake kertu bisnis sing nampilake cuci lapisan gloss UV. Iki amarga kertu bisnis UV gloss dhuwur minangka jinis kertu sing paling umum diprodhuksi ing saindenging jagad.

Titik uv, kaya sing sampeyan kira, tegese lapisan UV mung ditrapake ing area utawa "titik" tartamtu ing kertu bisnis. Iki umume digunakake kanggo nggawe kontras visual lan tactile sing dikarepake antarane media gloss lan matte utawa ora ditutupi.

Nalika ngirim pesen kertu bisnis UV, sampeyan utawa desainer grafis kudu menehi apa sing diarani "topeng topeng" bebarengan karo file cetak CMYK biasa.

File topeng kasebut mung PDF ireng lan putih, ing endi wae sing ditampilake ing ireng tombol (100% K) bakal dilapisi UV lan apa wae sing ditampilake kanthi warna putih ora. Nggawe Rasa? Yen ora, waca tab persiyapan file.

Amarga "spot uv" tegese ngetrapake gloss sing jelas ing titik tartamtu ing kertu, saham dhasar kudu duwe matte supaya bisa nggawe kontras sing apik sing dingerteni finish iki.

Yen kertu wis dilapisi gloss, perawatan spot ora bakal ana gunane.

FAQs Spot UV

Conto Gunakake: Ing video sing digambarake ing ndhuwur, UV titik digunakake kanggo nggawe pola latar mburi sing menehi ambane sing tepat kanggo nggawe logo kasebut ngluncurake kertu. Panggunaan liyane kalebu kalebu titik UV kanggo nyorot logo utawa jeneng karyawan.

Seringkali, desain sing apik yaiku nggawe kontras, yaiku nuntun pandhuan lan menehi crita sing meyakinkan kanthi nggabungake bentuk, foto, warna, lan tipografi.

Kertu bisnis UV Spot minangka pilihan sing apik banget kanggo bisnis sing pengin nggawe penekanan visual. Spot UV uga digunakake kanggo nggawe kontras tekstur utawa tactile.

Nalika prospek nganggo driji liwat kertu sampeyan kaping pisanan, sensasi variabel stok matte datar lan gloss UV sing ramping bakal menehi ngerti manawa sampeyan minangka wong sing nggatekake detail.

Sumber Kad Bisnis Spot UV:

Yen sampeyan nggoleki informasi lengkap babagan cara nggunakake UV spot kanthi desain kertu bisnis anyar, priksa link / artikel ing ngisor iki:

3 Pesaing utama kanggo produk iki

Kita yakin tenan babagan rasio kualitas lan rega produk, wis ngirit wektu kanggo riset babagan penawaran liyane.

Pantai 5 kanggo Kertu Bisnis Spot Gloss UV

5.0
5.00 metu saka 5
Adhedhasar review 5
star 5
100
100%
star 4
0%
star 3
0%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Mark Kaman (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Print Peppermint terus-terusan nyedhiyakake review grafis sing apik lan layanan pelanggan sing apik.

    (1) (0)
  2. 5 metu saka 5

    Jason Sigman (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Pesenan wis kebak lan katon apik banget !!

    (0) (0)
  3. 5 metu saka 5

    Joey L (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kertu metu apik! Kabeh wong tresna mau!

    (0) (0)
  4. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kualitas apik banget lan regane larang. Proses pesenan minangka cumberome nanging kita mesthi seneng karo produk.

    (0) (0)
  5. 5 metu saka 5

    Shauna (Diverifikasi pemilik) -

    Nalika klienku kudu ngetrapake kertu bisnis luwih akeh, aku ngerti yen aku pengin nggawe percoyo supaya nyoba Print Peppermint. Aku wis nggunakake sawetara wektu karo klien liyane lan mesthi seneng karo produk akhir. Wiwit klien iki ana anggaran sing angel, aku pengin ndeleng bedane ing antarane biaya Print Peppermint lan Vistaprint (perusahaan sing digunakake kanggo kertu pungkasan). Kanthi diskon pelanggan anyar, kita entuk Print Peppermint kertu kanggo Kurang saka apa sing bakal dibayar ing Vistaprint. Lan dakkandhani, produk kasebut dadi luwih apik lan para klien seneng banget. Yen ana wong sing kepengin weruh, ora mung produk sing apik tenan, nanging wong-wong sing makarya ing kana lan layanan pelanggan pancen TOP.

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
ndelok kertu bisnis uv
Kertu Bisnis Spot Gloss UV
69.00$ - 149.00$