• Spot UV Gloss ing 1 utawa 2 Pasisir
  • 16 pt Matte utawa 18 pt Silk Matte
  • Tambah Corner bunder

Video Paling Anyar

Kertu Bisnis Spot Gloss UV

69.00$ - 149.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Wangun

Euro, Standar, Square, Mini

Tipe Paper

Matte, Sutra Matte

Corner

Lurus, Bunder

Titik Gloss

,

Quantity

500, 1000

kekandelan

Wektu Produksi

Description

Apa Kertu Bisnis Spot UV?

Apa sampeyan ngerti utawa ora, sampeyan wis nate ngalahake kertu bisnis sing nampilake cuci lapisan gloss UV. Iki amarga kertu bisnis UV gloss dhuwur minangka jinis kertu sing paling umum diprodhuksi ing saindenging jagad.

Titik uv, kaya sing sampeyan kira, tegese lapisan UV mung ditrapake ing area utawa "titik" tartamtu ing kertu bisnis. Iki umume digunakake kanggo nggawe kontras visual lan tactile sing dikarepake antarane media gloss lan matte utawa ora ditutupi.

Nalika ngirim pesen kertu bisnis UV, sampeyan utawa desainer grafis kudu menehi apa sing diarani "topeng topeng" bebarengan karo file cetak CMYK biasa.

File topeng kasebut mung PDF ireng lan putih, ing endi wae sing ditampilake ing ireng tombol (100% K) bakal dilapisi UV lan apa wae sing ditampilake kanthi warna putih ora. Nggawe Rasa? Yen ora, waca tab persiyapan file.

Amarga "spot uv" tegese ngetrapake gloss sing jelas ing titik tartamtu ing kertu, saham dhasar kudu duwe matte supaya bisa nggawe kontras sing apik sing dingerteni finish iki.

Yen kertu wis dilapisi gloss, perawatan spot ora bakal ana gunane.

FAQs Spot UV

Conto Gunakake: Ing video sing digambarake ing ndhuwur, UV titik digunakake kanggo nggawe pola latar mburi sing menehi ambane sing tepat kanggo nggawe logo kasebut ngluncurake kertu. Panggunaan liyane kalebu kalebu titik UV kanggo nyorot logo utawa jeneng karyawan.

Seringkali, desain sing apik yaiku nggawe kontras, yaiku nuntun pandhuan lan menehi crita sing meyakinkan kanthi nggabungake bentuk, foto, warna, lan tipografi.

Kertu bisnis UV Spot minangka pilihan sing apik banget kanggo bisnis sing pengin nggawe penekanan visual. Spot UV uga digunakake kanggo nggawe kontras tekstur utawa tactile.

Nalika prospek nganggo driji liwat kertu sampeyan kaping pisanan, sensasi variabel stok matte datar lan gloss UV sing ramping bakal menehi ngerti manawa sampeyan minangka wong sing nggatekake detail.

Sumber Kad Bisnis Spot UV:

Yen sampeyan nggoleki informasi lengkap babagan cara nggunakake UV spot kanthi desain kertu bisnis anyar, priksa link / artikel ing ngisor iki:

3 Pesaing utama kanggo produk iki

Kita yakin tenan babagan rasio kualitas lan rega produk, wis ngirit wektu kanggo riset babagan penawaran liyane.

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Artikel Menarik Gegandhengan karo Spot Gloss UV Business Cards

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Kertu bisnis sing cedhak karo aku

Apa "Kertu Bisnis sing Dhewe" Nampilake Gagasan sing Apik?

Yen sampeyan wis golek kertu bisnis sing apik, mula sampeyan bisa nemokake sawetara asil telusuran online sing ngandhani yen ana kertu bisnis sing ana ing cedhak aku supaya kertu dicithak kanthi rega diskon. Banjur nalika sampeyan ngeklik link kasebut, sampeyan bakal weruh dhaptar sawetara perusahaan… Waca liyane

kertu bisnis sutra nganggo foil emas

Dog Groomer - Logo & Merek

Bubar ngrampungake paket merek anyar kanggo rasukan dandan asu lokal saka Texas lan pengin dikandhani karo sampeyan. Debbie Gerdes, pemilik, menehi tugas kanggo menehi logo anyar, nggawe palet warna merek, lan nyithak sawetara kertu bisnis sing anyar. Amarga dheweke seneng banget ... Waca liyane

Tyler Norris 28pt Silk Laminated Spot UV

Chuck Norris 28pt Kertu UV UV Sutra Matte Spot

Priksa metu! Iki desain kertu bisnis apik tenan sing dirancang lan dicithak kanggo siji-sijine Chuck Norris! Kekuwatan Alam Kita kabeh tansaya nonton wong iki lan adhedhasar saka Texas, kita kabeh duwe papan khusus ing Walker Texas Ranger Chuck Norris. Dadi nalika… Waca liyane

titik atom uv karo foil perak

Studi Atom

Dina iki, kita duwe penghormatan nampilake Stephen saka Atomic Kid Studios. Saben wulan kita nampilake loro pelanggan kanggo ngobrol babagan bisnis, yaiku Stephen, apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan bisnis lan proyek sing sampeyan kerjakake? Atomic Kid Studios minangka asil bersih saka gabungan karo liyane… Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kartu Bisnis UV Gloss Spot

Kepiye cara bisa entuk asil Kardik UV Raised Spot?

Jangkoan UV sampeyan kudu kurang saka 30% yen sampeyan pengin asil sing paling apik. Yen ora, kertu bisa macet bebarengan. Uga, gunakake program berbasis vektor kanggo nggawe file topeng. Wilayah sing bisa ditampa kanthi stroke tipis, pola utawa wujud cilik yaiku 70%. Ora kudu ngluwihi 1 "× 1".

Kepiye carane nggawe urutan uv titik sing diangkat?

Loro proyek Spot UV lan Raised Spot UV bisa diatur kanthi cara sing padha. Sampeyan kudu nyakup file topeng kanggo Raised Spot UV karo file cetak biasa yen sampeyan pengin nggawe proyek Raised Spot UV. Priksa manawa sampeyan wis nggawe file topeng ing program basis vektor contone ilustrator. File topeng UV Raised Spot bakal nuduhake ing endi aplikasi lapisan UV. Nanging, gunakake 100% K sing padhet sing bakal nuduhake sampeyan pengin UV. Aja nggunakake cemlorot, bayangan utawa gambar skala abu-abu. Putih ora nggambarake UV.

Kepiye cara nyetel file kanggo foil utawa spot uv?

File topeng foil diatur kaya file topeng Spot UV kita. File mung bisa ireng lan putih. Kabeh wilayah ireng kudu 100k utawa mung 100% ireng tanpa warna liyane. Ireng ing wilayah sampeyan pengin foil lan putih ing wilayah sampeyan ora pengin foil. Yen sampeyan pesen proyek Foil Worx karo Spot UV, sampeyan kudu nyedhiyani file topeng kapisah kanggo Foil (topeng foil) lan UV (topeng spuv), ing kasus nganti 6 file kudu kasedhiya. Nanging, elinga yen Foil… Waca liyane

Kepiye cara ngomong babagan prabédan Spot UV lan UV UV

Spot UV minangka lapisan mengkilat kanthi finish sing rata. Dadi persis ing papan sing sampeyan pengin potongan sampeyan duwe lapisan sing nggilap. UV Spot Raised padha karo Spot UV. Nanging, UV sing ditrapake katon manawa sampeyan bakal ngrasakake yen sampeyan ndemek kertu kasebut. Iki diunggahake nganti ambane 50 mikron.

Kepiye area uv sing munggah?

Desain UV titik sing diangkat umume duwe jerone 50 mikron. Cukup kanggo bisa ngrasakake rincian babagan kertu. Kanthi UV spot, sampeyan bisa nyorot elemen tartamtu ing kertu bisnis, kayata logo, gambar, jeneng merek, lan liya-liyane.

Kepiye cara nyetel file kriya kanggo titik uv?

Nalika nggawe proyek Spot UV, Sampeyan kudu nyakup file cithakan Spot UV bebarengan karo file full color biasa. File template Spot UV digunakake kanggo nuduhake ngendi UV bakal diselehake. NORMAL CMYK PRINT FILE SPOT UV TEMPLATE FILE Gunakake 100% K kanggo nunjukaké ngendi sampeyan pengin UV. Putih ora nuduhake UV. ELING "YEN PUTIH BISA NULIS!"

Apa titik uv? Napa kula kepengin? Kepiye carane digawe?

Kaya sing wis sampeyan krungu, lapisan UV nuduhake aplikasi lapisan cairan sing cetha ing desain sing dicithak. Iki diolah ing sinar ultraviolet, garing kanthi cepet. Kanggo sawetara desain, spot UV wis rampung. Ing kene sampeyan nggunakake lapisan UV mung ing wilayah tartamtu saka desain sing dicithak. Sampeyan ora kudu nutupi kabeh permukaan kertas. Proses pangatusan padha digunakake, nanging efek ambane sampeyan entuk luwih fokus ing unsur tartamtu saka kertu. Contone, yen sampeyan pengin nyorot logo sampeyan, titik UV ing pinggir bisa menehi kilauan sing mewah. … Waca liyane

Kepiye carane nggawe kriya kanggo kertu Brown Kraft nggunakake tinta putih?

Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nambah tinta putih minangka overprint. Iku bakal tumindak minangka basis kanggo CMYK lan nyedhiyani lumahing padhang lan putih. Iku menehi werna sregep lan asri. Nanging, wilayah sing ora ana tinta putih bisa katon luwih peteng. Iku amarga saka werna saham kang. File topeng putih beda karo file karya seni kaya topeng UV titik. Werna ireng nuduhake ing ngendi tinta putih bakal dicithak. Sampeyan kudu nggawe file topeng lan file seni warna kanthi ukuran sing padha. Iki mesthekake yen ora ana masalah keselarasan nalika nyetak. … Waca liyane

Kepiye cara nyetel kriya UV Spot Gloss?

Kertu bisnis plastik premium kita digawe saka polypropylene kualitas. Kasedhiya ing macem-macem finish lan kekandelan, sampeyan bisa milih kertu bisnis plastik awet sing cocog karo merek sampeyan. Polypropylene 100% bisa didaur ulang, mula kertu kasebut dianggep minangka pilihan sing ramah lingkungan. Ing babagan kekandelan, kertu 30 PT kita nduweni ukuran kertu kredit standar. Kertu plastik iki kandel lan kuat, cocog kanggo kegiatan pemasaran lan jaringan. Mangkene macem-macem finish sing bisa sampeyan pilih: Clear - transparan Frosted - semi-transparan lan rada tembus Opaque - kertu putih sing padhet lan ora transparan. Waca liyane

Kepiye cara nyetel kriya UV Spot Gloss?

Kanggo proyek Spot UV, kalebu file cithakan Spot UV lan file print biasa. File cithakan Spot UV nuduhake area sing dibutuhake kanggo aplikasi lapisan UV. Spot UV Kanggo kualitas apik, sampeyan kudu nggawe file topeng ing program sing adhedhasar vektor (contone. Illustrator utawa CorelDRAW). Mung ngalangi 100% K kudu digunakake kanggo nemtokake ngendi sampeyan pengin UV. Gambar cemlorot, bayangan utawa werna abu-abu ora kudu digunakake. Ora ana UV sing dituduhake putih. Eling! Sampeyan bisa nulis, nalika putih.

Apa bedane "wungu" uv utawa foil lan embossing?

Stamping UV utawa foil bisa uga ora nduweni fitur tactile sing bener saka pola embossed, nanging kaya embossing, iku efektif yen sampeyan pengin nyorot gambar utawa rincian tartamtu ing kertu. Embossing melu nggawe efek 3D wungu ing saham nggunakake mati logam. Unsur embossed diunggahake ing sisih siji lan recessed ing sisih liyane. Iki minangka proses sing larang, nanging bisa menehi kertu sing katon elegan. UV utawa foil stamping proses nglamar lapisan foil ing ndhuwur lumahing kertu. Kangge, spot UV ana ing endi… Waca liyane

Apa bedane antarane embossing lan debossing?

Embossing lan debossing minangka proses desain ing ngendi sampeyan ngunggahake utawa recess gambar tartamtu ing materi sampeyan. Ayo padha ngrembug loro iki luwih. Embossing kalebu ngunggahake logo utawa gambar kanggo nggawe efek sing diunggahake 3D. Iki ditindakake kanthi nggunakake logam mati lan stok (kertas). Die dipotong dadi gambar apa wae sing dikarepake, banjur ditekan ing stok kaya prangko. Die bisa dadi siji-level utawa multi-level gumantung saka ambane desain sampeyan mbutuhake. Embossing menehi sampeyan visual uga fitur desain tactile. Mulane, iku becik kanggo nggawe rincian tartamtu ngadeg metu. Logo perusahaan, ilustrasi, pola… Waca liyane

Ngendi perancang nggawe cetakan alat tulis?

Ngendi Desainer Dicetak Alat Tulis? Dhaptar Layanan Printing Paling Apik A printer sing ngemu kualitas ndhuwur kabeh bisa njupuk sawetara nemokake. Sampeyan bisa njelajah web kanggo review mbayar lan mungkasi munggah splurging dhuwit hard-entuk ing layanan run-of-the-mill utawa pracaya ing tembung kita-dipercaya. Amarga pengalaman ekstensif ing bisnis desain kreatif, kita ngerti apa sing dibutuhake kanggo dadi layanan percetakan sing apik. Saka percetakan foil panas sing paling canggih nganti layanan pelanggan sing apik, ana akeh sing nyumbang kanggo keunggulane. Kita bakal nylametake masalah sampeyan lan nggawe percetakan alat tulis sing paling apik… Waca liyane

Apa: Spot?

Titik paling cilik sing bisa dicithak utawa ditampilake. Iki minangka cahya sing paling cilik. Ing liyane kanggo ndeteksi lampu iki, scanner kudu digunakake. Titik beda karo Dot.

ndelok kertu bisnis uv
Kertu Bisnis Spot Gloss UV
69.00$ - 149.00$