Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kartu Bisnis UV Spot Gloss sing Diunggahake

4.67 metu saka 5
(6 reviews customer)

89.00$ - 189.00$

  • Diangkah, 50 Micron Depth
  • Spot UV sampeyan bisa ngrasakake!
  • Suede Premium, Kertas Lembaran Sentuh
Clear

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

-

Perlu Fitur Liyane?

Coba kita Konfigurator Kartu Kustom >

Supaya luwih akeh lan simpen!

Quantity Diskon (%) Price unit
1 - 89.00$
2 - 4 5% 84.55$
5 - 7 10% 80.10$
8 - 9 20% 71.20$
10 + 25% 66.75$

informasi tambahan

Tipe Paper

Wangun

Corner

Quantity

, ,

kekandelan

Wungu Gloss Spot

,

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis uv ing tingkat sing dicetak dicithak kanthi warna kanthi aksen gloss titik sing ditrapake kanggo unsur teks utawa desain sing dipilih.

Iki dicithak ing matte 20 pt suede / stock / kertas belang sing empuk / alus sing menehi kontras sing sampurna karo gloss titik sing diangkat.

Iki minangka alternatif apik kanggo thermografi, sing umume digunakake kanggo nggawe efek tinta sing diangkat.

Yen sampeyan nggoleki jangkoan UV lengkap, priksa babagan kita kertu bisnis sing nggilap.

Pantai 6 kanggo Kartu Bisnis UV Spot Gloss sing Diunggahake

4.7
4.67 metu saka 5
Adhedhasar review 6
star 5
83
83%
star 4
0%
star 3
16
16%
star 2
0%
star 1
0%
  1. 5 metu saka 5

    Teejah (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Aku seneng banget karo kertu bisnisku! Aku wis pesen saka sawetara perusahaan online liyane lan ora ana sing bisa ngatasi kanthi bener. Aku matur nuwun amarga tim kasebut ana ing Peppermint mangertos sesanti kula saged ngetrapake kanthi sampurna.

    (0) (0)
  2. 5 metu saka 5

    Jennifer Longfellow (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kertu sing apik, perusahaan cepet, gampang digunakake, responsif banget

    (0) (0)
  3. 3 metu saka 5

    Emma (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Aku seneng karo desain UV Raised Spot, nanging ora seneng karo kertu ireng, latar mburi katon ora cucuk tinimbang ireng mulus.

    (0) (0)
    • Austin Terrill (manajer toko) -

      Sabanjure, ayo nggunakake offset tinimbang digital utawa ngalih menyang Pantone PMS ireng.

  4. 5 metu saka 5

    Anonymous (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Kualitas apik banget lan regane larang. Proses pesenan minangka cumberome nanging kita mesthi seneng karo produk.

    (0) (0)
  5. 5 metu saka 5

    Jennifer C. (Diverifikasi pemilik) -

    Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asliPranala njaba

    Print Peppermint ora mung nyithak proyek sing apik, nanging nalika tekan snafu (email bukti sing ilang ing spam), dheweke nggawa serangkaian kertu sementara supaya ora ketinggalan tenggat wektu. Dheweke seneng banget nyambut gawe lan nyithak gawean sing apik banget.

    (0) (0)
  6. 5 metu saka 5

    Kelly Clark (Diverifikasi pemilik) -

    Produk rampung wis apik banget! Katon persis kaya telponku!

    (0) (0)
Tambah review

Batal

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
kertu bisnis sing dikembangake - efek ireng ing ireng
Kartu Bisnis UV Spot Gloss sing Diunggahake
89.00$ - 189.00$