• Diangkah, 50 Micron Depth
  • Spot UV sampeyan bisa ngrasakake!
  • Suede Premium, Kertas Lembaran Sentuh

Video Paling Anyar

Kartu Bisnis UV Spot Gloss sing Diunggahake

89.00$ - 189.00$

Nyewa tim kita kanggo nggawe desain sampeyan.

Dhukungan telpon saiki kasedhiya ing basa Inggris utawa Jerman.


4.9
Adhedhasar review 251
Gambar #1 saka Michele K.
1
Michele K.
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Ora bisa luwih seneng karo kepiye kertu klienku! Foil stamping punika asri, resik lan tliti. Simpenan kertu iku sugih lan kekandelan tenan elevates desain. Klienku pengin "katon mewah" lan kertu kasebut ngluwihi pangarepan kita!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Gambar #1 saka Vanja Susnjar
1
Vanja Susanjar
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Kertu foil emas apik banget! Dheweke katon mewah lan pancen kaya sing dakgoleki. Padha duwe tutul suede-kaya alus sing ngrasa luwih becik tinimbang kertu bisnis matte rata-rata sing bonus! Aku kasmaran! Matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Nicole Naftali
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

Aku entuk akeh pujian ing kertu anyarku! Layanan iki Fantastic lan aku produk final- matur nuwun!

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Victoria Lukas
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
5 / 5

banget

Ulasan sing wis diverifikasi

1 month ago
Ross ORourke
Pemilik sing wis diverifikasiPemilik sing wis diverifikasi
3 / 5

Werna getihe sithik, amarga sisih ngarep putih lan mburi ireng.

Ulasan sing wis diverifikasi

sasi 2 ago

informasi tambahan

Tipe Paper

Soft-Tutul Matte

Wangun

Standard

Corner

Lurus

Quantity

100, 250, 500

kekandelan

Wungu Gloss Spot

,

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis uv ing tingkat sing dicetak dicithak kanthi warna kanthi aksen gloss titik sing ditrapake kanggo unsur teks utawa desain sing dipilih.

Iki dicithak ing matte 20 pt suede / stock / kertas belang sing empuk / alus sing menehi kontras sing sampurna karo gloss titik sing diangkat.

Iki minangka alternatif apik kanggo thermografi, sing umume digunakake kanggo nggawe efek tinta sing diangkat.

Yen sampeyan nggoleki jangkoan UV lengkap, priksa babagan kita kertu bisnis sing nggilap.

Mangga nyiyapake file kanthi spek ing ngisor iki:

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

download: Pandhuan Seni PDF

Entuk paket sampel!

Rasakake Makalah Kita, Deleng Kualitas Kita

Artikel Menarik sing Gegandhengan karo Kartu Bisnis UV Gloss Titik sing Diunggahake

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Sumber Desain Grafis

15 Sumber Desain Grafis Gratis Kanggo Nggawe Pop Proyek Sampeyan

15 Sumber Desain Grafis Gratis kanggo Nggawe Proyek Pop Desain grafis sing sukses mbutuhake alat sing pas kanggo sampeyan. Mangkene 15 sumber desain grafis sing bakal nggawa proyek sampeyan menyang level sabanjure. Desain grafis sing berkualitas bisa ningkatake kinerja perusahaan nganti 200%. Ora kaget yen desainer grafis digoleki ... Waca liyane

kertu bisnis sutra nganggo foil emas

Dog Groomer - Logo & Merek

Bubar ngrampungake paket merek anyar kanggo rasukan dandan asu lokal saka Texas lan pengin dikandhani karo sampeyan. Debbie Gerdes, pemilik, menehi tugas kanggo menehi logo anyar, nggawe palet warna merek, lan nyithak sawetara kertu bisnis sing anyar. Amarga dheweke seneng banget ... Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

pengacara legal sing ditembak Conto Desain Kartu Bisnis

 The Black Plate Hotshot Legal minangka alat bantu sinau digital kanggo pengacara, platform pendhidhikan sing nyederhanakake konsep hukum sing kompleks liwat video pendhidhikan sing cekak. Iki minangka sekolah hukum online. Sawetara kanca sing pengacara cenderung nggunakake aplikasi Hotshot Legal ing telpon saben dina, meh agama. Dheweke dipercaya… Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

pelatihan sihir elusionist Tuladha Desain Kertu Bisnis

Pesen Eugene Woronyuk kanggo para desainer kreatif sing pengin: nggawe teks supaya bisa diwaca. Iki bisa uga katon kaya saran sing sederhana lan ketinggalan jaman, nanging pancen penting banget. Ing kertu ing ndhuwur, desainer bisa nggunakake komik sans utawa font kartun sing mewah liyane, nanging dheweke ora. Dheweke ngerti manawa ora mung… Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kertu Bisnis UV Gloss Spot Gloss

Kepiye cara bisa entuk asil Kardik UV Raised Spot?

Jangkoan UV sampeyan kudu kurang saka 30% yen sampeyan pengin asil sing paling apik. Yen ora, kertu bisa macet bebarengan. Uga, gunakake program berbasis vektor kanggo nggawe file topeng. Wilayah sing bisa ditampa kanthi stroke tipis, pola utawa wujud cilik yaiku 70%. Ora kudu ngluwihi 1 "× 1".

Kepiye carane nggawe urutan uv titik sing diangkat?

Loro proyek Spot UV lan Raised Spot UV bisa diatur kanthi cara sing padha. Sampeyan kudu nyakup file topeng kanggo Raised Spot UV karo file cetak biasa yen sampeyan pengin nggawe proyek Raised Spot UV. Priksa manawa sampeyan wis nggawe file topeng ing program basis vektor contone ilustrator. File topeng UV Raised Spot bakal nuduhake ing endi aplikasi lapisan UV. Nanging, gunakake 100% K sing padhet sing bakal nuduhake sampeyan pengin UV. Aja nggunakake cemlorot, bayangan utawa gambar skala abu-abu. Putih ora nggambarake UV.

Kepiye cara nyetel file kanggo foil utawa spot uv?

File topeng foil diatur kaya file topeng Spot UV kita. File mung bisa ireng lan putih. Kabeh wilayah ireng kudu 100k utawa mung 100% ireng tanpa warna liyane. Ireng ing wilayah sampeyan pengin foil lan putih ing wilayah sampeyan ora pengin foil. Yen sampeyan pesen proyek Foil Worx karo Spot UV, sampeyan kudu nyedhiyani file topeng kapisah kanggo Foil (topeng foil) lan UV (topeng spuv), ing kasus nganti 6 file kudu kasedhiya. Nanging, elinga yen Foil… Waca liyane

Kepiye cara ngomong babagan prabédan Spot UV lan UV UV

Spot UV minangka lapisan mengkilat kanthi finish sing rata. Dadi persis ing papan sing sampeyan pengin potongan sampeyan duwe lapisan sing nggilap. UV Spot Raised padha karo Spot UV. Nanging, UV sing ditrapake katon manawa sampeyan bakal ngrasakake yen sampeyan ndemek kertu kasebut. Iki diunggahake nganti ambane 50 mikron.

Kepiye area uv sing munggah?

Desain UV titik sing diangkat umume duwe jerone 50 mikron. Cukup kanggo bisa ngrasakake rincian babagan kertu. Kanthi UV spot, sampeyan bisa nyorot elemen tartamtu ing kertu bisnis, kayata logo, gambar, jeneng merek, lan liya-liyane.

Kepiye cara nyetel file kriya kanggo titik uv?

Nalika nggawe proyek Spot UV, Sampeyan kudu nyakup file cithakan Spot UV bebarengan karo file full color biasa. File template Spot UV digunakake kanggo nuduhake ngendi UV bakal diselehake. NORMAL CMYK PRINT FILE SPOT UV TEMPLATE FILE Gunakake 100% K kanggo nunjukaké ngendi sampeyan pengin UV. Putih ora nuduhake UV. ELING "YEN PUTIH BISA NULIS!"

Apa titik uv? Napa kula kepengin? Kepiye carane digawe?

Kaya sing wis sampeyan krungu, lapisan UV nuduhake aplikasi lapisan cairan sing cetha ing desain sing dicithak. Iki diolah ing sinar ultraviolet, garing kanthi cepet. Kanggo sawetara desain, spot UV wis rampung. Ing kene sampeyan nggunakake lapisan UV mung ing wilayah tartamtu saka desain sing dicithak. Sampeyan ora kudu nutupi kabeh permukaan kertas. Proses pangatusan padha digunakake, nanging efek ambane sampeyan entuk luwih fokus ing unsur tartamtu saka kertu. Contone, yen sampeyan pengin nyorot logo sampeyan, titik UV ing pinggir bisa menehi kilauan sing mewah. … Waca liyane

Kepiye cara nyetel kriya UV Spot Gloss?

Kertu bisnis plastik premium kita digawe saka polypropylene kualitas. Kasedhiya ing macem-macem finish lan kekandelan, sampeyan bisa milih kertu bisnis plastik awet sing cocog karo merek sampeyan. Polypropylene 100% bisa didaur ulang, mula kertu kasebut dianggep minangka pilihan sing ramah lingkungan. Ing babagan kekandelan, kertu 30 PT kita nduweni ukuran kertu kredit standar. Kertu plastik iki kandel lan kuat, cocog kanggo kegiatan pemasaran lan jaringan. Mangkene macem-macem finish sing bisa sampeyan pilih: Clear - transparan Frosted - semi-transparan lan rada tembus Opaque - kertu putih sing padhet lan ora transparan. Waca liyane

Kepiye cara nyetel kriya UV Spot Gloss?

Kanggo proyek Spot UV, kalebu file cithakan Spot UV lan file print biasa. File cithakan Spot UV nuduhake area sing dibutuhake kanggo aplikasi lapisan UV. Spot UV Kanggo kualitas apik, sampeyan kudu nggawe file topeng ing program sing adhedhasar vektor (contone. Illustrator utawa CorelDRAW). Mung ngalangi 100% K kudu digunakake kanggo nemtokake ngendi sampeyan pengin UV. Gambar cemlorot, bayangan utawa werna abu-abu ora kudu digunakake. Ora ana UV sing dituduhake putih. Eling! Sampeyan bisa nulis, nalika putih.

Kepiye carane aku nggawe karya seni kanggo Label Gulung Metalik utawa Himpalan Perak kanthi tinta putih

Nalika nggunakake Label Clear, sampeyan duwe pilihan kanggo milih tinta putih minangka werna dhasar supaya prints bisa buram ing sawetara wilayah lan transparan ing sawetara. Nalika nggunakake Bright Metallic Silver, materi foil bakal didhelikake dening tinta putih kanggo nggawe werna padhet. File Topeng Putih beda karo file karya seni sing diwenehake lan werna Ireng nemtokake ing ngendi kabeh tinta putih bakal dicithak, kaya ing Topeng UV Titik. Elinga nggawe file topeng kanthi ukuran sing padha karo file seni warna. Iki bakal nyuda masalah keselarasan nalika nyetak. Cathetan: Masker Putih… Waca liyane

Apa nyedhiyakake file topeng dibutuhake?

Yen sampeyan wis milih finish sing mbutuhake siji, kayata: tinta putih, foil, spot uv, etc – banjur ya! Nanging yen sampeyan ora ngerti carane nggawe utawa butuh bantuan, tim prepress kita seneng kanggo nangani sing kanggo sampeyan.

Apa file topeng?

Cara Nyiyapake File Topeng Yen proyek sampeyan kalebu stamping foil, spot UV, embossing, utawa die-cutting, sampeyan kudu menehi file topeng (saben rampung) bebarengan karo file desain sampeyan. Nonton Video Cara Nggawe kita Nggawe file pdf ireng lan putih ing ngendi kabeh wilayah ireng nduweni nilai warna K = 100% (C=0 M=0 Y=0 K=100) Wewengkon ireng nuduhake ing ngendi sampeyan pengin rampung. dumunung lan putih tegese ora rampung bakal Applied. Yen proyek sampeyan ngemot luwih saka siji rampung, sampeyan kudu nyedhiyakake file topeng sing kapisah kanggo saben rampung.

Apa bedane antarane Embossing Buta lan Ndhaptar

Kaping pisanan, apa embossing? Embossing ngematake desain utawa dekorasi kanthi utawa tanpa gambar sing dicithak. Proses embossing kabeh apik banget lan bisa nambah tampilan desain apa wae. Nalika ana gambar sing dicithak, diarani minangka embossing kadhaptar lan yen ora ana gambar sing dicithak, diarani minangka embossing wuta. Ing artikel iki, kita bakal njelajah prabédan utama antarane rong jinis embossing lan sing paling disenengi ing antarane loro kasebut. Blind Embossing Iki minangka cara nggawe karakter, utamane logo tanpa nggunakake tinta. … Waca liyane

Kepala Kepala Bisnis Bisnis Uv Opt
Kartu Bisnis UV Spot Gloss sing Diunggahake
89.00$ - 189.00$