Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Printing Letterpress. Epitome saka keanggunan.

Setel nada kanggo merek sampeyan kanthi percetakan debossed donya lawas sing apik banget, kanthi adat Pantone Werna PMS, dicithak ing kertas katun 100% sing alus nanging kandel banget.

Layanan Percetakan Surat sing nggumunake dening Print Peppermint

Layanan desain lan percetakan wis suwe banget sajrone pirang-pirang taun, nanging ana sing kudu dicritakake babagan klasik.

Yen sampeyan pengin nggawe cetakan duwe lapisan ekstra gaya, keanggunan, lan daya tarik, ora katon luwih saka percetakan letterpress. Cara iki pisanan muncul ing abad kaping 15 lan isih dadi pilihan populer saiki, lan kanthi alasan sing apik.

Yen saiki sampeyan lagi nggoleki mitra percetakan sing bisa dipercaya sing bisa nulungi sampeyan ngakses layanan percetakan letterpress sing apik, kita ing Print Peppermint seneng mbantu. Kita nyedhiyakake macem-macem bahan cetak letterpress sing bisa mbantu nggawe pengaruh karo bisnis, kejutan tamu pesta, alat tulis, lan liya-liyane!

Disaranake sampeyan mriksa katalog percetakan letterpress, lan kanggo hubungi kita langsung kanggo njaluk penawaran khusus ing pesenan sampeyan!

Apa Printing Letterpress?

Printing letterpress minangka jinis printing relief sing nyakup permukaan sing diunggahake sing ditutupi tinta menyang selembar kertas.

sumber

Sawise tinta diterapake, kertas ditinggalake kanthi kesan abot sing bisa dirasakake nalika sampeyan mbukak kertas. Iki ora mung nggawe efek visual sing nggumunake nanging uga pengalaman taktis.

Ana sawetara debat babagan kapan percetakan letterpress utawa wangun wiwitan digawe. Sawetara sarjana wis nemokake pratandha gaya iki ing China ing taun 1000-an, dene liyane akeh sing nganggep Johannes Gutenberg amarga digawe ing taun 1440.

Ora preduli kapan cara nyetak iki diwiwiti, jelas pendekatan unik kanggo nyetak bakal dadi salah sawijining gaya cetak paling apik sanajan ing jaman modern lan digital iki. Sing nggumunake, sanajan nyetak letterpress ditindakake nggunakake alat lan mesin khusus, asile isih duwe efek artisan lan buatan tangan, sing bisa uga dadi alesan kenapa mesin cetak ora bakal ilang.

Percetakan Surat: Kepiye Cara Kerjane?

Printing minangka wujud seni sing alus, sanajan saiki nganggo alat modern. Nanging karo letterpress utamané, iku malah luwih jelas!

Kanggo nggawe mung siji cetakan, kabeh bahan kudu ngliwati 3 tahap:

  • Komposisi - Iki ngendi Print Peppermint tim tliti nempatno ing teks sing dikarepake ing galeri jinis. Saben wangun kudu diselehake huruf dening huruf, lan baris dening baris, supaya melu akèh tliti lan kabeh manungsa waé saka tim kita;
  • Impen- Iki kalebu nyetel kaca ing posisi sing paling optimal kanggo entuk efek cetak sing dikarepake. Maneh, iku prakara sing melu akèh tliti, lan kasebut kanthi teliti, manggonke kertas kanggo mesthekake printing letterpress dadi metu cara customer ngarepake;
  • Percetakan - Iki ngendi tinta wis Applied kanggo jinis lan mbukak liwat penet kanggo nggawe print. Tinta dipencet ing kertas, lan desain wis rampung.

The Print Peppermint tim pracaya kabeh printing punika wangun seni, nanging kita supaya katresnan kita laku saestu nuntun karya kita nalika nerangake printing letterpress.

Lan pengabdian lan perhatian kanggo rincian iki katon ing kualitas bahan cetak letterpress kita. Ora preduli acara utawa jinis cetakan sing dikarepake, asile mesthi bakal cocog karo pangarepan sampeyan!

Yen sampeyan pengin browsing desain kita, aja ragu-ragu kanggo browsing katalog kita kene!

Apa Letterpress Modern Isih Gunakake Mesin Cetak Antik?

Mesin cetak antik isih bisa ditemokake saiki ing sawetara setelan, nanging umume layanan percetakan bakal nggunakake alat modern kanggo mbantu proses kasebut. Nanging, mesin cetak modern isih ngandelake dhasar proses tradisional, menehi asil pungkasan sing nggumunake seni rupa lan kerajinan.

Isih, ing Print Peppermint, kita pitados bilih klasik wis watara kanggo dangu kanggo alesan. Pramila kita nggunakake mesin Letterpress Kincir Angin Heidelberg antik kanggo kabeh layanan letterpress kita, kanggo mujudake sing paling apik sing ditawakake teknik iki.

Umumé, kita mung ngandelake alat lan bahan sing paling apik sing ditawakake industri kanggo mesthekake yen kabeh produk cetak dadi persis kaya sing sampeyan bayangake!

Wuku Printer lan Letterpress Kuna

Yen sampeyan isih ora yakin yen gaya letterpress kanggo sampeyan, ing ngisor iki sawetara keuntungan apik saka gaya iki sing bisa gawe uwong yakin sampeyan nggunakake kanggo proyek printing sabanjuré:

  • Iku epitome saka "kurang luwih" - Amarga saka efek saka printing dhewe, letterpress bisa nggawe kesan kandel (pun intended) karo malah paling glethakaken maneh lan desain minimalis! Sampeyan ora kudu kerja keras kanggo mesthekake yen bahan sampeyan katon apik. Cara printing iki njamin bakal;
  • Sampeyan bisa nyithak ing macem-macem kertas - Lali babagan kertas putih sing mboseni. Teknik printing letterpress ngidini sampeyan dadi luwih kreatif karo pilihan kertas, lan malah nambah pengalaman tactile saka bahan;
  • Asil duwe daya tarik unik kanggo wong-wong mau - Yen sampeyan pengin ngindhari efek "diprodhuksi massal" saka printing modern lan pindhah menyang soko liyane unik lan handcrafted, printing letterpress pilihan becik. Nalika kualitas konsisten antarane Papan, saben print bakal nindakake beda subtle sing nggawe efek DIY apik gayane lan kemewahan;
  • Efek taktil luar biasa - Umume wong nganggep nyetak minangka seni visual, lan pancen bener. Nanging, teknik letterpress nawakake pengalaman ekstra kanggo saben item: tutul. Sampeyan bisa nglacak indentasi saben huruf utawa outline desain nganggo driji. Bisa dadi efek sing apik, utamane yen sampeyan pengin nggawe kesan sing apik, kayata ing undangan pernikahan utawa kertu bisnis;
  • Gaya bisa digunakake kanggo macem-macem jinis cetakan - Letterpress minangka teknik sing bisa digunakake kanggo macem-macem jinis cetakan. Yen sampeyan pengin entuk manfaat saka printing letterpress, sampeyan bisa duwe kanggo apa wae saka undhangan kanggo alat tulis, nyimpen tanggal, kertu bisnis, hang tag, lan liyane!

Pencetakan letterpress minangka gaya tanpa wates sing bisa ditambahake kanthi sampurna ing desain apa wae, kanggo acara apa wae. Lan yen sampeyan pengin bahan sampeyan nggawa sentuhan keanggunan lan daya tarik iki, Print Peppermint kene kanggo mesthekake prints metu persis carane envision mau!

Letterpress Kincir Angin Heidelberg antik kita mbantu nggawe maneh kabeh keuntungan saka percetakan letterpress, lan liya-liyane!

Piring Letterpress Custom

Print Peppermint duwe akeh template letterpress sing kasedhiya kanggo mbantu nggawe desain sing nggumunake lan nggawe ide sampeyan urip.

Nanging, yen sampeyan duwe soko banget tartamtu ing atine, utawa pengin nambah logo kanggo prints, kita uga nawakake layanan printing piring huruf adat sing bisa bantuan.

Ora mung iku, nanging kita bisa nambah lapisan ekstra kanggo desain karo sawetara hiasan nggumunke:

  • Custom Die Cutting
  • Titik Giwang
  • Foil Stamping ing emas lan liyane 25 werna
  • Foil Stamped Edges
  • Buta Embossing lan Debossing
  • Lipat lan Skor

Lan liyane!

Plus, karo kita sewa jasa desain grafis, sampeyan bisa mbukak kunci desain printing letterpress saestu unik lan kepileh ora ketompo jinis materi sing perlu, utawa tujuane!

Kertu Letterpress Kustom, Undangan, Poster, lan Liyane!

Print Peppermint iku panyedhiya layanan industri-leading, lan kita wis ngatur kanggo mbangun reputasi kuwat thanks kanggo pikiran metu-saka-saka-kothak lan pengabdian kanggo pakaryan iki.

Yen sampeyan nggoleki layanan percetakan letterpress sing bisa dipercaya, kita bisa mbantu nggawe macem-macem produk:

  • Kartu Bisnis Letterpress
  • Undangan Pernikahan Letterpress
  • Letterpress Simpen Tanggal
  • Kartu Surat (Kartu Ucapan)
  • Huruf Hang Tag
  • Kartu Pos Letterpress
  • Folder Presentasi Letterpress
  • Letterpress Flyers
  • Poster Letterpress

Thanks kanggo layanan percetakan letterpress khusus, sampeyan bisa nggawe logo, gambar, utawa ide sing unik kanthi cara sing apik banget. Sanajan sampeyan ora duwe ide, sampeyan bisa entuk inspirasi kanthi nggawe desain langsung ing kaca produk, utawa entuk Print Peppermint tim mbantu sampeyan karo sing anyar!

Layanan kita cocog kanggo sing duwe ide kreatif sing spesifik, lan sing butuh inspirasi kanggo desaine. Ora preduli ing sisih endi sampeyan, aja ragu-ragu hubungi kita langsung lan entuk penawaran gratis babagan proyek sampeyan.

Embossing vs. Letterpress: Apa Bedane?

Kanthi akeh gaya cetak sing kasedhiya, bisa gampang ilang ing rincian lan malah mbingungake sawetara. Contone, yen sampeyan wis krungu babagan embossing printing sadurunge, sampeyan saiki bakal takon dhewe:

Apa bedane embossing lan letterpress?

Wangsulan cekak yaiku tinta.

Embossing lan debossing minangka rong gaya cetak sing nggunakake piring panas lan tekanan kanggo nggawe kesan ing kertas tanpa tinta. Embossing nggawe efek munggah, nalika debossing mencet kertas mudhun.

Loro gaya iki bisa nambah sentuhan sing apik banget kanggo desain. Contone, sampeyan bisa nggunakake cara embossing lan debossing kanggo nambah logo menyang desain, tanpa kudu overcrowding print Panjenengan. Titik fokus minangka desain utama, dene embossing utawa debossing nambah lapisan liyane sing nggabungake kabeh.

Kajaba iku, letterpress lan embossing bisa digunakake bebarengan kanggo nggawe desain khusus.

Yen sampeyan nggoleki ide liyane, Print Peppermint nawakake layanan desain terjangkau. Gunakake keahlian lan sifat kreatif kita kanggo ngakses desain sing cocog karo sampeyan kanggo T!

Mesin Stamping Lawas: Tambah Lapisan Liyane menyang Cetakan Panjenengan

Yen sampeyan ora bisa mutusake antarane embossing, debossing, utawa letterpress tradisional, ngerti yen sampeyan ora kudu!

Kita "mesin stamping lawas" bisa nggawe embossing utawa debossing katon sampurna sing dikarepake, nalika Vintage Heidelberg Windmill Letterpress bakal nambah tutul letterpress klasik.

The Print Peppermint tim desain bisa mbantu sampeyan nggunakake rong teknik cetak iki kanggo nggawe tampilan sing seimbang lan menarik kanthi visual sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan:

  • Nggawe kesan sing kuat ing acara jaringan
  • Kagetake tamu pesta utawa acara kanthi unik
  • Ndhukung upaya branding kanggo bisnis sampeyan
  • Promosi tawaran sampeyan kanthi soko sing bisa menehi pengaruh sing kandel

Lan liyane!

Entuk inspirasi kanthi mriksa metu jasa percetakan letterpress sing Print Peppermint kudu nawarake!

Jinis Tinta Ditekan

Kita nawakake luwih saka 25 warna kanggo layanan percetakan letterpress. Ora mung kuwi, nanging amarga teknik kita, sampeyan bisa yakin manawa warna apa wae sing sampeyan pilih bakal ditekan kanthi sampurna ing kertas.

Print Peppermint mung nggunakake Pantone Werna Tinta PMS, salah sawijining sing paling apik sing ditawakake industri. Tim kasebut ngemot 1 warna sekaligus kanggo mesthekake tekanan saben warna tinta sing tepat lan teks utawa desain sampeyan metu kanthi sampurna saben wektu.

Ora preduli yen sampeyan pengin nggunakake warna siji utawa dadi luwih kreatif lan nyampur lan cocog, tim kita bakal nggunakake proses sing padha.

Kajaba iku, kanggo mbantu pilihan warna sampeyan muncul, kita nyithak kabeh ing kertas katun 100% sing mewah saka sawetara vendor paling apik ing donya:

  • Gmund
  • Cordenous
  • Crane & Co.
  • Waterford Saunders

Lan liyane!

Napa Layanan Percetakan Letterpress ing Print Peppermint Apa Pilihan Paling Panjenengan

Print Peppermint wis ing industri wiwit 2010, lan liwat taun kita wis nemen thukul katresnan lan apresiasi kanggo artform printing.

Layanan percetakan letterpress kita duwe papan khusus ing ati kita. Mbok menawa malah luwih saka printing biasa, ana sambungan luwih pribadi karo kabeh proses lan saestu nempatno manungsa waé kita kanggo rincian kanggo test karo saben kertu bisnis siji, poster, utawa materi liyane kita print.

Mulane sampeyan kudu tansah milih Print Peppermint kanggo kabeh kabutuhan print sampeyan:

  • Kita ngarahake ndhukung gol lan nuduhake keahliane karo sampeyan
  • Kita nyedhiyakake dhukungan pelanggan sing luar biasa kanggo mesthekake yen sampeyan entuk asil sing dikarepake
  • Kita jujur ​​lan bakal tansah nyoba mbantu sampeyan nambah desain
  • Kita minangka tim sing sregep lan kreatif
  • We offer layanan printing terjangkau, kanggo entuk manfaat

Lan liyane!

Yen sampeyan siyap kanggo njaluk prints letterpress ing Print Peppermint, hubungi kita dina iki kanggo ngandhani luwih lengkap babagan proyek sampeyan lan entuk penawaran khusus!

Artikel Menarik Gegandhengan karo Letterpress Printing

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Peppermint + Kolaborasi Tutorial Fotografi Produk Botvidsson

Tau kepingin weruh carane motret obyek kertas cilik lan njupuk tekstur lan rinci? Ya… Pahlawan fotografi produk kita Martin Botvidsson nggawe tutorial babagan carane motret obyek kertas cilik kaya kertu bisnis letterpress anyar sing lagi wae dicithak kanggo dheweke. Yen sampeyan pengin dadi fotografer, coba goleki wong iki ... Waca liyane

6a06cccf2ce5fb1a2563895b6b2708e6.jpg

Makalah Paling Apik kanggo Pencetakan Letterpress ing Donya!

Kredit Gambar: steelpetalpress.com Pencetakan Letterpress wis ana pirang-pirang dekade. Iki minangka gaya nyetak sing nggunakake jinis wungu kanggo nggawe kesan ing lembaran kertas, kain, utawa bahan liyane. Iki menehi efek duwe teks kanthi tekstur sing kandel lan tipis sing uga nambah ambane desaine ... Waca liyane

sulat-bisnis-kertu

Desain Letterpress: 8 Tips Sukses

Kaya ngukir seni sing paling alus, ngrancang kop surat kudu tliti kanthi tliti. Sampeyan kudu ngrancang desain supaya cocog karo tandha surat khas tema khas lan huruf sing dituju. Letterpress minangka salah sawijining wujud seni kuno sing wis diwiwiti wiwit abad kaping 16. Sanajan wiwitane diwatesi kanggo ukiran logam lan kayu,… Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

FAQs - Printing Letterpress

Pandhuan Nyetak Letterpress: Apa lan kenapa pentinge?

Pandhuan Pencetakan Letterpress Sumber: Design Shack Pencetakan Letterpress iku sawijining artform sing wis ana wiwit taun 1450. Kredit kanggo nggawe dadi kanggo tukang emas Jerman, Johannes Gutenberg. Uga dikenal minangka printing relief utawa typographic printing, letterpress luwih saka artform; iku tradisi. Bagéan donya sing beda-beda wis nyumbang kanggo metode, teknik ... Waca liyane

Carane Nggawe Mesin Letterpress Platten

Nyiapake pers lan formulir sing bakal dicithak minangka operasi sing paling penting saka pressman. Proses kasebut kalebu nyetel kesan supaya kabeh bagean saka formulir bakal dicithak kanthi tekanan sing kuat, malah. Prinsip makeready padha kanggo kabeh jinis mesin cetak, sing mbukak… Waca liyane

Apa nggawe print letterpress lan ngapa iku badass?

Printing letterpress nuduhake teks lan gambar cetak relief, ing ngendi handset kayu utawa jinis logam dicithak ing permukaan sing diangkat, padha karo stempel karet. Johannes Gutenberg bisa uga dikreditake karo panemuan letterpress ing taun 1440, nanging sejatine wis ana luwih awal tinimbang iku. Nyatane, nyetak saka jinis movable… Waca liyane

Napa percetakan letterpress larang?

Pencetakan letterpress minangka proses sing angel - saka ngatur desain sampeyan nggunakake blok jinis individu, nganti tahap tinta lan cetak. Iki kalebu peralatan lan tingkat pakaryan tartamtu sing ora akeh printer. Minangka gawenan tangan, letterpress ngidini kontrol lan kustomisasi nalika nerangake tipografi sing apik. Sing sampeyan entuk yaiku… Waca liyane

APAKAH SUKU FONT SMFEN ING AKU Gunakake?

Nalika sampeyan nggoleki ukuran font kanggo proyek percetakan sampeyan, ana akeh faktor sing kudu sampeyan pikirake kanggo ngrampungake proyek kasebut. Faktor kasebut kalebu gaya font, bobot garis, proses nyetak, keterbacaan, lan ukuran. Ing artikel iki, kita bakal ngliwati… Waca liyane

Apa kertas ireng sing sampeyan tawarkan?

Kertu bisnis ireng katon apik banget. Tampilan lan tekstur kertas ireng sing sugih lan mewah ndadekake logo, pola, lan perawatan foil utawa embossing katon. Yen sampeyan are looking for kertas ireng adat, kita bisa ngrembug penawaran tartamtu lan wis dhawuh kanggo sampeyan. Kita uga duwe koleksi standar sing kalebu: Uncoated rich… Waca liyane

Pandhuan kanggo bobot lan kekandelan dhasar kertas Print Peppermint

Mikir babagan kertu bisnis sing paling apik sing wis sampeyan tangani. Ngluwihi sing katon, kepiye rasane? Apa iku abot, kandhel, utawa ora fleksibel? Desain grafis mesthi penting banget nalika nggawe kertu bisnis, nanging ora mung siji sing kudu dipikirake. Bobot lan kekandelan dhasar kertas ora ana hubungane karo… Waca liyane

Liyane Barang Sampeyan Bakal Tresna