Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kartu Bisnis Letterpress

from: 193.00$

  • Serem Debossed Printing
  • Werna Warna PMS Spot
  • Stamping Foil
  • Lukisan Ujung
  • Mati Nglereni

informasi tambahan

Wangun

, , , ,

Tipe Paper

, ,

Quantity

, , ,

Tinta Letterpress - Ngarep

, , ,

Tinta Letterpress - Mburi

, , , ,

Lokasi Foil

,

Werna Kerajang

, , , , , , , , , , , , ,

Warna Tinta Edge

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Werna Tangan Kencan

, , , , , , , , , , , , , , ,

Wektu Produksi

Description

Kertu bisnis Letterpress nggunakake proses percetakan tradisional kanthi inks warna titik PMS.

Penggemar kertu bisnis letterpress ngerti manawa karakteristik utamane yaiku efek percetakan debossed kanthi kesan sing jero banget.

Kanggo ngrampungake desain sampeyan, metokake cetak sekolah lawas kanthi mung stok siap-siap letterpress-paling elegan.

Crane Lettra bisa uga paling misuwur ing kertas kasebut lan dirancang khusus kanggo metode cetak iki.

Nambah pinggiran tebal amba kanthi warna pinggiran kanthi dicet nganggo warna pilihan PMS khusus.

 

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Kartu Bisnis Letterpress"

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago