Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Letterpress

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Peppermint + Kolaborasi Tutorial Fotografi Produk Botvidsson

Tau kepingin weruh carane motret obyek kertas cilik lan njupuk tekstur lan rinci? Ya… Pahlawan fotografi produk kita Martin Botvidsson nggawe tutorial babagan carane motret obyek kertas cilik kaya kertu bisnis letterpress anyar sing lagi wae dicithak kanggo dheweke. Yen sampeyan pengin dadi fotografer, coba goleki wong iki ... Waca liyane

Makalah Letterpress paling apik

Makalah Becik kanggo Printing Letterpress

Transkripsi: Dadi akeh desainer lan kreatif sing seneng banget kanggo nyetak letterpress nanging sing ora dingerteni yaiku supaya bisa ngoptimalake mesin letterpress kaya kincir angin Heidelberg sekolah lawas, umpamane, sampeyan kudu menehi panganan sing bener. saka kertas. Pramila kita wis ngenteni sawetara wulan kepungkur kanggo riset… Waca liyane

sulat-bisnis-kertu

Desain Letterpress: 8 Tips Sukses

Kaya ngukir seni sing paling alus, ngrancang kop surat kudu tliti kanthi tliti. Sampeyan kudu ngrancang desain supaya cocog karo tandha surat khas tema khas lan huruf sing dituju. Letterpress minangka salah sawijining wujud seni kuno sing wis diwiwiti wiwit abad kaping 16. Sanajan wiwitane diwatesi kanggo ukiran logam lan kayu,… Waca liyane

wp-content / unggahan

Kertu Bisnis Rusak - Interioré Feliz

Dina iki kita ngenalake babagan anyar ing blog sing diarani "Kertu Bisnis Mecah" duh duh duh… (drum dramatis). Ing saben episode, kita bakal nggawe ringkesan ringkes babagan klien, desain potongan, spek cetakan, lan file digital sing digunakake kanggo ngasilake kertu kasebut. … Waca liyane

sulat-bisnis-kertu

Print Peppermint Contoh Desain Kertu Bisnis Ca Letterpress

Kertu Bisnis Letterpress Nggawa Pesona Otentik Pesona Letterpress nambahake keahlian gawenan tangan sing cethan digital khas sing ora bisa diwenehake. Print letterpress nduweni tekstur sing kasar lan retro, sing ndadekake estetis sing apik. Katon asli, lan yen sampeyan pengin nambah ing strategi merek, kertu bisnis letterpress… Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kartu Bisnis Letterpress

Pandhuan Nyetak Letterpress: Apa lan kenapa pentinge?

Pandhuan Pencetakan Letterpress Sumber: Design Shack Pencetakan Letterpress iku sawijining artform sing wis ana wiwit taun 1450. Kredit kanggo nggawe dadi kanggo tukang emas Jerman, Johannes Gutenberg. Uga dikenal minangka printing relief utawa typographic printing, letterpress luwih saka artform; iku tradisi. Bagéan donya sing béda-béda wis nyumbang kanggo metode, teknik lan alat sing digunakake ing proses iki. Saka mesin cetak raksasa ukuran mobil sing nganggo prinsip prasaja nggawe kesan cetak ing permukaan sing rata kanthi nggunakake blok teks, letterpress wis adoh banget. Saiki, turunane sing relatif cilik bisa ditemokake lungguh ... Waca liyane

Carane Nggawe Mesin Letterpress Platten

Nyiapake pers lan formulir sing bakal dicithak minangka operasi sing paling penting saka pressman. Proses kasebut kalebu nyetel kesan supaya kabeh bagean saka formulir bakal dicithak kanthi tekanan sing kuat, malah. Prinsip makeready padha kanggo kabeh jinis mesin cetak, piring terbuka, pelat otomatis, flatbed, lan pers silinder vertikal. Bill duwe pitakonan babagan carane miwiti nyiapake kaca judhul buklet. Dheweke nimbali instruktur sing bakal nduduhake operasi kasebut. Copot formulir saka galley lan lebokake… Waca liyane

Apa nggawe print letterpress lan ngapa iku badass?

Printing letterpress nuduhake teks lan gambar cetak relief, ing ngendi handset kayu utawa jinis logam dicithak ing permukaan sing diangkat, padha karo stempel karet. Johannes Gutenberg bisa uga dikreditake kanthi panemuan mesin cetak ing taun 1440, nanging pancen wis ana luwih awal tinimbang iku. Nyatane, nyetak saka jinis movable wis dadi praktik ing China wiwit taun 1041 sadurunge dikenalake ing Eropa! Cara tradisional, proses iki melu ngatur blok-blok huruf individu dadi caddy kanggo mbentuk tembung. Kabeh karakter wis dicithak lan disusun ing mbalikke. Kanggo gambar, bisa uga kalebu, nanging ... Waca liyane

Napa percetakan letterpress larang?

Pencetakan letterpress minangka proses sing angel - saka ngatur desain sampeyan nggunakake blok jinis individu, nganti tahap tinta lan imprinting. Iki kalebu peralatan lan tingkat keahlian tartamtu sing ora akeh printer. Minangka gawenan tangan, letterpress ngidini kontrol lan kustomisasi nalika nerangake tipografi sing apik. Apa sing sampeyan entuk yaiku efek tactile sing elegan ing bahan sampeyan. Mulane akeh wong sing milih undhangan lan kertu bisnis kanggo dicithak kanthi cara iki. Dadi yen sampeyan ndeleng kabeh fitur, sampeyan bakal ngerti kenapa sampeyan kudu mbayar premi kanggo entuk… Waca liyane

Pandhuan kanggo bobot lan kekandelan dhasar kertas Print Peppermint

Mikir babagan kertu bisnis sing paling apik sing wis ditampa. Ngluwihi sing katon, kepiye rasane? Apa iku abot, kandhel, utawa ora fleksibel? Desain grafis mesthi penting banget nalika nggawe kertu bisnis, nanging ora mung siji sing kudu dipikirake. Bobot lan kekandelan dhasar kertas ora ana hubungane karo tampilan kertu bisnis, lan luwih akeh babagan perasaane. Sadurunge milih jinis kertu sing bakal sampeyan gunakake kanggo kertu bisnis, gunakake wektu kanggo sinau babagan kabeh istilah sing sampeyan deleng ing jejere pilihan kertas ... Waca liyane

APAKAH SUKU FONT SMFEN ING AKU Gunakake?

Nalika sampeyan nggoleki ukuran font kanggo proyek percetakan sampeyan, ana akeh faktor sing kudu sampeyan pikirake kanggo ngrampungake proyek kasebut. Faktor kasebut kalebu gaya font, bobot garis, proses nyetak, keterbacaan, lan ukuran. Ing artikel iki, kita bakal nliti macem-macem faktor sing kudu ditimbang nalika milih font kanggo desain lan cetakan pungkasan. Gaya Font Saben font dirancang kanthi garis tipis lan kandel dhewe kanggo antarmuka. Sawetara font bisa uga gedhe nanging duwe garis tipis lan sawetara font bisa uga… Waca liyane

Apa kertas ireng sing sampeyan tawarkan?

Kertu bisnis ireng katon apik banget. Tampilan lan tekstur kertas ireng sing sugih lan mewah ndadekake logo, pola, lan perawatan foil utawa embossing katon. Yen sampeyan are looking for kertas ireng adat, kita bisa ngrembug penawaran tartamtu lan wis dhawuh kanggo sampeyan. Kita uga duwe koleksi standar sing kalebu: Simpenan ireng sugih Uncoated - rawuh ing 14 PT, 16 PT, utawa duplex 32 PT kekandelan Onyx suede ireng jero - alus kanggo tutul; kasedhiya ing 22 PT kekandelan Papan museum ireng - teka ing banget kandel 50 PT (kanggo letterpress printing utawa foil stamping ... Waca liyane

Kepiye ngrancang kertu bisnis?

Cara Ngrancang Kartu Bisnis: Pandhuan Langkah-Langkah Desain dening: Shakil Rahman "Desain sing apik kaya kulkas - yen dianggo, ora ana sing ngerti, nanging yen ora, mesthi mambu." – Irene Au Trilyun kertu lagi dicithak ing wektu iki. Nanging mung sawetara wong sing bakal nemokake dalan ing file sing disimpen kanthi ati-ati ing laci, utawa ing mburi pigura supaya ora ilang. Nanging apa sing nggawe kertu kasebut kudu disimpen lan ora liyane? Iki tugas sampeyan, minangka desainer, kanggo mesthekake yen kertu bisnis sampeyan ora… Waca liyane