Menehi Gabungan Font Google Ultimate Iki

Menehi Gabungan Font Google Ultimate Iki

Sétan dumunung kanthi rinci. Iki mesthi bener nalika milih font. Ora ana sing pengin maca liwat blog sing dipikirake yen perlu kaca nggedhekake kanggo nemtokake teks ing njero. Kanggo njaluk kombinasi font Google paling apik, goleki fon sing cocog karo desain, merek lan proyek sampeyan. Mangkene sawetara kombinasi kanggo nyoba.

, Coba Kombinasi Font Google Ultimate Iki
Sumber: https://www.pinterest.com/pin/521854675563646871/?lp=true

Montserrat lan Oswald

  • Yen sampeyan ndeleng jarak loman ing antarane rong huruf, luwih asring tinimbang ora, font kasebut Montserrat
  • Oswald font nduwe tampilan sempit mire

Iki nambah dikotomi sing nggawe tampilan visual sing cocog.

Sniglet lan Kabin

Pengin nambah tampilan eksentrik lan quirky ing teks sampeyan? Masangake Sniglet / Kabin minangka pertandhingan sing cocog.

  • Waosan bunder saben huruf font Sniglet nyenengake, cocok kanggo judhul sing apik banget
  • Kabin nawakake bunder sing luwih subtle sing nglengkapi Sniglet kanthi becik

Merriweather lan Elite Khusus

Salah siji liyane kombinasi font Google paling apik yaiku combo Merriweather lan Special Elite.

  • Merriweather minangka serif klasik, digunakake minangka teks judhul
  • Khusus Elite minangka font inspirasi mesin typewriter sing dadi font paling apik

Apple krasan lan Raleway

Kita bisa uga kudu mlebu ing kabeh barang ing komputer saiki, nanging pesona cathetan tulisan tangan ora bisa metu saka gaya.

  • Akeh banget font tulisan tangan nganggo bentuk Omah Omah Apple bisa nggawe teks angel diwaca.
  • Nyelehake ing Raleway sing langsung lan ana pengaruh sing apik.

Tandha permanen lan Sans Terbuka

  • Ora ana cara sing luwih apik kanggo menehi tandha tinimbang nggunakake pola font permanen kanggo judhul sampeyan.
  • Masangake iki kanthi font Open Sans sing luwih kalah lan desain sampeyan mesthi bisa ngadeg sanajan padha pas.

Enem Caps lan Josefin Slab

Nggolek keseimbangan sing rapi lan alus antarane cilik lan cilik, cilik lan ngisor? Six Caps lan Josefin Slab minangka kombinasi sing paling apik ing skenario iki.

  • Enem Caps iku kabeh babagan serat sing sempit, kiriman tipis kanthi typeface lengkap.
  • Josefin Slab elegan lan wiyar.

Abang Fatface lan Lato

Ora ana cara sing luwih apik kanggo nggabungake fon tinimbang dicampur lan cocog karo tradisional kanthi modern.

  • The April Fatface minangka serif sing diilhami kanthi menehi judul fon saka 19 taunth Abad.
  • Lato minangka serif sans modern.

Nawarake imbangan sing sampurna.

Ibu Sheppard lan Montserrat

  • Montserrat banget serbaguna. Kasunyatane, bisa dadi titik fokus ing desain apa wae lan isih bisa katon subtle nalika diparengake kanthi grafis.
  • Mrs Sheppard minangka font skrip inspirasi kaligrafi.

Kombinasi iki cocog kanggo desain editor lan kreatif, kaya tutup buku lan majalah.

Daftar iki kombinasi font Google paling apik manawa nggawe pangguna mandheg lan mandheg nalika ora suwe, nanging ora mesthi banget. Sawise kabeh, konten sampeyan sing paling penting. Inggih, muga-muga paling ora!

Gunakake Lembar Menipu HTML kanggo pemilih warna, goleki karakter HTML khusus, golek conto saka tag sing paling umum lan ngasilake tag.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.