kertu bisnis sutra nganggo foil emas

Dog Groomer - Logo & Merek

Kita bubar ngrampungake paket merek anyar kanggo klambi dandanan asu lokal saka Texas lan kita pengin bareng karo sampeyan.

Debbie Gerdes, sing duwe, menehi tugas kanggo ngrancang dheweke logo anyar, ngadegake palet warna merek, lan nyithak kertu bisnis anyar sing rame.

Amarga wanita kasebut minangka penyayang sing nyenengake, mula kita rumangsa logo lan merek dheweke cocog karo pribadine sing metu.

Iki dipikirake konsep ireng lan putih wiwitan sing dikirim dheweke.

Desain Logo

Kita pengin logo dheweke mesthi duwe perasaan feminin lan menehi macem-macem konsep sing beda karo gaya - fashion tinggi nganti salon rambut 50-an.

Sanajan pirang-pirang aplikasi, kecanggihan pancen luwih penting, kita rumangsa kanggo jinis bisnis iki, sing dadi pribadi, nanging seneng banget.

Sawise sawetara konsultasi, kita nuli menyang konsep H2, kaca pungkasan ing PDf ing ndhuwur.

Mangkene apa sing logo warna katon kaya:

, Dog Groomer - Logo & Branding

Kertu Bisnis

Kanggo menehi fleksibilitas dheweke ing bahan cetak lan online cetak, kita nambah warna kaping pindho kanggo palette dheweke kanggo kertu bisnis, goleki ing ngisor iki.

, Dog Groomer - Logo & Branding

Kanggo kertas kasebut, kita milih saham kertas berlamina 20 pt suede / empuk-empuk alus.

Kaya sing sampeyan ngerteni ing bukti ing ndhuwur, kita uga mutusake kanggo nyorot logo dheweke kanthi proses UV gloss titik 3D sing anyar. Iki tenan nggambarake ilustrasi asu lan menehi pengalaman taktik sing nyenengake kanggo jempol wong enom lan tuwa.

Sawise kertu bisnis dicithak lan dikirim, Deb bali menyang kita kanggo jendela mati sing mati minangka tandha kanggo toko dandanane asu fisik, sing ana ing Flower Mound, Tx.

Mangkene kaya mockup kita:

Ing Signage

, Dog Groomer - Logo & Branding

Pira asu ing jendela? Arf, Arf!

Ya, aku seneng banget nggarap proyek iki lan muga-muga sing paling sukses kanggo bisnis anyar dheweke.

Yen sampeyan manggon ing utawa ngubengi Flower Mound, Tx lan nggolek salon dandanane kanggo anjing asu, lan menehi Debbie, kanca wulu khusus sampeyan bakal matur nuwun!

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.