Kartu Bisnis Logam - Dadi Badass Paling Apik.

Kertu bisnis logam nggawe pratelan sing paling wani kanthi menehi katrangan marang klien manawa sampeyan peduli karo rincian sing apik.

Wangun

Corner

kekandelan

Wektu Produksi

Artikel Menarik Gegandhengan karo Kartu Bisnis Metal

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

10 Aturan Emas saka Desainer Printing

Minangka desainer, sampeyan bisa uga wis ngerti babagan tipografi lan desain grafis. Nanging nalika nyetak desain sampeyan ing kertas, sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing nggawe dheweke katon paling apik. Kanggo bantuan karo masalah iki, kita arep kanggo nuduhake karo 10 Aturan Golden kanggo Printing Designer! Nalika… Waca liyane

Print Online Kertu bisnis Best Print Online Best

Top 10 Keuntungan Kertu Bisnis Logam

Apa sampeyan wis nimbang tuku kertu bisnis logam? Yen ora, sampeyan kudu. Maca kanggo mangerteni keuntungan saka kertu bisnis logam. Ana luwih saka 27 yuta kertu bisnis sing dicithak saben dina ing AS Sing padha karo kira-kira 10 milyar kertu bisnis sing dicithak saben taun. Dadi yen sampeyan pengin kertu bisnis perusahaan ... Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

4 Gagasan Kartu Bisnis sing Nggawe kesan Paling Apik

4 Gagasan Kertu Bisnis sing Nggawe Kesan Pertama Sampeyan pengin kertu bisnis menehi kesan sing bener. Nanging telusuran kanggo ide kertu bisnis sing apik durung ngasilake asil sing migunani. Aja kuwatir, kita duwe mburi. Priksa 4 ide kertu bisnis super kreatif iki! Kata kunci: ide kertu bisnis Boom… Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Kartu Bisnis Logam

Logam apa Magnetik?

Logam feromagnetik ditarik banget karo gaya magnet. Logam sing paling umum digunakake minangka magnet kalebu wesi, nikel, lan kobalt. Logam langka kaya neodymium, gadolinium, lan samarium uga nduweni sifat magnetik sing kuat. Sembarang paduan sing kasusun saka bahan ferromagnetik uga bisa narik magnet. Contone, baja tahan karat kanthi konsentrasi wesi sing dhuwur yaiku magnet. Conto liyane saka wesi ferromagnetik kalebu kromium lan alnico. Logam sing nduweni daya tarik sing lemah marang magnet diarani bahan paramagnetik. Magnesium, litium, lan molibdenum minangka sawetara conto kasebut. Daya tarik sing luwih lemah tinimbang logam feromagnetik. Sementara, logam sing… Waca liyane

Apa sing digawe saka magnet?

Magnet ing endi wae. Saka mesin mobil nganti kertu bisnis, kita nggunakake magnet ing meh kabeh saiki. Nanging, umume kita ora ngerti apa sing digawe. Umume logam magnetik digawe manungsa. Bahan ferromagnetik kaya wesi, nikel, kobalt, lan sawetara paduan unsur bumi langka bisa dadi magnet nalika kena medan magnet sing kuwat. Perlengkapan magnetisasi bakal ngarahake arus listrik menyang wilayah sing ora dimagnetisasi, sing nyebabake elektron baris munggah. Ing siji, iku ndadekake bahan magnetik. Gumantung carane digawe, magnet bisa nahan sifat magnetik kanthi permanen. … Waca liyane

Apa warna stamping warna apa sing sampeyan tawarkan? Apa bisa milih warna foil khusus?

Hot Foil Stamping Salah sawijining fitur cetak sing paling populer sing ditawakake yaiku stamping foil panas. Kanthi panas lan tekanan sethithik, kita bisa ngetrapake lapisan opaque saka warna, metalik, foil. Nalika ditrapake ing kertu bisnis, sampeyan entuk finish metalik pigmen sing mesthi bakal narik perhatian wong. Sampeyan bisa milih saka 15 werna foil standar kanggo nggawe kertu bisnis nggumunke. Werna ing ngisor iki kasedhiya kanggo stamping foil panas: Silver, Holo-Silver, Tembaga, Deep Blue, Purple, Light Pink, Red, Green, Gold, Holo-Gold, Blue, Sky Blue, Orange, Black, lan Fuchsia. Cold Foil Stamping Kita uga nawakake… Waca liyane

Apa magnetik stainless steel?

Ana mitos sing nyebar babagan prilaku magnet saka stainless steel. Akeh sing percaya yen kabeh jinis stainless steel bisa narik magnet. Kuwi ora bener. Minangka prakara kasunyatan, wesi sembrani bisa ing sawetara jinis stainless steel. Ana macem-macem jinis stainless steel, nanging kita bisa nggolongake dadi rong kategori utama - austenitic lan ferritic. Saben klasifikasi nduweni susunan atom sing unik. Mulane, kita kerep nemoni baja tahan karat tartamtu sing ora magnetik lan liya-liyane. Baja tahan karat dhasar kanthi struktur feritik bakal narik magnet, dene jinis austenitik sing luwih umum bakal ... Waca liyane

Apa sampeyan nawakake pemotongan laser mati?

Ya, kita nawakake layanan nglereni mati laser. Uga dikenal minangka nglereni mati digital, nglereni mati laser melu laser dhuwur-powered kang vaporize, ngobong, utawa Cut desain saka materi tartamtu. Dibandhingake karo teknik tradisional, nglereni laser nawakake presisi lan kacepetan sing luwih gedhe. Sampeyan bisa nggawe wangun unik nggunakake bahan apa wae sing bisa dipikirake. Malah nalika sampeyan nggunakake bahan cilik lan panah kanggo proyèk print, sampeyan bisa nyana laser kanggo ngirim tingkat nggoleki rinci nglereni. Thanks kanggo sistem nglereni mati laser, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dhuwur ing rega terjangkau.

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial