Wektu kanggo desain ulang logo

Metu Kanthi Sing Lawas, Kanthi Anyar: Tandha Paling Anyar Wayahe Desain ulang Logo

Apa wayahe ngrancang desain logo sampeyan? Kepiye sampeyan bisa ngomong? Maca terus kanggo sinau tandha-tandha ndhuwur wektu kanggo desain ulang logo.

Apa sampeyan wis golek cara kanggo nggawe bisnis luwih anyar lan entuk pelanggan anyar? Kapan pungkasan sampeyan ndeleng logo kanthi serius?

Yen sampeyan durung mikir babagan logo wiwit wis entuk, bisa uga bobote.

Logo sampeyan ngandhani akeh informasi babagan perusahaan sampeyan karo calon pelanggan ing sawetara detik! Yen informasi kasebut ora akurat, sampeyan bakal nyebabake bisnis sampeyan. Sampeyan pengin nggawe manawa logo lan merek sampeyan wis komunikasi apa sing sampeyan karepake.

Nanging kepiye sampeyan ngerti yen logo sampeyan ora bisa dipotong? Aja wedi. Kita wis nyusun dhaptar perkara sing kudu digoleki kanggo ngerti manawa sampeyan kudu nganggep nggawe logo lawas kasebut dadi anyar.

Maca terus kanggo nemokake sawetara tandha-tandha penting yen wis ana desain ulang logo.

1. Logo Sampeyan Nduwe Tampilan Lawas utawa Usang

Tren terus ganti. Palet warna lan motif desain ganti popularitas kanthi suwe. Estetika tartamtu asring digandhengake karo dasawarsa sing disenengi.

Bayangake taun 80an. Apa sampeyan ndeleng? Segitiga Neon Jambon? Lingkaran ijo? sawetara squiggles ireng bergelombang? Apa sampeyan ngerti kepiye tanggal kasebut? Owahi kaping…

Duwe desain logo lawas utawa ketinggalan jaman komunikasi karo konsumen sampeyan manawa perusahaan sampeyan wis mburine. Iki bisa menehi motivasi marang para pelanggan supaya golek pesaing kanthi logo sing luwih kontemporer.

Logo sing luwih kontemporer ngandhani manawa perusahaan mikir babagan "ing kene lan saiki." Komunikasi manawa merek tetep karo tren modern lan relevan karo saiki.

Bayangake yen sampeyan mlebu ing toko mobil kanggo tuku mobil anyar lan kabeh wong sing nganggo busana taun 1970an. Wiwitane, sampeyan bisa mikir, "O, apa ana promosi acara dodolan retro sing ditindakake?" Nanging sawise ndeleng-ndeleng lan ngerti manawa seragam lan setelan kasebut durung tau dianyari, sampeyan bisa uga mikir apa sing bisa dingerteni wong-wong iki babagan mobil taun 2020 sing pengin didol.

2. Logo Sampeyan Banget Komplit

Yen logo sampeyan rumit banget, sampeyan bakal lara ing jangka panjang. Sampeyan pengin logo dadi serbaguna supaya bisa digunakake kanthi gampang kanggo macem-macem aplikasi.

Yen logo sampeyan rumit, yen digawe cilik, mula ora angel ngerti. Yen wong ora bisa ngerti apa sejatine, mula ora bakal bisa nindakake fungsi sing paling dhasar lan menehi komentar babagan merek sampeyan.

Logo sederhana luwih dielingi. Ana prekara sing mung ana sawetara wujud sing nemplek ing pikiran. Mikir babagan Lengkungan emas McDonald's, intine, "M" kuning lan diakoni ing jagad iki.

Logo Mastercard minangka conto liyane sing apik, mung rong lingkaran sing tumpang tindih. Yen sampeyan ndeleng rong bunderan warna tartamtu sing tumpang tindih, tembung Mastercard malah ora prelu sampeyan ngerti apa sejatine.

Dadi elinga aturan emas: "KISS Priksa gampang, bodho!"

3. Logo Sampeyan Ora Dirancang dening Profesional

Pancen larang regane ngilangi bisnis! Ana akeh biaya sadurunge sampeyan mbukak lawang sing bisa ngewasi. Sayange, kadang merek minangka pamikiran sawise utawa dianggep minangka piala sing dibutuhake.

Sampeyan butuh tandha, butuh invoice, butuh kertu bisnis, dadi sampeyan duwe logo.

Mungkin sampeyan dhewe sing ngrancang utawa mbayar siswa desain kanggo nindakake. Mungkin sampeyan duwe ponakan lanang sing ok karo photoshop… Logo sampeyan ora profesional bisa uga wis suwe, nanging yen bisnis wiwit diwiwiti, sampeyan bisa uga luwih gedhe. Desain ulang bakal nuduhake sing kanggo pelanggan.

Logo sing ora profesional ngandhani konsumen manawa bisnis kasebut ora profesional. Sampeyan pengin logo menehi inspirasi marang pelanggan lan calon pelanggan.

Logo sampeyan minangka titik tutul pertama karo akeh wong, lan yen dheweke njerit 'ora profesional,' akeh sing ora bakal menehi tampilan kaping pindho. Produk sampeyan bisa uga apik, nanging yen ora bisa ngliwati logo sampeyan, mula ora bakal ngerti. Seneng utawa ora, wong-wong nulis buku miturut isine. 

4. Logo Sampeyan Ora Dioptimalake Kanggo Mobile

Yen logo sampeyan dirancang sadurunge teknologi seluler wis nyebar, bisa uga nganyari. Ing taun 2018, 52.2% kabeh tampilan situs web asale saka ponsel. Cara konsumen ngakses merek sampeyan ganti kanthi cepet, lan yen logo sampeyan luwih dhisik sadurunge nggawe, sampeyan bakal entuk biaya.

Desainer nggawe logo kontemporer kanthi kabeh aplikasi anyar kasebut. Saka teknologi seluler nganti media sosial, ana akeh cara nggunakake logo saiki sing durung 20 taun kepungkur. Dadi, yen wis suwe wiwit perusahaan ngrancang desain logo maneh, kasunyatan kasebut bisa uga cukup kanggo nggoleki.

5. Logo Sampeyan Ora Cocog karo Brand Sampeyan

Perusahaan berkembang lan ganti saya suwe, lan logo sampeyan kudu tetep cepet. Yen merek sampeyan wis diganti nanging logo sampeyan tetep padha, logo sampeyan bisa uga menehi komunikasi babagan apa sing ora ditemtokake perusahaan. Sampeyan uga logo sing saiki bisa matesi merek amarga ora kalebu sawetara aspek utama.

Ayo goleki conto. Ing taun 2012, Domino ngganti logo kanggo nggambarake arah sing anyar. Logo kasebut asline katon kaya kothak pizza persegi sing nggabungake domino. Uga kalebu rong tembung; "Domino's Pizza."

Wiwit didegake ing taun 1960, perusahaan kasebut wis berkembang dadi ora mung fokus ing pizza wae. Saiki nawakake sandwich, swiwi kebo, pasta, lan jinis panganan liyane ing sandhinge pizza sing miwiti merek kasebut.

Desain ulang logo njupuk fokus anyar lan luwih jembar iki kanthi nindakake rong prekara: ngilangi tampilan kothak-kothak pizza ing logo lawas kanggo tampilan domino sing luwih ramping lan nyelehake tembung "pizza" saka logo kasebut kabeh.

"Nanging perusahaan saya nawakake barang lan layanan sing padha," sampeyan bisa ujar. Dadi, ana sebab liyane manawa logo sampeyan bisa uga ora cocog karo merek sampeyan. Mungkin perusahaan sampeyan ngobrol karo pamirsa anyar saiki. Yen logo sampeyan isih ngomong karo pamirsa manawa perusahaan sampeyan wis ora fokus, mula ora bakal menehi sampeyan nikmat.

Kajaba iku, nilai-nilai utawa misi perusahaan sampeyan bisa uga wis beda wiwit desain ulang logo pungkasan. Nggawe ulang logo kanggo nggambarake pangowahan bisa mbantu sampeyan narik pelanggan anyar sing pengin nyambung karo merek sing nuduhake cita-cita inti.

6. Pesaing Sampeyan Nduwe Logo Luwih Apik

Salah sawijining target utama logo sampeyan yaiku tampil. Ing segara rangsangan visual sing diserang konsumen saben dina, gampang yen logo sing ora umum bisa ilang. Yen logo pesaing sampeyan nindakake tugas sing luwih apik kanggo narik kawigaten para pelanggan lan klien sing nyoba narik kawigaten, mula sampeyan bakal kelangan bisnis.

Apa Sabanjure sawise Desain ulang Logo?

Dadi sampeyan wis mriksa logo lawas lan nemtokake manawa kudu mlaku. Apa mbesuk? Sampeyan wis entuk sawetara langkah ing dalan kanggo nganyari logo lawas.

Langkah 1. Nyewa Profesional

Langkah pertama yaiku nemokake wong sing ngrancang logo anyar sampeyan. Untunge, ana akeh desainer sing bisa dipilih. Priksa manawa njaluk portofolio lan deleng karya sadurunge, banjur pilih sing paling pas kanggo merek sampeyan.

Langkah 2. Materi Pemasaran Anyar

Iki minangka langkah sing angel. Sampeyan kudu pamitan kabeh bahan nganggo logo lawas. Saka seragam karyawan nganti alat tulis menyang kertu bisnis lan kabeh sing ana ing antarane, logo lawas sampeyan kudu menehi cara kanggo logo sing anyar. Warta sing apik yaiku, logo sampeyan sing lawas ora nindakake tugas kasebut. Logo anyar sampeyan bakal mbantu nggawa luwih akeh bisnis!

Langkah 3. Nggulung Logo Anyar

Sawise sampeyan entuk bahan anyar, saiki wayahe ngenalake jagad logo anyar sampeyan! Apa sampeyan muter kanthi alon-alon, utawa kabeh bebarengan lan ora nate bali maneh, sampeyan dhewe!

Entuk Logo Sampeyan Ana Ing kana

Dadi, saiki sampeyan wis ngerti pratandha sing kudu digoleki, apa logo lawas sampeyan isih ana, utawa saiki kudu ngrancang ulang logo? Yen salah sawijining pratandha iki wis menehi flag babagan logo sampeyan saiki, coba desain ulang. Sampeyan mung bisa mbutuhake bisnis anyar ing bisnis!

Sawise entuk logo anyar, salah sawijining cara paling gampang kanggo nggawe resmi yaiku nyithak kertu bisnis anyar. Kita bakal seneng mbantu sampeyan babagan iki! We offer sawetara diskon gedhe kanggo nyetak kertu bisnis, dadi hubungi saiki!

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.