Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

Milih Jenis Kertas Paling Apik kanggo Nyithak

, Milih Jinis Kertas Paling Apik kanggo Nyetak

Yen tugas sampeyan nyithak kanthi cara apa wae, sampeyan kudu ngerti jinis kertas sing pas. Sanajan sampeyan duwe desain sing apik, nanging sampeyan ora ngerti apa sebilangane proyek cetak sing apik, ana kemungkinan gedhe yen kerja keras sampeyan bisa ilang. Kayane angel banget, nanging sampeyan kudu ngerti taruhan kasebut supaya kampanye pemasaran ora boros dening prekara sing ora pati penting minangka proyek cetak sing ora apik!

Ing artikel iki, kita bakal nemokake kabeh sebab milih kertas sing bener penting, apa sing mbedakake kertas sing apik karo kertas sing apik, lan jinis dokumen apa sing paling apik kanggo macem-macem proyek. Yen sampeyan ngerteni kabeh perkara kasebut, sampeyan bakal bisa nggawe desain cetakan sing katon luar biasa ing kertas kaya ing layar. 

Napa Kertas Ngemu Pinunjul Paramount

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti sebabe kertas minangka elemen penting saka proses desain. Reputasi merek sampeyan gumantung karo kualitas produk lan layanan sampeyan. Yen sampeyan nandur modal ing proyek cetak bermutu, pelanggan bakal nggandhengake bisnis karo layanan sing luwih apik, dhukungan pelanggan, lan produk. Iki bakal ningkatake penjualan lan nambah kapercayan lan kapercayan merek. 

Bayangake entuk rong kertu bisnis, masing-masing saka bisnis saingan, nanging beda-beda gumantung karo kualitas lan desain kertas. Bisnis A duwe kertu bisnis sing luntur lan lemes, warnane kurang kuwat, lan tinta katon ora seimbang. Saliyane, kertu pos Business B padhet lan kebak karakter, warnane pas banget, lan desaine ora kakehan. Sapa sing bakal menehi kesan langgeng kanggo sampeyan? Mesthi wae, sing nomer loro. 

Milih saham kertas sing imbang iku penting banget kanggo njaga prinsip pemasaran indrawi. Gagasan utama ing pemasaran sensori yaiku stimulasi indera kanggo pengaruhe pemahaman lan pungkasane tuku keputusan. Yen sampeyan nggunakake stok kertas paling apik, bahan pemasaran sampeyan bakal narik kawigaten para pelanggan supaya tuku produk lan layanan sampeyan. 

Karakteristik makalah ndhiktik psikologi konsumen. Kecerahan kertas, tekstur, kelancaran, lan macem-macem faktor liyane sing motivasi tuku.

 A Harvard Business Review ndhukung pemanggih iki. Ing panliten kasebut, ana wong sing lungguh ing kursi empuk lan kursi-kursi mobil sing angel. Sing lungguh ing kursi empuk yaiku 28% luwih gelem mbayar luwih akeh kanggo mobil kasebut. Iki nuduhake manawa masarakat luwih gampang ngyakinake nalika ngubungi barang-barang alus. 

Pewawancara kerja milih manawa calon nggawe dheweke luwih serius nalika nyekel clipboard ing tangane. Tegese, bobot alat tulis pemasaran bisa nambah kapercayan perusahaan. 

Kajaba iku, wong sing ngombe banyu saka prau abot mungsuh cangkir tipis percaya manawa banyu ing wadhah sing luwih akeh kualitas kasebut tinimbang sing disimpen ing cangkir empuk. 

Temuan kasebut nuduhake manawa seni visual ditambah karo sensasi taktil nggawe kombinasi pembunuh kanggo nggawe stok kertas minangka perwakilan merek sing pantes. 

, Milih Jinis Kertas Paling Apik kanggo Nyetak

 Kualitas kertas

Apa sampeyan pengin ngrancang kertu pos utawa kertu bisnis, cara paling apik kanggo milih stok kertas sing sampurna kanggo proyek sampeyan yaiku luwih dhisik ngerti sifat sing nggawe stok kertas sing dikarepake. Karakteristik kasebut nuduhake kepiye tampilan lan rasane kertas lan kenapa cocog kanggo proyek cetak tartamtu. 

 Kepiye carane nggawe kertas?

Umume, kita nggawe kertas kanthi nyampur serat kayu ing banyu panas kanggo nggawe pulp. Sampeyan uga bisa nggunakake bahan liyane, kayata serat tanduran lan kertas daur ulang, nanging kayu minangka pilihan sing paling populer. 

Kanggo nambah sifat kertas, pabrikan campuran pulp nganggo pewarna lan pengisi. Sawise iki, pulp dibersihake lan diputih nganggo bahan kimia lan disebar ing layar bolong kanggo ngilangi kelembapan. Proses iki ditindakake ing mesin Fourdrinier kanthi sabuk obah. Sawise garing, pulp diowahi dadi selembar kertas - nanging isih ana liyane. 

Sabanjure, sheet kasebut diproses kanthi gulung rambut pirang-pirang, sing menehi tandha banyu lan pola. Saka kene, ngliwati rol lan rol sing digawe panas dadi luwih lembab lan ngrampungake proses pangatusan. Pungkasane, kertas kasebut diowahi dadi gulungan lan rampung kanthi lancar, nutupi, embossing, lan trim. 

Aditif, kayata pewarna lan pengisi, bisa dicampur karo pulp kanggo nambah sifat kertas. Sawise dicampur, pulp dibersihake lan diputih, disebarke ing layar bolong supaya banyu bisa ngeculake. Biasane ditindakake ing mesin Fourdrinier, sing sabuk obah. Sawise pulp wis garing, asile yaiku selembar kertas - nanging prosese durung rampung.

Sabanjure, sheet kasebut ngliwati gulung dandy, sing bisa nambah pola utawa tandha banyu; banjur dipencet ing antarane rol kanggo mbusak banyu tambahan sadurunge pindhah liwat roller panas sing ngrampungake proses pangatusan. Sawise garing, kertas digulung menyang gulungan.

Cara nggawe kertas nemtokake fitur-fitur kasebut, sing bakal nemtokake cara sampeyan nggunakake paling apik. 

Proses sing wis kasebut yaiku gambaran umum proses papermaking. Saben pabrikan duwe cara kanggo nindakake samubarang. Nuansa sing digunakake nyebabake prabédan signifikan ing produk pungkasan. Sawetara wong malah kertas gawenan tangan amarga dianggep minangka tradhisi estetis. 

Sawetara produsen kertas sing misuwur yaiku:

training

Formasi nyakup panyebaran pangisi tambahan lan pengisi kayu lan nduweni pengaruh penting kanggo ndhikte kualitas cetak pungkasan. Kertas sing paling apik nduwe liputan serat seragam kanthi proporsi serat kayu keras 75% lan serat kayu lembut 25%. 

Faktor liyane sing kudu dielingi yaiku konten daur ulang. Kertas ramah lingkungan duwe 100% sampah pasca konsumen, dene liyane mung duwe sebagian saka sampah pasca konsumen. 

padhang

Jumlah cahya biru sing nyedhiyakake saham kertas ditemtokake kanthi tingkat kecerahan. Kecerahan dicetak saka 0 nganti 100, kanthi 100 paling padhang. 

Yen padhang saya mundhak,

  • Reproduksi warna sing setya
  • Padhang tinta
  • Bedane antarane area sing dicithak lan sing ora dicithak
  • Garis ngisor: stok kertas sing luwih cerah, luwih apik.
, Milih Jinis Kertas Paling Apik kanggo Nyetak

Kepenak

Bentenipun, keputihan dianggep minangka jumlah cahya sing dibayangke utawa diserap dening stok kertas. Keputihan beda-beda gumantung karo bahan lan warna, kanthi variasi sing paling populer yaiku:

  • Putih imbang: Cocog kanggo proyek cetak sing ana ing babagan ilustrasi lan lukisan.
  • Warm White: Ngasilake gambar sing anget amarga bisa nyerep biru lan ijo lan nggambar jeruk lan abang - pilihan sing cocog kanggo proyek cetak sing gegandhengan karo fotografi. 
  • Biru Putih: Nggawe gambar sing kuat lan logam. Iki digunakake ing pemasaran ritel lan fitur akeh ing gambar produk lan foto B / W. 

Gandum

Gandum minangka cara serat kayu pola kanggo mesin kertas. Ana rong jinis gandum:

  • Biji-bijian dawa: Ing kertas gandum dawa, serat pindhah sejajar karo ujung kertas sing luwih dawa, supaya luwih gampang ngowahi kaca, nyuda gesekan, lan nggawe ikatan luwih dipercaya lan efisien. 
  • Butir-butir Cendhak: Ing gandum cendhak, serat pindhah jejeg ing pucuk dawa kertas. Jinis iki paling cocog kanggo barang sing dijahit saddle lan folder saku.

Opacity

Cahya cahya sing nembus stok kertas nemtokake opacity. Simpenan kertas kanthi opacity dhuwur ngidini cahya bisa entek, kamangka opacity sing sithik bisa nambah cahya luwih akeh. 

Opacity minangka faktor sing penting amarga kena pengaruh padhang, formasi, lan permukaan. Yen sampeyan duwe proyek sing mbutuhake tinta abot lan warna lengkap, stok kertas opacity dhuwur milih pilihan sing sampurna. Iki sebabe umume desainer nggunakake kanggo bahan pemasaran. Kertas opacity sing dhuwur uga larang regane amarga nyuda biaya kertas lan surat.

Basis bobot lan kekandelan

, Milih Jinis Kertas Paling Apik kanggo Nyetak

Kertas kertas nuduhake 500 lembar saham kertas tartamtu ing ukuran standar.  

Kekandelan kertas diukur karo kaliper lan ditulis kanthi poin. Rong poin padha .002 inci. Dadi, yen sampeyan kepengin ngerti kepiye stok teks 20 poin, sing kudu sampeyan lakoni yaiku .002 nganti 20, lan sampeyan bakal bisa mangsuli. 

Saham kertas sing kandel nyedhiyakake kenceng estetis kanggo item pemasaran sampeyan. Kekandelan uga menehi daya tahan kanggo ngarahake bahan pemasaran surat sing mbutuhake pamrosesan sing ketat dening mesin pengurut kantor. 

Potongan berkualitas tinggi minangka undang-undang sing kandel luwih gedhe. Nanging, iki ora ateges kertu pos sampeyan kudu duwe kerapatan potongan logam. Iki tegese sampeyan kudu ngetrapake keseimbangan sing pas kanggo menehi prestise lan hormat ing makalah. 

lumahing

Simpenan kertas sing luwih alus, komposisi permukaane luwih apik. Saham kertas sing lancar gumantung saka tingkat serat lan rincian penting sing luwih murah, kayata urip lan intensitas warna. 

Salah sawijining cara kanggo ngerteni kelancaran permukaan yaiku mbuwang cahya ing stok kertas. Yen kedadeyane lancar lan ora ana akeh mottling, makalah sampeyan bisa lancar. Cara liya yaiku nggunakake tinta tinimbang cahya. Stok sing ora lancar ora nresep tinta luwih murah tinimbang mitra sing alus. 

Lapisan kertas

  • Lapisan bisa nambah stok kertas. Sawetara lapisan kertas sing akeh digunakake kalebu:
  • Gloss: Nggawe kertas katon polesan lan ngasilake gambar sing cetha lan jelas. 
  • Matte: Ngasilake kilap tanpa glare sing paling cocog kanggo proyek abot. 
  • Beludru: Lapisan mewah lan elegan sing nduweni estetika sensori sing luar biasa. 
  • Linen: Nduwe tampilan ditenun.
  • Kusam utawa sutra: Apik kanggo gampang maca. 

Pilihan lapisan bisa nyebabake kelancaran kertas, sing diukur ing skala Sheffield. Skor sing luwih murah ing metrik iki, bakal luwih alusake. 

Simpenan kertas paling apik kanggo nyithak

, Milih Jinis Kertas Paling Apik kanggo Nyetak

Saham kertas sing paling apik kanggo nyetak duwe ciri ing ngisor iki:

  • Opacity dhuwur kanggo ngidini jangkoan tinta sing luwih apik
  • Padhang sing dhuwur kanggo nambah katrangan tinta
  • Kekandelan dhuwur kanggo stabilitas sing luwih apik
  • Lumahing Gamelan sing ngidini panyerepan tinta sing apik lan akibate ngilangi benjolan lan cacat

Yen sampeyan nggarap anggaran sing sempit, sampeyan bisa milih stok kertas kanthi kurang opacity, lancar, lan padhang, nanging ngerti yen keputusan iki bakal entuk biaya. 

Makalah lan nilai sing beda nglengkapi macem-macem proyek. Contone:

  • Kanggo buku lan manual lan kertu bisnis, kertas offset sing ora ditutupi cocog banget. 
  • Kanggo alat tulis pemasaran - brosur, brosur, lan kertu pos - kertas buram dhuwur iku optimal. 
  • Kanggo bahan perusahaan, kayata kop surat, sampeyan kudu nggawa kertas obligasi. 
  • Simpenan pati sangat apik kanggo sertifikat. 
  • Kertu indeks minangka pilihan sing apik kanggo kertu indeks. 
  • Kertu keamanan umume digunakake kanggo mriksa lan kupon. 
  • Label apik nampilake kertas sensitif tekanan. 

Jinis kertas sing paling apik kanggo nyetak gumantung saka proyek sampeyan.

Ana macem-macem pilihan nalika nyedhiyakake stok kertas. Gumantung saka proyek sampeyan, pilihan sampeyan bakal beda-beda. Siji stok kertas bisa digunakake kanggo nyithak kertu bisnis nanging gagal banget ing kasus brosur. Sampeyan bakal mbantu yen sampeyan uga ngelingi pemahaman lan sikap merek nalika milih. 

Kombinasi stok kertas paling apik gumantung saka panggunaan kertas. Contone, yen sampeyan nyithak flyer, pilihan sing paling apik yaiku milih kertas teks matte amarga nyedhiyakake komposisi permukaan sing luwih konsisten, kilauan tanpa sorotan, lan lempitan sing sejajar karo kekandelan adhedhasar teks. Kajaba, stok beludru utawa tanpa lapisan bakal dadi pilihan sing luwih gampang kanggo gampang maca. 

final Pikiran

Sadurunge miwiti proyek pencetakan, luwih becik sampeyan ngerti cara kerja kertas supaya sampeyan bisa cocog karo kertas lan ngrampungake kanthi akurat. Siji bab sing mbantu yaiku takon karo printer sing apik. Takon printer kanggo conto stok gratis supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye stok kertas lan rasane ana ing tangan sampeyan. Pungkasane, kabeh yaiku nemokake match kertas sing cocog kanggo proyek sampeyan. Ngatasi sing bener, lan ora ana sebab kenapa proyek sampeyan ora bakal bisa sukses. 

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.