5-alat-ngonversi-gambar-menyang-teks

Top 5 Tools Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Alat OCR online minangka tambahan sing luar biasa kanggo arsenal panulis saiki. Dadi, kepiye lan endi sing kudu digunakake ing 2022?

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Ngonversi foto dadi teks sing bisa diowahi minangka tambahan sing luar biasa kanggo bisnis utawa penulis. Piranti kasebut bisa nggawe urip luwih gampang kanthi ngowahi gambar dadi teks sing bisa diowahi kanggo panggunaan ing mangsa ngarep lan liya-liyane.

miturut ahli, mupangat banget iki sebabe teknologi iki bakal dadi luwih misuwur ing taun 2022. Pramila minangka teknologi sing penting lan perlu digunakake kanggo meh kabeh wong. Kenging punapa?

  • Penulis mbutuhake
  • Bisnis mbutuhake
  • Pemasar seneng
  • Siswa nganggep minangka penyelamat
  • Akademi digunakake kanggo nyimpen data

Iki mung minangka bagian sekedhik saka mupangat alat OCR, sing bakal dibahas kanthi rinci mengko. Nanging, yen sampeyan alat Google OCR, sampeyan entuk asil kaya iki:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Iku akeh banget. Dadi, kepiye sampeyan milih sing paling cocog karo sampeyan? Utawa, endi sing paling apik kanggo keuntungan OCR? Ayo digali lan temokake:

Kepiye cara kerja OCR?

OCR duwe macem-macem unsur sing bisa digunakake kanggo ngasilake asil pungkasan. Pramila penting kanggo ngerti kepiye cara kerjane. Kok ngono? Amarga banjur bisa mbantu sampeyan ngerti carane milih alat sing apik, sing bakal kita bahas ing wektu sing cendhak.

Dadi, ing ngisor iki ana telung unsur utama alat OCR:

Mindhai

Bagean pemindaian alat OCR bisa mbantu sampeyan ngerti sepira apike alat kasebut. Contone, alat iki ngandhani apa sing ditindakake, kaya sing ditindakake:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Alat iki mindai kaya ngono banjur menehi sampeyan teks mengko. Dadi, aman yen bakal nggunakake teknologi IWR, OCR, utawa ICR, sing uga bakal diterangake.

Elemen NLP

NLP utawa basa pangolahan alam minangka praktik kritis ing piranti nulis utawa mindhai saiki. Iku mbantu mesin maca basa manungsa, kayata basa kita kayata Inggris, Spanyol, lan liya-liyane. Iki minangka basa sing ngowahi teks sing dipindai mesin menyang basa ing dokumen sing dipindai.

Teks sing Bisa Diowahi

Langkah pungkasan saka alat OCR apa wae yaiku nyedhiyakake teks sing bisa diowahi. Kayata iki:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Iku alat sing padha sing digunakake sadurunge. Kaya sing sampeyan ngerteni, teks kasebut dipilih kanthi kursor, sing nuduhake manawa bisa diowahi saiki. Iki minangka bagean pungkasan sing bakal sampeyan deleng ing alat OCR apa wae. Ing bagean iki, kaya sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bakal duwe pilihan:

  • Nyalin kanthi manual
  • Nyalin menyang clipboard
  • Simpen minangka dokumen
  • Dokumen sing disimpen biasane ana ing format TXT utawa DOCX

Dadi, kaya ngono alat OCR bisa digunakake lan ngekstrak teks saka gambar. Banjur, bisa nyimpen teks sing diekstrak miturut sing dikarepake. Nanging, umume alat mung nawakake rong format, yaiku, TXT utawa DOCX.

Jinis Alat OCR Apa Ana?

Alat OCR saiki duwe kabeh unsur sing dibutuhake. Sawetara extract teks saka gambar, liyane extract saka PDFs, nalika sawetara cenderung kanggo loro. Nanging, kabeh alat kasebut gumantung ing macem-macem teknologi kanggo nindakake tugas kasebut.

Mangkene teknologi latar mburi sing digunakake dening alat OCR kasebut:

IWR & ICR

IWR utawa pangenalan tembung cerdas minangka unsur OCR sing nyenengake AI, sing ngekstrak teks saka teks utawa kertas sing ditulis tangan lan diketik. Iki minangka teknologi utama sing umume alat OCR digunakake saiki.

Adhi saka teknologi iki yaiku ICR, utawa pangenalan tembung sing cerdas. Piranti iki nyerep isi saka naskah kanthi ngenali saben karakter sing ana ing gambar utawa kertas.

Kaloro teknologi kasebut minangka inti utama alat OCR saiki amarga ngekstrak teks sing ditulis dening mesin lan manungsa.

OMR & OWR

OMR, alias pangenalan tandha optik, minangka salah sawijining piranti utama alat OCR saiki. Teknologi iki ngenali tandha utawa wujud ing teks, kayata persamaan matematika, tanda baca, lsp.

OWR, ing tangan liyane, minangka pangenalan tembung optik lan minangka extension saka OCR dhewe. Nanging, tinimbang ngenali karakter, iku ngenali tembung sing ditulis ing gambar utawa kertas.

Standar Milih Alat OCR

Kepiye cara milih alat OCR? Iku ora ilmu roket, utawa iku? Alat OCR ngidini sampeyan akeh pilihan, nanging sawetara alat OCR ora kasedhiya kanthi gratis. Kajaba iku, yen sampeyan pengin mindhai pirang-pirang gambar, mula sampeyan kudu ngerti manawa alat kasebut ngidini.

Kajaba iku, kepiye yen alat kasebut ora ngidini gambar dipindai? Kepiye yen cocog kanggo PDF utawa dokumen gaya buklet liyane? Iki kabeh pitakonan sing sregep lan standar sing digunakake kanggo nggawe dhaptar iki. Dadi, ana papat perkara penting sing kudu ditimbang:

Panggunaan Gratis

Yen alat ora gratis, apa iku worth nggunakake? Yen sampeyan mahasiswa, sampeyan ora bisa mbayar alat kanggo mindhai 100 gambar saben wulan. Ing sisih liya, yen sampeyan bisnis, sampeyan ora bisa mbayar atusan dolar menyang alat sing ngidini sampeyan mindhai sawetara gambar saben wulan. Pramila panggunaan gratis minangka prioritas utama nalika milih alat kasebut.

Jumlah Gambar sing Dipindai Sekaligus

Sawetara alat ngidini siji gambar sekaligus, dene liyane bisa mindai nganti 5, 10, utawa malah 50 sekaligus. Pramila prioritas kanggo milih alat kasebut yaiku golek apa wae sing ngidini sabisa-bisa - tanpa kompromi kualitas gambar sing dipindai.

Kualitas Teks Ekstrak

Kaya kasebut ing ndhuwur, kompromi kualitas teks sing diekstrak tegese ora oke nggunakake alat kaya ngono; malah saka gambar sing paling kabur, alat sing kita pilih ngekstrak gambar kanthi efisien. Pramila alat kasebut bakal dadi sing paling apik sing bisa digunakake saiki.

Kemampuan kanggo Ekstrak Teks (Saka gambar sing surem utawa tulisan tangan)

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, ora kabeh alat bisa ngekstrak teks saka gambar sing surem utawa ora rata. Piranti kasebut nduweni kemampuan kanggo nindakake iku. Mula, preduli saka jinis gambar sing sampeyan ekstrak, sampeyan bisa nggunakake kabeh kanthi cocog.

5 Alat Online Paling Ndhuwur Kanggo Ngonversi Foto Dadi File Teks Ing 2022

Kita duwe info babagan OCR, kita ngerti cara kerjane, lan uga informasi babagan milih alat kasebut. Mula, tanpa wektu tundha, ayo langsung nyilem lan ngomong babagan 5 alat online paling apik kanggo ngowahi foto dadi file teks ing 2022:

Prepostseo.com Konverter Gambar Kanggo Teks - Sakabèhé

PrePostSEO duwe akeh alat kanggo panulis, pemasar, bisnis. Dadi, mesthine manawa konverter Gambar Kanggo Teks ndadékaké dhaptar iki minangka alat sakabèhé sing paling apik sing kasedhiya saiki. Iku olahraga UI prasaja< kaya sing katon ing kene:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Kajaba iku, alat kasebut ora menehi kesulitan tartamtu, yaiku, mriksa captcha sing ora dikarepake, lsp. Sampeyan mung mbutuhake sampeyan nyeret lan nyelehake file kasebut menyang editor kanggo mindai gambar. Banjur, konfirmasi manawa sampeyan dudu robot, kaya mangkene:

Ing wektu iki, gambar sampeyan wis siyap diekstrak, lan alat kasebut ora butuh wektu suwe kanggo nyalin teks kasebut. Ora suwe, sampeyan bakal bisa ndeleng teks sing bisa diowahi, kaya iki:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Alat kasebut cepet banget kanggo ngekstrak teks saka gambar, kaya sing katon ing kene. Kajaba iku, sampeyan bisa nyalin teks utawa ngekstrak teks ing wangun file TXT utawa DOCX.

Fitur Key:

  • Seret & selehake
  • Dhukungan Google Drive
  • sisipan URL

Pro-

  • Luwih cepet tinimbang alat liyane sing kasedhiya saiki
  • Telusuri utawa ngimpor file

Kontra-

  • Versi gratis wis akeh iklan

Imagetotext.Info - Gampang & Trep

ImageToText.Info nggunakake unsur IWR lan ICR paling maju, lan katon ing alat kasebut. Nalika sampeyan mbukak situs web, sampeyan bakal ditampa kanthi desain UI sing prasaja, kayata:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Werna warna lan liya-liyane babagan alat iki gampang dideleng. Dadi, yen sampeyan wong sing kerja ing wayah wengi, alat iki cocog kanggo sampeyan. Iku olahraga pilihan seret lan selehake padha, utawa sampeyan bisa nelusuri kanggo gambar sing pengin extract isi saka.

Sawise sampeyan nindakake, gambar kasebut diunggah, lan sampeyan kudu verifikasi maneh yen sampeyan dudu robot. Sawise iku, alat kasebut mung butuh 10 detik kanggo ngekstrak teks saka gambar sing paling dawa. Mangkene apa sing sampeyan deleng sabanjure:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Sampeyan bisa nyalin isi menyang clipboard utawa nyimpen minangka dokumen. Utawa, sampeyan bisa pindhah maneh yen sampeyan duwe dokumen liyane sing kudu dipindai. Alat sing sregep iki nawakake luwih saka sawetara, paling ora. Mulane, iku becik kanggo nggunakake gampang lan cepet.

Fitur Key:

  • UI sing Apik

Pro-

  • Becik kanggo nggunakake siji gambar
  • Desain gampang ing mripat

Kontra-

  • Ora nganti saiki

ocr.paling apik - Panggunaan Multiguna

FreeOnline.OCR, utawa OCR.best minangka alat sing luar biasa kanggo panulis, pemasar, lan bisnis. Iki uga minangka salah sawijining alat pisanan ing dhaptar iki sing ndhukung dropbox. Desain alat kasebut katon langsung saka set film pasca-modern, kaya sing dituduhake ing kene:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Sawise maneh, kita ndeleng dhasar sing padha karo alat sadurunge. Nanging, iki ndadekake katon luwih apik, amarga menehi perhatian marang rincian. Sawise sampeyan ngunggah gambar, sampeyan bakal weruh animasi eye-candy:

Banjur, alat kasebut nuduhake kemajuan, sing angel dicekel amarga alat kasebut cepet banget:

Dadi saka 1% nganti 100% ing sekedap, dadi pujian kanggo njupuk gambar iki. Banjur, sampeyan entuk teks sing diekstrak ing wangun iki:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Sawise maneh, alat kasebut nawakake sampeyan ndownload file kasebut minangka file doc utawa txt. Nggawe alat iki minangka kanca sing cocog kanggo pangguna sing pengin ngekstrak teks kanthi cepet.

Fitur Key:

  • Ekstraksi cepet
  • Gampang digunakake UI
  • Ekstraksi AI-enthused

Pro-

  • Sak tenane makaryakke IWR
  • Olahraga UI sing gampang & atraktif

Kontra-

  • UI atraktif bisa dadi alon ing sawetara komputer

OCR Online SodaPDF - Kanggo Dokumen sing luwih gedhe

OCR Online SodaPDF cocog kanggo ekstraksi gambar utawa PDF. Alat iki apik banget kanggo panggunaan kayata nyalin teks saka format sing luwih dawa, kayata PDF utawa dokumen sing dipindai. Mangkene apa sing sampeyan deleng nalika ngunjungi situs web:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Nalika alat kasebut prioritas file PDF, uga bisa mindhai gambar. Yen sampeyan milih salah siji, iki bakal katon ing sabanjure:

Banjur, butuh kurang saka sawetara detik sadurunge sampeyan ndeleng teks sing bisa diowahi.

Fitur Key:

  • Konverter PDF sing bisa dipercaya

Pro-

  • Gampang ngowahi file PDF gedhe
  • Ndhukung gambar uga

Kontra-

  • Bisa tumindak buggy kadhangkala

Scanner OCR Online Gratis DocSumo - Kanggo panggunaan cepet

Scanner OCR Online Gratis DocSumo kanggo sampeyan yen sampeyan pengin ngekstrak teks saka gambar sing angel lan pengin cepet. Mangkene alat kasebut:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Sawise sampeyan menehi gambar menyang alat kasebut, bakal nuduhake wektu sadurunge ngekstrak teks, kayata:

Iki trep banget, amarga ngandhani sampeyan mung suwe.

Sampeyan bisa ndeleng pilihan iki yen teks file wis diekstrak. Sawise ngeklik "Salin Link" lan mbukak, iki sing sampeyan deleng:

, Top 5 Piranti Online Kanggo Ngonversi Foto menyang File Teks

Teks kasebut ditampilake ing editor online. Kang ndadekake alat Highly trep kanggo nggunakake cepet lan editing.

Fitur Key:

  • Editor sing dibangun
  • Timer

Pro-

  • Ngidini sampeyan ngowahi utawa ngundhuh teks
  • UI sing luar biasa

Kontra-

  • Ora nganti saiki

Sapa sing Kudu Gunakake Alat OCR Kanggo Ngonversi Foto Dadi File Teks?

Saben uwong sing butuh gambar kanggo teks bisa lan kudu nggunakake alat OCR. Nanging, saben aspek tartamtu saka urip saiki mbutuhake siji jinis teks sing bisa diowahi utawa liyane. Mula, kanggo mbantu sampeyan ngerteni ide iki, ana papat jinis wong sing kudu nggunakake alat OCR:

bisnis

Salah sawijining kaluwihan utama nggunakake OCR kanggo bisnis saiki yaiku bisa mbantu ningkatake efisiensi kerja. Kanggo staf, sing duwe kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe konten, OCR bisa mbantu dheweke nambah semangat.

Mbusak dokumen sing ora perlu lan nambah akses menyang kabutuhan penting, kayata panyimpenan online lan pusat data virtual. Iki nggawe otomatisasi data gampang lan nambah efisiensi kanthi mil.

Pemasar

Pemasar butuh nggawe konten sing cepet lan trep. Kanggo iku, padha cenderung nggunakake gambar utawa manuskrip saka jinis liyane. Nalika iku OCR migunani, amarga menehi teks sing bisa diowahi kanggo tujuan marketing.

siswa

Siswa bisa uga entuk manfaat paling akeh nggunakake OCR. Bisa ngidini dheweke nambah kualitas sinau lan mbantu nggawe konten kanthi cepet lan efisien. Kajaba iku, nggunakake teks saka buku lan materi sinau liyane digawe luwih gampang dening OCR.

Penulis Profesional

Penulis profesional, kayata wong ing SEO utawa marketing online, bisa nggunakake alat OCR kanthi akeh. Saka nggunakake data sing ora kasedhiya kanggo ngekstrak informasi saka manuskrip sing ora mungkin, kemungkinan profesional ora ana telas.

kesimpulan

Ing kene sampeyan duwe, limang alat paling apik sing bisa digunakake saiki, lan kepiye entuk manfaat kanggo saben aspek urip ing ngisor iki. Mula, pilih alat sing menehi keuntungan sing sampeyan goleki, lan ekstrak teks sing cocog.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.