Menenga Saka Gagak! Kepiye Cara Nggawe Pop Logo Cilik Bisnis

Menenga Saka Gagak! Kepiye Cara Nggawe Pop Logo Cilik Bisnis

Menenga Saka Gagak! Kepiye Cara Nggawe Pop Logo Cilik Bisnis

Apa sampeyan pengin logo bisa langsung dingerteni dening calon klien? Mangkene carane nggawe logo bisnis cilik sampeyan pop.

Sepira sampeyan mikir ing logo bisnis cilik sampeyan?

Sampeyan ora mung yakin manawa logo sampeyan bisa ditampilake saka akeh wong sing penting kanggo narik kawigaten wong liya kertu bisnis lan situs web nanging uga bagean penting saka merek.

Logo sing kuwat yaiku sikil utama sampeyan menyang pelanggan, utamane sing durung weruh situs web utawa lokasi fisik sampeyan.

Waca terus, lan kita bakal mulang elemen penting kanggo nggawe logo sing apik.

Tetep Sederhana…

Pikirake sawetara logo ikon sing bisa sampeyan eling. Pepsi, Coca-Cola, Apple, McDonald's. Kabeh duwe kesamaan sing gedhe. Dheweke cukup sederhana.

Kayata wis suwe, kayata, evolusi logo pelangi lawas Apple nyebabake logo ireng wiwitan saka logo awal.

Alesan supaya tetep gampang, ya… sederhana. Yen logo sampeyan ora duwe akeh kompleksitas, mula bisa dingerteni.

Sampeyan bisa uga ora kepenak kanggo bisnis cilik, nanging logo sing biasa cukup gampang bakal mbantu sampeyan nalika bisnis ngupayakake mbesuk.

Elinga yen merek ora mung tembung ... lan ora mung kanggo perusahaan gedhe. Malah restoran cilik bakal entuk ton nilai yen ngupayakake merek dagang kanthi serius.

Apa sing bisa dadi conto paling mutlak kanggo desain logo sing gampang dingerteni kanggo kabeh wong ing sekitar babagan mikir babagan Nike swoosh. Sejatine ngalami sawetara pangowahan saka sing asli nganti dadi swoosh.

Swoosh ora gampang dingerteni, nanging uga bisa dilebokake ing pirang-pirang produk tanpa dadi gangguan.

Entuk kaca saka sawetara perusahaan paling gedhe ing donya, yen sampeyan duwe tampilan ing logo kasebut, sampeyan bakal nemokake kanthi akeh manawa mayoritas wis dadi luwih gampang lan luwih gampang suwe-suwe nganti dadi simbol sing gampang dingerteni saiki.

… Nanging Ora Prima Gampang

Yen sampeyan gampang banget, utamane tanpa entuk pangenalan merek ing wiwitan, sampeyan bakal bisa nggawe awake dhewe uga yen sampeyan rumit banget.

Ing ngisor iki: sampeyan ora pengin logo katon umum nalika nyelehake ing kana. Sampeyan ora kudu mbaleni logo wong liya.

Sithik keprigelan ing desain minangka cara sing apik kanggo njaga pangenalan. Sijine mung sentuhan sing ora dikarepake, utamane yen logo sampeyan kalebu jeneng perusahaan sampeyan.

Mung sentuhan cilik bisa nggawa sampeyan ing endi sing kudu gampang, layang diganti dadi sing ana gandhengane karo bisnis, kayata, utawa mung surat sing dirancang ulang sing jelas.

Tujuane supaya bisa gampang dingerteni dening para pelanggan anyar lan sing kepungkur.

Watch Colours

Coba ora nggunakake warna banget. Iki bisa digandhengake kanthi tetep gampang, nanging pungkasane ora padha.

Saliyane matesi jumlah warna sing digunakake, sampeyan uga kudu menehi perhatian babagan warna sing bisa dirasakake dening wong liya.

Nglamar psikologi warna dhasar kanggo desain logo sampeyan minangka cara paling apik kanggo nindakake perkara. Elinga ing ngendi sampeyan uga marketing, amarga beda budaya bisa ngganti sawetara perkara sing dianggep gampang wong Barat sajrone proses desain.

Contone, yen target pasar kalebu China, uga Amerika Serikat lan Eropa banjur pangerten babagan sawetara warna bisa beda.

Saliyane, kanggo bisnis budaya cilik, beda budaya ora dadi masalah.

Sing penting yaiku kanggo mbatesi jumlah warna sing sampeyan gunakake. Yen sampeyan pengin sesuatu sing rada rumit, mula sampeyan pengin nggunakake kecerahan tinimbang warna siji, nanging warna-warni, warna-warna prasaja kanthi maksimal telung biasane biasane cara.

Sanajan sampeyan milih nggunakake telu, coba supaya paling ora salah siji saka panggunaan sing winates.

Nilai Company Nuduhake

Kasunyatane yaiku umume bisnis duwe sawetara pernyataan misi, sanajan durung dienkode kanthi resmi. Nalika sampeyan pengin nggawe logo “pop” sampeyan uga pengin priksa manawa sampeyan nampilake apa sing ditindakake perusahaan lan apa sing dihargai.

Iki penting banget kanggo bisnis sing luwih anyar. Nalika kita kabeh ngerti Nike swoosh lan "byte" saka logo Apple, simbol-simbol kasebut wis meh katon umum.

Minangka usaha wiwitan utawa bisnis cilik, sampeyan luwih adoh. Pungkasan, sampeyan durung jeneng omah lan tegese logo sampeyan kudu bisa cepet lan gampang nyampekake apa sing kedadeyan.

Sketsa lampu bohlam sing apik bisa dadi logo sing apik kanggo perusahaan sing nggawe elektronik, nanging ora bakal menehi pengaruh sing apik kanggo wong sing adol alat masak.

Sampeyan bisa nampilake iki kanthi macem-macem cara, malah font sing ditulis jeneng perusahaan sampeyan kudu dipikirake kanthi apik.

Ngomong babagan font, aja nganti Comic Sans lan Papyrus sing katon rada cilik uga ora bisa dianggep serius. Nanging, sampeyan pengin fokus ing sudhut lan miring font, uga cara sambungan huruf yen nggunakake font gaya skrip.

Kanggo umume perusahaan, penting uga nyakup paling ora siji gambar "simbolis" ing logo sampeyan.

Ninggalake Kamera kanggo Évolusi

Yen sampeyan ngeklik link ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa umume perusahaan kasebut teka saka logo awal. Logo sing luwih rumit iki cocog kanggo pangenalan merek ing wiwitan, nanging sampeyan kudu luwih becik ninggalake logo mengko.

Luwih penting kanggo logo tinimbang saiki, umume, utamane bisnis sampeyan berkembang.

Mula, disaranake sampeyan priksa manawa sampeyan duwe paling ora ana elemen "ikon" sing ana ing logo sampeyan. Risiko karo logo sampeyan nalika lagi miwiti, dudu ide sing ala banget amarga sampeyan duwe kesempatan kanggo nggawe logo sampeyan dadi luwih kenangan lan mlaku paling apik.

Nalika pangenalan merek sampeyan tambah akeh, sampeyan bisa luwih gampang.

Tes, Tes, Tes

Ana salah sawijining faktor penting liyane sing ditinggalake wong akeh: ora nyoba logo. Apa anyar utawa logo sing wis diganti saka sing asli, sampeyan kudu mriksa babagan reaksi konsumen.

Sampeyan bisa uga pengin nggawe sawetara desain sing beda lan nggunakake layanan survey kaya Amazon mTurk teka wangsulan.

Luwih apik maneh, yen sampeyan duwe bisnis nawakake diskon sethithik kanggo para pelanggan saiki kanggo milih swara sing dipilih.

Uji pasar logo sampeyan minangka bagean penting kanggo mesthekake yen sing anyar bakal sukses ing jangka panjang. Elinga yen pendapat pelanggan luwih penting tinimbang sampeyan liwat wektu.

Contone, bali menyang Nike swoosh, pemilik asli perusahaan kasebut ora seneng banget. Kutipan sing tepat yaiku "Aku ora seneng, nanging bisa uga bakal tuwuh ing aku."

Dina iki minangka salah sawijining simbol sing gampang dikenali ing jagad perusahaan. Iku kabeh babagan pangenalan konsumen kanggo merek sampeyan ing pungkasan.

Nyoba tembung sampeyan ing macem-macem pasar uga bisa dadi faktor gedhe yen sampeyan pengin ngembangake internasional. Wis ana sawetara pas faux serius Sajrone pirang-pirang taun amarga perusahaan wis akeh.

Logo Bisnis Cilik lan Sampeyan

Nalika nggawe logo bisnis cilik anyar, sampeyan kudu priksa manawa sampeyan wis nggatekake rincian cilik.

Pungkasan, bagean gedhe saka resepsi awal bisnis sampeyan bakal terus logo sampeyan. Kanggo akeh wong, bakal mengaruhi pemahaman awal saka merek sampeyan.

Sampeyan bisa uga minangka bagean saka kertu bisnis sing dominan, bakal disebar ing sisih ndhuwur situs web, bisa uga ana tandha sampeyan kanggo wong sing kerja dadi bisnis bata lan mortir.

Nglirwakake kanggo mikir babagan desain sampeyan lan mung ujar "iki cukup becik" ora bakal ngilangi jagad modern.

Yen wis entuk logo sampeyan, saiki wayahe miwiti tumindak. Langkah kapisan kanggo akeh wong yaiku nyithak kertu bisnis.

Pitakonane yaiku: apa sampeyan siyap miwiti lelungan menyang merek sing bisa dikenali? Yen mangkono, kok ora wiwiti dina iki kanthi desain profesional? Sampeyan bisa uga dadi keputusan paling apik sing wis digawe.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.