7

Gawe Logo sing Sukses nganggo Elemen Penting

Ora bisa disangkal manawa desain logo sing apik minangka kontributor utama kanggo nggawe sing luwih dhisik kesengsem ing pamirsa.

Logo menehi komunikasi babagan nilai-nilai bisnis sampeyan, ngandhani visi sampeyan, lan malah mbantu wong supaya percaya karo jeneng sampeyan.

Yen logo sampeyan ora menehi pesen sing bener kanggo pelanggan sing ditarget, bisnis sampeyan bakal ngalami masalah. Sampeyan uga bisa ujar manawa sukses bisnis gumantung karo desain logo sampeyan.

Dadi, sadurunge nggawe desain logo sing sukses kudu dadi tugas pertama sampeyan. Umpamane sampeyan ora pengin nggunakake dhuwit kanggo Logo Profesional Maker.

Lan yen sampeyan pengin nindakake, waca pandhuan iki. Ing kene, kita bakal ngrembug sawetara elemen penting sing bakal bantuan sampeyan nggawe logo sing berkembang tanpa repot. Dadi, gulung mudhun lan waca terus!

Priksa manawa logo sampeyan duwe 6 elemen penting iki:

Ana akeh faktor penting sing kudu dipikirake nalika ngrancang logo. Lan tanpa ngerti faktor kasebut, ora mungkin nggawe desain sing sampurna.

Ayo kita jelasake conto logo Apple! Cukup deleng logo: kuwat lan imbang kanggo nuduhake apa sing diwakili. Iki unik lan ijo sing disenengi masarakat. Kajaba iku, menehi sawetara utama inspirasi geter kanggo akeh merek ing ceruk kasebut.

Iki conto cilik. Sampeyan uga bisa ndeleng Nike, Google, Bing, lan liya-liyane. Dadi, kabeh logo sing sukses entuk basis atas jenenge elemen penting. Lan sawise digali luwih jero, kita bakal mbukak elemen kasebut ing kene. Dadi, waca terus!

Konsistensi

Gawe Logo Sukses nganggo Elemen Penting, Print Peppermint
sumber

Dadi, ing kene mlebu elemen pertama sing kudu dipikirake nalika ngrancang logo sampeyan. Logo kasedhiya kanthi pangukuran lan ketajaman sing akurat!

Apa sampeyan milih lambang, teks, simbol grafis, utawa kaloro elemen kasebut. Sampeyan kudu nampilake perusahaan sampeyan - kekuwatan lan filosofi - nilai-nilai kasebut.

Ing kene sampeyan bisa njupuk conto merek Puma sing logo padha karo jenenge lan nuduhake kepribadian sing padha. Kaya ngono, sampeyan kudu ngelingi visi lan nilai merek sampeyan kanggo nyebarake bahan sing tepat.

Kajaba iku, elinga pamirsa amarga sampeyan butuh logo kanggo nyebutake rasa kuwatir. Dadi, eling ing tahap awal iki lan jaga supaya kabeh tetep kuwat lan imbang.

Kesederhanaan

Gawe Logo Sukses nganggo Elemen Penting, Print Peppermint
sumber

Ora perkara anyar yen ngerti yen kesederhanaan minangka kunci kanggo ngesanake wong liya. Dadi, sampeyan bisa ngetrapake formula sing padha kanggo logo sampeyan.

Elinga yen logo sampeyan ora kudu mewah. Amarga wong ora seneng nonton utawa fokus marang bab-bab sing angel dingerteni. Tetep gampang supaya kabeh wong bisa ngerti babagan logo apa sekilas.

Ing kene, sampeyan bisa njupuk conto merek Apple sing padha. Logo kasebut 98% gampang dingerteni lan narik kawigaten.

Dielingake

Gawe Logo Sukses nganggo Elemen Penting, Print Peppermint
sumber

Sawetara logo angel dilalekake lan gampang diapalake.

Waca maneh! Logo kudu gampang bisa uga sanajan ana sing ndeleng desaine; iku tetep dieling-eling ing salawas-lawase. Sampeyan kudu eling.

Ing kene sampeyan bisa njupuk conto logo McDonald. Kita yakin manawa sampeyan ndeleng logo, mula bakal ngelingake babagan panganan. Kaya ngono, sampeyan kudu nambah nilai ing logo sing nggambarake layanan bisnis lan nyambungake pamirso menyang merek sampeyan.

versatility

Gawe Logo Sukses nganggo Elemen Penting, Print Peppermint
sumber

Biasane apik banget kanggo njaluk ilustrasi ing logo.

Amarga iku, nggunakake editor logo utawa logo Edo alat iku penting banget. Logo kasebut Edo alat bakal nawakake kanvas sing tepat kanggo nggambar gambar vektor.

Sampeyan uga bisa nyimpen desain kanthi macem-macem format tanpa repot. Ana akeh alat lan piranti lunak desain logo. Nanging saranake sampeyan nggunakake paling apik lan produsen logo gratis dadi tanpa mbayar apa-apa, sampeyan bisa ngasilake desain logo bisnis sing sampurna.

keluwesan

Gawe Logo Sukses nganggo Elemen Penting, Print Peppermint
sumber

Logo kudu katon lan bisa dirungokake ing papan reklame skala gedhe saka jarak 100 meter utawa ing kertu bisnis saka jarak 20 milimeter.

Sampeyan uga kudu apik ing macem-macem ukuran wujud kaya kertu bisnis, brosur, media sosial, desain kaos, lan bahan pemasaran liyane. Kajaba iku, logo sing apik bakal cocog kanthi pirang-pirang warna lan mung siji utawa loro nada.

Logo sing apik banget bisa digunakake ing lingkungan sing cerah lan kerangka sing peteng, sanajan ing latar mburi warna. Dadi, fleksibel lan pilih warna sing pas.

Unik

Gawe Logo Sukses nganggo Elemen Penting, Print Peppermint
sumber

Ngalih karo tren minangka perkara sing apik, nanging inovasi luwih apik. Logo sampeyan kudu tanpa wates lan unik sing ora bakal ilang. Tuladhane: Coca-Cola, Dior, Rolex.

Logo sing fantastis bakal duwe rasa entek wektu. Kadang, gagasan gagal tekan pikiran. Nalika semana, sampeyan bisa nggunakake online tukang gawe logo alat.

Dheweke nawakake macem-macem elemen lan fitur unik sing bakal nambah kesempurnaan ing logo sampeyan.

kesimpulan

Dadi, para pamiarsa, iki carane sampeyan bisa desain logo sing sukses nganggo elemen kasebut. Aja kesusu proses! Tindakake langkah, pikirake conto, lan reka desain logo bisnis sing sampurna tanpa repot.

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro