Print Online Paling apik instagram-tekan

Ningkatake Organik Sampeyan ing Instagram

Apa sing diwiwiti minangka aplikasi nuduhake foto wis dadi pemain utama pemasaran lan merek ing saindenging jagad. Instagram duwe luwih saka pirang-pirang milyar pangguna, kalebu perusahaan lan merek sing ora kaetung nyoba nambah 'jangkauan' saben dina.

Jangkauan Instagram minangka nomer wong sing ndeleng utawa sesambungan karo konten sampeyan.

Salah sawijining cara kanggo nambah jangkauan yaiku mbayar iklan Instagram kanggo promosi konten sampeyan. Nanging, jinis jangkauan alternatif: jangkauan organik, luwih angel digayuh lan luwih larang regane.

, Ningkatake Jangkauan Organik ing Instagram
Source: https://blog.mynd.com/en/instagram-ads-for-business

Jangkauan organik adhedhasar kualitas konten lan teknik posting kanthi tujuan supaya kiriman sampeyan luwih dhuwur ing feed. Mbangun jangkauan organik mbutuhake wektu lan katrampilan lan kudu nggarap algoritma Instagram.

Algoritma kasebut dikenalake kanggo ngatur akeh kiriman konten kanthi nampilake kiriman ing feed adhedhasar level keterlibatan tinimbang kanthi kronologis.

Mula, ngundhakake dorongan bisa ditindakake kanthi ningkatake keterlibatan lan kita wis nyipta dhaptar tips strategis kanggo mbantu sampeyan nguwasani kekarone. 

Kualitas Konten 

Titik kapisan iki kudu ngejutake sapa wae. Konten sampeyan luwih apik, luwih akeh pamirsa.

Ora mung ide sing paling logis, nanging uga ide sing paling adil, saéngga wong sing duwe bakat ngerti pamirsa lan ngirim konten sing pengin dideleng, bisa diwenehi perhatian sing cocog.

Kanggo sing pengin ndandani kanthi cepet kanggo nambah pandhereke lan nggayuh jangkauan, ana akeh tips lan hack sing bakal mbantu, nanging cara sing paling efektif kanggo nggayuh pandherek sing terus dawa yaiku fokus ing kualitas konten. 

, Ningkatake Jangkauan Organik ing Instagram
Source: https://www.youtube.com/watch?v=7NV644yJ-2Y

Dadi, kepiye carane bisa nambah kualitas konten sampeyan?

Kaping pisanan, sampeyan kudu netepake merek sampeyan, mula kiriman sampeyan terus-terusan nyedhaki pamirsa tartamtu lan para penggemar ngerti apa sing bakal dikarepake saka sampeyan. Gagasan utama ing kene yaiku supaya kiriman sampeyan bisa relatable.

Ngerti penggemar lan ngirim konten sing relevan sing diajak bakal nambah keterlibatan lan nggedhekake jangkauan sampeyan. Kajaba iku, ing pasar Instagram sing jenuh banget, sampeyan kudu nggawe konten sing luar biasa lan unik kanggo sampeyan.

Sinau babagan sunting gambar kanthi efektif, bingkai lan nggawe gambar sing nggumunake penting. Sayange, gambar sampeyan srengenge surup, nanging apik banget, ora bakal ngerteni sampeyan ing antarane pirang-pirang yuta postingan srengenge liyane ing kana.

Luwih penting, pangguna kudu fokus karo kreativitas konten sing dikirim. 

hashtags 

Hashtags minangka alat sing cocog kanggo nggayuh lan para pamirsa anyar.

Pemirsa total sing ndeleng kiriman sampeyan ora diwatesi kanggo pandherekipun sampeyan sing sejatine bisa nggawe persentase cilik saka para pamirsa, utamane nalika nggunakake tagar sing efektif.

Kanthi hashtag sing bener, kesan sampeyan bisa nambah. 'Tayangan' Instagram nuduhake kaping pirang-pirang konten sampeyan dituduhake menyang pangguna. Kanthi nggunakake hashtag, jangkauan sampeyan bakal ditambah kanthi dramatis amarga konten sampeyan dituduhake menyang akeh wong. 

, Ningkatake Jangkauan Organik ing Instagram
Source: https://www.plannthat.com/how-to-find-instagram-hashtags/

Kaping pisanan, sampeyan mung kudu nggunakake hashtags sing cocog karo niche lan merek sampeyan. Nemokake hashtag sing sampurna sing nglengkapi konten sampeyan lan ningkatake jangkauan sampeyan minangka kurva pembelajaran sing kudu dikuasai.

Yen sampeyan ngerti apa-apa bab tembung kunci sing digunakake SEO, sampeyan kudu miwiti babagan cara nggunakake tagar lan tagar sing kudu digunakake. Yen ora, ing ngisor iki dhasar-dhasar kasebut.

Mirip karo tembung kunci, pangguna kanthi pengikut cilik utawa medium kudu ora nggunakake hashtag sing paling populer. Iki asring dadi tembung siji lan umum banget kalebu ukara kaya # ayu lan # panganan.

Kanthi akeh pangguna liyane sing uga ngirim konten kanthi tagar sing padha, kiriman sampeyan mung bakal tenggelam ing antarane wong-wong mau lan ora duwe kasempatan kanggo pangkat banget.

Pangguna Instagram nguntungake luwih akeh nggunakake hashtag ukuran medium sing cukup populer kanggo nggunakake panggunaan sing cukup, saenane udakara 20,000 postingan supaya kiriman sampeyan katon apik ing ceruk khusus sampeyan. Sawise sampeyan nemokake sawetara sing cocog kanggo akun sampeyan, sampeyan bisa nyimpen dhaptar kanthi siyap kanthi cepet kanggo nghias postingan ing mbesuk kanthi tagar sing nyurung, unik lan efektif.

Kajaba iku, sampeyan kudu ngupayakake tren hashtag sing bisa ditambahake ing kiriman supaya luwih relevan.

Ana sawetara pandhuan penting sing kudu dipikirake nalika nyakup tagar ing kiriman sampeyan. Instagram umume estetis, nggunakake gambar lan video kanggo narik pandherekipun lan promosi akun. Estetika merek unik sampeyan kudu mesthi dipikirake lan cara nggunakake tagar dadi penting.

Gunakake hashtags kanthi cara sing nuduhake energi saka sisa akun lan menehi kesan sing bener kanggo pamirsa. Biasane, luwih akeh hashtag sing bakal ditindakake nalika postingan sampeyan ndemek sawetara ceruk.

Nanging, mesthine ana watesan.

Watesan nyata sing dileksanakake Instagram yaiku 30 hashtags nanging umume luwih disenengi pangguna.

Ora preduli, sampeyan kudu nemokake lan nggunakake pirang-pirang hashtag sing cocog kanggo sampeyan lan pandherekipun, ora ana gunane apa wae sing ora ana gandhengane karo kiriman sampeyan amarga bakal nggawe reaksi 'bouncing' saka pamirso.

Pungkasan, cara praktis kanggo njaga kiriman sampeyan bebas saka kerumitan hashtag yaiku nambahake hashtag ing komentar ing sangisore kiriman. Cara iki nduweni jangkauan sing padha karo nggawe dheweke ing kiriman asli nanging ngidini kiriman bisa ngomong dhewe luwih akeh. 

Wektu Posting 

Algoritma Instagram nggawe luwih angel nggayuh pamirsa. Pramila penting banget nggarap algoritma lan ngirim ing wektu sing paling apik supaya para pengikut sampeyan luwih seneng ndeleng lan melu.

Reaksi langsung menyang kiriman sampeyan paling penting. Iki tegese luwih seneng lan komentar sing sampeyan tampa, Instagram sing luwih dhuwur bakal nyurung kiriman sampeyan ing feed.

, Ningkatake Jangkauan Organik ing Instagram
Source: https://later.com/blog/best-time-to-post-on-instagram/

Saben merek duwe wektu optimal sing beda kanggo ngirim adhedhasar target pamirsa amarga dununge uga demografi.

Kanggo ngerteni wektu paling pas kanggo ngirim supaya entuk paling akeh, luwih dhisik kudu nggawe seri postingan tes. Sampeyan bisa mriksa konten sing kepungkur uga nerbitake kiriman ing macem-macem wektu sedina muput. deleng tarif pertunangan saka saben kiriman kanggo ngerteni manawa pamirsa sing paling aktif lan mula kaping pira entuk keterlibatan sing paling dhuwur. 

Ana macem-macem panelitian sing negesake wektu paling apik kanggo dikirim ing Instagram kanggo entuk keterlibatan sing optimal. Iki umume ing Instagram lan cenderung nyaranake posting ing antarane 8 esuk lan 9 esuk lan ing 5pm Senin - Jumuah.

Sanajan pandhuan iki penting, cara paling apik kanggo nambah jangkauan Instagram yaiku fokus ing basis pengikut lan nemokake wektu kegiatan puncak sing ditemtokake.

Duwe profil Bisnis Instagram menehi sampeyan akses menyang Instagram Insights: alat sing ngidini sampeyan mriksa nalika pengikut sampeyan paling aktif. Sampeyan bakal bisa ndeleng lokasi pengikut sampeyan ing level kutha sing ana ing endi wae, uga kapan dina sing paling aktif. 

Sawise sampeyan nemtokake wektu sing paling apik, sampeyan bisa ngrancang luwih dhisik kanggo ngirim kiriman kapan. Malah ana alat sing ngidini sampeyan gawe jadwal kiriman Instagram luwih cepet, mula sampeyan ora bakal kliwat wektu prima kanggo nggayuh pandherekipun. 

Quantity Posting 

Ana sawetara pendapat sing beda babagan pirang-pirang kiriman sing kudu target kanggo diterbitake ing Instagram. Sawetara ujar manawa kualitas luwih apik tinimbang jumlah lan luwih becik matesi jumlah kiriman seminggu nanging tetep dadi kualitas tinggi. Kualitas mesthi wae dadi prioritas, nanging yen sampeyan duwe kemampuan kanggo nambah output kiriman berkualitas tinggi, apa sampeyan kudu? Laporan wis nuduhake manawa pangguna Instagram pungkasane mung ndeleng 30% postingan sing ana ing feed sing nambah kemungkinan kiriman sampeyan ora kejawab kabeh. Sudut pandang ngelawan negesake yen sampeyan wis nemokake wektu ngirim sing becik, sampeyan kudu isi spam ing wektu sing optimal. Nanging, pengalaman nuduhake manawa iki bisa menehi efek sing ala lan nyebabake level keterlibatan mudhun. 

Jumlah postingan sing ideal diwatesi nganti pirang-pirang saben dina, kanthi alami, ing wektu sing optimal kanggo keterlibatan. Nomer sing tepat gumantung karo pamirsa lan merek sampeyan uga konten sing bisa dikirim saben dina kanthi sustainable. Umumé, ide iki kanggo nyuda kasempatan supaya ora kejawab tanpa ngganggu pamirsa kanthi kakehan konten. 

Mungkin uga luwih penting tinimbang konsistensi. Yen sampeyan rutin ngirim konten kanthi kualitas dhuwur sing nampa keterlibatan sing apik, algoritma Instagram bakal milih kiriman sampeyan. Iki uga nguatake ide keberlanjutan. Yen sampeyan miwiti ngirim 8 kaping dina lan mudhun menyang sawetara kiriman seminggu, sampeyan bakal kelangan pandherekipun lan bakal nyuda keterlibatan. Apa sing cocog kanggo merek lan kirim kanthi konsisten. 

Kisah Instagram

Algoritma Instagram uga bisa digunakake ing crita. Kanggo saben pandherekipun, nampilake crita pisanan sing paling relevan lan narik kawigaten adhedhasar kegiatan sadurunge. Kanggo njupuk titik cedhak sisih ndhuwur feed crita, sampeyan kudu mriksa manawa isi crita sampeyan wis cukup supaya pamirsa bisa ngrampungake nganti pungkasan. Iki ora bakal dadi masalah amarga crita bisa nggawe sampeyan seneng-seneng karo pamirsa. Amarga crita ora permanen, mula sampeyan menehi kesempatan kanggo nampilake sisih merek utawa akun sing luwih santai lan gampang dicoba. Gambar lan video sing dikirim ora kudu disaring nganti sampurna lan bisa menehi update sing luwih nyata saben dina saben dina. 

"Kahanan sing paling becik kanggo ningkatake jangkauan organik sampeyan yaiku supaya konten biasa dikirim ing crita sampeyan sing wis dingerteni dening para penonton, asring interaksi karo crita sampeyan kalebu pesen lan reaksi, lan kanggo nambah, saham biasa pangguna , "Jelas Fred Hitch, sawijining panulis media sosial ing SimpleGrad lan Uktopwriters.

Crita uga minangka cara sing apik kanggo nggawe serep kiriman sampeyan. Sampeyan bisa ngelingake pamirsa supaya mriksa feed nalika nguatake konten ing feed utama. Contone, yen sampeyan merek lan duwe diskon saiki, sampeyan bisa ngirim feed babagan iki lan nambah sawetara gambar lan video menyang crita sampeyan kanggo nambah hype babagan diskon lan nyekel sing bisa uga wis ilang. 

Melu Pamirsa Sampeyan 

Cara paling apik kanggo nambah keterlibatan yaiku kanthi langsung njaluk. Ora isin njaluk saham lan seneng. Yen sampeyan wis ngrungokake pamirsa lan nyedhiyakake konten sing dikarepake, dheweke bakal seneng nuduhake kiriman lan nambah jangkauan organik. Kajaba iku, sampeyan duwe pilihan kanggo langsung nggayuh pamirsa liwat kiriman, video lan crita. Instagram nyedhiyakake sampeyan kemungkinan takon, mbales pitakon para pamirsa, mbukak poling lan menehi komentar. Sampeyan bisa nambah komunitas online sing digawe kanthi dadi bagean lan nuduhake sampeyan peduli karo pamirsa. 

"Cara liya sing apik kanggo berinteraksi karo pamirsa lan nggawe hubungan loro arah sing kuat yaiku ngirim konten sing digawe pangguna. Iki minangka konten ing gambar, gambar utawa video sing digawe khusus dening pangguna. Ora mung luwih dipercaya tinimbang pariwara utawa branding khas, nggawe merek lan nggawe luwih penting, "ujare Hillary Wilson, blogger teknologi ing Pitulung Assignment lan Layanan Assignment

kesimpulan 

Ningkatake jangkauan organik tegese nemokake keseimbangan sing sampurna ing antarane apa sing cocog karo merek sampeyan lan apa sing diomongake karo target target. Ngerti pamirsa minangka kunci kanggo nggedhekake jangkauan lan strategi Instagram sampeyan kudu ana kepiye carane nggawe sampeyan utawa merek sampeyan cocog karo dheweke. Sayange, paningkatan jangkauan organik sing gedhe ora bisa ditindakake kanthi cepet. Perlu wektu, terus-terusan lan sabar uga kemampuan adaptasi karo pamirsa. 

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.