Custom Packaging

Siapke produk sampeyan kanggo eceran! Priksa manawa pelanggan milih tawaran sampeyan tinimbang kompetisi nganggo kothak khusus, label produk, amplop pengiriman lan liya-liyane.

Packaging

Artikel Menarik Gegandhengan karo Packaging

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

kothak khusus

Napa Merek Sampeyan Mbutuhake Kothak Cetak Khusus

Kabeh sing dianggep, kothak cetak khusus penting kanggo ngumpulake barang, nanging uga kanggo macem-macem lapangan kerja. Peti kasebut digawe kanthi inovasi inventif ing macem-macem struktur lan ukuran kanggo ngatasi masalah para pelanggan. Ora ana sing bisa ngalahake jawaban bundling sing disesuaikan kanggo mbungkus barang koreksi, permata, mesin listrik, panganan ... Waca liyane

Desain Kemasan Paling Apik Miturut Siswa Desain Grafis

Desain Kemasan Paling Apik Miturut Siswa Desain Grafis

Kemasan tetep apik. Ora yen mung paket kanggo permen, hamper kanggo umbah-umbah kotor utawa botol sing ngemot bahan-bahan kanggo pawon, barang sing sampeyan lebokake penting banget. Desain kemasan produk yaiku nggawe permukaan njaba produk sampeyan. Sing njupuk akun… Waca liyane

2019 Pentawards Kehormatan Paling Apik ing Desain Packaging Worldwide

2019 Pentawards Kehormatan Paling Apik ing Desain Packaging Worldwide

Pentawards 2019 dianakake ing London wulan September pungkasan, 12 lan para pemenang dibedakake ing upacara gala. Kasedhiya atusan desain kemasan premier lan terkenal ing donya, uga pikiran kreatif. Pentawards nampilake 113 penghargaan Bronze, 118 Silver, 58 Gold, 5 Platinum, lan 1 Diamond. Penghargaan khusus liyane kalebu Brand of… Waca liyane

desain kemasan

Napa Desain Kemasan Kaya Penting Dadi Produk Sampeyan

Duwe produk sing apik, ora cukup kanggo njamin penjualan. Cara ngrangkep produk kasebut kudu ana gandhengane karo cara sukses. Nilai ing desain kemasan ora bisa diremehake amarga akeh pelanggan nggawe keputusan tuku. Iki tegese sampeyan bisa duwe apik banget… Waca liyane

Kemasan Pitakonan sing Sering Ditakoni

Apa aku bisa nggunakake Roll Labels kanggo keperluan Paket Makanan?

Ya, sampeyan bisa nggunakake Label Roll sing kasedhiya kanggo produk panganan, yen sampeyan nggunakake lapisan bahan kontak panganan, sing wis disetujoni dening FDA. Pelanggan lan pangguna pungkasan kudu yakin manawa produk digunakake miturut peraturan FDA sing cocog.

Apa sing digunakake tag hang?

Apa sampeyan pengin nambahake informasi liyane babagan kemasan produk sampeyan? Yen sampeyan pengin nglebokake sawetara detail anyar babagan barang dagangan sampeyan, sawetara real estate marketing bakal migunani. Iki ngendi hang tag ngetik gambar. Luwih saka mung kertas sing digantung ing gulu salah sawijining produk sampeyan (utawa wadhahe), tag hang bisa digawe kanggo nindakake luwih akeh tinimbang nuduhake rega barang kasebut. Tag sing diselehake kanthi strategis bisa narik kawigaten para panuku babagan informasi penting utawa khusus ... Waca liyane

Apa sampeyan bisa nulis ing label label?

Sampeyan bisa kanthi gampang nulis ing Semi-Gloss tanpa laminasi lan uga Eggshell Felt nggunakake pena titik bola. Yen sampeyan ngidini supaya garing, Tandha permanen uga bisa digunakake kanggo label gulung sing dilaminasi lan ing kabeh landasan. Nanging pena gel, pena tinta, macem-macem jinis pena lan potlot sing ora bisa digunakake kanggo nulis ing label gulung sampeyan. Disaranake aplikasi khusus kanggo aplikasi kasebut.

Kepiye cara masang tag hang kanggo sandhangan?

Yen sampeyan pengin masang tag gantung ing barang dagangan sampeyan, ana sawetara cara kanggo nindakake. Pilihan pisanan, sing paling gampang, yaiku nggunakake senar utawa tali. Tarik kabel liwat bolongan hang tag lan nggawe daur ulang sawise. Tempelake tali ing setengah lan dasiake ujung sing ditutup liwat tag gantung kanggo ngamanake kabel kasebut. Tarik ujung kabel sing mbukak liwat daur ulang ing ujung sing ngelawan. Simpul tali ing sakubenge tali utawa label sandhangan ing sandhangan. Sampeyan uga bisa simpul… Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial