Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Custom Packaging

Siapke produk sampeyan kanggo eceran! Priksa manawa pelanggan milih tawaran sampeyan tinimbang kompetisi nganggo kothak khusus, label produk, amplop pengiriman lan liya-liyane.

Artikel Menarik Gegandhengan karo Packaging

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

kothak khusus

Napa Merek Sampeyan Mbutuhake Kothak Cetak Khusus

Kabeh sing dianggep, kothak cetak khusus penting kanggo ngumpulake barang, nanging uga kanggo macem-macem lapangan kerja. Peti kasebut digawe kanthi inovasi inventif ing macem-macem struktur lan ukuran kanggo ngatasi masalah para pelanggan. Ora ana sing bisa ngalahake jawaban bundling sing disesuaikan kanggo mbungkus barang koreksi, permata, mesin listrik, panganan ... Waca liyane

Desain Kemasan Paling Apik Miturut Siswa Desain Grafis

Desain Kemasan Paling Apik Miturut Siswa Desain Grafis

Kemasan tetep apik. Ora yen mung paket kanggo permen, hamper kanggo umbah-umbah kotor utawa botol sing ngemot bahan-bahan kanggo pawon, barang sing sampeyan lebokake penting banget. Desain kemasan produk yaiku nggawe permukaan njaba produk sampeyan. Sing njupuk akun… Waca liyane

2019 Pentawards Kehormatan Paling Apik ing Desain Packaging Worldwide

2019 Pentawards Kehormatan Paling Apik ing Desain Packaging Worldwide

Pentawards 2019 dianakake ing London wulan September pungkasan, 12 lan para pemenang dibedakake ing upacara gala. Kasedhiya atusan desain kemasan premier lan terkenal ing donya, uga pikiran kreatif. Pentawards nampilake 113 penghargaan Bronze, 118 Silver, 58 Gold, 5 Platinum, lan 1 Diamond. Penghargaan khusus liyane kalebu Brand of… Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

FAQs - Packaging

Apa aku bisa nggunakake Roll Labels kanggo keperluan Paket Makanan?

Ya, sampeyan bisa nggunakake Label Roll sing kasedhiya kanggo produk panganan, yen sampeyan nggunakake lapisan bahan kontak panganan, sing wis disetujoni dening FDA. Pelanggan lan pangguna pungkasan kudu yakin manawa produk digunakake miturut peraturan FDA sing cocog.

Apa sing digunakake tag hang?

Apa sampeyan pengin nambahake informasi liyane babagan kemasan produk sampeyan? Yen sampeyan pengin nggawe rincian anyar babagan barang dagangan sampeyan, sawetara real estate marketing bakal migunani. Iki ngendi hang tag ngetik gambar. Luwih saka mung kertas sing digantung… Waca liyane

Apa sampeyan bisa nulis ing label label?

Sampeyan bisa kanthi gampang nulis ing Semi-Gloss tanpa laminasi lan malah Eggshell Felt nggunakake pena titik bal. Yen sampeyan ngidini supaya garing kanthi lengkap, spidol permanen uga bisa digunakake ing label gulungan sing dilaminasi lan ing kabeh substrat. Nanging pena gel, pena tinta, macem-macem jinis pena lan potlot ora bisa digunakake ... Waca liyane

Kepiye cara masang tag hang kanggo sandhangan?

Yen sampeyan pengin masang tag gantung ing barang dagangan sampeyan, ana sawetara cara kanggo nindakake. Pilihan pisanan, sing paling gampang, yaiku nggunakake senar utawa tali. Tarik kabel liwat bolongan hang tag lan nggawe daur ulang sawise. Lipat kabel ing… Waca liyane

Liyane Barang Sampeyan Bakal Tresna