Hang Tag kanggo Produk Berkualitas

Nyithak tag hang sing apik banget ing macem-macem bentuk lan ukuran khusus kanggo sandhangan, perhiasan, utawa produk liyane.

  • Printing warna lengkap
  • Macem-macem Bentuk & Ukuran
  • Kertas Premium nganggo Rampung Khusus
  • Campuran Lubang
  • Kanthi String utawa Tanpa
  • Tambah Grommet Logam

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

Dina 2 ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 2 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 2 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Tag Hang

Kepiye cara masang tag hang kanggo sandhangan?

Yen sampeyan pengin masang tag gantung ing barang dagangan sampeyan, ana sawetara cara kanggo nindakake. Pilihan pisanan, sing paling gampang, yaiku nggunakake senar utawa tali. Tarik kabel liwat bolongan hang tag lan nggawe daur ulang sawise. Lipat kabel ing… Waca liyane

Apa sing digunakake tag hang?

Apa sampeyan pengin nambahake informasi liyane babagan kemasan produk sampeyan? Yen sampeyan pengin nggawe rincian anyar babagan barang dagangan sampeyan, sawetara real estate marketing bakal migunani. Iki ngendi hang tag ngetik gambar. Luwih saka mung kertas sing digantung… Waca liyane

Apa sing dadi tag hang?

Hang tag minangka pamilik toko utawa perusahaan label sing dipasang ing barang dagangan. Nyatane, dolanan, piranti elektronik, peralatan olahraga, sandhangan, lan apa wae sing bisa dilebokake ing rak toko bisa duwe tag gantung. Malah mobil sing ditampilake ing ruang pameran bisa nggunakake siji. Hang tag umume nuduhake macem-macem informasi, kalebu ... Waca liyane

Liyane Barang Sampeyan Bakal Tresna