gambar-gambar

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk, Print Peppermint

Product Fotografi ora mung kanggo pertunjukan. Cukup kanthi harfiah.

Ya, tujuan utamane yaiku kanggo nuduhake produk sampeyan menyang calon konsumen. Nanging luwih saka iku. Banjur kepiye?

Iki minangka wangsulan sing bakal dibahas dina iki. Kajaba iku, kita bakal sinau produk lengkap foto gagasan, tips, kesalahan umum. Ayo wiwiti!

Apa Photography Produk?

Yen sampeyan kudu adol, sampeyan kudu nuduhake.

Wis dadi tradhisi sing wis lawas yen ngunjungi toko, ndeleng barang sing disenengi, lan tuku yen kita yakin. Ing faktor "meyakinkan" kasebut, luwih akeh tinimbang produk kasebut. Iki kalebu salesman, lingkungan toko, rega, lsp.

Munculé eCommerce nyebabake manungsa melu ing kegiatan blanja kaya digital. Lan kanthi mangkono, prevalensi produk Fotografi. Iki nuduhake kabeh jagad babagan produk produk toko, tanpa kudu ngunjungi toko kasebut. Sanajan iki Fotografi ceruk wis ana sadurunge eCommerce, ora ana industri gedhe kaya saiki.

Napa Fotografi Produk Penting?

Ana liyane kanggo Fotografi saka apa mripat.

Product Fotografi njupuk inti saka apa sing kudu dituduhake lan mula didol. Ora mung njupuk gambar produk. Kepiye produk katon ing mripat manungsa, apa pratelan kasebut foto nggawe, lan apa tujuane sing dituju - kabeh kalebu produk profesional foto.

Sapa wae lan kabeh wong bisa njupuk gambar, bener? Sampeyan ora butuh gambar profesional kanggo adol produk sampeyan. Sampeyan mung kudu nuduhake.

Oh, nanging sampeyan kudu nuduhake. Rawuh bali menyang analogi blanja offline, kamar pamer sing visual luwih estetis lan profesional duwe tingkat penjualan sing luwih dhuwur.

Bayangake mlebu ruang pameran smartphone resmi lan mlebu toko reseller lokal sing adol telpon sing padha. Napa sampeyan bakal bisa tuku saka ruang pamer resmi sanajan reseller nyedhiyakake obyek sing padha kanthi rega lan jaminan sing padha?

Estetika, linuwih, merek, kapercayan - iki kalebu sawetara prekara sing ningkatake fotografi profesional.

Gagasan Fotografi Produk

Saiki wis ngerti apa tegese, ayo ngrembug babagan sing migunani gagasan!

Gawe Pemandangan

Foto produk sampeyan ora kudu nyakup mung produk. Sampeyan bisa nggawe kabeh pemandangan kanthi nggunakake macem-macem alat peraga lan item.

Barang kasebut ora mesthi padha karo produk sampeyan. Yen sampeyan njupuk gambar sneaker warna oranye, sampeyan bisa nyimpen jeruk asli ing latar mburi foto kanggo menehi rasa organik sing entheng.

Nggawe komposisi minangka target utama. Unsur sing beda bisa digunakake kanggo nggawe komposisi sing cocog lan, kanthi mangkono, pemandangan. Utawa sampeyan bisa nggawe pemandangan sing sederhana lan minimalis kanthi ora ana unsur latar mburi. Ayo personel sampeyan dhewe berkembang amarga ora ana aturan ing kene!

Ati-ati Kanthi Renungan

Refleksi minangka aspek penting ing fotografi sing ora bisa dilalekake. Bisa mecah utawa nggawe gambar.

Paling kasus, luwih becik minimalake bayangan. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nyetel setelan lampu sadurunge foto. Papan tulis, diffuser, lan penyerap bisa langsung ngilangi bayangan sing angel. Selehake kanthi strategis supaya ora ngrusak pigura sajrone nggayuh tujuane.

Pasca produksi bisa njupuk langkah luwih adoh kanthi mbusak kabeh refleksi suntingan lan utama. Konsultasi karo Path Clipping Offshore babagan apa dheweke nyedhiyakake utawa ora. Yen sampeyan ora duwe rencana kanggo outsource, sampeyan bisa nyunting dhewe, nanging sampeyan kudu duwe katrampilan nyunting foto profesional luwih dhisik.

Sanajan refleksi bisa digunakake kanthi kreatif kanggo nuwuhake karakter ing produk, nanging kudu ditindakake kanthi sithik. Kajaba sampeyan duwe pengalaman utawa ngerti sejatine sing dipengini ing foto, aja nganti kabeh bayangan.

Beku Bingkai Sampeyan!

Wiwit ana kamera rana cepet, fotografi bingkai wis dadi fenomena sing tren. Mlaku kelinci beku ing wektu, jet sing mandheg mandheg ing gambar - kabeh conto pembekuan pigura. Iki uga dikenal minangka fotografi gerakan mandeg.

Bingkai beku duwe papan sing beda ing fotografi produk. Salah sawijining conto sing populer yaiku botol sprite sing dicelupake menyang banyu, nggawe percikan. Nangkep gerakan iki tanpa wujud buram, ateges wis beku kabeh. Tembakan kaya ngono nyebabake rasa seger lan kepengin weruh, target target merek lan persona.

Fotografi gerakan mandheg ora kudu dijupuk kanggo merek. Nanging sampeyan mung bisa nindakake amarga katon apik tenan!

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk, Print Peppermint

Coba Flat Lay Photography

Fotografi lay flat minangka cara sing cepet lan efektif kanggo motret gambar produk sing unik. Meh kabeh niche produk bisa ditampilake liwat metode iki.

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sing sampeyan butuhake yaiku papan sing amba lan rata. Bisa uga meja utawa lantai, sing luwih disenengi karo sampeyan. Selehake latar mburi ing permukaan rata iki bebarengan karo produk, banjur motret! Sampeyan bisa nggunakake sadurunge gagasan eg nggawe pemandangan lan komposisi kanggo ngasilake metode sing paling apik.

Elinga yen produk kudu katon rata, yaiku sudut kamera kudu langsung ngadhepi meja / lantai. Sampeyan bisa ngganti sudhut, nanging ora bakal katon datar maneh. Tujuan fotografi datar yaiku nampilake pirang-pirang gambar kanthi perasaan "rata" sing padha, njamin konsistensi visual.

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk, Print Peppermint

Foto 360 Derajat

Yen sampeyan pengin nggawe kedudukan, sampeyan bisa nyoba njupuk gambar saka kabeh pihak. Platform eCommerce tartamtu ngidini rotasi produk 360 derajat. Apa kanggo rotasi manual utawa rotasi otomatis, foto 360 derajat bakal nambah gambar toko sampeyan.

Ora kabeh produk bisa entuk manfaat saka foto 360 derajat. Mug kaca bisa uga ora duwe barang anyar kanggo ditampilake saka saben sudut. Mangkono, pikirake kanthi wicaksana babagan produk sing bisa dijupuk gambar sing bisa diputer.

Werna Penting

Yen sampeyan pengin nyorot warna produk, sampeyan bisa nindakake sawetara cara. Kaping pisanan, sampeyan bisa nambah alat peraga kanthi warna sing padha kanggo nandheske. Utawa, sampeyan bisa uga ngelawan lan nambah warna sing kontras.

Apa wae sing sampeyan pilih, aja nyuntikake gambar kanthi warna sing akeh banget. Werna komplementer ora-ora, nanging sanajan macem-macem warna sing kontras bisa mateni fokus produk utama.

Cara liya kanggo nyorot warna yaiku nggunakake pencahayaan kanggo fokus ing warna kasebut utawa muter produk supaya luwih ditampilake. Mesthi wae, pasca produksi kudu digunakake kanggo kalibrasi lan polesan warna sing disorot iki.

Asap Warni

Bom asap mesthi populer kanggo acara budaya. Apa sampeyan ngerti manawa dheweke populer karo fotografi produk?

Sampeyan bisa nyebabake efek dramatis ing produk kanthi generator asap utawa bom. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake teknik pigura beku kanggo nggawe aran "obah" kanthi kumelun. Priksa manawa warna asap kasebut cocog karo produk sampeyan.

Variasi Produk

Ayo ucapake produk sampeyan kothak. Kothak bisa dibukak, ditutup, lan dicopot kabeh. Kanggo kabeh variasi kasebut, motret. Aja nganti konsumen tetep ragu babagan fungsi produk.

Sanajan produk sampeyan ora duwe variasi fungsional, bisa uga variasi warna. Kalebu kabeh warna ing pameran produk sampeyan. Aja nganti ana variasi, lan sampeyan bakal mboko sithik bakal bisa ndeleng asile bisa dipercaya saka konsumen.

Tips Fotografi Produk

Muga-muga, ing gagasan menehi sampeyan rasa njupuk foto produk luwih adoh. Saiki, tips iki bakal nylametake sampeyan saka macem-macem jebakan potensial ing perjalanan fotografi.

Pilih Papan sing Pas

Lokasi penting kanggo foto produk. Yen njupuk ing studio, sampeyan ora masalah. Nanging ora kabeh foto produk kedadeyan ing studio. Sawetara gambar katon luwih apik nalika dijupuk ing suket alami, pasir, lan beton.

Lokasi endi wae sing sampeyan pilih, priksa manawa cocog karo produk lan tujuane. Contone, sampeyan bisa nyelehake boot ing tumpukan muddy kanggo nandheske daya tahan. Nanging tumpukan muddy kasebut kudu estetis lan uga reged. Mesthi, sampeyan bisa ngowahi supaya katon luwih apik, nanging ana sawetara perkara sing ora bisa ngontrol, kaya obyek sing adoh ing mburine. Mangkono, pilih papan sampeyan kanthi wicaksana.

Tips Kamera

Ana rong jinis kamera sing biasane digunakake kanggo motret. Kanggo saben kamera kasebut, bisa uga ana tips sing beda bantuan asil pungkasan sampeyan.

Kamera Ponsel

Kamera seluler ora larang lan gampang nanging akeh watesan. Nanging, ora bener yen sampeyan butuh DSLR kanggo gambar produk. Umume toko eCommerce paling murah utawa malah anggaran murah miwiti bisnis nganggo fotografi seluler. Ing ngisor iki prekara tartamtu sing menehi fotografi seluler luwih apik.

Lensa clip-on saya misuwur. Lensa kasebut bisa digunakake kanggo njupuk gambar makro lan njupuk resolusi luwih dhuwur nganggo kamera seluler sing durung pati maju. Sampeyan bisa nggunakake kanggo njupuk foto produk.

Nglindhungi lensa kamera sampeyan sawayah-wayah. Kamera seluler gampang digores, ngrusak kagunaane. Tetep njaga pelindung lensa bakal njamin manawa pelindung kasebut bakal goresan lan bisa diganti kapan wae yen dibutuhake.

Kamera DSLR

Kamera DSLR mesthi luwih apik. Lan sampeyan bisa nggunakake tips iki supaya luwih apik.

Kita asring nyetel setelan kamera supaya cocog karo foto kanthi sampurna. Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa nyimpen setelan kasebut ing kamera?

Nggawe prasetel setelan kamera sing sampurna bakal ngirit akeh wektu kanggo sesi fotografi mbesuk. Yen ana tweak sing dibutuhake, sampeyan bisa nggawe priksa sadurunge iki kanggo nggawe prasetel liyane. Nanging nyunting paramèter saka awal nalika saben sesi foto mung bakal mateni wektu lan sabar sampeyan.

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk, Print Peppermint

Tips Nggawe Lampu

Lampu minangka salah sawijining intrik fotografi eCommerce sing ora dianggep. Sawise kabeh, paribasan kasebut bener - Lampu. Kamera Tumindak!

Lampu sing ora nyukupi bakal nyebabake gambar surem. Fotografer profesional bisa nggunakake peteng kanggo nggawe gambar dramatis. Nanging kanggo pamula, luwih dhisik nyaranake miwiti njupuk gambar standar sing padhang.

Aturan umum nggunakake 3-4 lampu. Lampu utama kanggo fokus ing produk, lampu isi kanggo ngisi ruangan, lampu latar kanggo madhangi latar mburi, lan lampu ekstra kanggo ngisi wilayah sing peteng.

Akeh lampu bisa uga repot kanggo ruangan studio lan anggaran sing luwih cilik, mula sampeyan bisa nggunakake teknik liyane - bouncing cards.

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk, Print Peppermint

Kertu Bouncing Kanggo Nerangake

Reflektor, utawa dikenal minangka kertu bouncing, bisa digunakake kanggo nggambarake ing wilayah sing kurang cahya. Nggunakake macem-macem sumber cahya bisa uga ora gampang kanggo kabeh wong. Kajaba iku, uga ngasilake gambar sing diunekake.

Kertu bouncing nindakake panyebaran cahya tanpa kenceng utawa biaya listrik!

Panganggone Tripod

Tripod sing apik bakal menehi foto apik banget. Tripod sing apik bakal menehi sampeyan sing apik banget. Umume tripod kelas paling dhuwur bisa nyetel kabeh kanthi ora kompromi.

Kesesuaian kasebut mbantu sampeyan ngerteni yen sudut pandang kamera sampeyan bisa diarahake saka sudhut sing sampeyan karepake. Ya, sampeyan bisa njupuk gambar genggem kanggo nggayuh sudut pandang iki. Nanging getaran mikro sing disebabake dening tangan sampeyan bakal mengaruhi landhep foto sampeyan. Plus, tripod bakal bantuan njaga supaya kamera tetep tetep lan nyetel sing liyane kaya cahya lan komposisi foto.

Latar mburi Photography vs Latar mburi

Latar mburi minangka solusi sing cepet lan gampang. Digabungake karo pencahayaan sing apik, latar mburi bakal ngrampungake proyek - wis kanggo bisnis eCommerce.

Nanging nggunakake latar mburi minangka game bal sing anyar. Sampeyan kudu duwe pengalaman sing apik karo fotografi supaya bisa ditarik. Foto produk kanthi latar mburi nggambarake orisinalitas sing ora ana foto produk umum. Nanging, iki gumantung banget karo platform eCommerce sampeyan. Sawetara platform mung ngidini latar mburi putih. Priksa manawa spesifikasi platform sadurunge dijupuk.

Layanan Pasca Produksi

Sing endi wae Idea sampeyan ngetrapake lan tips sing sampeyan gunakake, foto produk sampeyan kudu diolah pasca. Tanpa, iki bakal dadi foto sing apik nanging ora bakal dadi profesional.

Karya pasca produksi saben detail foto sampeyan wis sampurna, diwiwiti saka titik marasake awakmu, koreksi warna, koreksi bayangan, lan liya-liyane. Proses poles iki njamin konsistensi lan keunggulan ing foto sampeyan, ora preduli kepiye carane dijupuk.

Sampeyan bisa nindakake kabeh proses pasca proses dhewe. Nanging iki ateges jam lan jam bisa diowahi. Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti babagan piranti lunak editing foto supaya bisa rampung.

Pramila fotografer profesional ngekstraksi karya pasca proses. Iki nggawe kabeh alur kerja luwih efisien amarga bisa nandur modal luwih akeh wektu kanggo njupuk gambar liyane. Sunting foto produk outsourcing iku kudu dilakoni.

Kesalahan Umum ing Fotografi Produk

Mangkene sawetara kesalahan sing akeh ditindakake ing ceruk iki.

Watesan Ilmu

Sadurunge miwiti, kita ora kudu sadhar babagan apa sing ditindakake. Ya, sejatine manawa bentuk pembelajaran sing paling apik yaiku kanthi nindakake. Nanging duwe sawetara ilmu dhasar bantuan sampeyan adoh banget.

Pramila kita nggawe artikel iki kanggo sampeyan. Muga-muga, iki mbantu sampeyan. Lan nalika maca, bakal bantuan sampeyan luwih!

Tema sing Ngganggu

Becike kreatif, nanging aja nganti nggawe komposisi sing ngganggu. Moto foto nganggo mripat ing hood mobil bisa uga ora ana artine, saengga saling bertentangan. Nanging, pasangkan produk sing nganggo mata kanthi latar mburi komplementer kayata tabletop.

Kadhangkala nggawe pamirsa pancen apik. Nanging kanggo fotografi produk, luwih becik ora nggawe tema sing ngganggu kajaba target khusus kampanye pemasaran sampeyan.

Setelan Kamera sing salah

Setelan kamera ora dianggep gampang. Aperture, ISO, Shutter Speed ​​minangka paramèter kamera penting sing langsung mengaruhi foto.

Wiwitan bisa sinau kanthi latihan, nanging mung gumantung karo praktik minangka kesalahan. Sampeyan bisa mesthi melu kursus kacilakan ing fotografi kanggo ngerti apa sing ditindakake dening setelan kamera beda-beda lan saengga nggawe latihan sesi latihan luwih migunani.

Renungan Ora Disengaja

Kadhangkala refleksi ora bisa diringanake apa wae sing sampeyan lakoni. Ora apa-apa yen kedadeyan kasebut, nanging aja ditinggalake! Tansah mbusak refleksi liwat produksi pasca. Tansah. Kajaba, mesthi, gambar sing ngemot bayangan katon luwih apik (sing ora bisa ditindakake!).

Kasedhiya Budget

Yen sampeyan ngrancang nerusake fotografi utawa bisnis eCommerce, sampeyan ora bisa nyimpen. Sampeyan kudu nandur modal saben dhuwit sing ana ing bangunan infrastruktur. Nanging ora mesthi bisa njaga anggaran sing apik. Ing wiwitan, tuku siji lampu profesional kayane ngobong bolongan ing kanthong sampeyan. Nanging tanpa lensa sing apik, sampeyan ora bisa njupuk gambar sing apik. Opo sing mbok lakoni

Temokake investor. Dheweke bisa dadi kanca, kulawarga, kolega - sapa wae! Sampeyan mung kudu nggawe rencana bisnis lan dodolan, lan mesthine sampeyan percaya karo sampeyan Idea. Cepet utawa mengko, sampeyan bakal nemokake wong sing pengin bantuan nambah anggaran sampeyan.

FAQ: Pitakon Fotografi Produk

Lensa Apa Paling Apik Kanggo Fotografi Produk?

Lensa standar, lensa makro, lan lensa utama paling cocog kanggo foto produk.

Sepira Pentinge Ngedit Gambar Produk Ing E-commerce?

Tanpa nyunting gambar, pamirso mung bakal nggulung amarga foto produk ora bakal katon profesional.

Apa Regane Fotografi Produk?

Iki duwe tarif sing beda-beda gumantung karo jumlah produk lan jam. Biasane diwiwiti saka $ 30 saben jam utawa $ 70 saben produk. Kurang luwih, gumantung karo jumlah sudhut lan variasi sing dikarepake ing gambar produk.

Pira Fotografer Wiwitan Sing Diisi Saben Jam?

Fotografer pamula biasane dikenani biaya $ 20 saben jam, nanging beda-beda gumantung saka saben lokasi.

putusan final

Piye! Pancen akeh sing kudu ditampa, nanging yen wis rampung, sampeyan bakal gumun karo apa sing sampeyan wenehake. Fotografi produk pancen ora gampang, nanging luwih gampang kanthi prakteke. Gunakake sumber iki kanggo nggawe paling apik lelungan eCommerce!

Pengarang Bio:

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk, Print Peppermint

Ashique Rahman

eCommerce lan Photography spesialis Ashique Rahman minangka peneliti lan panulis sing setya. Dheweke wis nerbitake tulisan babagan bisnis e-commerce, nganyari e-bisnis, tips, lan strategi, solusi kanggo nyetel strategi bisnis trendi kanggo nambah pangkat halaman, lalu lintas, tingkat konversi, lan kegiatan SEO. Tututi marang dheweke: Facebook,Twitter, Linkedin .

Gabung peppermint newsletter ...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro