skrip animasi

Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

, Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

Source: Voices.com

Video online wis ngrebut Internet kanthi rame, kalebu panggunaan video animasi. Video animasi biasane informatif, yen ora mung kanggo ndeleng santai. Dadi, yen sampeyan pengin narik luwih akeh wong ing bisnis sampeyan, coba coba skrip animasi!

Opo kuwi?

, Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

Source: Slalomare.net

"Video animasi asring digunakake kanggo nyebar pesen kanthi cara sing asli," ujare Jerry Stein, perekrut ing Akademis lan Resmi. "Apa sampeyan ngomong babagan topik tartamtu, staf pelatihan nganggo video informasi, utawa nuduhake bisnis sampeyan menyang klien lan konsumen, sampeyan kudu mikir babagan nggawe skrip informatif nalika pamer keasliane."

Yen wis dikandhani, ana sawetara tujuan sing kudu dielingi, nalika kita nulis luwih jero kanggo nulis skrip animasi ing pandhuan penting iki:

Saben detail, saben baris skrip kreatif bakal bali menyang tema utama. Pendekatan sampeyan mesthine kudu menehi pesen inti menyang pamirsa kanthi sukses.

Sanajan skrip sampeyan mung telung utawa limang menit video animasi. Coba pirang-pirang jam utawa yen bisa, sawetara dina kanggo nulis, nulis maneh lan nyetel skrip kanthi sampurna.

Sawetara poin sing kudu dieling-eling nalika nulis skrip kanggo video animasi,

  • Mupangatake nyritakake.
  • Pikirake otentik: Informatif, nalika lagi pacelathon (kayane sampeyan ngobrol karo kanca).
  • Pikirake babagan pelanggan, dudu sing sampeyan mahir.
  • Jaga skrip sampeyan ringkes lan apik.
  • Sinau kanggo emote.
  • Kaget para pamirsa kanthi apik tenan.
  • Duwe pesen pesen tumindak ing pungkasan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, skrip animasi sing efektif penting kanggo nggawe video animasi sing efektif kanggo bisnis sampeyan. Kanthi dipikirake, iki ana 7 tips babagan cara nggawe skrip animasi sing sukses kanggo digunakake kanggo video sampeyan:

  1. Miwiti Kanthi Konsep
, Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

Source: tukang gawe animasi

Kaping pisanan lan paling penting, sampeyan butuh konsep. Kanthi tembung liyane, video animasi sampeyan butuh alasan yen ana. Yen ngono, yen sampeyan pengin promosi merek sampeyan, mula video kasebut kudu promosi kanthi cara informatif lan obrolan.

Kanggo nggawe konsep sampeyan, takon dhewe pitakon iki:

  • Sapa / sing dadi target pamirsa sampeyan?
  • Apa masalah sing bisa ditanggulangi merek sampeyan?
  • Napa sampeyan pengin video kasebut animasi?
  • Apa tujuan utama video sampeyan?
  • Apa tema inti video sampeyan? Lan sateruse…

Pitakon kaya iki bakal nuntun sampeyan sajrone proses konsep.

  1. Gunakake Basa Sederhana

Pracaya utawa ora, sampeyan ora kudu ahli 100% ing basa Inggris. Nyatane, video animasi cenderung nggambarake tumindak sing luwih banter tinimbang tembung (utawa logika "gambar regane 1,000 tembung"). Iki pancen bener banget kanggo, kayata, video panjelasan, sing gambar pamirso carane nggawe soko, nduduhake saben langkah kanggo pamirso.

Ditambah maneh, masarakat ora prelu ngerti yen sampeyan ngerti basa kamus sing kompleks. Tembung Inggris sing gampang cocog kanggo skrip animasi sampeyan, saengga ora ana sing nonton angel nyoba ngerti pesen sampeyan.

  1. Gawe Ukara Cekak lan Manis
, Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

Source: Penjelasan

Sabanjure, ora ana sing pengin bosen nalika nonton video. Mula, priksa manawa skrip animasi sampeyan cekak lan nyenengake, supaya pamirso bisa nyedhot informasi kanthi cepet, sanajan ora bosen ngrungokake pesen sing dawa.

Tetep nganggo ora luwih saka 20 tembung saben ukara. Ukara cekak minangka titik penting, lan ngidini para pamirso langsung nyedhot informasi sing cukup.

Ngomongake supaya ringkes…

  1. Coba Waca Tembung

Uga, pikirake babagan gunggunge tembung. Maneh, sampeyan ora pengin menehi penonton kanthi suwe. Cacahing tembung bakal mbantu sampeyan ndhikte video supaya animasi sampeyan dadi nyata. Nanging, elinga yen video kudu ngubungake pamirsa sajrone 7 detik pisanan, supaya wong luwih seneng tetep ndeleng apa sing diarani merek sampeyan.

Coba tetep ngetrapake tembung ing ngisor iki adhedhasar jadwal rata-rata:

  • Video 45 detik biasane duwe skrip sing antara 90-110 tembung
  • Video 60 detik antara 120-170 tembung
  • Video 90 detik? 200-250 tembung
  • Video sing dawane 2 menit? 250-300 tembung
  1. Crita Sing Apik
, Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

Source: Powtoon

Kabeh wong seneng crita sing apik. Kanthi video animasi (utamane sing ndhidhik), sampeyan mesthi bisa nyipta crita.

Ing skrip animasi sampeyan, sampeyan ora mung kudu ringkes lan nyenengake, nanging sampeyan kudu tetep crita apik supaya para pamirsa bisa nyenengake. Gawe skenario, utawa lebokake testimoni ringkes saka pelanggan utawa klien.

Kaya sing sampeyan ngerteni, crita sing apik menehi video pasuryan manungsa sing narik kawigatene masarakat, lan malah nyebabake reaksi emosional.

  1. Tambah A Call-To-Action

"Tindakan ajakan - utawa CTA - dirancang kanggo ngandhani pamirsa apa sing kudu ditindakake sawise nonton video sampeyan," ujare Drew Sparrow, panulis bisnis ing Penasehat akademik lan Tulis karangan kula. "Pramila penting kanggo nyakup CTA ing pungkasan skrip, supaya para pamirso bisa kepincut kanggo nanggapi video sampeyan. Biasane, CTA kudu diselehake sawetara detik ekstra sadurunge video ditutup, supaya pamirso entuk kesempatan kanggo nanggapi telpon. "

Coba CTA ing ngisor iki sing bakal digunakake ing video sampeyan:

  • Pesen "Lengganan"
  • "Sabanjure" (nuduhake video sabanjure sing bakal ditonton)
  • "Sadurunge" (nuduhake video sadurunge)
  • "Kunjungi Kita" (nggawa pamirso menyang situs web sampeyan)
  1. Tinjau Skrip
, Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

Source: Jaringan Donya Animasi

Pungkasan, yen sampeyan wis nggawe skrip animasi, sampeyan bisa nuduhake karo kolega lan utawa kanca kerja kanggo menehi saran. Nalika nglumpukake umpan balik, coba elinga tujuan ing ngisor iki:

  • Priksa manawa skrip sampeyan gampang diwaca.
  • Priksa manawa ukara sampeyan cekak lan manis.
  • Priksa manawa duwe nada sing cocog - alami lan pacelathon.
  • Priksa manawa crita cekak sampeyan bisa dingerteni kanggo pesen lan pamirsa.
  • Tambah CTA efektif ing pungkasan.

Sawise ngrampungake target, sampeyan bakal luwih ngerti apa sing bisa digunakake, bidang apa sing kudu ditambah, lan carane nulis skrip ing mbesuk.

kesimpulan

, Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

Source: Behance

Pungkasane, merek bakal kumpul menyang video animasi minangka sarana kanggo masarake produk lan layanane kanggo wong, uga kanggo ndhidhik bakat kerja sing anyar. Yen sampeyan pengin adol, promosi, ndidik, lan liya-liyane, mula nuli nulis skrip animasi dina iki, lan elinga tips sing dibahas ing pandhuan penting iki.

Muga-muga sampeyan bisa sukses ing bisnis!

Elizabeth Hines minangka panulis lan editor ing Layanan nulis siswa lan Liwat Nulis. Dheweke uga dadi penulis kontributor kanggo Layanan disertasi. Minangka panulis konten, dheweke nulis artikel babagan tren, inovasi, lan strategi teknologi lan pemasaran paling anyar.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.