Kertas Ungu

Stok ungu tanpa lapisan premium iki nggawa keanggunan lan kelas kanggo proyek cetak apa wae. Digawe ing Italia, iki kertu ngandhut 20% serat katun lan 20% serat tekstil daur ulang. Simpenan sing apik banget iki bebas asam, bebas klorin, lan biodegradable lan bisa didaur ulang. Kanggo saham peteng, kaya ungu, desain sampeyan kudu ditrapake foil stamping utawa Pantone's metallic seri tinta, tinta biasa ora katon apik.

  • Tanpa lapisan, Tekstur Endhog
  • Desain & Teks ditrapake karo Stamping Foil
  • Pantone Tinta Metallic bisa digunakake kanthi apik
  • Bebas Asam / Klorin

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial