Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Kertas Ungu

Stok ungu tanpa lapisan premium iki nggawa keanggunan lan kelas kanggo proyek cetak apa wae. Digawe ing Italia, kertu iki ngemot 20% serat katun lan 20% serat tekstil daur ulang. Simpenan sing apik banget iki bebas asam, bebas klorin, lan biodegradable lan bisa didaur ulang. Kanggo saham peteng, kaya ungu, desain sampeyan kudu diterapake nganggo stamping foil utawa Pantoneseri tinta logam, tinta biasa ora katon apik.

  • Tanpa lapisan, Tekstur Endhog
  • Desain & Teks ditrapake nganggo Foil Stamping
  • Pantone Tinta Metallic bisa digunakake kanthi apik
  • Bebas Asam / Klorin

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.